Alle innlegg Sukkerforum

Liten respons

Vis siste innlegg
(kvinne 61 år fra Telemark) on. 21 okt. 2015 21:17 Privat melding

Hei folkens.. trenger ikke være anonym for å si dette.. Er det meg det er noe galt med, eller hva skjer? Er det flere som har samme erfaring? Jeg har vært her i 2 uker..og det er sikkert ikke lenge for noen, men er overrasket over hvor lite respons det er å få. Jeg har sendt melding til flere, og et par har kommet med koselige innlegg, for plutselig å bli borte. Andre gidder ikke si hei engang.. Faktisk så er det veldig unge menn som har tatt mest kontakt..mens jeg ønsker utfra profilen at min eventuelle utvalgte bør være mer voksen. Hva slags erfaring har andre?

(kvinne 61 år fra Telemark) on. 21 okt. 2015 21:30 Privat melding

Hm..synd det er litt merkelig da at så mange betaler for dette om de ikke er seriøse også da.. etter antallet å dømme så skulle det være mange ensomme, mange som savner den spesielle osv..men hvordan finner jeg den spesielle for meg om ikke noen svarer engang? hehe.. De skulle bare visst å gøy det er med meg..hvor snill jeg er, osv..;) men men..heldigvis også da, så bestemmer man selv hvem man vil ha kontakt med å ikke.. Skal jo uansett ikke gifte meg i morra..haha

(mann 38 år fra Rogaland) on. 21 okt. 2015 22:05 Privat melding

Dette er egentlig bare et chatteforum forkledd som en datingside..

Skjult ID med pseudonym ronja on. 21 okt. 2015 22:34

Forstår at det kan virke frustrerende, men ikke ta den nettdaingen alt for seriøst, ikke hvil framtiden på det, ha øynene oppe i det virkelig livet også. Viss du eks er heldig å ha mulighet for å finne aktuelle kandidater i jobben, fritidsinteresser, venners venner nettverk osv. Se på nett dating som et slags morsomt, interessant og hyggelig supplement til det virkelig liv:)
Som de andre sier, 2 uker er ikke mye, har vært her inne et par måneder. Og noen ganger må man kysse mange frosker, padder og tullinger på veien. Men det finnes gode og stabile forhold som kommer ut av nettdating. Så hold på håpet og hold ut!:)

(kvinne 61 år fra Telemark) to. 22 okt. 2015 00:35 Privat melding

Flott med tilbakemeldinger.. glad for det.. Ja, jeg skjønner at jeg ikke er den de søker etter når de ikke svarer..hehe..og er ikke født i går, og tror jeg kan velge og vrake.., men har hørt så masse anbefalinger om at sukker er bedre enn andre datingsider.. (har vært på match i flere måneder)..så er jo spent nå da, om de lever opp til forventningene..hehe.. Og, jada..selv om jeg har vært aleina lenge, så har jeg ikke panikk..og har øyne og ører åpne ellers også.., Så får vi se da, om dette er noe å satse på..:) Ha en fin kveld/natt forlkens..:)

(mann 34 år fra Oslo) to. 22 okt. 2015 10:38 Privat melding

I min verden, så svarer alle, man prøver å fyre igang en prat, og stopper denne opp og man merker at det ikke går noe steder, så sier man ifra og alle tar det som voksne mennesker, ønsker hverandre lykke til og går videre med et smil.

Det er lov å drømme.

I realiteten så har man så mye å velge imellom at "det er ikke så farlig" med å ikke svare, ikke gi tydelig beskjed, osv, fordi det alltid er noen rett rundt hjørnet. Den gode gamle "gresset er grønnere på den andre siden" problematikken, og det gjelder ikke bare Sukker, men nettdating generelt, fordi utvalget er så mye større og tilgangen lettere.

Det er lite annet å gjøre enn å være seg selv, fyre av gårde noen meldinger, og se hva som skjer. Bare stol på prosessen :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 22 okt. 2015 11:40

Dette er bare et utstillingsvindu. Livet skjer IRL. Jeg har møtt kjærester på denne måten, men det betinger raskt møte IRL.

Skriver du og ikke får svar, overse det og gå videre. Skriv til mange på en gang! Fordi av 50 du sender får du kanskje svar fra maks 20, av disse er det avvisning 10, noen du skriver litt med og som dør ut etter 3-4 brev 5, langvarig kommunikasjon resten. Og hvis en av disse tilfredsstiller dine kriterier, og du vedkommendes og dere bor i passe avstand, så har du kanskje en match.

For å øke sjansen din for kjæreste raskt, oppsøk heller en klubb for en interesse du har, feks dans, og du vil ha kjæreste før nyttår Jeg vedder en hundrings. :)

(mann 35 år fra Oslo) to. 22 okt. 2015 14:41 Privat melding

Det er ikke deg, det er menneskeheten.

Lurer på om det ville være ufint å vedde mot mann38?

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 22 okt. 2015 15:04

@Mann38
Meldte meg på et sånn dansekurs.
Der var det par og tre single damer.
Ble ingen kjæreste der nei ;)

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 22 okt. 2015 18:31 Privat melding

Jeg har meldt meg på dansekurs på lørdag!!! For første gang.
Da gjenstår det å se da, om jeg kommer hjem med en kjæreste!!