Alle innlegg Sukkerforum

Salg av damer på oppslagstavlen

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 31 okt. 2008 17:54 Privat melding

Var en som klaget på lite bruk av oppslagstavlen nylig. Var inne nettopp og fant denne under kjøp og salg:

du ser på, og jeg selger
Er det et ordentlig kåt manne ben som liker kåt dame ???

Kanskje det blir mer fart på sakene der inne nå? Hva tror dere? Så useriøse og ensporede guttene her anklages for å være, så sitter vi kanskje på en gullgruve? Alle kvinner til oppslagstavlen! he he

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 18:07

Ser knapt en profil som tørr å si noe om sex, er det ikke stuerent å erkjenne at lidenskapelig deilig sex er noe man trakter etter? Enten du er mann eller kvinne har vi vel innerst inne de samme brennende ønske om intimitet og dele det aller helligste med alt tilbehør med hverandre. Lange deilige kvelder der man bygger stemninger og forventninger å spiller på hverandres mest følsomme strenger :-) MMmmm Joda. vil vel nesten påstår at de damene som ikke finner sin plass i et samspill her faller totalt igjennom. MEN det får være grenser for hvor primitivt en (særlig menn tydeligvis) pakker det inn.....
Ja til sex, deilig sex på begges premisser intimitet og kos, dans, god mat ja.... Kanskje feil å skrive i profilen (av frykt for å bli tatt for å være useriøs) MEN som anonym her er det trygt hihi ;o)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 31 okt. 2008 18:16

@nettfeber
Jo,jeg vil ha alt du skriver om...
og tror vel de fleste vil det.......
men i fare for å få mailboksen full av useriøs post står det ikke i profilen min.
Jeg vil jo seriøst treffe den rette til å føle det slik med først...
Når jeg gjør det..regner jeg med å få ALT du skriver om og litt til..
Og jeg trenger ikke å være anonym for å si det....

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 31 okt. 2008 18:16 Privat melding

Tipper profilen som lå inn innlegget på oppslagssiden støtter deg fult ut Nettfeber, he he

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 18:25

Hihi Ja supertrist egentlig. Menn som prøver seg (verbalt) blir ikke tatt seriøst å jentene må passe seg så de ikke setter fyr på "skogen". Hvorfor må det vær sånn da ?

Skjult ID med pseudonym Hingsten fr. 31 okt. 2008 18:37

Det er bare to ting å gjøre..
Skrive om alt små-romantiske uskyldige opplevelser til å begynne med,
følge opp med romantisk små-prat om alt fra kafe og bryggeliv, reastaurant-liv
små-komplimenter og, om den utvalgte passer til mine kriterier...
så raskt som mulig havne på en pub eller galla av en eller annen sort.
Passe på å servere passe med godt drikke, så blir ting litt mer akseptabelt..
såå.. er det jo bare opp til den drømmende hvor detaljert og små-frekk man ønsker å fremstå..
som det nevnes over. man er jo på jakt etter de som matcher en,
for min del er ikke "kirke-kaffe" helt min greie iallefall...
hingsty nyter små-søte minner, knasker et sødmende eple og..
ser frem til nye kortere eller lengre opplevelser,,vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 18:50

Yepp, men når ingen (svært få svarer) svarer er det grunn til å lure. Lurer på om ikke en liten notis om lidenskapelig elskov deilige myke kyss og lange vor spiel likevel burde fått sin plass i profilen. Vi er da vel ikke så prippne at vi inbiller oss at livet ikke også handler om det. eller hva? For min del ville en "jente" som føler et slikt krav (eller inderlig ønske) frastøtende være totalt uinteressant. MEN som sagt må maan vel kanskje pakke det inn i rosa papir får å pirre et snev an nysgjerrighet ;o) ?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 19:06

Oralsex? Ikke hva du gjør med munnen , men hva du sier , blikk, flørte ............. leke litt med ordene(kroppsspråket) pirre fantasien, det kan være litt skummelt men så utrolig spennede...... Ikke nødvendigvis si det direkte, men antyde, luske litt rundt grøten, sjekke ut grensene til en potensiell partner. Få hverandre litt ut på glattisen. Se om balanseevnen holder "oss" på bena.... Spennede. Føle de flyktige hormonene sette sine spor i mageregionen og etterhvert i hele kroppen... Klare å holde igjen lenge nok til at fundamentet er stort nok til å ta skrittet fullt ut.. Det er en kunst, men er man seriøs og ønsker et varig forhold er det gode verd å vente noen dager eller uker på.. Er det noen der ute som er uenig eller ? Å som vanlig forutsettes det et snev av kjemi da i utgangspunktet ;o)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 19:08

@nettfeber
Der finnes faktisk endel profiler som ikke pakker det inn i rosa papir, og det synes jeg er helt ok!!! Jeg tror vi alle ønsker oss lidenskapelig elskov, enten det varer livet ut eller om det bare en en kort og heftig forelskelse:)) Deilig er det nå uansett, mener jeg:))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 19:22

Enig ;-) Må jo forvente at rimelig oppegående kandidater kan pakke det inn i akkurat passe rosa papir :-) Nå har ikke jeg en eneste gang sjekket "mannlige" profiler.... Det er vel en brannmur på sukker mot det. Ikke for at jeg ønsker noen annet enn en ... ja lidenskapelig oppegående (mentalt stabil) dame med ambisjoner om et lidenskapelig forhold pluss pluss.... Dog kunne det vært artig å sett hvem man tross alt konkurer med...noen ganger ;o)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 19:43

@Nettfeber
Nei, jeg er igrunnen glad for at jeg ikke kan se mine kvinnelige motstandere, da tror jeg noe av spenningen ville falle bort:))) Satser heller på at der finnes en spesiell der ute, som kun vil se på meg:)))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 19:51

Jahh det var det da ..... I den prosessen handler det om å "gidde å svare" . Kan forstå at "jentene" her drukner i mail å angivelig slibrige mail, men bruk "litt" tid til å sortere kritisk og forvente ikke alt i første mail. ;-) Gi de som ikke masskopierer standard mail en mulighet nummer to til å brette ut sitt potensiale. Still gjerne skarpe spørsmål se an svarene ;-)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 19:56

@Nettfeber
Åjada, jeg tror nok de fleste jentene her inne svarer på mailene, så sant de inneholder et snev oppegående sunn fornuft. Jeg kan bare snakke for meg selv, kan garantere at jeg stiller skarpe spørsmål om det viser seg å være nødvendig:))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 20:49

Det må du om du skal være en utfordring for "oss gutta". ;-)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 20:56

@Nettfeber
ler..........den utfordringen tar jeg på strak arm og de gutta som takler skarpe spørsmål får garantert svar:))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 21:16

Jahhhh det var det da. Som alle jentene her på forumet er jeg ikke ute etter hvem som helst... Der ligger vel noe av sukkers forbannelse. (eller andre nettsjekk tjenester generelt ) alltid "muligens" noe bedre som dukker opp.... Å må vel innrømme at jeg er en del av "problemet" . Må justere litt på profilen tror jeg........... Friste litt mer å så får de som føler seg STØTT venligst la være å svare... Orker ikke tanken på å tilbringe resten av livet med "tråkige korrekte" kjedelige jenter... Alt til sin tid seriøs når det gjelder og sanseløst leken og fordomsfri når det er viktiger innefor husets fire vegger ;-)

Skjult ID med pseudonym måne fr. 31 okt. 2008 21:27

Tar det gjerne ute i det fri jeg.....Men da må det være seriøst først.

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 21:38

@Nettfeber

Du sier: "Som alle jentene her på forumet er jeg ikke ute etter hvem som helst..."

Det kan du da ikke mene!!! Jentene her inne ønsker seg en staut kar som er leken, lidenskapelig og seriøs!!! og slett ikke all den dritten som serveres av endel karer.
Om man frisker opp sin profil for å gjøre seg mere atraktiv, det være seg man eller kvinne, så blir det opptil hver enkelt av oss. Og det går faktisk an, om man er litt kreativ, slik at det blir mer i øyenfallende:))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 21:40

Yepp Rekker ikke være seriøs først..... I kveld skal jeg til byen uansett.... Nok av alt... skal ikke sitteå glane i veggen nok en kveld. Må ut å treffe andre uten at det betyr at jeg er ute på jakt etter noe for kvelden...... Må bare få litt luft under vingene (stort vingespenn :-) nattbuss hjem som vanlig ..Tipper jeg.... Tre brødre antagelig vis. Treffer jeg noen som er verd å satse på venter jeg gjerne på "det godeste"" ;o)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 21:42

@Nettfeber

ler.............ja gjør du det og kos deg masse, selv om du må vente på det "godeste":))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 31 okt. 2008 22:10

Jeg sitter med at inntrykk av at mange får for mye oppmerksomhet JA, standard svar om ingen god match om svar i det hele tatt . selv om profilen sier annet :-) Hvordan kan de si det uten å vite hvem jeg er å hva jeg står for på alle plan ;-)
Høy slank og oppegående. Ikke feil utseende, men likevel... Ha en fortreffelig kveld.. .................;o) mer å by på enn noen aner men sånn er det sikkert med dere jenter også ;-)

Skjult ID med pseudonym schada fr. 31 okt. 2008 22:41

@Nettfeber

Nei, det er ikke alltid enkelt, og det synes jammen ikke jeg heller. De som takker nei, før de egentlig har begynt, er de som taper mest synes nå jeg.

Jeg tror nok der er en god del gutter som også får mye oppmerksomhet, det merker man lett på svarene man får:))

Gi ikke opp, for før du vet ordet av det, så dukker der nok en opp som aner at du har noe å by på:)) Jeg tviholder på den tanken, jeg da:))