Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til damen/jentene her inne....

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) ma. 27 okt. 2008 16:24 Privat melding

Hvor mye vektlegger dere en veltrent kropp på en mann??
Ta i betrakning at resten av mannen er i vater, og ikke bare et tomt skall :-))

Dette går jo på det ytre og overfladiske, men alikevell..... vil ha ærlige svar!!!!

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 27 okt. 2008 16:26

Liten. Rett og slett liten.
Det som tross alt er lettest å gjøre noe med her i verden er vekt. Sjelen skal du derimot slite lenger med å endre.....

...du skal også slite med feighet, intoleranse, useriøsitet, kynisme, grådighet, egoisme, påtatt snillhet, illojalitet osv osv osv osv osv

Skjult ID med pseudonym jente ma. 27 okt. 2008 16:27

Jeg synes ikke utseende betyr alt, men man må jo føle en tiltrekning uansett.. personlighet til en mann er veldig viktig.. kropp er ikke alt altså. det er min mening.... men jeg liker ikke veldig tykke da, desverre...

Det er viktig at man kan prate med mannen også... føle det er en god kommunikasjon og kjemi... tiltrekkes ofte av litt gutteaktig sjarm...

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 okt. 2008 16:34

synes i grunnen det er litt patetisk med alle de som legger inn bilde av seg selv med magen trukket så langt inn at de ikke får puste og derfor heller ikke kan smile. Men selvfølgelig liker jeg å se på pene folk/pene kropper både menn og kvinner. Men det jeg søker er en som jeg blir glad i og dermed blir det vakreste JEG vet om.

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 okt. 2008 16:36

Glemte å si at ansiktet er for meg mye viktigere enn en perfekt veltrent kropp, ser på øynene og smilet.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 27 okt. 2008 16:37

Kremt.

Sciroco spør oss om veltrente kropper.....ikke om noe annet enn veltrent. Jeg koblet dette automatisk til vekt, og det er jo tull!
Jeg ser at andre gjør det samme. Skremmende å innse at jeg tenkte vekt helt ubevisst.

Men jeg må selvsagt digge kroppen hans uansett hvordan den måtte se ut! :-)

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 27 okt. 2008 16:54

Hei Sciroco. Det har nok litt å si hvordan mannen ser ut. Om ikke kroppen er skikkelig veltrent, så bør det være noe som tiltrekker meg.
Viktig at også han liker å være i aktivitet, og derfor være villig til å holde seg litt i form. " Sofagris er ikke noe for meg "
Men enig med belezza her oppe, ansiktet også viktig ikke bare kropp.
Men i bunn og grunn så er det vel personligheten og kjemien som burde være førende...hmm ikke lett dette her altså.

Skjult ID med pseudonym Kvinnen ma. 27 okt. 2008 16:57

Ikke kroppen, men personligheten er det viktigste i et forhold på sikt .

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 okt. 2008 17:01

For min del må ikke kroppen nødvendigvis være veltrent, men dersom den bærer preg av å ikke ha forlatt sofaen de siste årene, er det nok desverre uaktuelt. Noen kler å være slanke, altså uten spesielle tegn på å være trent, andre kler best å være litt større, andre igjen kan ha noen kilo for mye uten at det gjør noe som helst. Fysisk holdning, hvordan man beveger seg, kombinert med personlighet, utstråling og utseende er det som gjør formelen for meg personlig. Bare hva slags fysisk holdning man har kan være utrolig sexy! :-) En god holdning lyser selvsikkerhet og selvsikkerhet er tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 27 okt. 2008 17:03

R
Det synes jeg var en god beskrivelse av hva jeg tenker om kropp. Takk :-)

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 27 okt. 2008 17:09 Privat melding

Fa....... jeg viste det !!! .... Gidder ikke trene ett minutt mere...ler... ;-)))))))

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 okt. 2008 17:22

Z - You're welcome :-)

Sciroco - Joa, gjør det'a :-) Trent kan aldri bli helt feil. (Eller... personlig synes jeg ikke kroppsbygging er så ålreit, men ytterpunkter er sjelden det)

Skjult ID med pseudonym sciroco ma. 27 okt. 2008 17:23

Kroppsbygging er ikke fint !!!! men turnere og svømmere har fine kropper.....

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 okt. 2008 17:31

Sciroco - Mhm. Enig. Roere/padlere og turnere også. Når jeg tenker meg om så gjelder de fleste idrettsutøvere som trener hele kroppen veldig jevnt.

Skjult ID med pseudonym SagMoon ma. 27 okt. 2008 17:33

Jeg liker at mannens kropp bærer preg av å være i bruk, men jeg synes f.eks ikke noe om kroppsbygging.
Er selv aktiv, og foretrekker dermed en partner som ikke bare orker, men faktisk liker å bevege seg, og det vises på kroppen. For min del vil jeg ikke ha en mann som trener på senter utelukkende for å se bra ut , men en mann som ser bra ut fordi han er glad i å bruke kroppen sin og gjør det ofte. (Veldig bra innlegg av @R, helt enig i det med selvsikkerhet, holdning og utstråling)

Forresten er det en sammenheng mellom god helse og god sex... Mennesker som beveger seg mye og spiser sunt og variert har mer lyst og gnist enn de passive og trøstespisende sofasliterne. Bryr meg ikke om mannen er slank eller kraftig, men mye overvekt eller undervekt er et tegn på at han ikke tar helsa på alvor, og er et minus. Jeg vil ha en mann med lidenskap og energien til å uttrykke den, så kan noen andre ta de som heller vil ha tvkos kvelden lang.

Når alt det er sagt;
Det hjelper ikke hvor fin kropp en mann har (for det ER lekkert med en snerten sprettrumpe, brede skuldre og veltrentre lår og armer...), om han ikke eier en personlighet som appellerer. Men det er vel selvsagt... ;-)

Skjult ID med pseudonym milla ma. 27 okt. 2008 18:10

Jeg tror jeg ville følt meg litt "underlegen"/dårligere, på en måte, sammen med en veltrent mann. Jeg trener/trimmer litt, men er ikke veltrent selv, og er helt gjennomsnittlig i kroppen, dvs. ikke veldig slank, men heller ikke overvektig. Det er GODT mulig jeg tar feil, men jeg forestiller meg at en veltrent mann hadde ønsket at jeg var litt mer opptatt av å være veltrent selv, og jeg ønsker ikke noe treningspress utenfra.

Skjult ID med pseudonym søta ma. 27 okt. 2008 18:20

Om man ikke har en sykdon som gjør at man er spesielt tynn eller tykk, så gjenspeiler jo kroppefasongen og antall overflødige kilo, også livsstilen.
De færreste liker vel feite kjærester, eller tynne pingler.
Når det gjelder dere menn, så er mye, mye muskler "turn off"....det samme er masse fett.
Jeg vil heller ha en normal/gjennomsnittlig mann med indre skjønnhet, enn en selvopptatt muskelbunt.

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 okt. 2008 18:21

viktigste er vel at kroppen fungerer til det man har lyst å bruke den til? Synes i grunn at et par ekstra kilo bare er sexy og deilig å ta på ;-) Og jeg vil ihvertfall heller være sammen med en som har tid å nyte livet enn en som bruker det meste av fritiden på et helsestudio

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 27 okt. 2008 18:32 Privat melding

Er i grunn litt rart at de aller fleste profiler har merket av at de ar ganske opptatt av kropp og trening....????

Dårlig selvinsikt??

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 27 okt. 2008 18:37

Enig med carmy ... flott å se en fin kropp, men ikke avgjørende ..Liker mer menn med litt mage jeg .. litt bamse .. hehehe .. bare ikke for mye av det gode... :o)

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 okt. 2008 18:37

Det er mulig, har ikke sett på alles profiler :-)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 27 okt. 2008 18:41

sciroco

Kan jo hende at jentene selv er opptatt av å holde seg i form, trene og å ta vare på seg selv. trening er bra for helse også..

Skjult ID med pseudonym sciroco ma. 27 okt. 2008 19:05

@jente

Sant det :-)) men man får jo ett intrykk av hva hun ønsker seg tilbake da.... eller?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 27 okt. 2008 19:15

Jeg er nok like lite gjennomsnittlig i denne meningsmålingen som i egen profil.

Jeg er tydelig en av de få her inne som liker litt muskulatur på gutta. Volum er flott. Samtidig er det snart femten år siden jeg vokste fra kroppsfikseringen som preget ungdomstiden.
Summasummarum blir det slik at jeg liker menn med treningsbakgrunn, kostholdskunnskap OG alderstillegget som kommer med andre prioriteringer i voksen alder :)

Jeg er langt mindre opptatt av om en mann kan springe fra meg enn om han kan slenge meg opp etter veggen og holde meg der, for å si det sånn ;) :)))

Og jeg håper at den flotte personligheten jeg en gang faller for også kommer i en innpakning som får mine fordums muskler til å bli svært små og feminine i sammenlikning, men man vet jo aldri :)

Skjult ID med pseudonym R ma. 27 okt. 2008 19:20

JA til å bli slengt opp mot veggen og bli holdt der - in a good way :-)! Må jeg skifte til å like kroppsbyggere nå...? Pokker...

Skjult ID med pseudonym belezza ma. 27 okt. 2008 19:27

Fnis fnis, kanskje man skulle overveie en kroppsbygger likevel

Skjult ID med pseudonym dolly101 ma. 27 okt. 2008 19:50

Hallo Sciroco, takk for sist :-)
Min erfaring er at det er veldig stor forskjell på korleis eg ser på mennene her inne i forhold til dei i det "virkelege liv". Her inne ser eg nesten berre på utseendet! Det samme gjeld med dei få eg har vore på date med, det er utseendet som er det viktigaste...
Motsetningen til dette finn eg blant anna på jobben min, der er det mange som det ikkje var noko "spesielt" med da eg fyrst møtte dei, men som etter kvart har gjort meg skikkeleg betatt... (dei er dessverre gift alle sammen da...).
Dette burde få meg til å innsjå at det sikkert er plenty av drømmemenn her inne, hvis eg berre hadde vore villig til å bruke tid på å bli skikkeleg kjent med dei, og ikkje avvise dei fordi dei ikkje ser ut akkurat slik som eg vil dei skal gjere.... Men....tida er ein knapp ressurs! :-)
På grunn av denne overfladiske måten å møte nokon på så trur eg at nettdating egentleg er feil måte å møte folk på. Men der skal sukker ha skryt for turen til Rauland, der måtte me faktisk sjå dei samme personane opptil fleire dagar! Og da begynte det å hjelpe på! :-D

Skjult ID med pseudonym fravenus ma. 27 okt. 2008 20:18

Tror jeg og vil ha en sånn som kan slenge meg i veggen ;-)
Og da må han muligens være litt trent ja :-)))

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 27 okt. 2008 20:21

Det er neppe en kroppsbygger som best klarer å slenge en kvinne oppetter veggen på en god måte. Prøv heller styrkeløfter, svømmer eller turner;) De 3 siste har muskler fordi de trenger styrken, byggerne prioriterer volum, ikke styrke. Eventuelt kan lønningspilsen på Majortrans være adekvat jaktmark:)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 27 okt. 2008 20:28

Og i denne tråden blir vi altså slengt både oppetter, mot og i veggen. Noen av oss er visst litt mer opptatt av å bli holdt der på en god måte, mens andre synes en og annen bulk i panna eller bakhodet er helt ok, men summasummarum greide jeg visst å slå et slag for maskulint volum :)))
Gøy! :D

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 27 okt. 2008 20:34

En mulighet hvis hans styrke ikke er nok, kan jo være borrelås på henne og i passe høyde på veggen. Eller kanskje ikke...

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 27 okt. 2008 20:42

Kit
Jezzy har oppskriften i albumet ;) Knaggerekke i rett høyde i gangen, la dama beholde toppen på, ett solid løft og så henger ho der så lenge du måtte ønske, -eller i allfall til sømmene går.

Som alternativ til muskelstyrkevarianten, mener jeg ;) ;)
Og skulle du ha ryggkink og senebetennelse i begge armene, kan du jo bare be henne ta med trappestige :))))

Men nå må vi vel snart ro oss tilbake til TS tema, eller hur? ;) :D

Skjult ID med pseudonym Dustin ma. 27 okt. 2008 20:56

@ Siciroco
De kvinner som er veldig opptatt av kropp og trening er jo ute og trener akkurat nå så svarene deres får du ikke før ved lunchtider i morgen. (dvs. hvis de ikke er ute og trener da også)

Skjult ID med pseudonym Kit ma. 27 okt. 2008 22:10

HeltEnkelt. Jezzy sitt bilde var konge. Vi kan møtes på halvveien og komme tilbake til TS, sciroco. Etter en dikusjon på forumet her på lørdag, skulle han og Jezzy date. I og med han klarte å skrive innlegg i dag, har han i alle fall klart å komme seg av kroken, hvis han ikke oppfylte kravene...

*ler*

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 27 okt. 2008 22:38 Privat melding

Henger på kroken jeg og klamrer meg til laptoppen.....ler.....

Skjult ID med pseudonym sciroco ma. 27 okt. 2008 22:40

@dolly101

Takk for sist ja... det var hyggelig å treffe deg ;-)) men det vet du!!!

Skjult ID med pseudonym L ma. 27 okt. 2008 22:46

Jeg synes det er kjempeviktig at en fremtidig partner er veltrent/slank, siden det er dette jeg synes er tiltrekkende. Synes fysisk tiltrekning er veldig viktig, særlig i starten av et forhold. Men om en finner den man skal dele livet med faller jo det meste sammen før eller siden...

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 27 okt. 2008 23:09

Som Zitelle skriver...er kanskje kropp det som er ENKLEST å gjøre noe med...kontra f.eks personlighet.

Jeg kan ikke lyve og si at en veltrent kropp ikke er pent å se på. Men...for meg mister den skjønnhet om den kun er et tomt skall, for en personlighet jeg misliker og finner lite tiltrekkende.
Jeg leter ikke etter den jeg vil gå til sengs med pga tiltrekkende kropp. Jeg leter etter den jeg ønsker å våkne i armene til...trygge, sterke og beskyttende.
Jeg ønsker en mann som har selvtillit i forhold til egen kropp og fysikk, og som er fornøyd med seg selv. DET er tiltrekkende, og mye mer viktig for meg.

:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 27 okt. 2008 23:17

Det betyr lite og ingenting for meg om en mann har en veltrent kropp. Det betyr ikke at jeg ikke ser på ytre faktorer som brede skuldre, størrelsen og formen på hendene, måten han beveger seg på osv. For det gjør jeg. Det betyr heller ikke at jeg synes friluftliv og trening er tøys. For det synes jeg ikke. :-)

Men om jeg er ute på date, og mannen har brettet skjorteermene til godt over bicepsen, og han i tillegg sitter å flekser litt på musklene mens han studerer dem, (ja, selvopplevd :-) da blir intet jeg intet mindre enn fnistete... Sånn oppførsel er omtrent like komisk som når en dame står ute i 5 kuldegrader med en T-skjorte hengene godt nedover ryggen... Jeg mistenker straks hvorfor... og leter etter den lille sommerfulglen som er tatovert på skulderbladet... Jeg finner den hver gang. Og fniser meg forbi med boblejakka mi :-)

Skjult ID ti. 28 okt. 2008 00:00

Klart det er flott å se en veltrent og flott mann. Men veldig lite avgjørende i valg av partner, da er det en helt annen skjønnhet som gjelder. Finner man den indre skjønnheten hos hverandre, da blir man også vakre for hverandre, og muskler og vaskebrettmager blir helt uinteressant ! Men flott å se en veltent fyr, bevares ! Som kjæresten til en venninne av meg pleier å si til henne : Det er greit at du kikker på menyen ute, bare du kommer hjem og spiser !

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 00:06

@Lilleulv
Takk for opplysningen om kvinner som sto i 5 kalde med t-skjorte. Trodde det var brystvortene jeg og ikke sommerfuglen......................................................................er et mulig og ta så feil :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 28 okt. 2008 01:23

Bare hyggelig Sai! :-)

Moralen var vel egentlig: Ikke fleks muskler mens dere er på date... :-))

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 08:55

Skal huske det Lilleulv............................no flexing on date................skriver det ned så jeg husker det til neste gang, hehe.

Skjult ID med pseudonym avslappa ti. 28 okt. 2008 09:49

Hei.

Jeg skyr unna de som skriver at de er ganske opptatt av kropp og trening. Jeg søker heller en mer avslappa person som tåler litt feriemage i ny og ne ;-)

Skjult ID med pseudonym Bongo lø. 8 nov. 2008 04:40

Damer over 30 bryr seg ikke om man er litt kvapsete, de under 30 bryr seg....

Skjult ID med pseudonym R lø. 8 nov. 2008 05:17

Kremt. 33. Bryr seg. Krever ikke veltrent, krever kun slike som trives i egen kropp, trives med egen holdning og i eget liv. Hyggelig om det matcher. Liker ikke ølmage, helsetrøye og hurtigtast til Peppes....

Skjult ID med pseudonym jj lø. 8 nov. 2008 09:14

Vel vi vil ha en digg kropp med et bra indre.
Står det mellom et bra kropp uten indre og en ok kropp med bra indre, blir det den ok kroppen.
Men siden det ikke står mellom to stk, så leter vi etter den bra kroppen med den bra insiden.