Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange chatter dere med

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ung gutt to. 8 okt. 2015 22:21

Topicen forklarer hele spørsmålet. Hvor mange chatter dere med samtidig og når dere drar på date er det greit å gå med alle tre for å være sikker hvem man vil gå videre med?
Jeg for tida har jo 3 i kikkerten men usikker hvem å satse for.

(mann 38 år fra Rogaland) to. 8 okt. 2015 22:27 Privat melding

Jeg skriver for tiden ikke med noen.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 8 okt. 2015 22:42 Privat melding

Samme som Sgt. Pepper, kun en om gangen. Det blir så kleint om man snakker med flere samtidig og ting går bra med flere, og så må du plutselig avbryte samtalene med en av dem fordi du skal på date med en annen, for jeg syns nå det er litt suspekt å date flere samtidig.

Men, det er et pragmatisk element av denne tankegangen også: Greit nok, mange fisk i havet, men antallet er fortsatt noe begrenset. Snakker man med f,eks. 3 om gangen for så å avblåse det med 2 av dem for å satse på den tredje, så har du etterpå tapt 2 potensielle partnere om den du satset på ikke klaffet likevel, og siden det ikke er så ofte man treffer noen man vil satse på (i hvert fall ikke i mitt tilfelle), så er det synd.

Sist men ikke minst så har man jo ikke evig med tid heller, og om man snakker med flere samtidig så suger det all energi vekk om man skal skrive halvveis forseggjorte svar og ikke halfdaffe meldinger som ikke viser noe initiativ.

(mann 52 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 okt. 2015 22:43 Privat melding

0...

(mann 29 år fra Hordaland) to. 8 okt. 2015 22:50 Privat melding

Villrosa, det hadde vært greit om alle tok slik informasjon pent, men enkelte blir fornærmet fordi de vil være førstevalget og er for stolte til å akseptere at du skal se hvordan det går med noen andre først.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 8 okt. 2015 22:50 Privat melding

Jeg skriver med mange. Noen som nettvenner, noen har jeg på fjasboka, noen har jeg en flørtende tone med, men de vet vel hvor de har meg...
Skriver faktisk med 3 uten bilde, og det kan være ganske avslappende. Da er det ikke annet enn samtaler med et ukjent menneske.

Og jeg dater ingen 😄

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 8 okt. 2015 23:00 Privat melding

Enig m Villrosa,- Pludrer litt her og der med fler, men hvis noe skal være seriøst vil jeg ikke treffe fler samtidig.. En ting er en kaffe, noe annet hvis man har et ønske om å ta det videre. og Foreløpig lite dating..

(mann 38 år fra Rogaland) to. 8 okt. 2015 23:00 Privat melding

Mine erfaringer er at jeg skriver med 1, kanskje max 2 om gangen, Og motparten skriver og dater 3-4-5.

Tøff hverdag, mild ost !

Skjult ID med pseudonym Ungkar to. 8 okt. 2015 23:28

Taster med 8-10 stk og dater ca halvparten av de:) man er bare ung en gang.....
Bare tuller.....taster litt med 2 stk og dater ingen:)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 9 okt. 2015 01:03

Hot chatting for flørt;
En av gangen. Er jeg interessert – så er jeg interessert. Immun mot og uinteressert i alle andre.

Friendzone:
Ingen grenser, alle jeg liker

Skjult ID med pseudonym trønderpie fr. 9 okt. 2015 01:29

Jeg chatter med flere og dater i øst og vest, men det har ikke ført til noe seriøst enda.

Neida har bare datet et par stykker.

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 9 okt. 2015 01:55

Jeg tuster ikke med noen

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 9 okt. 2015 02:19

@Ung gutt ...bare å gjøre det som føles riktig for deg :) å chatte for å bli kjent er jo ikke akkurat et giftemål heller!! Eg forstår og forventer at de eg chatter med også chatter med andre, her eller på tinder eller IRL eller whatever...så om man blir hverandres favoritter vil det bli naturlig å avslutte de andre eller sette de "på hold" inntil man vet om det blir noe mer enn et par treff... mange har stor forståelse for at man er kommet lenger i chatteprossessen med andre og dermed er på treffe/datingnivå, og mange vet også at å finne gull er vanskelig og har et avlappet og realistisk bilde på at å være tålmodig og "vente på sin tur i datingkøen" kan være verdt å vente på :) its the name of the game.. og man lærer seg å akseptere spillereglene bedre med årene tror eg også, ...andre igjen vil få litt vondt i stoltheten sin som nevnt over her..men det er hva DU er komfortabel med som er viktig for deg, det er ditt liv og dine ønsker og du må følge det som passer for deg:)

eg chatter eller melder med 2-3 samtidig (blir det fler er det vanskelig å koordinere å evt treffe disse og liker egentlig å treffe en om gangen, ...men sjelden noen får en date 2 og enda sjeldnere en date 3 med meg da, så for min del er det greit å ikke satse alt på en hest..) Holder også samtalen "igang" med flere (akkurat nå er det litt for mye..ca 15-20 som eg prøver å svare litt i det minste, men faren er at det da koker bort i kålen og at man ender opp med ingenting blant disse som man ikke klarer å opprettholde en jevn "samtale" med)
Let etter dealbreakers tidlig er mitt råd, så du ikke kaster bort for mye tid på chatting...ikke vær redd for å spørre om de viktige spørsmålene tidlig i prosesssen :)
Men to tre stk samtidig er absolutt innafor mener nå eg:) det er jo også anbefalingene fra datingproffene...at man bør treffe flere samtidig for å kjenne på hvem man liker best..men det er ikke like naturlig å ha en så "proff" tilnærming for alle nei...eg øver meg stadig på det! :D