Alle innlegg Sukkerforum

Født pessemist?

Vis siste innlegg
(mann 62 år fra Møre og Romsdal) ti. 28 okt. 2008 02:39 Privat melding

Da jeg meldte meg inn i Sukker-gjengen,kjøpte jeg meg like godt 6 mndr.medlemskap i Superbruker. Dette går ut i begynnelsen av mars neste år,og hittil har det resultert i litemye. Noen bekjentskaper har det blitt,men så langt ingen date.De fleste gjensidig interessante,bor som regel langt unna. Kvinner fra samme fylke som meg,har i de fleste godt matchende tilfellene lite utfyllte profiler uten bilder. Da faller interessen fra min side i hvert fall!
Nei,jeg er til å gi opp hele Sukker og angrer på at jeg kjøpte 6 mndr.
ER jeg den fødte pessimist????

Skjult ID med pseudonym s.a.me ti. 28 okt. 2008 08:04

Hei TS. Ja jeg syns du er litt pessimist nå.. du må ikke gi opp så lett. Her inne på sukker kommer det jo til nye folk og ansikter hele tiden, så plutselig dukker det opp en jente/dame for deg. Vær tålmodig, og kos deg så lenge. Lykke til.

(mann 53 år fra Oslo) ti. 28 okt. 2008 08:07 Privat melding

Hvis du kjøpte 6 måneder og det går ut i mars så har du vel bare vært her i ca 1 måned hvis mine beregninger ikke er helt på viddene :-)
Selv er jeg her inne for og finne en og våkne opp sammen med resten av livet. Noe som sikkert de fleste her inne er for. Om det tar 1 måned eller 2 år er vel helt likegyldig når jeg da finner den rette. Tingen er vel bare og ikke gi opp, fortsette den straka vegen selv om det ikke skjer noe med en gang. Det er jo ikke en vanlig nettshop dette her. Ting tar tid :-)

Selv har jeg vært her inne i to år men da måneder lange pauser innimellom. Man blir jo litt lei av og til. Men jeg vet at en vakker dag så har jeg funnet en og dele hverdag og fest med.
Det positive jeg har lært her inne er og se andre mennesker og deres meninger gjennom nettet, kanskje revurdere alt for høye krav man starter med og finne ut at det er ikke bare meg det handler om men oss. Kanskje revurdere de mange særheter man har opparbeidet seg etter litt tid som singel.
Saken er vel bare ikke og gi opp og heller ikke tro at man finner den rette med en gang. :-)