Alle innlegg Sukkerforum

Undercower

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anna ti. 20 okt. 2015 22:37

Jeg har hatt en del kommunikasjon med menn uten profilbilde eller album, det kan jo være interessant, spesielt fordi jeg ønsker å få en fornuftig dialog og gå litt i dybden før første møte. Men etter å ha meldt en stund, er det kanskje på tide å gi et lite innspill på hvem man er og bilder sier som sagt mer enn tusen ord, i hvertfall øynene. Jeg forstår hvis disse bildeløse mennene er veldig profilerte i jobben og ikke ønsker å være synlige, men min erfaring er at de færreste har slike grunner. Min oppfatning er at de fleste har en skjult agenda.....?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 20 okt. 2015 22:53

hvor mange er egentlig så profilerte eller har en jobb som gjør det urimelig å vise hvem man er iallefall i album? er vel få jobber i vårt samfunn der nettdating er i konflikt med jobben..

nei, holder meg unna de som ikke kan vise ansikt med mindre eg hadde fått en jævlig god forklaring i første melding. De som skriver at eg kan få bilde på mail uten at de nevner hvorfor de ikke har bilde, går på huet og rævva ut og blokkeres.
Tipper mange av de bildeløse egentlig er i forhold.,,eller så er det overveiende sannsynlig noe annet "galt" med de.. gidder ikke bruke energi på de hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 20 okt. 2015 22:56

personlig tror eg det er langt mellom slike suksesshistorier som @my kan dele ;)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 20 okt. 2015 23:10 Privat melding

Helt ærlig, dette er nettdating og jeg føler at bilde er 100% nødvendig og ikke vanskelig å få til.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2015 23:13

Det er ikke min erfaring :-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 21 okt. 2015 00:14

Sexolog og samlivsterapeut Gro Isachsen har skrevet litt om noen mennesketyper når det gjelder nettdatere. For å få sammenheng bør hele artikkelen leses. Kopier nettadressenunder.

http://www.kk.no/livsstil/slik-avsl%C3%B8rer-du-nettdaten-din-20142

Her er de forskjellige typene. De finnes på Sukker også kan jeg tenke meg.

1. Den seriøse

2. Romantikeren

3. Den kjepphøye

4. Lettvekteren

5. Stoppeklokken

6. «Foreldrerov»

7. Cougars

8. Den eksperimentelle

9. Swingers

10. Den brente

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 okt. 2015 00:17

kafko
Du er inne på noe heeelt vesentlig. Bra innlegg!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 21 okt. 2015 00:35 Privat melding

Og jeg er en salig blanding av en 2-3 av typene på lista til @Apache 😊
Jeg blir aldri en som kan defineres under en spesiell type. Heldigvis tror jeg 😄

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 21 okt. 2015 00:36

Jeg blir ofte kjent igjen av folk i området her som "rollen min" fremfor som "meg selv". Det kan være litt ubehagelig. Ikke fordi jeg er redd for å bli gjenkjent, sånn egentlig, men blant annet fordi alle som kjenner meg igjen på den måten enkelt kan finne frem all kontaktinformasjon om meg. Derfor er jeg f.eks uhyre forsiktig med avvisningsformuleringer og å bli personlig før jeg har fått et inntrykk av den andre. Har valgt å ha bilde, fordi jeg tror det er veldig viktig for mange (krever jeg det av andre så bør jeg også kreve det av meg selv), men klart det hadde vært greit å slippe å bli gjenkjent av folk man aldri har møtt eller vil møte. En ting er at de vet at nettdateren meg har den rollen, noe mer komplisert kan det være at folk jeg treffer på i rollen har lest profilen min her uten at jeg vet det.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 21 okt. 2015 08:09 Privat melding

Kan heller ikke si jeg følte at jeg passet i eeen av de gruppene,innom ihvertfall 2-3, kanskje 4 tilogmed.
Har fått meldinger fra noen billedløse (hverken profil/album) og samtlige har svart at det har vært en partner i bildet , som er "avslått" var det vel siste sa. Jeg er lite for hemmelighetskremneri og løgn, så sånt er uaktuelt for meg. Jeg dømmer likevel ingen, de får ha sin agenda.

(mann 34 år fra Oslo) on. 21 okt. 2015 11:12 Privat melding

Dæven, kafko, du naila det så jævlig.

Jeg har litt av den samme oppfatningen. Det blir færre og færre av de som tør å prøve noe helhjertet. Vi tar på oss en emosjonell rustning som er en produkt av vår fortid, og der blir vi fordi det er tryggest.

Et bevisst valg jeg tar er å ta av meg den rustningen når jeg møter nye folk (nei, jeg er ikke naken under der). Sånn ihht "laws of attraction", så velger jeg å sende ut de bølgene jeg vil helst ha i retur.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 21 okt. 2015 12:48 Privat melding

Hvorfor man ikke har bilde på profilen?
1. Fordi man ikke vil at folk på jobben skal se en
2. Fordi man ikke vil at barna skal se en
3. Fordi man ikke vil at folk generelt skal se en

Folk/barn/kollegaer som ser meg her på Sukker er folk/barn/kolleger som er av det motsatte kjønn, som har match mer enn 70 med meg – og ikke minst – som også leter etter en kjæreste.
Så da er vi i samme båt da. Men folk er forskjellige. Noen tror kanskje også at det er åpnet for ikke-medlemmer å søke opp profiler?
Du trenger ikke synes på forsiden med bilde, selv om du har bilde på profilen. Det er noe som heter innstillinger.

Hvis sjefen din ser deg her inne og ikke liker det… Hvis sjefen din er singel og ser deg og ikke liker at du er her. Altså… Han er jo her selv da. Eller, hvis sjefen din er en gift familiemann så burde han ikke være her og da er det lite sannsynlig at han vil påpeke at du er her…. Men er han gift så har han vel billedløs profil. Og da er vi over i neste kategori av bildeløse. De som ikke har rent mel i posen. Jeg har truffet på et par sånne her inne.

Jeg har sett 2 kollegaer, 3 tidligere skolekamerater og 2 ekser av venninner. Helt greit. De har sett meg også. Ingen har noen gang sagt noe.
Hadde mine 2 sønner vært her inne og sett meg så hadde det gått helt fint. Men alle har vel ikke samme forhold til barna sine eller til det at de er på dater’n.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 21 okt. 2015 13:36

Jeg har til gode å motta melding fra en bildeløs som sier at han bare har valgt å bli kjent uten fokus på utseende.
Undercover-gutta her skriver så og si alltid i førstemelding at de kan sende bilde på mail. Fordi de må være diskret her inne av en eller annen grunn. Etter det snakker de bare om å få sende bilde og da blir jeg lei.

Derfor har jeg satt at jeg bare svarer de som har bilde.

Når noen poengterer at de må være diskret så skurrer det også litt for meg.

En uten bilde som bare sender en velformulert og hyggelig melding derimot. Hvis han kan vise hvem han er og hvorfor han skriver til meg på en slik måte at han bruker ORD som gjør meg nysgjerrige. Da kan det være noe. Har til gode å få en slik melding. Bare "hei" fra en blank profil fører ingen steds for meg. Det finnes alternativer her inne.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 21 okt. 2015 14:41

Jeg synes det er greit hvis folk ikke har profilbilde så lenge de har fotoalbum. Har de ikke det så er det deres tap. De blokkerer jeg for å rydde opp. Mange har ulike årsaker til at de ikke vil ha profilbilder, det kan være personlige traumer som skam, redsel for outsoursing m.m. På noen arbeidsplasser og blant bekjente kan det være nettdateerting og mobbing, noen kan ha sykelig sjalue ekser som forfølger og andre kan komme fra andre kulturer der familien forsøker å kontrollere og for dem er Sukker et fristed. Noen har blitt mobbet som barn og ungdom og hos dem sitter beskyttelsesbehovet i ryggmargen. Det trenger ikke alltid bety at profil uten profilbilde er uredelige hensikter. Det er ikke alle i Norge som har/hatt omgangskrets der det er grei plankekjøring og høy toleranse. Det er mange forskjellige mennesker med hver sin historie, noen gode og andre vonde.

Det at det blant profilbilde løse finnes noen uredelige får man ta høyde for, men tviler på at de dominerer. Dessuten kan noen med profilbilde være falske.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 21 okt. 2015 22:00 Privat melding

Nå ser jeg det... UnderCOWer
En underkuer?
😂
Er det det man er når man ikke har bilde? 😉