Alle innlegg Sukkerforum

Vil bli forelsket

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt18 lø. 1 nov. 2008 10:41

Hei! Det er lenge siden jeg sist var forelsket, var vel i 2. eller 3. klasse og det er jo lenge siden og husker liksom ikke ordentlig hvordan den følelsen var. Følger meg ganske unormal.

Men nå har det seg slik at jeg faktisk tror noen har blitt forelsket i meg, og selv det trodde jeg var umulig, dette har forresten ikke skjedd gjennom Sukker, men håper det går greit å spørre likevel.

Det som er problemet er at selv om vi har øyekontakt etc. føler jeg ikke at det er noe der, men det vil jeg veldig gjerne at det skal være! Går det an å gå inn for at jeg skal bli forelsket, eller er det bare å akseptere at denne personen har skjebnen bestemt seg for at jeg ikke skal kunne forelske meg i? :/

Jeg har generelt veldig vanskelig for det å forholde meg til jenter og vet liksom ikke helt hva jeg skal si eller gjøre når jeg er rundt dem. Føler liksom ikke at jeg behandler dem som jenter, er liksom ikke en slik tøff gutt som løfter dem opp, fikser håret deres, flørter vennskapelig etc.

Er det noen som kjenner seg igjen? Kan det skyldes noe som at jeg mangler hormoner el.?

Skjult ID med pseudonym missy lø. 1 nov. 2008 12:49

Du sier ikke noe om hvor godt du kjenner jenta. Mange mennesker trenger bare et pent utseende for å bli forelsket, mens andre legger vekt på indre kvaliteter. Det tar tid å bli kjent. Kanskje du er en av de som tenner på personlighet fremfor utseende og det skal du i så fall bare være glad for!

Skjult ID med pseudonym A lø. 1 nov. 2008 13:34

Jeg er 28 år og har ikke vært forelsket siden jeg var på din alder, men lever i håpet:) Når du snakker om at du kanskje mangler hormoner, betyr det at du ikke har seksuelle følelser, eller bare at du ikke blir forelsket?

Skjult ID med pseudonym Goårund lø. 1 nov. 2008 14:02

@Gutt 18 det å være forelsket er en fantastisk følelse.
Du er ikke unormal fordi om du ikke går rundt og blir forelsket hele tiden. :-)
Men en kan lett ta feil av følelser. At en møter et annet menneske som fremstår som spennede og intressang å bli kjendt med, og kjenner at det er litt følelser med i bildet - det gjør verden lysere. Men om en faktisk er forelsket i den andre - eller om en er "forelsket i forelskelsen" - det kan faktisk være vanskelig å finne ut av. En vil jo merke det etter hvert da - og kan bli skikkelig skuffet, eller såre den andre veldig uten å ville det.
Dersom du ikke har "romantiske" følelser for jenta kan du ikke tvinge frem følelser. Prøv heller å være venner...
Den letteste måten å omgås jenter på er vel å snakke med dem som om de var normale vesen - og ta takhøyde for at de er tenårings jenter og mye av alt det rare de holder på med antagelig vil gå over med årene :-))))))))
Om ikke alt virker helt forståelig er det bare å spørre dem hva deholder på med. De fleste vil jo gi et svar - bare ikke bli alt for bekymret om det ikke gir noen mening...:-))))))
Goårund har levd noen år, og har mange unge damer rundt seg - og er stadig undrende til det de holder på med- Så du er ikke alene der heller :-))))))) men de er jo veldig søte og sjarmerende i den alderen også da :-))))))

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 1 nov. 2008 15:31

Det er skrevet mye spennende om forelskelse. Prøv denne linken, og les gjerne boken hennes "Kjærlighetens tre porter" som tar for seg både forelskelse og nett dating.
http://www.tv2.no/gmn/article1927522.ece

Skjult ID med pseudonym Perle62 lø. 1 nov. 2008 16:11

Legger til at jeg har "Kjærlighetens tre porter" som lydbok. Den er min "medisin" når jeg synes at ting blir dumme/ at ting ikke fungerer/ at jeg ikke får svar osv.... Så positiv, så rett på sak, så jordnær.
(Og for dem som lurer, jeg får ikke penger for å reklamere for boken *Ler*)

Skjult ID med pseudonym gutt18 lø. 1 nov. 2008 23:27

@missy: Er sammen med henne 90 minutter i uken for tiden, fordi vi møtes i en kultuskolesammenheng. Utover dette gikk vi på samme skole 1 år, men der snakket vi aldri med hverandre.

@A: Jeg har vel seksuelle følelser, er bare det at jeg ikke føler jeg klarer å bli forelsket.

@Goårund: Takk for tipsene, men føler at det å bare være venner kan være litt vanskelig om hun har følelser for meg. Og jeg liker henne jo veldig godt, er bare det at jeg ikke er forelsket :/

@Perle62: Skal sjekke det ut.

Når vi er sammen er det jo ganske mange andre rundt oss, kanskje jeg burde tatt motet til meg og vært alene med henne på en eller annen måte? Vet ikke hvordan jeg evt. skal få til det da, kan jo hende jeg bare er dum og feiltolker henne og, og at hun ikke er forelsket. Er det en måte jeg kan finne ut om hun virkerlig er forelsket i meg?

Skjult ID med pseudonym A sø. 2 nov. 2008 00:36

God ide å være aleine med henne. hva med å ta følge etter skolen? om det går bra kan du jo prøve å sende en sms og spørre henne om hun blir med å finne på noe?:)

hvorfor tror du hun er forelsket i deg? har du fått konkrete signaler?

Skjult ID med pseudonym Goårund sø. 2 nov. 2008 02:20

@ Gutt 18 en rolig start er ofte lurt. Om en skal være venner eller kjærester er vanskelig å vite, før en har blitt litt kjendt med hverandre. Det jeg mente var at det kan være lurt om du legger opp til å bli kjent med henne som venner, kanskje i en gruppe (siden du er så beskjeden), sån til å begynne med. Da kan du også finne ut om du liker henne, om hun er slik du tror hun er, og om det er grunnlag for videre utforskning.
Det er ok å slippe å stresse med følelsene, for de er faktisk ikke så lett å stresse frem liksom.
Og les gjerne boken "mannen er fra Mars og kvinner fra Venus" om det å bygge opp et forhold. Alle Mars / Venus bøkene for den del. De gir en liksom litt innsikt i "det andre kjønn" som en ikke nødvendig vis har tenkt over fra før av. Og det an være greit å vite noe om de ulike fasene av et forhold også.
Lykke til i alle fall.