Alle innlegg Sukkerforum

En oppvekker??

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 okt. 2008 08:58 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=sxjocYbbdsk&eurl=http://fb.rockyou.com/facebook_apps/rywall/mediaplayer.php?width=428&height=346&tag=fb-wall-video-view&vurl=ht

Denne er sterk og gir inntrykk.......

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå to. 30 okt. 2008 19:44

Det mest brutale jeg har sett av slike "reklamer" !! Horribelt!! Vekket en enorm ettertanke, dog altfor realistisk! Har dette virkelig vært vist på tv???

(mann 53 år fra Vestfold) to. 30 okt. 2008 23:28 Privat melding

Ja, den sier mye... både om hvor lite som skal til når vi er ute å kjører....

men for min del..... aller mest hvor fort livet kan forandre seg, så ta vare på dagen i dag :-)))

Skjult ID med pseudonym Hammock to. 30 okt. 2008 23:39

Burde vært helt OK å sende dette på TV i Norge.
Forhåpentligvis vil det få folk til å tenke igjennom sine handlinger oftere. Det være seg å være påvirket, råkjøre, være agressiv, stresse, ta sjanser og drite i å informere andre om hva du har tenkt å foreta deg, være kul uten belte, eller ignorere det faktum at du heller burde ha inntatt horisontalen og fått deg søvn.. og ikke minst, tørre å si ifra hvis du sitter på med en idiot.

Skjult ID med pseudonym Masi fr. 31 okt. 2008 01:58

Hmmm, sitter stum... og tenkende etter å ha sett den. Så virkelig og brutalt er det ...at den kanskje burde vært på pensum under kjøreopplæringen?

Skjult ID med pseudonym solo fr. 31 okt. 2008 02:09

Fy f.......!! Den var tøff, men likevel ærlig.
Er jo slike ting som skjer hele tiden og ja...... den burde også vært sendt på norsk tv. I tillegg burden den rulle over kinolerretet, på skoler, i trafikkopplæring og andre steder med jevne mellomrom.

Når man tenker etter så er vel ikke den bedre eller værre en røykekampanjene for noen år siden og det var det myndihetene som sto bak. De kunne helt klart kjørt kampanje med dette også og sikkert spart mange liv og mye "helse".

Skjult ID med pseudonym Gardist sø. 2 nov. 2008 23:01

Ble vist flere av disse filmene da jeg tok utrykkningslappen som eskortesjåfør i Garden. Satt en skikkelig støkk i oss alle, og gjorde vel at flere av oss ikke var så hissig på gassen i etterkant.

Skjult ID med pseudonym Synspilum sø. 2 nov. 2008 23:34

sciroco: Dette var en brutal og sterk "informasjonsfilm". Som andre også har sagt burde dette være obligatorisk for alle over 18. Dette er noe som desverre skjer altfor ofte i det virkelige liv også.