Alle innlegg Sukkerforum

Har profil teksten noe å si?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym idioti lø. 10 okt. 2015 20:11

Helt ærlig jenter og gutter. Hvor mye har egentlig profil teksten å si for dere, vær ærlige nå?.
Har den virkelig egentlig så masse å gjøre med utvelgelsen?.

Jeg føler jeg får svar fra ca 30-40% av de jeg skriver til kanskje det er noe med alderen min som gjør at jentene er litt mer overfladiske for min del når jeg er 24. Jeg har en gjennomført profil tekst og bilder osv men føler det som regel går på utsende altså.

Hva med dere, hva føler dere og har og si om denne saken?.
Gjerne på før alder også selv om du er anonym

(mann 40 år fra Østfold) lø. 10 okt. 2015 20:20 Privat melding

Teksten betyr mest av alt for min del. Jeg ser etter noe som trigger meg i profilen, men profilbildet er selvsagt viktig det også . Må innrømme at hjertet har hoppet over et slag noen ganger, enten på grunn av profilen eller på grunn et helt spesielt trekk i ansiktet. Men det er teksten som gjør at jeg setter hjerte, eventuelt sender en melding.

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 10 okt. 2015 20:43 Privat melding

Jeg leser teksten først, liker jeg den ser jeg på bildene. Dette for å ikke bli lurt av bilder, enten positivt eller negativt.

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 10 okt. 2015 20:55

Prioritert rekkefølge:
1. Profilbilde
2. Bildene i album
3. Teksten i profilen
4. Profiler uten bilde men mye tekst
5. Profiler uten bilde og uten tekst - fort vekk fra den profilen :-p

(mann 54 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2015 21:04 Privat melding

@Idioti
Skal jeg være ærlig?

Utseende har mye å si før jeg går inn på en profil.. men da vil jeg hurtig tillegge at jeg aldri går inn på profiler, som har besøkt meg, som virker urimelig pene eller unge. Det har kanskje skjedd en gang.

Når man snakker om utseende, så tenker man kanskje på en som er veldig pen, Nei, sånn er det ikke for meg, det er følelsen av at henne vil jeg gå en tur med.

Og da kommer profilteksten etter det.

Jeg har faktisk kun besøkt 53 profiler på 4 måneder av 1981 besøk på min, så jeg er nok rimelig selektiv må jeg innrømme. Jeg er på en måte aktiv/inaktiv.. Jeg tror på julenissen. Jeg venter bare på den helt rette.

Jeg følger min mavefølelse i stor grad, og utseende er en ting men fornemmelsen av den gode følelsen, er en helt annen ting.

Så utseende har en betydning, eller følelsen av kjemi.. Den følelsen som får meg til å tenke, DER er hun..

Nå var jeg helt ærlig..

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 21:46

Må jo like det en ser, eller er det meningsløst for min del. Liker jeg det jeg ser, sjekker jeg høyden ???? og så leser jeg profilteksten ????
Er der forresten uhøflig å si jeg ikke vil date en pga han er lavere enn meg?

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 10 okt. 2015 21:57

Enig med Durr. Først profilbilde, så albumbilder, så profiltekst. Og alt må være fristende og bra ut fra mine preferanser.

Går nesten aldri inn på profiler:-) Men et profilbilde med det rette glimtet på den rette typen kan unntaksvis friste meg inn.

Må se albumbilder også, de nyanserer. Alle ser forskjellig ut i forskjellige situasjoner, og jeg har sett mennesker som er utrolig heldige på sitt profilbildet (les: ugjenkjennelig), men skitt - de ser ikke sånn ut i det hele tatt (f.eks 10 kilo eller år siden bildet ble tatt)

(mann 49 år fra Nord-Trøndelag) lø. 10 okt. 2015 22:01 Privat melding

@M1, det er lov til å si at du ikke vil date en pga for korte tenner og, eller for lange ører. Du har lov til å ønske hva du vil 😊

Og tekst betyr noe. Men det er ikke det viktigste. Det hjelper ikke om teksten er aldri så bra, om jeg ikke føler fysisk tiltrekning.

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 22:06

Selvfølgelig sier jeg det på en høflig måte..da blir de gjerne sur, og svarer de har ingenting i mot en dame som er høyere. Sier gjerne noe om at jeg som kvinne vil føle meg stor ved siden av en kar som er 5-10 cm lavere enn meg.... .og dessuten så gidd eg ikkje ligge en halvmeter aleine.... Det siste tenker eg ;)

(mann 54 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2015 22:09 Privat melding

Hvor høy er du M1

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 22:11

180... På sokkelesten... Og jeg liker å gå med høyhælte sko ;)

(mann 54 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2015 22:14 Privat melding

Eiffeltårnet men andre ord. :-)

Jeg liker å gå med høye heler selv jeg, så jeg raver over 2 meter… hadde passet bra i sammen vi da :-))

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 22:16

Dreamteam ;) korte skjørt på deg og ?

(mann 54 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2015 22:19 Privat melding

Nei det er pølse i lompe...

Nei da.. jeg bare tulla..

(kvinne 49 år fra Østfold) lø. 10 okt. 2015 22:20 Privat melding

Profilteksten forteller meg om denne personen er i stand til å formidle hvem han er, hvordan han ser på seg selv og om han har noen bevissthet rundt hvem han søker, og om han skriver noe mellom linjene som forteller meg at vi kanskje søker det samme.
Bilder er også viktig. De forteller hva han synes er viktig i livet sitt og selvfølgelig hvordan han ser ut. Greit å vite for oss med preferanser på kropp og utseende.

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 22:21

Åeeee , så du liker ikke gå med høye hæler heller... Og eg som trodde eg hadde funnet drømmeprinsen ;)

(mann 54 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2015 22:25 Privat melding

M1
Slapp av!! En som har et pseudonym som høres ut som en kontorartikkel, er ikke særlig spennende.. men du er sikkert høy og fin.. :-))

Skjult ID med pseudonym M1 lø. 10 okt. 2015 22:28

Det var der sekretæren i meg kom frem ;) Høy ja, fin, det for andre bedømme ;)
Men eg kan bli fin på vin ;)

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 10 okt. 2015 23:45 Privat melding

Ja profilteksten har noe å si, som jeg har sagt før, det hjelper ikke å ha albumet fullt av bilder hvis jeg ser i profilteksten at det er totalt feil. Men selvfølgelig må man jo like det man ser, men jeg er nok mye mer fleksibel å møte en jeg har masse til felles med men kanskje ser at han kanskje ikke er den jeg normalt faller for , enn å møte en kjempekjekk en men som ikke har noe til felles med. Men til syvende og sist er det kjemien som bestemmer, men den får man sjelden uten å møtes.

(mann 45 år fra Østfold) lø. 10 okt. 2015 23:58 Privat melding

Jeg leser alltid profil teksten om jeg besøker en profil. Det er mange profiler med greie bilder som ikke blir interessante allikevel pga profil teksten, og omvendt. Leser tekst før jeg titter i album. Jeg har ikke skrevet til mange, men noen av de jeg har skrevet til er bildeløse profiler med veldig bra profil tekst. :)

(mann 45 år fra Østfold) lø. 10 okt. 2015 23:59 Privat melding

Bildeløse som har besøkt meg først. de andre er totalt uinteressante.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 11 okt. 2015 01:28

Det er bildet som får meg inn på en profil, og teksten som avgjør om jeg synes personen er interessant eller ikke. En person med et "dårligere" bilde kan gi bedre inntrykk med en god profiltekst, men et godt bilde kan sjeldent gjøre opp for en uinteressant tekst.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 14:57 Privat melding

Leste profilteksten til @ymmot jeg nå. Haha, har du dratt damer med den?

Skjult ID med pseudonym my sø. 11 okt. 2015 15:07

Jeg syntes det var morsomst bare å gå inn på bildeløse profiler med høyest match. Det er ikke det dummeste jeg har gjort.
For meg virker bilder mest villedende, for når du treffer noen "live" etterpå, så ser de ikke ut som på bilde likevel. Ikke fordi de er eldre eller tjukkere, men fordi de er levende, med kroppsspråk og mimikk som bildene ikke kunne formidle.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 15:18 Privat melding

Enig med @my. Dessuten har jeg datet menn som jeg liker utseende bedre og bedre på, rett og slett fordi jeg liker dem som person.
Har tekstet med en helt utrolig kjekk fyr her en gang, men ga opp. Han var veldig rar og veldig kjedelig... Så utseende er virkelig ikke nok / alt.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 15:19 Privat melding

Det har du rett i @My
Jeg hadde en date en gang, som var mye penere i virkeligheten enn hun var på bilder. Jeg hadde med fotoapparat mitt og tok en del bilder av henne… Men hun var ikke fotogen i det i heletatt, det var nesten utrolig.

Sånn er det også motsatt, noen er veldig fotogene, og ikke så flatterende i virkeligheten.. Så et bilde kan lyve i mange retninger kan man si.

En annen ting er at når man for ”stappa” personligheten inn i det bilde man har av en person, så kan det også gå i alle retninger.. og det er til og med noen som blir vakre når man blir kjent med dem… Så Gud har ikke gjort det lett for oss…. Om jeg kan si det sånn. :-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 15:42

Et godt utfylt profiltekst gir pekepinn om interesser og hva vedkommende søker etter. Bilde er lokkemiddel for å ta en titt. Men jeg ser ikke på profilteksten alene da den kan lyve. De som er aktive på forumet åpent med profilen sin og er med å diskuterer kan fortelle mer om seg selv enn profilteksten gjør. Har noen ganger sett en side komme fram som er helt ulik profilteksten og det gir et varselssignal, og da skygger jeg bort fra de profiler som aktuelle da jeg ikke har andre preferanser enn det personen skriver. På de følger det en rød tråd i innlegg etter innlegg når det diskuteres. Tar ikke med tulletråder. Hvis personene ikke er slik diskusjonene gir inntrykk av så får de tenke over hva de formidler. Det er sikkert nok av medlemmer som følger med på forumet uten å være aktive selv og tenker som meg der.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 16:15 Privat melding

Profilbildet betyr selvsagt mest, ettersom det er døra inn til profilen.
Når det gjelder tekst... Blanke profiler (altså lite eller ingen tekst) har jeg en teori om. Har en følelse av at noen av disse bevisst sier lite slik at de kan justere seg etter hvem det er de kontakter.

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 11 okt. 2015 16:20 Privat melding

@Apache

Så det kan aldri tenkes at noen spiller en "rolle" på forumet bare for å fucke opp stemningen litt ??

Eller er alle i koz og klemz dus med hverandre på froum å er helt seg selv å tar det dødsens alvorlig ?

hmm...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 11 okt. 2015 16:32

enig med apache, og @deshi den rollen man evt velger å spille eller ta på forum og på hvilken måte man utspiller den rollen sier også mye om personen...uansett om det er flåsete, humoristisk, usaklig, saklig, besserwisser, kos og klemz, positive eller negative eller fucke opp rollen...poenget var vel hvis man alltid velger en bestemt rolle (røde tråden apache snakker om) så....er det vel noe i : "walks like a duck, talks like a duck..." osv:-)

Skjult ID med pseudonym Gravlax sø. 11 okt. 2015 16:35

...and looks like a duck ;) (duckface)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 11 okt. 2015 16:37

then it has to be an eagle!! ...eller? ;-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 16:39

@Deshi: Det er klart at noen spiller for å få liv i en diskusjon, men de er gjennomskuelige og følger ikke en rød bunnlinje i tråd etter tråd da de som oftest skifter mening alt ettersom.:)

Skjult ID med pseudonym my sø. 11 okt. 2015 16:47

Apache
Og sånne skal man passe seg for. Skifte mening. Det skulle tatt seg ut. Det vitner jo bare om ryggesløshet eller i verste fall et splittet sinn. Jeg er glad jeg alltid er konsekvent og forutsigbar. Både her og i profilteksten min. Absolutt.

(kvinne 31 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 16:49 Privat melding

profiltekster må fenge på en eller annen måte... ett pent fjes betyr lite, om man ikke har noe interessant mellom ørene.
Men ser en stor tendens til at folk ikke gidder lese profiltekster, eller se hva andre søker etter før dem tar kontakt...

(mann 51 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 17:00 Privat melding

jeg påberoper meg retten til å endre mening, bli overbevist av andre - samt kunne være uenig med meg selv. Jeg er et dynamisk vesen - ikke statisk - og ser at utvikling er en fantastisk mulighet . Jeg har talt!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 17:01

Jeg kontakter ingen uten at de har en tekst som fenger meg på ett eller annet vis. Et bra ytre betyr absolutt ingenting om han virker pling i bollen.

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 11 okt. 2015 17:03

Jepp, Paulaner. Skiftende, jeg også. Kan forandre meg, og gjør det. Heldigvis:-)

Z
Bingo! Bilder selger, men presentasjon bekrefter - eller avkrefter.

(mann 49 år fra Nord-Trøndelag) sø. 11 okt. 2015 17:06 Privat melding

Pling i bollen kan rett og slett bare bære litt nyregrus @Z

(mann 49 år fra Nord-Trøndelag) sø. 11 okt. 2015 17:06 Privat melding

*være

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 17:07

Mulig, E47.
Men når har det seg sånn at jeg ikke leter etter en mann med nyregrus i skolten!

(mann 49 år fra Nord-Trøndelag) sø. 11 okt. 2015 17:13 Privat melding

Hahaha 😂😂 @Z
Jævlig bra 😂

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 17:21 Privat melding

Har du stått opp med begge beina på vær sin side av dobbeltsenga i dag eller? :-))

Det er klart at du ikke vil ha en mann med nyregrus i hue..

Det har jeg forresten... Men det går bra for det.. jeg halter litt, men ellers går det bra :-))

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 17:22

@My: Nå snakker jeg om den røde blinkende uavbrutte linjen som bryter ut i en seriøstråd etter den andre, og ikke tull og fjas og avsporing.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 17:23

Ja! Jeg sto faktisk opp sånn, Sgt. Pepper. Men hvordan visste DU det??

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 17:24 Privat melding

det var 2+2 = 4

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 17:25

Ah....trodde det var du som våkna ved siden av meg i morges, men da tok jeg feil....

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 17:26 Privat melding

@Z
Det var rottweileren til naboen min, som jeg har passet i helgen..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 17:27

Ååååå, my bad! Synes dere likna litt, men jeg var sikkert bare litt trøtt ;-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 17:28 Privat melding

@Z
Jo jeg er litt rottweileren jeg, uten dong.. så det er riktig sett det..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:01

Himmel og hav, Sgt. Pepper.....mener du at jeg har.....kremt....rett?
At jeg så rett? At JEG er korrekt?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 18:04 Privat melding

Ja, jeg er ærlig jeg. En ting ingen kan ta i fra meg, er at jeg snakker sant.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:15

Da er selvsagt oppfølgingsspørsmålet ufattelig forutsigbart:
Er det, i dine øyne, som regel korrekt å si sannheten?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 18:30 Privat melding

@Z
Alle har vi hvite løgner, det er ganske naturlig. Men om noen spør meg om jeg synes jeg ser stygg ut, så sier jeg ja.. for det er jeg.

Har jeg gjort noe jeg ikke skulle gjøre, og dama mi ser meg i øynene å spør: ”Hvar det du som tok opp den kalkunen i fra fryseren” så sier jeg ja, selv om hun blir pisse sur.

Jeg kan komme med hvite løgner, for eksempel når jeg å kjæresten min har en deilig morgen i sammen, så sier jeg at jeg forsov meg når jeg kommer på jobben..

Ja, jeg vil si at jeg er ærlig, men jeg vet at vi alle lyver noen ganger.

Om det er noen som sier at de ikke lyver, så lyver de.. Er det svar ok for deg..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:34

Eeeeegentlig er det ikke svar ok for meg, selv om du svarte fint på noe.
Men mitt spørsmål var om det alltid er korrekt å si sannheten.

Tenk deg f.eks om sannheten sårer.
Skal man si at noen ser feit ut om de føler seg vakker?
Om naboen er utro, er det ditt bord å informere partneren hans om sannheten?
Om det kanskje ikke kommer noe godt ut av løgnen, er den da viktig?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 18:45 Privat melding

Case!
Uff.. Visst det for eksempel står en dame da foran meg, som ser ut som et helvete, og er syk, og spør om hun ser bra ut, så sier jeg: ”ja, det gjør du..”

Nei jeg sier ikke alltid min egenvurdering på andre, langt i fra.

Når jeg snakket om ærlighet litt lengere opp, så er det ut i fra meg selv, altså hvem jeg er og hvordan jeg opplever meg.

Men jeg har selvsagt følelsen på hva man skal si rundt det som er meg, som jeg ikke liker. For eksempel om jeg er på et selskap å får en fiskesuppe som jeg synes er dårlig, så avstår jeg for å si det…

Okay, dette er så vanskelig… Nei jeg sier ikke sannheten bestandig, kommer ann på situasjonen.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:47

Å ikke alltid buse ut med sannheten til enhver tid, ser jeg på som klokskap. Synes det er fint at du nyanserer.

Men....er det viktig også på et forum som dette f.eks?
Eller er det mer "Med på leken tåle steken" som gjelder på slike steder?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:50

Jepp, Villrosa.
Å ville andre vel må tross alt ligge i bunnen både ang. løgn i livet ellers.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 18:53 Privat melding

Jeg bruker bare mange ord på å si det..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 18:54

:-)

I know the feeling...

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:14 Privat melding

@Z
Når det gjelder forum, så har jeg vært en som har kastet bensin på bålet for å flamme opp situasjonen, og det har jeg tatt ansvaret for.

Jeg har fått kritikk i fra sukker, for jeg har vært for grov, og det retter jeg meg etter.

Jeg er ærlig nok, til å ta det ansvar for dette.

Men her er det et DREV, og her er det et samspill mellom brukere på forum som også må ta sitt eget ansvar. Det å utpeke syndebukker, er usunt etter min mening.

Det er jo opplagt hvordan sukkerforum fungerer, for her er det en gruppe mennesker som står i sammen, og som er inkludert, og er man utenfor dette så er man også en outsider.

Og dette er et eksempel på, hvor jeg vil si min mening å være ærlig.

Men jeg har ingen intensjoner om å såre noen.. men jeg liker ikke å bli uthengt for eksempel.

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 19:16 Privat melding

@Stg
Men du er jo en av gruppen og vi trenger slike rettfrem ærlige typer som deg også..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:18

Skjønner, Sgt. Pepper.
Jeg har aldri vært innafor forum, men føler meg likevel ikke utenfor.
Så tror nok dette er litt individuelt. Jeg "trenger" ikke fellesskapsfølelsen her :-)

Syndebukker.....her tror jeg det handler mest om man behandler andre mennesker med respekt eller ikke, om man er "snill" eller ikke. Om man oppfører seg på en måte som gjør at andre medskribenter ikke blir trist og lei seg, er man innafor. Om man sårer med vilje, synes jeg det er ok å utpeke noen til syndebukker, faktisk. Men tankene mine rundt dette springer selvsagt ut fra at det vitner om liten integritet/trygghet på seg selv om man må tråkke andre ned for å kjenne sin egenverdi.

(Legger til at jeg knapt har sett et innlegg du har skrevet tidligere, så jeg vet ikke hvordan du har oppført deg eller hvordan du har provosert :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:21

Villrosa :-)
Blir litt nysgjerrig her:

Hvordan vet du at sukker følger med via en moderator?
Og hvem er moderatoren?
Og om dette er hemmelig, hvordan vet du da i så fall?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:22 Privat melding

Okay... det er greit... men jeg sa min mening.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:28

Villrosa
Det er nettopp det - hvorfor vil du/dere snakke om dette privat?
Betyr det at det egentlig er hemmelig, men at dere "sladrer" til hverandre? :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:30 Privat melding

@Z
Det var det jeg mente.. det er det som DREVET... Det foregår noe bak..

Skjult ID med pseudonym missa sø. 11 okt. 2015 19:31

Ser på profilbildet, kart og så tekst om profilen er plassert i grei avstand. Er teksten fengende, betyr ikke bildet alt.......er profilen plassert FOR langt unna, leser jeg sjeldent teksten.........

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 19:32 Privat melding

Jeg tør vedde på at det aldri har pågått en diskusjon på sukkerforum med motparter,som ikke har endt i privat drittkasting på en eller annen måte .. er man saklig her og en motpart mangler argumenter så blir det fort personkarakteristikker - det er synd, men det er også ubetydelig, likevel synd, men det er nok av andre plasser å være på i så måte

Jeg tar sukkerforum for hva det er og har senket både krav og forventning betraktelig - det er klare klikker, og det gjør heller ingenting, men at det er det er uansett en sannhet som man ikke kommer bortifra

"den dominante part er som regel den det er flest av i mangfoldet"

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 19:36 Privat melding

Jeg står for alt jeg sier og gjør her på sukker. Noen sniking på bakrom får de bare gjøre de som velger det.
Makan så negativt og stygt alt skal gjøres, bare fordi noen er enig og kan ha det gøy sammens åpenlyst..

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 19:37 Privat melding

Ang profiltekst: Det kommer tydelig frem at noen vektlegger det høyt, og andre lavt. Nå er det få relativt unge på forum som svarer, ergo er ikke din aldersgruppe målbar (24 år) - svev på din ungdommelighet, til du ikke gjør det lengre, og folk blir mer nysgjerrig på personen bak og ikke bildene

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:38

Guybrush
Der tar du feil. Jeg har lest mange, mange tråder på dette forumet som har foregått i fred og fordragelighet tross mange meninger og tydelige standpunkter :-)

Villrosa
Jeg forstår bare ikke helt hvorfor dette er så innmari hemmelig. Thats it.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:38 Privat melding

@Villrosa
Jeg forstår hva du mener, og jeg er ening.. Men jeg synes faktisk at @Z hadde et poeng, og det er ikke i fra min side ment for å henge ut noen.

God stemming liker vi alle, men når det allikevel kommer noen diskusjoner noe som ikke er så hyggelig, så må man tåle det også – etter min mening.

Skjult ID med pseudonym bos sø. 11 okt. 2015 19:41

Ingenting i profilen og good looking , er en sofistikert måte å drite seg ut på :-) Som å se en vakker tom pappeske .....

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:41 Privat melding

Ærlighet er fint. Men det er best at man angriper SAK og ikke PERSON med sin ærlighet. Når ærligheten oppleves som personangrep, da har vi vel gått unødig langt. Å dra opp "jeg var bare ærlig" (uskyldige meg liksom) når man har vært bevisst og direkte ufin mot en person man egentlig ikke kjenner... Det blir for dumt.

Skjult ID med pseudonym bos sø. 11 okt. 2015 19:42

oihhh slengte en kommentær midt i malmstrømmen :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:44

Hvis du er så sikker på det, VIllrosa
- ja, da håper jeg de gjør en litt bedre jobb enn det jeg tidvis har sett.
For det er maaaaange stygge innlegg her som moderatorene burde våknet av!

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:44 Privat melding

Det har alderig jeg gjort i mot deg i alle fall Villrosa. i så fall kom med eksempler...

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 19:46 Privat melding

Moderator har vel alle åpne diskusjonsforum, og det trenger man virkelig :o))

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 19:47

@Z: Guybrush tar ikke feil. Jeg har sett det selv, og de som blir utsatt for det er de såkalte outsidere med en helt ny vinkel på saken det diskuteres om.

@Exangel: Ingen retter kritikk på at folk har det gøy sammen og har funnet hverandre, men på at de unisont henger seg på når noen outsidere blir kritisert for sin mening. Hvorfor må de blande seg inn når noen selv har sagt at de ikke vet bakgrunnen da de har vært ganske nye på forumet. Når to krangler så la de ordne opp seg i mellom uten innblanding. Skolegårdsmentaliteten trer frem.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:47 Privat melding

Moderator kommer til å bli lei seg over denne tråden!!

Neppe!

Skjult ID med pseudonym my sø. 11 okt. 2015 19:50

bos
du skal ikke disse pappesker. de kan være veldig fine. Noen ganger er de fulle av bobleplast som man kan lage morsomme kneppelyder med, andre ganger er de store nok til å krype nedi og hoppe frem fra når noen kommer forbi, og så kan man ha ting i dem - det er veldig praktisk hvis man skal flytte for eksempel, og jeg tror sannelig at jeg skal legge inn et bilde av en stor vakker pappeske i albumet mitt.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:51

Neste gang jeg ser noe som burde rapporteres, sier jeg bare fra til deg da, Villrosa - så kan du si fra videre til den hemmelige moderatoren som har baller nok til å gjøre jobben sin? ;-)

(Jada, jeg er litt vrang. Men er litt allergisk for slike på bakrommet samtaler der man ikke vet noe, så vet man masse likevel så snakker man om det som egentlig er litt hemmelig så vet likevel veldig mange det hemmelige som ingen tror noen andre vet - og vips så blir det hele litt utydelig og litt skjult uten at det trenger å ha noen dårlig hensikt. Likevel kan det oppfattes veldig snålt av enkelte!)

Når det er sagt: Jeg har rapportert opptil mange gjennom min tid her. Men hver eneste gang jeg har gjort det, har jeg i forkant skrevet i tråden at om jeg ikke ser noen bedring, vil jeg melde fra! Og når jeg ikke har sett noen endring i noe jeg har synes vært krise, har jeg gjort som jeg har skrevet i tråden. Det synes jeg er ryddig om man først synes noe er så ille at man bør ta affære. Men det er meg :-)

Jeg trenger kanskje ikke legge til at jeg hater de som sitter på møter og holder kjeft, for så å gå ut av rommet og mene noe helt ufattelig mye om saken som nettopp var oppe på møtet. Sånt ERGRER meg grønt!

Sånn! Da fikk jeg ut litt damp også - ler av meg selv og mitt eget engasjement! Tror det er en motvekt til sjakk som foregår på tv! Gjesp :-)

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 19:51 Privat melding

@apache
Synes bare de roper litt for fort på gjengmentalitet og utfrysning noe jeg ikke synes er riktig

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 19:52

Apache
Med respekt å melde: Jeg har laaaang fartstid her, og lest mange tråder.
Og jeg tar ikke feil når jeg sier at jeg har sett strålende tråder uten krangler :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:54 Privat melding

@Z
Du er faen meg modig.. :-)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 19:55 Privat melding

@Apache 19:47 - enig, og det er egentlig hva alt dreier seg om.

Utover det, kos dere alle som en, selvfølgelig

@Z - ikke kødd med sjakk vm! :)

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 19:56 Privat melding

@z
Alltid godt å få slippe ut damp, en strålende egenskap og kunne le etterpå :o))

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 19:57

@Z: Det er klart det er mange tråder uten krangling. Jeg liker å diskutere og ser gjerne at folk er saklige. Men enkelte temaer skaper trøbbel og noen blir usaklige.

(mann 45 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 19:59 Privat melding

@sgt.pepper 18.30
Bra sagt og signerer den :)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 19:59 Privat melding

@Apace
Akkurat som livet det.. :-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 20:01

@Sgt. Presis: Presis, og som i livet er enkelte flokkdyr.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:01 Privat melding

@Larumba
Det er så delig å høre er litt ening med meg også--- Takk :-)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:02 Privat melding

@Z Jeg følger stort sett bare tråder med litt damp (keyboardwarrior), mange av de andre kjeder meg en smule - derfor skal du ha rett i utsagnet ditt

Det er som regel en mot en, så bygger det seg opp kjerner, så er krigen i gang, og det er klart, mange syntes det er stas med litt action, meg selv også - dersom det ikke blir for primitivt og hoderystende

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:02 Privat melding

@Apace
Du er en av dem.. :-I)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:03 Privat melding

Det positive er .. uten motparter, så hadde forum vært dørgende kjedelig - og det er positivt, alt annet er en utopi

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 20:05

@Sgt. Pepper: Hvis du mener flokkdyr som menneskerase så ja, men som eget individ innenfor det så nei.

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 20:05 Privat melding

Blir jo nesten som om jeg skulle kalle dere en gjeng for at dere er enig ..
Men det kan jeg jo ikke

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:06 Privat melding

@Apache
Men du er også grandios.. og langt bedre enn meg.. så det er greit..

:-)

(kvinne 47 år fra Sogn og Fjordane) sø. 11 okt. 2015 20:08 Privat melding

Hadde mine venner og kollegaer hørt at jeg kom under betegnelsen flokkdyr så hadde de skratta til de hadde daua...
Det er jo så langt ifra meg som man kan komme...
Men hallo...de kjenner meg jo

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 11 okt. 2015 20:09

@Sgt. Pepper: Værsågod, gled deg over det.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:09 Privat melding

Jeg er meg selv nærmest på dette foraet villrosa, og dersom du skulle være min motpart, så måtte det ha vært igjennom en uenighet, ikke deg som person. Alt nullstilles dersom kampen er ferdig, og vi er sukkerforumvenner igjen. Det eneste jeg ikke tåler er urettferdighet, og ubalanse i et forhold (selv Hitler elsket dyr, ergo kan han ikke ha vært ubetinget ond) .. veien til helvete er brolagt på gode intensjoner, hehe

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:09

Guybrush
Jeg hater egentlig krangling, jeg. Synes det er sykt dårlig bruk av energi.
Temperatur, fint. Meningers mot, fint. Men under beltestedet? Dritkjipt.
Derfor forsvarte jeg også Villrosa her om dagen, da det var way out of line!

Og jeg er også litt uenig i at gode tråder med mye substans MÅ være kranglete. Jeg går ofte ut av krangletråder, da det ikke interesserer meg. Så der er vi ulike :-)

Villrosa: Neida, jeg er ikke så barnslig. Bare litt petimeter ang. det der :-)
Men jeg har motatt hva du skriver!

Og ellers da? Jeg sitter med forum, sjakk og ansiktsmaske! Noen bedre?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:10

" veien til helvete er brolagt på gode intensjoner "

Nei, kutt ut da! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:11

Sgt
Nei, jeg er nok ikke modig. Jeg prøver bare å være tydelig :-)
(Ok da, tydelig krever noen ganger mot. Men ikke her på forum)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:11 Privat melding

@Z
Det er ikke det..

Hva bruker du da? Jeg bruker awekado maske jeg.. :-)

(mann 45 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 20:12 Privat melding

@Sgt.Pepper synes du sier mye fornuftig jeg. ;) Din definisjon av det og være ærlig måtte jeg skrive med enig i også. Jeg hadde nok ei heller sagt at sexen på morningen trakk litt ut, beklager jeg er sen på jobb. Ville nok garantert "forsovet" meg den dagen isteden. :)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:12 Privat melding

@Z
Enig...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:13

Ler.....dermatologica, Sgt!
Jeg klyper meg i armen og innser at jeg sitter og snakker ansiktsmaskemerker på et sukkerforum med en herremann!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:13

Kremt....rettelse: Dermalogica!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:15

Villrosa
Humrer og ser med snilt blikk mot deg og sier:
Nei, du fikk nok ikke frem noe budskap. Men meningen din fikk du frem :-)

Kos deg med fårikål. I morra blir det beinikål. Og tirsdag nyter du din kålikål!

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:15 Privat melding

@Z
Jeg har bare jente venner jeg, så det gjør ingen ting.. :-)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:18 Privat melding

Jeg avslutter denne dialogen for min del med å fortelle deg @z at jeg ikke er en kranglefant, men .. jeg er fordømt sta (men ikke urealistisk) dersom jeg mener noe (det jeg ønsker da er en motvekt, og kommer ikke denne motvekten så vokser erkjennelsen over mitt eget utsagn - enkel matte med andre ord)

Ha en god kveld alle, nå leser jeg Susan Cain Quiet .. og det skal bli godt med litt stillhet .. en god dusj, og stillhet og bikkje .. kline med bikkja, på nesa=deilig!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:19

Stå for dine meninger med eller uten krangel, Guy! Helst uten! :-)

Men hvorfor har du bare jentevenner, Sgt? Bonder du ikke med karer?
Og har du noen produkter å anbefale, så hyl ut! :-)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:20 Privat melding

Jo. Han har det @z. Han gjør seg bare interessant ;)

Hehe ..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:21

Personlig erfaring, Guy? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:22

Niks, Villrosa.
Det er forskjell på å forklare et spørsmål og å si sin mening ;-)
Men det er greit. Jeg skjønner greia!

Ikke sett helpeppern fast i løstanna nå da!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:25

Du kommer til å spytte pepper i kveld og prompe kål i natt!
Skååål, Villrosa!

:-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:26 Privat melding

@Z
Jeg har også gutte venner.. men det er mest jente venner, men det har noe med jobben min å gjøre.. men jeg liker det.. Jenter er så hyggelig, de blir med på alt. Men Gutte kammeratene henger med også..

Det går fint.. vi har det hyggelig i den kombi.. at det bår er menn og kvinner.

Jeg kan ikke noe for det, men jeg liker kvinner jeg :-) Unskyld:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:29

Jeg har egentlig for få guttevenner.
Før hadde jeg nesten bare guttevenner, og jeg digga det.
Så fant alle seg koner, og med konene kom sjalusien.
Og vips så var guttevennene borte - sånn i hovedsak da.
Idiotisk, umodent, utrygt og litt teit spør dere meg
(Hadde jeg villet ha mennene deres, ville jeg jo tatt dem FØR de traff dem)

Nuvel.....nå skulle jeg gjerne hatt noen flere, reale guttevenner!
(Men er gutter som de var før i tiden? Reale, kule og snille?)
For når jeg leser på forumet her, kan jeg tidvis "gremmes" av nivået.
Sårri tu sæi, karer ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:31

Sett i øreproppene Villrosa, sånn at du ikke våkner av rompeballenes klasking som resulatat av vibrerigen! Og hold på dyna så den ikke forsvinner som det rene, flyvende teppet av vinden...

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:33 Privat melding

@Z
Har du fått rødvin i maska?

Du kan bli kammeraten min.. uten noe andet en det, om du vil ?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:33

Healeren din - er det helt bokstavelig skrevet? Jobber han som healer?
Eller mener du bare "sjelesørger" og gode venn som virker godt på deg? :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:34

Jammen så flott da, Villrosa! Da er dyna reddet selv om prompen består!
(Jeg skal holde på hatten om jeg hører deg hit i natt....så skal jeg le i mørket!)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:35

Sgt
Er du snill da?
Jeg omgir meg ikke med NOEN andre mennesker enn snille mennesker.
Sånn gjennomgode du vet....

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:37 Privat melding

Du kan da ikke bedømme menneskelig egenskaper ubetinget utifra sukkerforum - handling veier mer enn ordx1000

Nå skulle jeg skrive noen sjarmerende ord til deg @z, men du skrev om promp her oppe - og da mistet jeg lysten, synd

Gjør noe med kostholdet ditt!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:38

Spennende det, Villrosa.
Hjelper det da? Kjenner du noe når han er i gang?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:39

Guybrush - gjør hjemmeleksa di! :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:39 Privat melding

@Z
Det kan jeg ikke love.. jeg er litt rammpete også noen ganger. Men jeg er en sånn som kvinner noen ganger, synes litt synd på, for jeg er Bølle Bobb ute å vite det..

Jeg kommer hjem med skrubsår, roser, og kjøper ting som dama mi iriterer seg over.. jeg er en liten ramp altså.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:41

Ramp.....Bølle Bobb....rampete....damer irriterer seg....
Hmm! Dette høres da skummelt ut, Sgp! Nesten som for mye pepper! ;-)

Er det sånn du skriver jobbsøknader også?

*humre, humre*

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:43 Privat melding

@Z
Nei... Skrev jeg en søknad til deg nå?

Da ville jeg ha skrevet noe andet.. :-)

Er du egentlig en mann eller @Z

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:43

En ting til Guy

Jo. Faktisk så kan jeg dømme MYE utfra forumet. Hvordan man bruker forumet, hvilken form for humor man har, hva man velger å bidra med, hvordan man takler potensiell motstand, om man tar ball eller spiller, om man oppsøker konflikter eller søker fred, om man er sexfokusert generelt sett, om man blir spesielt ufin på nattestid i helgene osv, osv.

Så jo. Klart jeg vurderer mennesker utfra hva de velger å dele av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:44

Nei, det var ikke en søknad, Sgt :-)

Og dette er jo morsomt: Hvorfor lurer du på om jeg er en mann?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:45

Villrosa
" Jeg er til for mange, og fortrenger egne sår "

Key point! Essensielt. Uhyyyyyyre viktig. Livsviktig.

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:47 Privat melding

@Z
Det rer noe mandig over deg...

Du pisker ukvinnelig, for å si det sånn.. :-)

Men jeg liker deg @Z

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:49

Veldig bra.
Det som er med slike prosesser er jo at når man får "kontakt" med seg selv, så kommer det følelser. Og det som kan være vanskelig er at man ikke alltid kan velge hvilke følelser som kommer om man skal være helt tro mot seg selv. (Ja, jeg vet at mange coacher ville være uenig med meg her, men det får så være. Nå er det jeg som har ordet.) Så jeg tror at slike endinger eller grep kommer når vi er sterke nok til å våge å ta imot det som kommer - det vi trenger å forholde oss til for å komme oss videre.

Og jeg synes det er noe vakkert i akkurat dette.
Kroppens klokskap :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:50

Hvordan pisker en kvinne?
Og hvordan pisker en mann?
Og hvordan pisker nå denne Z?

Klarer å å svare på det, Sgt? :-) Nysgjerrig...

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:54 Privat melding

@Z
Oj…
Jeg holdt på å si at man kan ikke se mer hos andre enn det man har sett hos seg selv.

Og det svakeste ledd hos en Coach er Coahsens egen selvutvikling, så det skal du ikke ta så tungt. Det er ikke mange som har godt den veien jeg har gått, så drit coahser..

Men går det bra eller @Z

Jeg kommer tilbake til psisking..

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 20:55 Privat melding

Menneskets kjerner (løken)
1:Den sosiale (jobb, eller i verden)
2:Den private (indre kjerne, familie,jobb)
3:Den hemmelige (ens egne skitne tanker, som er for personlige til å deles)

Så du mener @z at her på sukker så er vi hvor?

"Den som skuffer deg, kan ende med å overraske deg - den du ser opp til kan ende med å skuffe deg" - mennesker .. de eneste menneskene som klarer å holde en viss anstand her i verden, de bor alle i Tibet ..

Natta, tiden flyr - "ikke visste jeg at tiden som gikk var selve livet"

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:57

Med meg går det kjempebra! :-)
Husk at det meste av det jeg skriver nå, er svar til dere andre.
Det er ikke jeg som promper og det er ikke jeg som går til coach :-)

Jeg vil nok aldri gå til coach.
Trenger jeg hjelp, vil jeg gå til noen som har mer tyngde faglig.
(Sorry om jeg tråkker noen på tærne, det er ikke meningen).

Venter på piskemåtene!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 20:58

Guybrush :-)

Enig i ditt siste sitat, selvsagt!
Men jeg blir ikke SKUFFET over noe på forum, jeg!
Det er bare veldig mye som ikke fanger min interesser av årsaker nevnt over.

Sov godt da! :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 20:58 Privat melding

@Z
Det med pisking, hadde noe med energien å gjøre.. den var ikke furten, og fordømmende på den måten man leser andre kvinner på..

Du var rett på en periode, og det likte jeg. Jeg får et inntrykk av at du vet hvor du står, og det digger jeg, uansett om man er mann eller kvinne. Mennesker som tørr å stå for sine egne meninger.. Så det var det jeg mente.. Pisking, var en metafor for det..

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 21:01 Privat melding

Nå har du gjort Pepper kåt også @Z .. joa, natta!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:02

Guy!
Jeg vet hvor du er i alle fall: Punkt 3.

Henda under dyna! :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:02 Privat melding

Da går hele verden under... :-)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 21:03 Privat melding

Det tar jeg som det kommer .. det er min kropp

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:07

Sgt
Du har nok rett der.
Jeg vet hvor jeg står.
Jeg er trygg på meg.
Jeg kjenner meg selv godt. Det gjør meg uredd.
Det igjen gjør at jeg ikke har behov for å klandre eller angripe.

Men det er interessant (og litt trist) at mange kvinner blir oppfattet som du beskriver. Undertoner av bitterhet, furtenhet, det å dømme litt, det å "hate" litt det som er imot. Jeg satt og tenkte på dette i går, faktisk. Dette med virkelig GODE, kvinnelige ledere. Kvinner som kan være en dyktig leder uten å prøve å være som en mann. Kvinner som kan lede eller være sjef på en kvinnelig måte og likevel ha både autorlitet og retning. For en virkelig GOD kvinnelig leder har en dimensjon mange menn ikke har, uten at jeg helt klarer å definere det enda. Det har noe med feminine verdier som jeg tror mange bedrifter faktisk trenger uten at det biir dillete, jentete eller direkte ytre-ekkelt autoritert. Sånn ytre sterkt. Det er lite sympatisk og lite tillitsvekkende.... i min verden.

Nuvel....det var i alle fall noen tanker.
Hilsen Z (kvinne) ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:08

Absolutt, Guy! Du kan føle deg helt trygg for meg altså!
Det er definitivt din kropp :-)

Søte drømmer ønskes deg...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:12

Takk for det, Villrosa.
Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å skrive her, men i kveld var jeg sliten og valgte sofaen fremfor andre aktiviteter. Så nå har jeg bakt rundstykker mens jeg har snakket med dere, og nå begynner det å lukte. Digg!

Og takk for gode ord. Ja, jeg prøver å støtte de jeg ser får urettferdig motstand eller behandling her inne. Men er dårlig til å følge med, og får med meg lite. Men deg så jeg klart!

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 21:14 Privat melding

.. det forklarer all prompingen

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:15

Guy
Har du gjort hjemmeleksen din (altså lest sammenhengen i tråden) nå? ;-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:15 Privat melding

@Z
Spesifikt om man skal definere en god kvinnelig leder, så kan man ikke det.

Det er fullstendig umulig, for det utelukkende må være på personlige egenskaper , og dem kan man ikke utdannes til.

Men kunnskap med personlige egenskaper, er vel stikk ordet.

Angående det jeg sa tidligere, er en super generalisering, og den er jeg selv egentlig ikke ening i.. Kvinner er så mangeartet, og jeg har møtt mange 18 åringer i forbindelse med jobb, som er lederevner..

Så dette er et stort tema..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:18

Jeg er enig i stor grad: Man må ha denne naturlige autoriteten.
Kanskje ikke alt kan læres? Jeg er usikker, men noe må man bare ha.

Jeg sa ikke at jeg lurte på HVA som kreves for å bli en god leder.
Jeg sa bare at det i følge meg selv finnes få virkelig GODE kvinnelige ledere.

Men det er et spennende tema da? :-)

Hvorfor er det vanskelig for mange menn å forholde seg til en kvinnelig sjef? Og også for mange jenter. Påstand fra meg, men....likevel?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:20 Privat melding

@Z
Det er ikke mitt problem..

Jeg liker kvinnelige sjefer jeg.. dem jeg har møtt har vært gode.. så det.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:23

Så flott, Sgt!
Det blir jeg oppriktig glad for å høre! :-) Virkelig!

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:24 Privat melding

@Z det er da bra det... i alle fall.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:25

Det er kjempebra!

Men når jeg tenker meg om.....det er jo et stykke mellom mannlige gode ledere også.....

Kanskje jeg bare er kresen ;-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:34 Privat melding

@Z
Jeg har vært litt opptatt..

Kvinner i forhold til menn.. for meg er det igjen personlige egenskaper, det er ikke noe forskjell på det.

Det finnes drittsekker av kvinnelige ledere og menn.. de er det mange eksempler på.

Men det jeg snakker om er gode ledere… da er ikke nødvendigvis kvinnen den naturlige utvalgte, men personlige egenskaper til det gitte jobb.

Autoritet er et ord jeg ikke liker, men evnen til å samle hele bedriften mot ett å samme mål.. kortfortalt det jeg tenker om det..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:36

Ikke, Villrosa?
Sitter du og ruuuuuger på den?
Bare vent....promper kommer om du vil eller ikke - når de vil.
Og vil du ikke før du sovner så kommer det til å skrangle mellom låra!
Jeg LOVER!

Du kommer til å rynke på egen nese i søvne!
Ja, du kommer til og med til å slutte å snorke i ren forbauselse!

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:43 Privat melding

ok! Vi har gått over til promp - men da melder jeg meg ut..

Promp i vei... det er unaturlig å prompe.. stakars dere.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:46

Er du mann, Sgt? Kan du ikke ha to tanker i hodet samtidig?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:47 Privat melding

Jeg er kvinne.. kan bare ha en tanke i hode..

Nei da.. men jeg er litt trøtt bare... Jeg har tullet i fra meg.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:48

Det er alderen, Sgt. Alderen ;-)

Sweet dreams når din tid kommer!

Villrosa: Jeg har alltid har flere sider - som de fleste andre ;-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:51 Privat melding

Er man gammel om man føler seg trøtt?

Natten er ung, før han blir gammel å grå..

Hvor gammel er du da spreken??

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:52

Nei, man er ikke gammel om man føler seg trøtt.
Det er bare så synd at jeg så sjelden føler meg trøtt.....

Hvor ung jeg er? Yngre enn unge deg :-)

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:53 Privat melding

Da tar det lang tid før du føler deg trøtt da...

Ja ja,,, sånn er det..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:55

Ja, litt dumt det der.
Jeg blir fortere sliten fordi jeg aldri er trøtt.
Skulle ønske jeg kunne sove som et lite barn hvorsomhelst nårsomhelst :-)

MEN jeg har blitt bedre! Så sånn er det - men ting er også foranderlige!
Heldigvis.

Hva har du forandret deg mest det siste året?

(mann 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 21:56 Privat melding

skal jeg svare ærlig?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 21:57

Helst alltid....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 22:12

Så rart at du skriver akkurat det.
For du er den andre personen som har sagt akkurat dette nå nylig.

Og som du sier, det er utrolig trist lærdom i seg selv.
Men hvordan man forholder seg til denne lærdommen er jo ikke gitt..

Jeg tror også, dypest sett at man er alene med seg selv her i verden.
Samtidig føler jeg for egen del at jeg ikke trenger å være redd for det eller tenke på det. Årsaken er enkel: Jeg er meg. Jeg føler meg som hel ved. Jeg er derfor ikke redd for å miste noe. Ingen kan likevel ta fra meg mitt indre og min følelse av meg. De kan slarve, de kan skuffe, de kan såre. Men de kan aldri ta ifra meg. De kan aldri stjele meg. Gjøre meg fattigere. Enhver erfaring gjør meg rikere nettopp fordi jeg står stå stødig føler jeg...

Jeg vet at dette er dustete ord for en som føler det som deg, sannsynligvis. Likevel - jeg sier det, så får du ta det som det er. Jeg mener ikke å være belærende på noen måte.

Hva jeg har lært det siste året?
Litt det motsatte av deg, tror jeg.
Jeg har lært å sette større pris på den jeg er og det jeg er enn tidligere.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 22:20

Så fint, Villrosa :-)

Å kjenne sin egenverdi gjør også noe med stødighet og integritet....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 22:26

Det som er viktig er jo at du føler at det er noe fint eller viktig i det vonde.
For om det vonde alene får sette seg fast i kroppen, blir ting bare dumt.

Det høres bra ut det du forteller....tross alt. Sånn sett utenfra :-)

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 11 okt. 2015 22:26

Har jeg lært òg..., men det er en liten avstand mellom teori og praksis. Jeg elsker versjonen av meg selv litt høyere når jeg kan være meg i samspill med en signifikant annen.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 okt. 2015 22:28

Kanskje det er fordi da får du dobbel dose? Altså at det er to som liker deg? :-)