Alle innlegg Sukkerforum

Oppslagstavla er borte.. Hva nå da?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Aust-Agder) fr. 16 okt. 2015 09:55 Privat melding

Etter rådføring med ledelsen i går, avklarte vi at man kunne legge ut invitasjoner så lenge det ikke dreide seg om reklame og annonsering av noe slag.

Dermed la jeg ut en invitasjon i går, som jeg burde kanskje heller ha kalt forespørsel, på generell basis om reisepartner/ -date for en liten cruise-tur. Den ble visst fjernet ila kvelden en gang uten forvarsel.

Leste i reglene om bruk av forumet for kontaktannonser bør unngås, og det er helt greit, fordi det er diskusjonsforum og vi hadde Oppslagstavla til alle andre ting.

Men nå som den er borte, hva skal vi brukerne gjøre da? Hvordan ellers skal vi komme i kontakt med andre brukere når det er konkrete ting som skjer og vi ønsker selskap?

Helt ærlig syns jeg det var tabbe å fjerne Oppslagstavla. Så enten bør den legges tilbake, eller forumreglene endres slik at man kan legge ut forespørsler og info om ting som skjer (ikke konkurrerende med Sukker).

Hva mener dere? Dere som fikk med invitasjonen min i går, var den saklig og seriøs, eller var det riktig at den ble fjernet? Hva bør alternativene i så fall være?

Dette er ren diskusjon, så håper vi kan være saklig uten mye avsporinger.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 17 okt. 2015 22:05 Privat melding

Jeg så ikke annonsen, så vet ikke helt hva det dreier seg om. Men, må si at oppslagstavla har vært savnet. Fant i sin tid et par turkamerater og samtalepartnere via den, så det er et tilbud som er savnet. Sukker, kan dere ikke gi oss den tilbake da?

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 lø. 17 okt. 2015 22:46

Prøv reisevenn.no, der finner du nok noen som vil være med på tur! :-)