Alle innlegg Sukkerforum

Å treffe DEG

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 14:43 Privat melding

Hvis noen hadde truffet DEG på en date , hvordan tror du den personen hadde opplevd deg da? Hva hadde du hatt på deg? Hvilken duft hadde diskret truffet nesa? Er du framover-eller tilbakelent ? Nervøs eller rolig? Klem eller håndtrykk ? Hva tror du den andre ville funnet sjarmerende ved deg? Og hvordan ville du evnt vist at du følte tiltrekning mot den andre?

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 14:56 Privat melding

Selv hadde jeg antageligvis kommet ramlende inn døren ca 10 min forsinket (Fysjom), lett bustete på håret (pga av den evige vinden i denne byen). These days hadde jeg vært kledd i en hvit kåpe og ankelstøvletter, jeans og en topp ( minus sokker i bh'n. Det var juks ifølge Gravlax😁). Jeg hadde nok klemt vedkommende og smilt bredt med rosa lipgloss på truten, og duftet lett av Dior Addict. Jeg hadde vært tilbakelent , men absolutt "på" - smilt mye og hørt på det han sa. Var kjemien der så hadde det glitret litt ekstra i øynene mine og jeg hadde berørt armen hans da jeg gikk for å hente kaffe/vin nr 2. Interessen hadde antageligvis tikket inn på en melding til han etterpå , når jeg hadde fått summet meg litt:)

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 19 okt. 2015 15:06

Absolutt spennende tråd, @ Li39. Gleder meg til å følge denne. Men lurer på om du retter spørsmålet kun mot menn, eller kan alle delta?

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 15:08 Privat melding

@Rita: denne kan alle svare på. Kjør på:)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 15:11 Privat melding

@Litah: Eau so fresh, blikk-kontakt, klem og komplimenter - gode greier😊

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 15:22 Privat melding

@Guitar_71: klem er en god ice-breaker, og det i tillegg av en dresskledd kjekkas gir nok et herlig førsteinntrykk :)

(mann 46 år fra Østfold) ma. 19 okt. 2015 15:36 Privat melding

Jeg hadde kommet blid og smilende, ikledd en slitt olabukse og min fineste genser fra sent på 90 tallet. Så hadde jeg gitt daten en god klem, og jeg hadde duftet nydusjet med muligens en duft av Van Gils dersom jeg hadde husket og ta den på. Nybarbert selvfølgelig!. Det jeg oftest hører fra andre er at jeg har et veldig sjarmerende smil og utrolig flotte øyne. Øye kontakt er et must!

Dersom jeg hadde følt tiltrekkning til daten, så ville vi begge vært klart over det ganske så fort også. Beinflørting, håndkontakt osv.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 okt. 2015 15:52

Jeg ville vært lett å prate med
Ikke helt lett å tolke mht om jeg er interessert eller ikke
Uredd for ulike temaer, og ikke redd for å være meg selv
Klær, parfyme, flørting og alt det andre aner jeg ingenting om.

Flørter uhyre sjelden fordi jeg finner så få jeg er interessert i å flørte med.

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 19 okt. 2015 15:56

Hvordan personen hadde opplevd meg? Ja, det er jo det store spørsmålet. Skulle ønske jeg visste svaret på det. Veldig vanskelig å se seg selv utenfra, men hvis det er god kjemi, så vil jo den andre til dels "speile meg".
Ville nok vært kledd enkelt, men med en liten personlig touch som sa noe om meg. Diskret hint av Chanel 5. Bakoverlent, men veldig til stede. Ikke nervøs, men sommerfugler, ja (det er kledelig).
Håndtrykk innledningsvis, men klem ville forhåpentligvis falt seg naturlig når daten var over. Det mest sjarmerende ved meg? Trolig når jeg "glemmer meg bort" og er spontan.
Og jeg er helt på linje med @ larumba; gjensidig tiltrekning lar seg ikke skjule.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 19 okt. 2015 16:00

Har tatt på meg en liten anelse krydder/orkidé/magnolia/sandeltre duft som matcher kokosnøtt body lotion. Digger duften av kokosnøtt. Har lett øyesminke og lipgloss, men ikke lebestift. Møter blikket smilende og gir et fast håndtrykk som garantert overrasker som mange andre da jeg er liten og sped. Hater slappfisk håndtrykk.:) Er nyskjerrig og interessert i samtale. Øynene blir problemet.:-/ Har hørt at jeg har triste øyne med intenst blikk og det kan skremme mange, tror jeg. Da må jeg forsøke å la andre uttrykk overta sånn at daten ikke tror jeg går med evig kjærlighetssorg og han taper interessen.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 19 okt. 2015 16:01

Jeg tror jeg vil bli opplevd som blid og flørtende. Og jeg er en ganske taktil type som har lett for å ta på og liker å bli tatt på - så jeg må legge bånd på meg for å ikke ta på, for fort, for ofte:-) Gjør jeg det, så er jeg garantert interessert i utvikling, fysisk eller emosjonelt - eller aller best; begge deler. Håndtrykk er utelukket.

Jeg er lett å prate med, og med en jeg liker har jeg gjerne en kjapp, flørtende replikk eller to i munnhellet. Jeg har definitivt sminket meg så fint jeg bare kan, og iført meg klær jeg liker, men ikke utfordrende (det blir jo bare feil, hvis en eller begge ikke er interessert:-) God, svak duft. Veldig svak, er selv helt allergisk for sterk eller mye parfyme, det skal knapt anes. Ren kroppslukt er best.

Jeg er ikke nervøs, kanskje litt spent, men ikke stressa. Og vet veldig raskt hvor på skalaen jeg vil komme til å føle noe. Kanskje litt for raskt, jeg øver meg på å gi følelsen og oppfattelsen litt mer tid. Litt.

Blikk forteller og speiler følelser, begge veier. Kroppsspråk sier også mye. Er jeg interessert, så er jeg mye mer åpen, nødvendigvis ikke fremoverlent, mer mottakelig og åpen - i både kropp og sinn.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 19 okt. 2015 16:29 Privat melding

Trygg og åpen, godluktende m et skjevt smil gir jeg en klem, litt avhengig av hvordan meldingsforløpet i forkant har vært.. Jeg prater om hvasomhelst, er intresert i hvem du er, holder blikk, er fremoverlent og bakoverlent, avslappet , flørter gjerne.. Kan noen bekrefte dette, tro? 😊😁

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 19 okt. 2015 16:35 Privat melding

Rolig, høflig, interessert og casual (jeans og t-skjorte f.eks, ikke noe særlig parfyme, føler meg ikke vel med det, men noe). Liker å være rolig tilstede i øyeblikket uten å føle at man må snakke hele tiden, for mye snakk ødelegger (overivrig). Slik merker jeg jentas energi bedre også, slik at jeg vet hvor jeg har henne, og får tid til å studere de non-verbale tegnene.

Nb: Jeg dater bare når jeg er en god utgave av meg selv. Da jeg ikke føler meg bra, så dater jeg heller ikke. Det kommer av at jeg vil være tilstede i daten da jeg møter den, ellers er det ikke noe poeng. Krever det samme tilbake. Overskudd gir gode møter. Det er tross alt markedsføring.

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 16:38 Privat melding

Jeg begynner å se dere for meg, hele gjengen. Så spennende! 😊

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 19 okt. 2015 16:40

@Guitar_71: Flott du støtter norsk bransje...;-)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 17:16 Privat melding

Jeg er nok rolig og fremoverlent. Fremoverlent fordi jeg er nysgjerrig og interessert. Samtidig er jeg nok tilbakelent fordi jeg er litt laidback. Ikke nærvøs men forventningsfull og litt spent. ????
Mest sannsynlig får han en klem. Hvis han ikke får en klem så er nok daten ganske kortvarig. Bruker bare bittelitt parfyme, så om han lukter den er det fordi han fikk en klem. Vil han kjenne lukten igjen må han nærmere.
Jeg er nok litt flørtete, kan hoppe fra seriøse temaer til spøkefulle kommentarer.
Er blikkontakten der og sommerfuglende plutselig kiler i magen kan hendene mine brått leve sitt eget liv. "Tapåing" faller veldig lett for meg når jeg liker noen.

Hva jeg har på meg? Jeans, støvletter og en genser kanskje? Eller en lang kjole? Eller... Jeg vet aldri hva jeg skal ha på meg før jeg står der og skal kle på meg jeg så... Litt smykker og stæsj, helt sikkert. Jeg er mer hippiechic enn classy. Det blir ikke noen perleøredobber og dressjakke her altså... Litt sminke på øynene og lippgloss. Ikke mye.

Også hadde det gledet meg stort om vi plutselig fallt litt ut av samtaleemnet fordi blikket vårt møttes og vi begge smilte samtidig....

Ååååhhh jeg vil på date!!!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 okt. 2015 17:17

Vil du på date, så gå på date Lisalinn!
Jeg er bombesikker på at det er mange som ønsker å date deg :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 17:24 Privat melding

De ække det skjønner du @Z
(Men det er ikke det tråden skal handle om)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 okt. 2015 17:25

(skal det først være en avsporing, var det i alle fall en hyggelig avsporing)

;-)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 17:30 Privat melding

Inntrykk så langt: Guitar_71: kjekk, lett nervøs -men skjuler det tappert:) Villrosa: som en velduftende humørbombe med tidenes mest tindrende blikk;) Larumba: laidback og døds-sjarmerende :) Z: som strever litt med flørtinga, men som er veldig interessant å prate med:). Rita: svak og vakker. Elegant og litt tilbakeholden helt til hun grynter mens hun ler spontant av en dårlig vits:) Apache: som dufter og lokker som en vakker sydhavsøy:) Tinka: fyrverkeri! Her kan det umulig bli kjedelig!

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 17:31 Privat melding

@Rita: ikke svak, men SVAL , for gudsskyld 😉

Skjult ID med pseudonym Espen1972 ma. 19 okt. 2015 18:04

Lukten er paco rabanne/Invictus. Stilen er joggesko, blå dongeri, skjorte og halvlang jakke. Klemming er viktig.
Øyekontakt liker jeg godt.
Vil nok prøve så langt det er mulig å være en gentleman, selv om det kan virke litt tilgjort, men jeg liker det :)
Frampå eller bakpå kommer ann på daten.
Hun merker fort at jeg har selvironi, og kan til tider være litt nedlatende om meg selv :/
Jeg tror at damen vil føle seg avslappet med meg, og hun vil ha det mykt å varmt i armkroken min om vi skulle komme så langt.

Skjult ID med pseudonym Rita ma. 19 okt. 2015 18:04

Hehe ... ikke så galt gjettet ... Om ikke innertier, så close enough.
Denne tråden er blitt så artig at jeg holder på å glemme hvorfor jeg logget inn, glemmer helt å sjekke profiler ...

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 18:12 Privat melding

Flere inntrykk: Durr: spicy! Garanter moro! Gille: litt vimsete og loaded med sjarm. OG de fineste bootsa😉 Guybrush: tilbakelent og lett analytisk. Trigger lysten til å få tent flørten i blikket hans. My: bestem. Priceless. Unforgettable 😃 Lisalinn: vakker, vakker

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 19 okt. 2015 18:31 Privat melding

Loaded m charm.. Hey,- kan leve med det,- jeg ser , smiler avvæpnende og lener meg mot så du får snust litt,- de sier jeg alltid lukter godt .. Mest Spent på om vi finner tonen, og vil sees igjen,- en ekstra god klem før vi skilles, i så fall 😉

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 19 okt. 2015 19:04

Jeg er en levende contradiction. Mener da hva utseende formidler, og ikke i personlighet og de meninger jeg har. Utseende mildt har alle sagt, håndtrykket fast, liten, sped og blond. Liker ikke mye sminke, og kan lukte en liten anelse tropisk hage om ikke like sterkt. Menn som jeg har møtt på date får alltid beskyttelsestrang, ikke gøy for det er ikke tegn på kjærlige følelser og jeg trenger ikke bekyttelse i det hele tatt. Tvertimot så vil jeg beskytte de jeg elsker...

Har inntrykk av at menn generelt får vame følelser for de med muntre flørtende blikk og vesen, langbente, som alltid har en avvæpnende kommentar og ser verdensvante ut. Not?

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 19 okt. 2015 19:10 Privat melding

Jeg kan løpe naken i frognerparken - være støyende og jovial, og jeg kan sitte stille og taus og glane og mumle .. vil bli trigget - det er hva det handler om .. analytikeren i meg kommer fordi jeg er løsningsfokusert av natur, men altså i bunn og grunn rolig og bare nyte nuet

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 19:13 Privat melding

Kler meg for anledningen, casual eller pensko og skjorte. Dufter vist nå noe hugo boss.

Jeg ankommer daten med en klem, hun og jeg er såklart "der". Jeg håper hun ser meg som den ekte, jordnære og greie karen jeg er. Er ikke så nervøs på date lenger, så praten sitter løst. Jeg bruker tid på å vise henne nysgjerrighet ved at jeg spørr mye og ønsker å bli kjent med henne. Hvem er hun, hva liker hun å hva vil hun med livet, jeg liker også at hun er engasjert tilbake. Hun oppfatter meg som utadvendt og pratsom, selv om jeg egentlig er det stikk motsatte. Jeg glimter til med kvikke og ærlige meninger, smetter inn noe humor her og der og evner også å vise min selvinsikt og sårbare sider.

Visuelt legger hun merke til litt arbeidsmuskler under "trivselsvekten" min og lange blikk møtes som jeg parerer med flørt og litt småfrekk tone, jeg titter såklart på hennes former i retur !

Er kjemien til stede ønsker jeg å oppnå kroppskontakt når det måtte passe seg naturlig, men jeg er aldri pushy å misliker følelsen av enveiskjøring.

Daten avsluttes med en klem, evt et kyss om det skulle passe seg. Jeg sender gjerne en melding noen timer senere å takker for en flott date, komplimenterer at jeg synes hun er vakker og et flott menneske, kanskje vi alt avtaler neste date.

Beskrev vel kankje der litt en slags drømmedate igrunnen, men nok dagdrømming nå, middagen venter !

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 19:30 Privat melding

@Apache. Jeg får "alltid" inntrykk av at menn får varme følelser for kvinner som vekker beskyttelsestrangen.
Og den trangen vekker ikke jeg... Er for selvstendig og hva skal han gjøre for meg da....? 😂

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 19 okt. 2015 19:37 Privat melding

Ikke jeg heller Lisalinn😂 prøver så gidt jeg kan å spille litt "damsell in distress", det blonde håret hjelper muligens litt... 😜😁

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 19 okt. 2015 19:39

@Lisalinn: Problemet er bare at jeg er meget selvstendig og da får de katta i sekken. Den spede, mildt utseende kvinnen viser seg å være sterk som eik, og ikke har behov for beskyttelse i det hele tatt og vil heller være beskytteren, heheh...

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 19 okt. 2015 19:41

Heldigvis anonym nå, med fare for at min date ville bli skuffet om han forventet et fyrverkeri, hi hi. Morsomt dette, med tanke på hvordan vi presenteres/oppfattes her i tekst i forhold til selvbildet og hvordan vi er i virkeligheten. Ikke helt synkront ;-)

Ellers har jeg lært en del om parfymer her. Og...
@Apache, at kokosnøtt kan lukte godt på kroppen, det er jo bare helt utrolig:-)

@Guybrush
Jeg har badet naken i fontenen i Frognerparken med en vennegjeng og et nygift par som kastet finstasen. Inspirert av La Dolce Vita og Anita Ekberg, bra park for naking :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 19:54 Privat melding

Jeg ville kommet lettere nervøs. Bekledning; tja, ofte jeans, en fin topp/genser, støvletter og (nå fremover) min fineste vinterjakke. Bekledningen hadde nok vært tilpasset anledningen.

Fordi jeg hadde vært usikker på om en klem er riktig eller ikke, ville jeg møtt deg med høyrehånden ut for å hilse og venstrehånden lett hevet for å gi en klem. Helgardering liksom. Jeg ville sagt navnet mitt og sett deg inn i øynene for å se om det var noe der. Førsteinntrykket.

Underveis i daten ville jeg spurt spørmål om deg som person; hva du gjør, dine interesser, hva du liker å gjøre, hva du er opptatt av eller brenner for. Jeg ville også observert deg for å få et visuelt inntrykk. Hvordan du ter deg? Fakter og ansiktsutrykk osv. Alt dette for å prøve å finne ut hvordan du er som person.

Jeg ville lyttet til deg lettere fremoverlent med et lite smil om munnen. Stort sett ville jeg sett deg inn i øynene, men innemellom ville jeg veket blikket fordi jeg er litt beskjeden. Ikke misforstå og tro jeg ikke er interessert, jeg trenger bare noen sekunder for å samle meg.

Hadde jeg blitt interessert ville jeg nok ledd av alle vitsene dine, selv om noen kanskje ikke er morsomme.Jeg ville lagt inn noen lette berøringer f.eks. på handa di eller armen. Jeg ville flørtet med blikket og kommet med noen tørre og litt rare vitser du sikkert ikke ville le av, og da hadde jeg følt meg litt dum, men bare et øyeblikk.

Jeg ville avsluttet med å takke for en fin date, og nå ville jeg ikke nølt med å gi deg en klem (og kanskje et raskt kyss hvis dette hadde føltes naturlig). Har jeg blitt interessert ville jeg håpet at du hintet om å treffes igjen, eller avtalt neste date. Så hadde jeg dratt hjem lettere beruset (på deg) med et smil om munnen.

Jaja, jeg kan i allefall å drømme... ;-)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 20:35 Privat melding

Jeg synes det er spennende og interessant å få mer følelse av hvem dere er som personer . Mye ærlig og fin lesning her.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 20:53 Privat melding

Nervøs OG rolig faktisk.

Og klem om det faller seg naturlig. Klær kommer an på årstid.

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 21:00 Privat melding

@Tinn: 😂😂 Ikke bry deg om hva de andre gjør. Kjør på du👍🎉😂

Skjult ID med pseudonym bos ma. 19 okt. 2015 21:01

Jeg hadde kommet tidsnok på daten og kommet inn litt sånn der stressa hilst og fortalt at vet du jeg har ei fra Sukker som forfølger meg , jeg har ikke noe og aldri kommer jeg til å ha noe med henne men kunne du tenkt deg å sitte litt tett til meg og slenge armene rundt meg gi meg en kyss også for da går hun og jeg får være i fred . Evig takknemlig . Også hadde jeg studert hennes reaksjon og svar nøye for å se om hun er noe vert å satse på .

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 21:04 Privat melding

@Tinka: hvis du har badet naken i en fontene så vil jeg anta at det er nok krutt og fyrverkeri i deg🎉 Selv har jeg sprunget naken rundt Lunggårdsvannet i Bergen. Med frontlyktene fra polisen til å lyssette de dissende skinkene😁

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 19 okt. 2015 21:16

Nervøs, flakkende blikk, hadde ikke luktet noe spesielt.
Hverken fremover lent eller bakover lent.

Kan ikke svare på hva de ville funnet sjarmerende hos meg. Det er det kun de som vet.

Så kommer mitt største problem. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal vise at jeg føler tiltrekning til dama. Så det ville nok forblitt en gåte og hun hadde rett og slett ikke trodd at jeg var interessert og bare gått videre til neste fyr som viser interesse, naturlig nok. :P

(mann 35 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 21:22 Privat melding

Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd powpowgutt var aliaset mitt.

Skjult ID med pseudonym bos ma. 19 okt. 2015 21:23

@my

Det er ikke alle som går på den og hadde jeg vist at du var du så hadde jeg skiftet strategi i døra og gått mer over til en sjærmerende getelmann
og sagt , kjærrrreee , det er så hyggelig å møte deg , tatt og skysset din hånd mens min blikk traff intens dine øyner og sagt ditt blikk overgår alt . Har du noen planer for de neste 50 åra ?

(mann 42 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 21:56 Privat melding

En forfriskende tråd på en ellers litt trøtt mandag, @Li39 :) Jeg ankommer akkurat tidsnok, med et åpent sinn, iført behagelige klær som også fremhever fysikken. Velkomstklem er obligatorisk, slik at hun får et hint av den parfymen som passer så godt med min naturlige kroppsduft. Gjennom flørt, humor, blikk og diskret berøring skaper vi en mulighet for å se om den mye omtalte kjemien er til stede. Hun opplever min trygghet, tilstedeværelse, behagelige stemme og lure smil, hvorpå avslutningen skjer når vi er på topp. Når magefølelsen har sagt sitt, ja da kan de vidunderligste ting skje i fortsettelsen :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 22:19 Privat melding

@John: kunne vært spennende å oppleve deg på date. :) Siden du kommer til å være presis og jeg mest sannsynlig kommer snublende inn litt forsinket så bare notér ned allerede nå at du liksågodt kan bestille et glass spansk rødvin til meg . Mens du likevel venter:) I løpet av den første klemmen vil jeg nok snuse diskret på deg , prøve å finne ut hva du har på. Jeg tror du er hyggelig selskap. Og jeg skal prøve å viske ut mitt indre bilde av deg i lederhosen. Selv om det nok kan bli en kilde til diskret fnising ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 22:30 Privat melding

Jeg måtte gå inn på profilen til dere begge nå John og Li, for å se om dere bodde i samme by nå. Men Li, du hadde jo ikke kart. Bummer.... curiosity killed the cat...

Jeg tror dere må ta en date altså. Har tro på at dere ville passet sammen.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 19 okt. 2015 22:35

@Li39 har så mange flotte menn rundt seg i Rogaland. Kan lage en bachelor weekend og teste dem ut.:-))

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 22:39 Privat melding

@Metwo: nysgjerrigper 😆 Apache: jepp, mange flotte menn her i distriktet! Bachelorweekend.. Ingen dum ide. "Adam og Eva"- konseptet er visst det nye. Solastranden anyone?

(mann 42 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 22:58 Privat melding

Spansk rødvin? Nice touch, @Li39, det er også mitt førstevalg :) Men hvis du i tillegg til å være sen, også fniser når jeg tropper opp i mine elskede lederhosen, må jeg spille påtagelig indignert og passe såret...
@Metwo: Godt observert :)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 19 okt. 2015 23:02 Privat melding

Punktlig, mest sannsynlig 10 minutter for tidlig. Litt nervøs, potensielt kaldsvett på henda, så jeg bruker nok de 10 minuttene på å puste meg ned i ro før jeg tar meg sammen og går inn og hilser på :p

Jeg har en spray med enten Hugo Boss The Scent eller Christian Dior Sauvage, gjerne på høyre side av halsen mest fordi det er blitt en vane.

Kledd er jeg i mørkeblå/grå Barbell Jeans fordi det er eneste bukse som passer mine lår som trener. Ikke fordi jeg er #schværåsånn, men fordi proporsjoner blir annerledes ifht Ola Normann (det er et helvete å kjøpe bukser btw). På overkroppen henger det en H&M rød rutete "Lumber Jack" skjorte, fordi jeg liker en avslappet stil. På beina sitter det et par Red Wing Iron Rangers i mørkebrun/rød farge.

Som person er jeg er nok litt nervøs i starten, prøver å finne fellesinteresser, noe som kan bli en litt mer....dyp samtale enn "for et flott vær idag", mest fordi småprat er absolutt ikke min sterke side, jeg prøver å bli flinkere, men jeg er absolutt sterkest på dypere grunn. Jeg trives best der også, fordi det er der "jeg" er, og jeg kan samtidig "se" personen jeg snakker med også. Det er kanskje der sterke meninger, engasjement, drømmer osv kommer frem. Saker og ting som er viktige for personen, og sånt liker jeg. Været ser jeg hver dag :p

Jeg gjør mitt beste i å lytte og komme med egne lignende meninger/erfaringer. Jeg er introvert per natur, men dersom samtalen ikke er helt på gli, så kan det hende at jeg "tar over".

Holder meg til maks to øl eller en-to kaffe. Jeg blir veldig pratsom av koffein, og blir merkbart kjappere i replikken. Øl blir jeg døsig og gjespende av, og det er kanskje ikke så greit for en person som ikke kjenner meg og tror at jeg kjeder meg, mens jeg eeegentlig blir sånn hver gang jeg drikker øl/vin haha :D

Jeg responderer best på mennesker som er ekte og åpne. Lukket og i overkant forsiktige mennesker gjør meg kanskje ikke nødvendigvis usikker, men nysgjerrig og noe skeptisk og observant, og jeg blir nysgjerrig på hvorfor det er sånn. Jeg er dog laid back av natur, og liker at folk er hverdagslige og klarer å slappe av rundt meg.

Jeg nøler ikke med å ta kontakt tidlig dersom jeg føler at begge hadde det bra og koselig, og forsøker å avtale en ny date.

Men sånn helt objektivt? Jeg aner ikke hvordan det er å treffe meg. Be meg ut og prøv? :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 23:17 Privat melding

@John: så lenge du bare spiller påtagelig indignert og passe såret så går det greit. Jeg vil tro du er en som tåler min dårlig skjulte humring og lar meg fryde meg ved tanken;) Den største gleden man kan ha , det er å gjøre andre glad? Stiller du i dine elskede lederhosen så følger det med forventninger. Som f.els tyrolerdans . Med upåklagelig Fotarbeid. Underholdning til den spanske vinen? Til gjengjeld vil jeg antageligvis skryte av hvor utmerket godt rumpen din tar seg ut i nettopp den buksen.

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 23:29 Privat melding

@RomanT: utifra slik du beskriver deg selv så tror jeg du ville gjort et godt førsteinntrykk. Ser bra ut , lukter godt:) Dine egne kommentarer på "kaldsvette hender" og "litt nervøs" tror jeg det er mange som kjenner seg igjen i! Men hvorfor blir vi så nervøse tro? Hva er det som får oss til å svette litt i håndflaten, få høyere puls og føle oss nervøse? :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush ma. 19 okt. 2015 23:31

Frykten for å bli avvist

.. ikke jeg da. Jeg bryr meg ikke unntatt de gangene jeg bryr meg

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 23:46 Privat melding

&Guybrush: du er inne på noe der. Og - vi er ganske like, ser jeg

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 19 okt. 2015 23:51 Privat melding

Ja. Er det nesa du tenker på? :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 23:54 Privat melding

Frisyren

(mann 42 år fra Rogaland) ma. 19 okt. 2015 23:58 Privat melding

@Li39: Hvis min totale mangel på selvhøytidelighet kan medføre fryd og knising, da er lykken gjort! Og takk for kompliment, legger merke til at du er god på å bygge opp andre med din ærlige og positive innstilling :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 20 okt. 2015 00:17 Privat melding

@John: din mangel på selvhøytidelighet kan fort bli min latter og lykke. En date som inneholder fnising er gull (sa egentlig "good shit "for meg selv her i sofaen, men Gravlax er så streng på engelskbruken). Takk selv for komplimentet (du får for rumpa, jeg får for innstillinga. Ja ja😉)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 20 okt. 2015 00:19 Privat melding

@Gravlax: takk himmelen da for at jeg er yngre enn deg😆 Hvis noen andre enn barna mine noen gang ser på meg som mamma så lusker jeg. Men et nydelig kompliment var det lell 😊

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 20 okt. 2015 01:14 Privat melding

Snill, litt rar, klønete i muntlig, forsiktig, høflig. Tror dere virkelig jeg kan navnet på en parfyme? 😂
Det står en i skapet jeg fikk til jul. Var vist ikke billig. (Ser ut som en blå overkropp uten armer)

Om dama tar sjangsen på å bli bedre kjent med meg, så er jeg ikke så forsiktig etter hvert. Bedre i muntlig.
Like snill og enda rarere😜 Respektfull men tøysete og humoristisk😊

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 20 okt. 2015 07:32 Privat melding

-E47 Jean Paul Gaultiers klassiker , litt tung for en handy, villmarkens sønn kanskje , men lukter godt..😉. Og jeg liker snill og rar, - det er faktisk det essensielle.. Har man det i bånn, kan man nå langt 😉😊

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 20 okt. 2015 08:00 Privat melding

Den blå torso-flaska. Åååååå nei. Jeg venta på når Jean Paul Gaultier skulle dukke opp her... Jeg klarer ikke den.... Sikkert fordi sønnen min sprayet ned hele kroppen sin i den da han var 17 (og ikke visste bedre). Så for meg lukter den fjortis og er for søt og tung.

Jeg er sikker på at du lukter mye bedre uten den @E47 ❤️

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 20 okt. 2015 08:22 Privat melding

Ja tips mottas med takk 😉
Dette kan jeg ikke 😄

Har fått med meg at en parfyme som er god på en person ikke nødvendigvis passer på en annen.

Det er vel dessuten delte meninger om hva som lukter godt og 😊

Jeg selv synes også at den blå kan bli litt mye. Og jeg selv slipper jo ikke unna den etter at den er hatt på.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 20 okt. 2015 12:56 Privat melding

Haha 😂 tusen takk for tilliten @Ipek 😊
Og neida du er ikke kjedelig. Du er helt normal.
Det viktigste er at du ikke gjør deg til fordi du føler at man må være sånn eller sånn😊