Alle innlegg Sukkerforum

Miste seg selv....

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 08:24 Privat melding

Dere som har vært vært på noen dater, bygget opp noen forventninger, prøvd dere på små, flyktige forhold som ikke blir til noe...skjer det noe med dere?
Jg kjenner at jeg begynner å miste den JEG egentlig er. Jeg er jo en som lett blir følelsesmessig engasjert, er åpen og tenker at det ikke nytter å finne kjærligheten med "murene" oppe, men så er det så slitesomt rent emosjonelt, at jeg nå kjenner at jeg ØNSKER å være mer kynisk og praktisk i letingen etter kjærligheten. Jeg spiller også mer og mer tøff i datingprosesser, men det er jo egentlig ikke meg!? Det er "beskytteren" som sitter på skulderen min og passer litt på meg......, men som kanskje også da gjør at jeg nettopp ikke treffer den som passer for meg, i og med at jeg ikke er helt meg... hmm..... dette ble like rotete som tankene, dette.
Jeg mener at den som satser intet vinner, men det å satse på feil hest et par ganger gjør vel at man ikke velger "all in" hver gang etterhvert - og uten all in - hva er da gevinsten?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 okt. 2015 08:50 Privat melding

Kjenner meg litt i dette @Pippa. Jeg syns du skal gjøre der som føles riktig for DEG, og selv om det vil variere fra tid til annet, så gjør du deg selv en bjørnetjeneste ved å pushe deg så du mister deg selv. DU er den som ønsker å møte en mann i kjærlighet, og den dagen han dukker opp må du selv være et sted der du har det bra med deg selv. Dét er ganske magnetisk, nemlig 😉
Spar litt på kruttet innimellom, våg i ny og ne, men lev i pakt med den du er, kvinne.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 08:56 Privat melding

Bra sagt @Manuki 👍 Det skal jeg ta med meg videre...

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 okt. 2015 09:07 Privat melding

Kjenner veldig godt både tankegangen, og hvordan du føler det,engasjerer meg også veldig lett i folk- det tok noen år før jeg "kom igang" igjen, og har "kastet meg ut " i det og faktisk vært på noen dater, med vekslende erfaringer , på godt og vondt.. Kanskje blitt litt mer bevisst, ikke kynisk,- og legger mer vekt på vilje/ønske om å møtes enn noe annet. Får mer og mer kontakt med meg selv, så for meg virker det litt omvendt i forhold til det du opplever.. Men kan'ke gi seg helt ennå,- drømme-duden vaker rundt der ute et sted 😊😉.. Den som intet våger...right?

(kvinne 46 år fra Buskerud) on. 7 okt. 2015 09:48 Privat melding

Må vel bare tørre å slippe seg løs. Igjen og igjen :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 09:59 Privat melding

@Hovmester, jeg kjenner ikke på kynismen, men kunne inn i mellom ønske at jeg gjorde det:-P
Her er det full satsing.... og full nedbryting...hver gang - og så lenge følelsene er involvert, skjønner jeg at jeg blir sliten.
Etter alt å dømme, er det val bare sånn det er!?

Skjult ID med pseudonym lettrømme on. 7 okt. 2015 10:15

Og hvordan har du forandret deg? Spiller du den tøffe nå?

(mann 39 år fra Rogaland) on. 7 okt. 2015 10:25 Privat melding

Jeg har forandret meg med at jeg ikke gidder å jatte / smalltalke så mye lenger. Får jeg følelsen av at det kun er jeg som holder dialogen igang og er den nysgjerrige part ja da gidder jeg ikke lenge ass.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 10:28 Privat melding

@lettrømme - jeg er nok tøff på utsiden og silkemyk og litt liten på innsiden.... så tja... spiller vel litt tøff vil jeg tro...

Litah - Jeg tror det er en balansegang på det å gi og ta. Det kommer ingenting inn i en lukket hånd, er det noe som heter, og da hjelper det ikke å ha mye å by på;-)

Skjult ID med pseudonym lettrømme on. 7 okt. 2015 10:33

Mulig løsning @Pippa---->

Vær deg selv silkemyk, kun litt mer forsiktig?

Ingen vits å spille den tøffe hvis du ikke er det :)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 7 okt. 2015 10:50

En måte å bevare fatningen og seg selv i dette er å gå saktere. Hvis jeg tenker over hvordan jeg håndterer dette selv, så tror jeg tre strategier trer frem.

1) Gå sakte og bruke tid og 2) Vente med sex og fysisk intimitet (i hvert fall en stund:-) og 3) Bare møte menn jeg virkelig virkelig virkelig kjenner at jeg liker / kan komme til å like

Den første har jeg talent for, jeg er bare sånn. Jeg kan bli forelsket, veldig forelsket og ganske fort, men jeg bruker laaaang tid på å connecte dypere. En mann er ikke emosjonelt viktig i livet mitt før det har gått lang tid og vi har gått noen nivåer sammen.

Den andre er ikke alltid mulig, ha ha. Men jeg har aldri angret på at jeg ikke har gått til sengs med en mann på første møte. Aldri.

Den tredje er mange uenig i, og der er vi ulike. For meg passer det best å KUN møte de få jeg ser/merker/kjenner/føler/tror kan ha noe ved seg som tiltrekker meg. Har rett og slett ikke tid eller ønske om å møte flest mulig. Jeg har vært her 11 måneder (men deaktivert ca 4-5 av disse). Jeg har møtt 2. En hvor det ikke stemte irl, men vi hadde en hyggelig date. En jeg forelsket meg deilig i, men vi har ikke det som må til for et seriøst og varig forhold . Å møte to menn på et år er umulig å "ta skade av". Jeg ville kanskje føle meg litt "tom" om jeg hadde speeddatet i hytt og pine. Det er noe der...

(mann 46 år fra Østfold) on. 7 okt. 2015 11:40 Privat melding

Her var det mange fine svar. For min egen del tror jeg det viktigste er og gjøre som @Litah foreslår, bytte ut forventinger med drømmer/forhåpninger. På en 1. date har jeg derfor 0 forventinger, men helt klart noen forhåpninger.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 11:53 Privat melding

Enig..., veldig mange kloke svar og råd.

@tinka... likte godt din approach - da får man jo også sjaltet ut noen playere også.

Jeg prøver også å ikke ha forventninger, men det er en tanke som sniker seg inn; jeg fortrenger den så godt jeg kan☺️?

Da vandere jeg videre med freidig mot:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 okt. 2015 15:46

Jeg mistet meg selv for lenge, lenge siden.

Før var jeg en blid, sjarmerende og likandes kar.
Idag er jeg kynisk, kalkulerende og blottet for følelse og sjarm.
Jeg er fortsatt blid dog.. :P

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 7 okt. 2015 16:45 Privat melding

@powpow... og singel:-P