Alle innlegg Sukkerforum

--- Gode sukker opplevelser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ...beekon. ti. 28 okt. 2008 19:57

...Lurer på om det er noen som virkelig har noen skikkelig gode opplevelser i fra Sukker ..eller andre nettsider , som de kan dele med oss andre som fremdeles er på leit . . . ??

Skjult ID med pseudonym Mr.Right ti. 28 okt. 2008 21:19

Det er vel problemet.. De er ikke her lenger..

Skjult ID med pseudonym bøtta ti. 28 okt. 2008 22:18

Jo da . Jeg har , må jo ikke vare livet ut for at det skal være en fin opplevelse : )

Skjult ID med pseudonym bruker ti. 28 okt. 2008 22:20

en gang så fikk jeg hele 3 meldinger samme dagen. Det var en fin tid det :)

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 22:33

Oi oi oi, "bruker". Hvordan føltes det og få så mange på en dag??? :-)............................heldig du.

Skjult ID med pseudonym bruker ti. 28 okt. 2008 22:50

De fleste av oss gutta er ikke akkurat bortskjemt med meldinger, så dette var et veldig stort øyeblikk for meg.
Kansje rett og slett den beste dagen i mitt liv så langt.

Det eneste som antagligvis slår dette er at meldingene ikke kom fra russiske damer som vil at jeg skulle kontakte de på mail istedet :)

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 23:00

@ Bruker. Din heldiggris...........................jeg får bare fra afrikanske damer jeg, snufs. Er du liksom så sinnsykt kjekkas du siden du er så heldig?

Skjult ID med pseudonym bruker ti. 28 okt. 2008 23:07

@ sai
sannelig ikke godt å si. Mulig at jeg er det.

Husker nemmelig en gang i våres da jeg sendte en melding til en dame og jeg fikk ikke ett avslag tilbake.
Riktnok så hørte jeg ikke noe fra damen, men jeg fikk ikke avslag. Nok ett stort øyeblikk for meg. Det var da jeg skjønte at jeg hadde en stor fremtid på sukker :)

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 23:21

Det må være utrolig deilig og være i dine sko, bruker. Hva gjorde du da du ikke fikk avslag??? Jeg bare spør for jeg aner ikke hva jeg hadde gjort. Når jeg sender en melding til en dame så blir de bare plutselig borte. Vanished, gone!!!!! Har dette med sorte hjerter og gjøre?
Skulle ønske jeg hadde en like stor fremtid her på sukker. Stolt av deg jeg :-)

Skjult ID med pseudonym bruker ti. 28 okt. 2008 23:23

Er ikke sikker på at det være i mine sko er så veldig lurt, da jeg sliter med usedvanlig mye fotsvette. Men tenkte at jeg snart skulle amputere beina, så er jo det problemet borte. Da sparer jeg også en del penger på å slippe å kjøpe sko i fremtiden :)

Når det gjelder grunnen til at jeg ikke fikk avslag, så er det mulig at det kan være fordi at jeg glemte å sende meldingen. Men jeg kan selvsagt ikke med 100% sikkerhet si at dettte var grunnen. Uansett så var det en stor opplevelse og dette kan trygt anbefales til andre :)

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 23:31

Amputere høres jo veldig bra ut. Hvis jeg var deg så ville jeg krevd minst 30% rabatt på superbruker-betalingen siden du da liksom ikke er en hel person. Tror jeg gjør det samme.
Har tatt ditt råd og ikke-sendt 2 mail og i morgen når jeg ser at jeg ikke har fått avslag på de ikke-sendte mailene så sprettes shampisen!!!!!!!!!!!!!!..............................................tror faktisk jeg skal være kliiiin gærn og ikke-sende to til :-)

Skjult ID med pseudonym bruker ti. 28 okt. 2008 23:36

der kan du se......
Er ikke mye som skal til for at sukker oppleves som ett helt fantastisk sted å være og hvor man ikke får masse avslag.
Bygger opp selvtilliten på denne måten vettu. Er nesten så jeg gleder meg til neste dag allerede :)

Skjult ID med pseudonym sai ti. 28 okt. 2008 23:44

Tusen takk bruker for og ha forandret mitt sukkerliv til det ugjenkjennelige. Bare sitter her og smiler jeg nå. Livet er bare herlig når ikkeavslagsinnboksen min er tom. Som takk skal jeg ikke-sende deg en melding!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 29 okt. 2008 06:31

Nå var det faktisk sai som i sin tid sluttet å svare på mine meldinger, men i gullfiskenes verden er vel det sikkert helt greit ;) Sukkergutter bør kanskje lagre innmeldinger? Med tresekundersregelen tydelig i praksis her, burde jo det kunne gi mange nye overraskelser hver gang innbokser åpnes :D

Skjult ID med pseudonym Johanna on. 29 okt. 2008 12:11

sitter her og smiler...................... tror sukkerverdenen er den samme enten du er dame eller mann, har problemer med fotsvette eller er bare en "halv person". Fikk 3 meldinger i går, problemet er bare at profilen til vedkommende er litt "tom". Forklaringen er at selv om han er født av norske foreldre har litt trøbbel med språket... Men han synes jeg er "vakker" og vil gjerne møte meg... Og kan selvsagt sende bilde om jeg kontakter ham på hans @yahoo..... Wow! sitter og klør meg i hodet og lurer på hvem han er denne mannen som må møte meg, enda han ikke forstår et ord av hva jeg skriver;o)). Og om han ville bedt om penger til flybillett hvis jeg ga bort mailadressen min....Forresten tror jeg han ble sur og ikke likte meg lenger da jeg stilte noen kritiske spørsmål vedr det, det ble ihvertfall stille....:) Må kanskje revurdere min kritiske side for å holde på interessen her....ler Eller kanskje jeg må revurdere profilen min i håp om å oppnå en og annen "sleezy" meldind i stedet..... Hmm, vanskelig dilemma:)

*johanna, undrer om det hadde vært "lønnsomt" å spille naiv og tillitsfull en stund*

Skjult ID on. 29 okt. 2008 12:29

@Johanna
Prøv, det er morsomt å spille litt :-)

Skjult ID med pseudonym bruker on. 29 okt. 2008 16:43

ai ai ai...tror du ikke at det nesten lå en melding i innboksen min idag igjen?

Tenk at lille meg skal få oppleve dette gang på gang. Helt utrolig hvor heldig jeg er :)

Skjult ID med pseudonym Bongo lø. 8 nov. 2008 04:38

Jeg fikk idag en melding uten å ha kontaktet en dame, og jeg sendte 3 brev fram og tilbake med ei jeg kontakta... Nå surfer jeg på bølgen!!!