Alle innlegg Sukkerforum

Hva søkes hos kvinnen i mitt liv?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 00:05 Privat melding

Jeg ser etter ei jente som har et nydelig utseende (i hvert fall i mine øyne)
men som overhode ikke er "høy" på seg selv, og empatisk og god.....
Jeg søker etter ei jente som har lyst på en kjæreste, men som overhode ikke har et krav om at kjæresten skal være samboer eller ringes /SMS, hver dag / eller flere ganger om dagen - OG som ikke blir usikker av det.....
Ei som ønsker å opprettholde sin selvstendighet, men som søker tosomhet og ønsker kvalitetstid fremfor kvantitet.....

Ei som TØR ta sjansen på at jeg er meg - uten å legge til alle de negative erfaringene hun har fra før (DET har vi vel alle i større eller mindre grad, her inne).... og at "kjemien" kommer etter hvert som man blir kjent (Dette er forskningsbasert på mennesker som har fylt 30 år, forutsatt at de har hatt forelskelse og forhold tidligere)

Ei som er intelektuell, uten å tro at ens overbevisning er det eneste rette, og intet annet syn er like verdifull som hennes....

Ei som ikke er avhengigi av å stå opp med sola og være i treningsmodus hver eneste dag, men som kan være BÅDE aktiv og kunne slappe av med god samvittighet....

Ei som kan tåle å spise både kjøtt og melkeprodukter

Ei som trenger en handymann, men som kan akseptere at "noe kan gjøres i morgen"

Ei som er ærlig

Og til sist - ei som kun ønsker at hun har en mann som er glad i henne, som aldri svikter og som er BARE hennes, og selvfølgelig vice versa...

KONKLUSJON: Det er et umulig prosjekt jeg har gitt meg ut på :o))

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 00:13 Privat melding

@pepper
Jepp....! En av våre primærinstinkter.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 00:20

Absolutt ikke umulig prosjekt.
Finnes mange, og plutselig en dag snubler du over henne :-)

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 00:31 Privat melding

Du er god, Villrosa.... Jeg er litt tvilende til om hun finnes - men om hun gjør - send meg melding umiddelbart.... :o))

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 00:48 Privat melding

Telte kjapt opp her. Du har jo baaare 15-17 egenskaper listet opp her som damen bør ha. Absolutt ingen umulige "krav" altså, men kan du fire på noen liksom? Da inkluderer du kanskje flere og øker sjansen for damene her inne.

Forresten, den forskningen.... bør vi date en mann flere ganger da? :-)))

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 00:54 Privat melding

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid, heter det..Og hvis du slutter å tro at du finner henne, hva da?
Hvis vi ikke er helt sikre, Metwo, så tar vi en date til..😊

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 01:03 Privat melding

Til deg @Metwo

Om jeg firer på disse umulige kravene, så er jeg jo ikke ærlig....og da holder jeg jo en evt. drømmekvinne for narr.....

Nå er jeg absolutt ikke ute etter å øke mengden på aktuelle kandidater.... jeg ønsker meg bare EI jente, og derfor er det ingengrunn til å redusere antall "krav"

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 01:04

@Hovmester
Nei, Zepro og jeg er i friendzone, vi.
Men hans prosjekt er høyst realiserbart altså

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 01:05 Privat melding

Har du tid da? Eller det som med de fleste andre "I want it all, I want now?" Hvis du har bestemt deg for at det er umulig blir det jo det..? Det er alltid håp! 😊😉

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 01:13 Privat melding

@gille
Jeg dater ikke flere ganger.... Hvis jeg dater, så er jeg interessert.... Om jenta ikke er like interessert, og dater for selskapets skyld, eller for å,"se" om det kunne være noe, så er hun ikke interessert nok...:o) Brutal, men noen ganger er sannheten brutal......!
Har levd såpass lenge og erfart det at en må satse for å vinne noe, men de som ikke satser sammen med meg, de er ikke aktuelle for meg og jeg er ikke aktuwlle for dem :o))

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 01:15 Privat melding

@zepro
Ja du har jo rett i det du sier. Når jeg tenker meg om så ville jeg kanskje ikke firet jeg heller. Det bør vi vel egentlig ikke. Jeg gjorde det for en liten stund siden, og det varte jo ikke. Trodde ikke jeg skulle si det, men jeg bør bli mere kresen. Jeg har firet for mye.

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 01:15 Privat melding

...men for all del....! Selvsagt dater jeg igjen og igjen om det skulle være noe der....! Ser den forrige meldinga lett kunne mistolkes......

(mann 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 01:16 Privat melding

Just presis @Metwo

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 01:23

Joa, Hovmester.
I all beskjedenhet, jeg – og mange med meg - og mange i Zepros målgrupper –innfrir de kriteriene der lett som bare det :-))

Heia Zepro, bare å stå på!

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 01:36 Privat melding

Ser den,Zepro - i utgangspunktet møter jeg kun en jeg er intresert i å møte, fordi det er noe der jeg vil vite mer om, og jeg ønsker at "kanskje denne gangen..? .. Tenk om..?" .. Romantikeren i meg ønsker at det skal klaffe med en gang... Jeg tror på kjærlighet, og er en "all in"- jente, når det først smeller.. 😊
Så sier som Tinka; Bare å stå på,- Heia!!

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 01:39 Privat melding

Og jeg er absolutt for brutal sannhet, helt imot unnvikende, rosa løgner.. ☺️?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 14 okt. 2015 03:03 Privat melding

@Zepro..høres ikke ut som noe umulig prosjekt det der. Kjenner mange jenter med de egenskapene :)
Lykke til. Du er en fin fyr, så dette ordner seg nok.

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 14 okt. 2015 07:23 Privat melding

@Zepro
Veldig flott at du har klare krav til deg seg for en fremtidig partner. Og helt flotte krav synes jeg også.
Men jeg falt liksom ut veldig tidlig. At du ikke ønsker å ringe eller ens sende sms hver dag, synes jeg i hvertfall blir litt rart om man skal være kjærester og skape noe trygt og verdifullt sammen.
Flere og flere velger å være særbo, kloke valg i mange forhold. Men en daglig kontakt er for meg å bygge opp og vedlikeholde følelser og forhold.

(kvinne 46 år fra Buskerud) on. 14 okt. 2015 07:50 Privat melding

Ikke helt umulig vel :-) lykke til med å finne drømmejenta.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 09:38 Privat melding

Synes du har ærlige og fine ønsker jeg. Men ønsket ditt om tosomhet vil nok møte på et ønske om å bli med en "bare" kjærester.
"....men som overhode ikke har et krav om at kjæresten skal være samboer" - jeg tror vel at mange kvinner har et ønske om å at det kan utvikle seg til at man skal bo sammen. Det ønsker i hvert fall jeg.

Enig med @Nenetten når det gjelder sms og det å ringe. Du signaliserer jo at du ønsker noe seriøst og ordentlig. I vår digitale verden er det vanlig å sende meldinger - ikke for å kontrollere eller mase på partneren, men kanskje bare for å sende en klem eller noen hyggelige ord i hverdagen. Og hvis man da ikke bor sammen så må man jo kommunisere på et vis. Men helt klart - viktig å ikke bli utrygg bare fordi man ikke "hører noe" på en dag eller to.

Men dette er jo bare detaljer. Det fine er jo at når man treffer "den rette" så finner man ofte ut at mange ting man trodde man måtte ha - de er ikke så viktige allikevel.

Skjult ID med pseudonym trønderpie on. 14 okt. 2015 11:11

@Zepro
Mange fine kvaliteter for ei dame her, og absolutt ikke umulig. Jeg mener jeg kan si jeg har alle de egenskapene, og det kan sikkert mange andre også.

Men jeg må si jeg detter litt av med det med sms og kontakten, og jeg vil vel tro at samboerforhold er det de fleste ønsker. Etterhvert som forholdet går fremover så er jo det en naturlig utvikling.

Hvis jeg tar frem kynikeren i meg kan jeg i verste fall tolke dette som at du ikke er ute etter et seriøst forhold, men heller vil ha ei på si som kan tilfredsstille dine behov når du føler for det.

Men du tar deg inn igjen lengre ned, så jeg skal la kynikeren være i dag. Det var bare en tanke.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 11:15

Ved nærmere ettertanke faller jeg ut av kravspecen likevel.
A: Det med melkeprodukter ville skapt problemer for meg. Aldri vært vant til det, selv om jeg unntaksvis spiser en ostebit. Og risengrynsgrøt til jul. Rart krav da, jeg tar jo alt bokstavelig:-)

B: ..."ei som kun ønsker at hun har en mann som er glad i henne, som aldri svikter og som er BARE hennes".

Øh..., jeg ønsker nok mye, mye, mye myyyye mer en KUN det, gitt.
Neida så...det er bare å stå på, til nåla står i veggen i stedet for å ligge i høystakken:-)

Moralen er; du kan legge lista enda høyere Zepro, og likevel finne et rikt utvalg av finfine møyer

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 14 okt. 2015 11:24

Ts: enig med flere damer her. Du gir litt motstridende signaler her. Du ønsker å finne noen å satse ordentlig med som også vil satse på deg, men ønsker ikke nødvendigvis samboerskap eller at man har kontakt hver dag? Mulig du har formulert deg litt klønete? Om ikke, hadde det vært interessant å hvite hva du tenker om dette. Hva er å satse? Hvordan ønsker du at forholdet skal fungere sånn i hverdagen?

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 11:28

Oj Zepro, her kommer alle samboerkontraktene deisende:-)

Jeg er uenig, alle ønsker ikke nødvendigvis samboer, i hvert fall ikke som mål. Kanskje som et resultat hvis det utvikles slik organisk og helt naturlig. Men ikke et uttalt ønske for min del det, nei. Niks altså. Kjæreste ja, hvisomattedersomatte. Samboer? Aner ikke, er ikke en del av innfallsvinkelen og ønskelisten fra min side, fra start.

Nei, nå mååååå jeg jobbe

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 11:29

Hovmester
God morgen, sangfugl.
Svart kaffe. Og et eple. Hver dag. Hele året

Skjult ID med pseudonym trønderpie on. 14 okt. 2015 11:36

Jeg utrykket meg litt utydelig ser jeg. Jeg mener ikke at alle ønsker å bli samboer, men at det kan være en del av utviklingen i et forhold.

Det jeg mente var at sammen med de andre setningene jeg nevnte kan det tolkes som at du ikke vil ha noe seriøst.

Her blir hver setning plukket fra hverandre og tolket i alle retninger. Hehe.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 14 okt. 2015 11:56

Frittgående høner, frittgående tolkninger:-)

(NEI, nå MÅ jeg jobbe, ut av forum FSBF)
Klokken er snart slagen

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 19:11 Privat melding

Akkurat sånn blir profilene våre plukket fra hverandre og tolket hit og dit også... Hjelp! Tenk om man går glipp av den store kjærligheten fordi man er blitt misforstått! :-) Nettopp derfor er det vel greit å ikke ha så mange "jeg må/vil ha" setninger på profilen sin. Hvis det da ikke er noe du absolutt ikke kan leve med eller foruten.

Ser for meg at Zepro blir hodestups forelsket, ber dama sporenstreks flytte inn, overøser henne med sms hver dag, i tillegg blir han selvsagt vegetarianer. Kjærligheten kan gjøre sånn med en.... :-))) noen ganger vet man ikke hva det er man vil ha før man får det :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 19:23 Privat melding

Folk henger seg opp i de merkeligste ting. En skrev til meg og sa at det var synd at han ikke liktet å danse. Å? Javel? Det bryr ikke meg så mye at en mann ikke liker å danse. Men fyren var helt seriøs, det var det ENESTE i profilen min han ikke følte han matchet meg på. Og da var løpet kjørt.... Jeg trodde at han prøvde å være litt morsom/ironisk når han skrev det, men neida. Han tok det helt bokstavelig.
Sånn sett var det vel ganske tydelig at det var langt mer enn bare dans vi ikke matchet på...
Ikke danser jeg spesielt mye heller. Selv om jeg liker det. :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 19:27 Privat melding

Jeg er for gammeldags . Vil ha flørtete sms og frokost ikke komme her og komme der , Vil ha han der dag og natt fore life type jente , Bo sammen elske sammen våkne og stå opp sammen være late og aktive sammen små kjekle om oppvask å kles vask .leke le tulle sammen .Alene tid rydder en alltids rom for , det er null stress ,men det er meg ......

Skjult ID med pseudonym Apache on. 14 okt. 2015 19:33

Jeg vil ha en mann som skal være en blanding av selje og bøk. Ha litt bluebonnet og rød jonsokblomst, litt vannlilje og tytterbærlyng. En blanding av trost og falk.:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 19:39 Privat melding

Jeg er også enig med Afrodites.
Jeg ønsker meg fast forhold og furtebu :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 19:55 Privat melding

Jeg ønsker helt klart ei dame å bo sammen med, men forstår at det må komme naturlig over tid.

Jeg savner å legge meg sammen med noen.
Jeg ønsker å våkne sammen med noen.
Jeg savner å spise middag sammen, og samtalen ved middagsbordet.
Jeg savner å pynte til jul sammen.
Planlegge ferie sammen, og ønsker å komme hjem fra tur sammen, uten at den ene skal "hjem" til seg.
Rett og slett leve sammen. Men også gjøre ting for seg selv 😊

Og jeg har furtebu både til meg og dama om det trengs 😉

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 14 okt. 2015 19:57

Like barn leker best, eller motsetninger tiltrekker?

Jeg ønsker meg det første.

Hva er så det første? Det gidder jeg ikke gå inn på for det er bare ord, og i denne sammenhengen er ord bare forvirrende.

Jeg vil merke en tiltrekning i en naturlig setting, det smaker så mye bedre, så vil jeg kjenne meg litt svak og pinglete - fordi det er da jeg vet at jeg er forelsket og har noe å kjempe for, en annens gunst

En annen vinkling er å bli sjarmert ut av intet - jøss, hvor kom du fra, og du sier du liker meg .. ja, kanskje det

Likevel, å føle meg litt svak og pinglete er et sikkert tegn på beundring

Hvordan oppnå dette? Ha tro på tilfeldige møter, og være tilstede i seg selv .. da er iallefall jeg mer åpen

Det at andre skal koble en inn i en relasjon, ala` nettdating - er en for påtatt følelse av tvang i en eller annen form - velger en da selv, eller tar en til takke med noe?

Da jeg har vært sammen med min kjære noen år, så ønsker iallefall jeg å tenke tilbake på at jeg var svak for henne, men at jeg selvfølgelig vokser med oppgaven i form av å vinne hennes gunst.

Da kan en snakke om noe som smaker godt!

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 19:58 Privat melding

Du er fin du @E46
Savner/ønsker akkurat de tingene der jeg også!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 20:45 Privat melding

Takk Lisalinn 😊
Men det føles nesten som et tabu å snakke om.
Det virker som at alle skal være så innmari selvstendige og kjempe for sin "frihet"
Samtidig ønsker de seg nærhet, kjærlighet og omsorg.

For meg er ikke sporadisk samvær godt nok i lengden. Om årene går, og man fremdeles bare besøker hverandre, så mister jeg litt trua,...og kanskje gnisten.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 21:38 Privat melding

Mi sie ska heit: kle av dæ.no!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 21:44 Privat melding

I know 😘

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 21:45 Privat melding

Bedre å være to .no

(mann 53 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 21:54 Privat melding

Kvinner søker den perfekte mann, for deretter å forsøke å forme på ham ?

(mann 53 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 22:00 Privat melding

Smart av deg Litah..

Jeg har skrevet det tidligere "min smak er enkel, jeg nøyer meg med den beste" (les: kvinnen)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 22:05 Privat melding

Neitakk @Fjellkatt.
Jeg vet hvor vanskelig det kan være å forandre seg selv. Å skulle forandre andre orker jeg ihvertfall ikke....
Best å finne en som er som han er. Også er jeg som jeg er, og sammen er vi akkurat som vi skal være.

(mann 53 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 22:08 Privat melding

Akseptere, respektere og justere seg litt selv ..kanskje..

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 14 okt. 2015 22:10 Privat melding

Høres ut som en god plan @Fjellkatt

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 22:20 Privat melding

Jeg ser utfordringen @mjau.
Ikke lett.
Er det lov å spørre hvor gamle barna er?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 okt. 2015 22:37 Privat melding

For gamle til å flyttes ja.
Vi får håpe det dukker opp en kjekk enslig far i området ditt som faller for deg 😉

(mann 53 år fra Oppland) on. 14 okt. 2015 22:38 Privat melding

Finnes nok single menn i alle aldre uten barn.