Alle innlegg Sukkerforum

oppriktighet/ærlighet

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 30 okt. 2008 20:15

H meei!det er veeeldig mange som ikke \"gidder\" svare engang hva er problemet?går ihvertfall å si at man ikke er innteressert.Har nettopp blitt \"superbruke r\" skulle liksom doble tjangsene for et treff.....helt tyst!bortkasta m noenedlemsskap spør du meg.Er det noen \"ekte\" menn som det kanskje går an å finne tonen med?eller er de fleste bare ute etter en \"flørt\"?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 30 okt. 2008 20:21 Privat melding

De er ute etter Flørt, eller et nr. Jævlig useriøse greier dette.

Skjult ID med pseudonym jente to. 30 okt. 2008 20:32

Superbrukere skal liksom få 6 ganger flere meldinger enn andre. Hjelper lite det når de eneste mennene som tar kontakt er enten ti år eldre enn deg, ti år yngre enn deg og/eller bosatt i en annen del av landet...

Lurer på hvorfor ingen av gutta med høy match, like interesser og ca samme alder tar kontakt? Selv med 600 besøkende på to uker er andelen menn som tar kontakt oppsiktsvekkende lav...

Løsningen er åpenbar - her får man ta skjeen i egen hånd og håpe på det beste:)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 30 okt. 2008 20:33

Men om de er ute etter en flørt, hvorfor svarer de ikke da?

Det er da lettere å svare om det ikke skal være drømmedama, men bare en flørt...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis to. 30 okt. 2008 20:34

Men seriøst! fett at det er damene som klager nå! Det er nytt før så var der bare oss gutta som syntes dette nettgreiene var vanskelig :D

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 30 okt. 2008 20:36

Jeg forstår frustrasjonen din, men dette synes jeg ble litt negativt kjære dere!

KLART det finnes menn her inne som er akkurat like seriøse som deg og meg.
KLART det finnes menn som sitter og har akkurat samme følelsen som den du sitter med som jente.
KLART det er mange som finner hverandre her på sukker. Jeg vet om mange :-)

Og om du virkelig har TRO på kjærligheten, er åpen for den og gleder deg til det blir din tur fremfor å lukke deg inne i misnøye så vil det skje deg også før eller siden! :-)

Hold motet og øyne oppe!

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym En kar to. 30 okt. 2008 21:00

Jeg må innrømme at jeg står oppført med "en flørt som kan utvikle seg". Det er kanskje ikke så lurt? Poenget mitt er at det tar en god stund å bli ordentlig kjent med noen, mens det er fort gjort å bli betatt. Målet mitt er ihvertfall å finne noen som varer - en venn og kjøreste. Bør jeg bytte?

Må innrømme at jeg oftest ikke får svar - men har en mistanke om er det kanskje er bildet. Ikke at det plager meg, en date bør vel starte med at madamen synes jeg ser grei ut. Er mest opptatt av dere kvinners tolkning av målet mitt.

Vi får alle bite tennene sammen!

Skjult ID med pseudonym HotMum to. 30 okt. 2008 21:06

Jeg har fottsatt håpet! Har en venninne som var her inne, og som nå har status "kjæreste" med en hun traff her inne.
Har selv også hatt ett meget vellykket treff med en fyr jeg traff på her inne, men dessverre manglet den berømmelige kjemien. Men det var en ordentlig grepa kar - kjekk også, og seriøs! Men som sagt, dumt at den berømmelige kjemien uteble. :(

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 30 okt. 2008 21:10 Privat melding

Til deg som skrev sist...Jeg har også ei venninne som traff samboeren sin her i fjor, men da på en fest så jeg var vel litt for optimistisk mht. dette sukkerforumet....sånn kan det gå....

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 30 okt. 2008 21:12

Men hvorfor gi opp?
For optimistisk? Kan man egentlig være for optimistisk? Stå på! Før eller senere kan det være nettopp DIN tur, Savali! :-)

(kvinne 56 år fra Hordaland) to. 30 okt. 2008 21:17 Privat melding

Dette er vel gjenganger temaet her inne.
Det kan virke som om "alle" er mer eller mindre frustrerte over manglende meldinger eller manglende svar.
Og "alle" er enige om at en bør svare på meldinger, selv om det bare er "takk men nei takk".
Så hva er det så som gjør at "alle" er misfornøyde"?
Jeg har spørsmålene men ikke svarene....

Klart at om en sitter i sofan og venter på meldinger, så sitter en og ser på livet som går stilt forbi. Om en vil ha aktivitet må en nok gjøre noe selv. Og om en sender mld. til noen en tror kan være aktuell å bli bedre kjendt med, og ikke får svar - ja så får en sette sorte hjerter på dem da :-(

Den som intet vover intet vinner :-)

Skjult ID med pseudonym belezza to. 30 okt. 2008 21:25

Ja det er faktisk menn her med seriøse profiler og bilder som heller ikke svarer, men sånn er livet. Ellers er det menn uten noen beskrivelse av seg selv og hva de søker og heller ikke bilde, men som skriver hyggelig mail og forteller om seg selv der. Nytter ikke å bli fornærmet over folk som ikke bryr seg med å svare, det er bare å gi dem svart hjerte, så slipper du ihvertfall å se det pene fjeset deres :-)

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå to. 30 okt. 2008 21:43

Hei Jenter!

Jeg er en ordentlig grepa kar som ønsker kontakt med en seriøs og flott jente. Jeg svarer samvittighetsfullt på alle som sender meg en melding, jeg er ærlig og oppriktig og kan av og til si at vi ikke passer, dersom jeg føler at det er tilfellet. Jeg sender selv ut hyggelige mail men får bare av og til svar. Jeg er ikke desperat, liker å bli godt kjent med dere, og ta meg god tid. Oppfatter meg ikke som kjedelig, har normale interesser og liker å finne på ting sammen med den jeg er glad i.

"Jeg" representerer sikkert 70-80 prosent av gutta her inne. Whats's the deal med at vi ikke blir kontaktet, eller at vi ikke får svar?

Joggu sa jeg smør!

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 30 okt. 2008 21:57

@onkel blå...
Du høres fornuftig ut....og jeg tror nok de fleste gutta er det....Noen jenter får nok en del useriøs post, men slik er nok denne anonyme dating verden...(gotteributikken) ...desverre. Slik som en del gutter får mail fra utenlandske kvinner som vil ha penger....Da er det godt å vite at det er noen som deg her inne også..
Men jeg finner deg ikke..... sikkert for gammel for deg uansett..ler*

Skjult ID med pseudonym she to. 30 okt. 2008 21:59

Når det skrives i profiler at en ønsker et seriøst forhold, men avslutter ting med at dette blir for seriøst for meg,men ønsker at vi kan være venner ,da spyr jeg nesten altså!

Skjult ID med pseudonym nnn to. 30 okt. 2008 22:52

du glemte å fortelle hvor deilige, flotte, digg dem er osv..
desto mer du kan boooste egoen deres desto mer vil de høre fra deg..
gi meg gi oppmerksomhet, gi meg enda meg, la meg føle meg attraktiv, ta kontakt å ha meg i fokus..

Skjult ID med pseudonym she to. 30 okt. 2008 23:23

Nei, det gidder jeg ikke!

Skjult ID med pseudonym romantiker to. 30 okt. 2008 23:41

Om de ikke svarer,...vel, så er de ikke interessert. Gå videre!:-))))

Skjult ID med pseudonym solo fr. 31 okt. 2008 01:46

Må tilstå en ting: Jeg ble overasket når jeg så trådstarters innlegg. Naiv? Ja vel men dette hadde jeg ikke inntrykk av at var noe problem for sukkerdamene, å ikke få svar?
Jeg, så naiv som jeg er, trodde det bare var vi "hannkjønn" som "er plaget" av det fenomenet. Har vel vært "100" tråder med motsatte problem så .........(vet det er stygt).....det føles litt godt også!!! *smiler uskyldig*

Det positive her var/er opfordringen til de sukkersøte damene "våre" om å gjerne være mer aktive selv. Sitter mange seriøse menn her å venter på post!!!

@she. Når det gjelder seriøsitet kan jo intensjonen være god. I mitt tilfelle (for 3-4 år siden) trodde jeg at jeg var klar for nytt forhold. (Vært singel i 4 år da!) Desverre fant jeg ut at jeg den gangen ikke var det ennå. Heldigvis så er vi fortsatt gode venner som kan gå ut å spise sammen en gang i mellom, besøke hverandre (med barna våre), snakke sammen på msn og tlf.
Så det kan jo hende man finner ut at intensjonen er mer ærlig enn virkeligheten.