Alle innlegg Sukkerforum

Gode sukker opplevelser

Vis siste innlegg
(kvinne 60 år fra Buskerud) on. 29 okt. 2008 13:55 Privat melding

Det var noen som lurte på det:

nå er det på tide at jeg også deler tankene mine med dere....... jeg er ikke norsk, så kommentarer om skrivefeil preller av her :-)

Jeg har vært på sukker en god stund. Jeg fant til og med en sukkerklump til meg. Takk for det sukker. Derfor ble det stille fra min kant de siste 6 måneder. Men nyskjerrig som jeg er, måtte jeg jo finne ut hvordan det går med sukkergjengen ellers. Og hva fant jeg ut......? Mange kjente nikk. Det er på en side hyggelig. Men det er også merkelig. Det er stortsett de samme som før som skriiiiiiver og svaaaaarer i forumet . Så ingen forandring der. Selvfølgelig synes jeg at det er viktig å prate eller snakke om ting. Det skulle bare mangle. Men ikke til krampen tar deg!!! Hva er målet?

Jeg har inntrykket at enkelte her er kun her for å skrive på forumet (eller svare for den del - nei begge deler!). Tanken er nær, for meg i hvertfall, at dette er livet for enkelte.

Så dem som føler seg truffet gi meg pepper. Men det er min ærlig mening. Det største mareritt mitt ville være, at noen sitter vis a vis meg ved frokostbordet og diskuterer meg i hjel om all mulig piss. Livet kan være herlig. Jeg ønsker alle en fin dag.

E

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 29 okt. 2008 14:13

Jeg tror du er inne på noe her. Mange melder seg inn i håp og forventninger. Og når man begynner å bli "vant med" Sukkerlivet, blir forumet en tidtrøyte som etterhvert befester seg mens man venter på meldinger fra ukjente interessenter eller svar fra de man selv har kontaktet.. derunder har man de som bruker forumet for å "vise seg"(ingen negative tilskrivninger fra undertegnende!).
Også har man de som bruker Sukkerforumet på linje med VG Debatt e.l..

(kvinne 60 år fra Buskerud) on. 29 okt. 2008 14:28 Privat melding

@Kompisen

din siste setning sier det! Og det er akkurat det hvorfor jeg har postet innlegget mitt. Mitt spørsmål er: hvorfor er enkelte her? Jeg var her for å finne meg en kjæreste og ikke for å diskutere med andere til de faller i koma.

E

Skjult ID med pseudonym meg on. 29 okt. 2008 16:37

tror ikke du skal henge deg så mye opp i de som bruker forumet aktivt. Dette er kun en bitteliten andel av sukkers medlemmer.

Hvis du ser litt nøye etter, så kan jeg ikke tenke meg at det er mer enn maks 100 som bruker forumet, mens sukker har over 100 000 medlemmer :)

(kvinne 60 år fra Buskerud) on. 29 okt. 2008 17:53 Privat melding

Neida @meg med skjult ID og pseudonym

jeg henger meg ikke opp i det du skriver. Men det du skriver bekrefter faktisk det jeg lurte på i utgangspunktet!

Med vennlig hilsen E

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 29 okt. 2008 21:15

Jeg lurer på hvorfor du lurer på det?

Om jeg kun skriver på forumet fordi jeg synes VG debatt er kjedeligere, eller om jeg har en date hver uke mens jeg leter etter den store kjærligheten har da vel lite og ingen betydning for deg? Du spør på en måte som ikke direkte oppmuntrer til å gi svar, men jeg skal likevel gi deg ett...

Det er nettopp det at det er en kombinasjon av nykommere og gjengangere som gjør at jeg fortsatt er her. Om jeg ikke så ett kjent nick på 2 uker, hadde jeg ikke fortsatt... Og motsatt: Om det bare var de samme 10 som skrev dag ut og dag inn, ville forumet nok miste dynamikken sin veldig raskt.

Tenk deg at du holder med et fotball-lag... Om det var de samme spillerene som spilte der år ut og år inn, ville det bli kjedelig. Det er alltid sundt med litt utskiftninger. Det knytter seg forventning til nye spillere og de har gjerne noe nytt å tilføre laget. Men hva om samtlige spillere ble byttet ut i løpet av svært kort tid.... Ville man da ha de samme følelser for laget, og fortsette å gå på hver kamp?

(Det er mulig man må ha et minimum av fotballinteresse for å skjønne det bildet, men det får stå sin prøve... :-)