Alle innlegg Sukkerforum
(mann 40 år fra Oppland) sø. 11 okt. 2015 07:45 Privat melding

Det viser seg vanskelig å få kontakt. Er det kjedelige meldinger, feil måte, for panisk eller rett og slett uinteressant?
Det jeg mener er at det svares ikke på meldinger. Sikkert mange jenter her som får mye pes men et lite nei holder liksom. Heller det en ingen ting, klarer ikke helt slippe taket når jeg leser og ser noe jeg liker...panisk?

Skjult ID med pseudonym Mann 44 sø. 11 okt. 2015 08:04

nei det er kvinnfolka som har for store krav , er ikke din feil

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 11 okt. 2015 08:17

@ts
Eh, det er normalt, get used to it.
Om du ikke får svar innen, tja, si et par dager til en uke, kan du avskrive profilen for godt. Da kan du velge å blokkere den for å sortere den vekk fra resultatene, eller la den være, så du blir minnet på den hver gang du søker.
Your call.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 okt. 2015 08:38 Privat melding

Prøvde meg på et høflig avslag til en mann i går kveld. Det resulterte i en stygg melding kl 07.15 i dag hvor jeg deretter ble blokkert. Neste gang lar jeg være å svare

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 okt. 2015 08:56 Privat melding

Blir visst feil uansett hva man gjør 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 08:59 Privat melding

Svarer alltid, alle, jeg,- enten det er ja eller nei. Men er visst ganske vanlig det der,- begge veier..

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 09:01 Privat melding

Jeg synes det er realt å svare på meldingene man får. (Ikke falske profiler da)
Man kan ta seg tid til å sende en kort og grei melding om at man ikke er interessert. Så slipper den andre å sitte å lure og vente.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 okt. 2015 09:01 Privat melding

Har også stort sett svart alle, men blir slutt på det nå 😤

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 09:01 Privat melding

Jeg vil gjerne ha svar!!
Ikke bare damer som ikke svarer, nemlig!
Prøver meg på et eksperiment her nå og har skrevet det i profilen, så får vi se om det har noen effekt. :-)
Har aldri selv opplevd å få stygge meldinger tilbake hvis jeg har gitt et avslag selv, men det er selvfølgelig ufint.

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 09:12 Privat melding

Jeg har også opplevd det@Exangel. Det viser jo bare hvordan de mennene egentlig er, og de viser seg ikke akkurat fra en god side, godt man ga avslag da, hehe.
Men jeg har opplevd mer positive tilbakemeldinger fra menn som jeg har gitt avslag på. Og de takker for at jeg har svart og sendt de en melding tilbake.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 okt. 2015 09:17 Privat melding

Ikke noe tap for oss nei. Får seg neppe noen date med slik oppførsel.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 09:19 Privat melding

Kan ikke forvente at folk svarer, men jeg synes det er hyggelig at de gjør det.

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 09:24 Privat melding

@Exangel
Nei, absolutt ingen tap og de kommer ikke langt med den oppførselen nei. Vil ikke tenke på hvordan disse mennene er i virkeligheten en gang :-/

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 11 okt. 2015 09:25 Privat melding

Jeg klarer ikke og forstå hvordan i all verden folk skal bli sur for et avslag?? Kjipt og noen ganger kanskje surt ja.. Men hva skulle det hjelpe å klage?? Tror de at dama skal si" ja, kanskje du har rett.. La oss treffes å se om der blir noe siden du ble sur ") når jeg får avslag i form av svar så er det vel bare vanlig høflighet å si lykke til videre?

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 okt. 2015 09:47 Privat melding

Man blir jo ikke akkurat sjarmert av drittslenging og blokkering. Da tenker jeg at mannen har store problem 😆

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 09:53 Privat melding

De gikk vel ut @Tinn.. Tok m seg kompisene og rett og slett gikk ut, --som jeg gjorde med damene mine igår😁

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 okt. 2015 10:00 Privat melding

Svarer alle vennlig, jeg. Skulle jeg få et ekkelt gjensvar på en vennlig avvisning så svarer jeg sannsynligvis ikke på det.

Skjult ID med pseudonym Liten sø. 11 okt. 2015 10:09

Jeg svarer alle - men opplever stadig vekk at menn ikke svarer når jeg viser interesse. Det minste vi bør gjøre er å takke for interessen og ønske lykke til videre! -det gjør noe med en når ikke det utvises normal folkeskikk... Profilen til disse mennene forteller meg jo ofte at det er menn som både er voksne, ydmyke og inkluderende.., men svare meg tilhører kanskje ikke disse kategorier?? Jeg er her for en grunn -finne meg en partner og forventer faktisk at vi utviser respekt for de andre her. Jeg tar det som en kompliment at en mann tar kontakt -og den takker jeg absolutt for :)

Skjult ID med pseudonym mousie sø. 11 okt. 2015 10:13

Svarer ikke på 'Hei!'- meldinger, men alt annet... Takker for melding, og prøver å gi et høflig avslag hvis jeg ikke er interessert!

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 10:15 Privat melding

@Tinn, jaggu gjorde det det det! Måtte dele med ei venninne, da 😁

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 10:16 Privat melding

Det smakte godt, også, selv om det hadde ligget i frysen siden påske..God saus også 😊👍

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 10:55 Privat melding

Jeg har ikke svargaranti, men svarer de fleste.
Mulig det er litt aldersbetinget? Det kan virke som de som deltar på forumet er rundt 40 (+/- 10 år). Jeg tenker også at de svarene du får her..., ikke står helt i stil med det som virkelig gjelder. Vi som skriver her, svarer jo tross alt til Gud og hvermannsen her på forum også. Det er sikkert flest "tittere" her som ikke svarer her, og ikke svarer på meldinger?!

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 10:55 Privat melding

Oj... så velformulert ;-)

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 11 okt. 2015 10:56

Jeg burde vært flinkere til å svare, samtidig så er det sånn at de som ikke får svar heller ikke er aktuelle. De går glipp av et avslag, ikke noe mer enn det. Erfaringen med å avslå folk er heller dårlig, de blir enten sure og ufine, eller går all inn på å bevise at jeg er drømmedama (og det hjelper ikke når greia er at de ikke er drømmemannen..). Skal prøve å skjerpe meg litt uansett, og i alle fall svare de som har sendt en gjennomtenkt melding, det føles litt frekt å bare ignorere det, men det føles også slemt å svare på laaaange meldinger med bare et kort avslag. Så får jeg se hvor mange rare avvisningsresponser jeg orker..

Skjult ID med pseudonym Prikkete sø. 11 okt. 2015 10:59

Det er litt leit med alt som skjer oppi hodene til oss mennesker. Alle disse førforståelsene som gjør at vi avviser før vi i det heile tatt veit hvem vi går i møte med. Noen ganger opplagt et nei (pervo, bi, trekant, og div andre varianter men også litt.... O help er det lov å si... Jeg sier det: utseendet! Puh!

Det er disse hodene våre da som drasser rundt på førforståelsene og som ganske så sikkert gjør at vi velger repeterende handling uten å være det bevisst. Fader altså. Jeg vil gå for noe nytt, en handlende maskulin mann som rommer seg selv og kan smile med meg. Ergo: jeg vil lytte meir til kroppsfornemmelsene for så koble på hodet😊 Liker egentlig best å gå i møte m mennesker uten å vite særlig. Det usagte sier seg selv etter en til to til tre dater med samme person. Fint i grunn og godt nok. Kanskje skal jeg stryke alt i min profil etter disse ordene og se hva som skjer. Spennende.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 11:05 Privat melding

Får ikke meldinger, så avslag har jeg ikke akkurat fått god trening i. Noen svarer på meldingene, andre ikke. Får ikke gjort så mye med det. Gidder ikke ta meg nær av fremmede mennesker tross alt.
Meldinger som forblir ulest er et større problem, da det er umulig å vite om hun har sett meldingen enda. Vet liksom ikke om det er avslag eller ikke. Når skal jeg da gå videre?

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 11:31

I fjor (tror jeg det var) fikk jeg melding fra en fyr som tilbudet meg sine fantastiske tjenester. Det var i første melding. Jeg takket høflig nei. Han forsatte og argumentere for sine fenomenale egenskaper og la til størrelsen og, akkurat som om det skulle friste mere.

Alt det gjorde var å provosere meg mer, og jeg bestemte meg for å gi klar beskjed. Jeg sa (fremdeles høflig) at jeg ikke var interessert og at han mest sannsynlig ikke var min type.

Oj Oj, der såret jeg nok den mannlige stoltheten for jeg fikk et ordentlig ufint svar tilbake. Noe om at det ikke var noe rart at jeg var singel og at slike gamle og pripne røyer som meg vil alltid forbli singel. Og det var slike som meg som ødela for bra karer som han. Osv osv...

Hva er det med menn egentlig når de synes det er helt ok å sende slike førstemeldinger? Får de noen gang napp på slikt? :-o

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 11:32 Privat melding

Mannfolka liker ikke å formulere avslag de heller. Ofte er der den "stooora tystnaden" som gjelder. Jaja, tolker det som et nei jeg.

Har fått sånne uhøflige motargumenter jeg også. Den værste - men også morsomste - må være han som mente at jeg nok egentlig var mann. Det var tydeligvis den eneste forklaringen på at jeg ikke hadde "lyst på" ham 😂

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 11:47

Ja ikke sant Villrosa. Jeg synes det er ekkelt å få slike meldinger jeg. Jeg kan ikke tenke meg en

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 11:49

(Oj, hva skjedde?) fortsettelse ; ikke en eneste gang det er ok å få slikt tilbud på mail når jeg ikke har truffet fyren før.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 12:14 Privat melding

"Er det kjedelige meldinger, feil måte, for panisk eller rett og slett uinteressant?"

Vrient å svare på uten å vite hva du skriver i meldingene.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 12:21

@Villrosa
Tror du kan legge til ... jeg er det beste du noen gang vil oppleve. Når du først har fått smaken på meg vil noen andre aldri bli bra nok for deg...

Haha. Så kan du fortsette i den retningen...

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2015 13:15 Privat melding

Som klippekort sa.
Men det er lurt å lese over profilen og spørre om noe i den, f.eks. en interesse. Da viser du at du er interessert i å bli kjent. Et lite hei inviterer ikke til videre samtale.
Skader ikke om du hsr en interessant profil selv da.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 13:30

Hehe, og nå gikk markedsverdien opp @villitrusa... ;-)
Den beste reklamen ever...

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 11 okt. 2015 13:46

Haha @hovmesteren, nå lo jeg godt. Da skjønner du hvordan jeg føler det når jeg får slike meldinger fra menn. Det var liksom det som var hele poenget, hvis du har fått med sammenhengen her. :-)

(mann 46 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 14:11 Privat melding

Etter ha lest utallige klageposter på at folk ikke svarer på meldinger begynner jeg virkelig og lure på hva er det egentlig som skrives i den første meldingen som sendes ut? Er det et tydelig "standard formular" er det vel ikke noe rart om det forblir ubesvart. Er det en personlig melding som passer til både bilde og profilteksten i forhold til meldingens mottaker, slik jeg forsøker skrive en første meldig. Da gir det ihvertfall meg svar på 9/10 utgående meldinger. Samtlige svar er koselige, men ikke nødvendigvis positive. Selv svarer jeg alle som skriver.

2 eksempeler, kun et gir svar vil jeg tro.

1.)
Hei.
Du er deilig. jeg er snill og grei
kontakt meg da vel

2.)
Hei Brukernavn :)

Så fin profiltekst du har. Jeg likte spesielt godt delen om bla bla for akkurat det liker jeg veldig godt også. Håper også det er greit at jeg sier de øredobbene på bilde nummer to står fantastisk godt til dine fasinerende grønne øyne.

Lykke til med første meldinger :)

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 11 okt. 2015 14:28

Enig med larumba. Om man legger litt innsats i å skrive en tekst som oppleves personlig, ikke som en man sender til alle man synes ser fin ut på et bilde, så tror jeg man får flere svar.
Meldinger som "Hei, du er søt, skal vi bli bedre kjent?" kommer det veldig mange av, og å svare på alle dem, med påfølgende diskusjon når man avviser, frister ikke.

Kun "hei" eller f.eks "pip" (ja, det skjer også..), får ikke svar. Om noen tar kontakt, regner jeg med at det er fordi vedkommende lurer på noe eller ønsker å få sagt noe, og da burde det komme frem av første melding at det var en grunn til at man sendte til nettopp den personen. Det tror jeg den som sender meldinger "tjener" på, som i å få flere svar.

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 11 okt. 2015 14:30

Må kjøpe meg nye øredobber, jeg da?!

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 11 okt. 2015 14:31 Privat melding

Her er svar-raten ca 8/10 på meldinger jeg sender. Er seriøs og aldri ufin.

Men nå er det ganske så rolig da jeg ikke tar spesielt mye kontakt lenger. Gått litt lei den der tomme smalltalken som aldri fører frem, så da får man ligge litt på lur heller.

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 11 okt. 2015 14:33 Privat melding

Skriveleif, svar rare. Er 3/10 mener jeg, haha, lov å drømme :P

(mann 46 år fra Østfold) sø. 11 okt. 2015 14:45 Privat melding

@chicka loool. Det sikkert noe annet man kan ta tak i dersom man ønsker skrive til deg :) 😜

(kvinne 32 år fra Akershus) sø. 11 okt. 2015 17:52 Privat melding

9 av 10 meldinger jeg ikke svarer på, er fordi det er absolutt helt tydelig at avsender ikke har giddet lese profilen min, eller hva jeg søker...
Tar han seg ikke tid til det, så tar jeg meg ikke tid til å svare.