Alle innlegg Sukkerforum

Ignorert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rikk on. 28 okt. 2015 21:47

Hei folkens! Jeg lurte på en ting.. Opplever mange av dere at dere ikke får svar når dere tar kontakt? Blir man ignorert eller er det en måte å avvise på? Syntes værtfall det er uhøflig å ikke svare, vet ikke om det er jeg som overreagerer. Kanskje de ikke tørr å avvise? Da vet man jo kanskje hvordan de er i virkeligheten?

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 28 okt. 2015 22:17 Privat melding

Jada,det å ikke få svar her er ganske vanlig. Noe man må venne seg til,dessverre.
Ignoranse=avvisning. Og selv om jeg er enig med deg at det er uhøflig å ikke svare,selv om det er avslag,så forstår jeg det litt også. Da er det sånn at den personen er ikke noe for deg og du finner helt sikkert lykken hos andre 😄

Skjult ID med pseudonym arneand on. 28 okt. 2015 22:33

@ts
Jeh, get used to it.
Som ThisOne on. 28 okt. 22:17 skriver(nesten):
Blir du ignorert er du blitt avvist,
Blokker, slett meldingen, og send noen nye meldinger.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 28 okt. 2015 22:35 Privat melding

Jepp, blir ignorert hele tiden. Sånn ærre bare med nettdating.

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 28 okt. 2015 22:55

Kan forstå frustrasjonen hvis vedkommende har satt hjerte på deg, men hvis det ikke er tilfellet så må man bare venne seg til det og komme seg videre.

Skjult ID med pseudonym med deg on. 28 okt. 2015 22:58

Av høflighet, svarer jeg alle mld jeg får jeg. Iallfall med et smil og takk. Så hvis han ikke er i "min gate" så ønsker jeg han lykke til i jakten og avviser på en fin måte. Trodde det var vanlig høflighet jeg ..

(mann 39 år fra Buskerud) on. 28 okt. 2015 23:07 Privat melding

Ja, man vet hvordan de er i virkeligheten dersom de ikke svarer på nett - bankers den der

*Æsj for et ufyselig menneske. Svarte meg ikke på min henvendelse på sukker.no

Det er iallefall ikke noe å samle på .. glad jeg slapp - gratulerer du sitter igjen som vinner

Eller kanskje de er redde - kanskje for at du skal angripe de med BLOKKBOKSTAVER .. det er skummelt det ..

Det er klart du syntes det er uhøflig dersom de andre ikke svarer, men hva slags rett har du egentlig til å føle det? Du kan ikke kjenne eierskap over noen du ikke kjenner, og bare har sett bilde av på nett

Uansett .. lykke til

(kvinne 46 år fra Troms) on. 28 okt. 2015 23:09 Privat melding

Enig "med deg".. Og folkeskikk er dessverre i liten grad utbredt når nett dateing gjelder..

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 28 okt. 2015 23:35

@guybrysh

Men ikke svar når noen har satt hjerte er jo kjipt da:/

Skjult ID med pseudonym Mellon to. 29 okt. 2015 00:10

@Guybrush: Selv om jeg enig i essensen av hva du ønsker å formidle her, så tror jeg du er litt på ville veier med "men hva slags rett har du egentlig til å føle det?" Tviler egentlig på om vi skal starte med å frata folks rett til å føle det ene eller det andre.

Skjult ID med pseudonym rikk to. 29 okt. 2015 00:14

Takk for svar folkens ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 29 okt. 2015 12:03 Privat melding

Hver og en har "ansvar" for egne følelser,- ingen kan fortelle noen hva de kan og ikke kan føle. Følelser er ikke rasjonelle, bare veldig personlige.

(mann 38 år fra Oslo) to. 29 okt. 2015 13:10 Privat melding

Som jeg har sagt før avvisning ved og ikke svare er direkte feig. Og utrolig uhøflig uansett hvordan man vrir og vender på det. Mange her sier man ikke skal bry seg om det og ikke ta det personlig. Det og bli avvist er personlig og kan ikke tolkes annet enn at du som person ikke er god nok for en. Dette gjør desverre at fler og fler ikke gidder mer eller orker og sende meldinger. Jeg ser ikke noe særlig poeng og kaste penger ut av vinduet for og snakke til en vegg. Det kan man gjøre andre steder. Kunne ønske folk tokk seg litt tid til og bli kjent med noen. Var en jente som her om dagen var på profilen min. Søt jente ingen tvil om og masse gode punkter som passer godt. Men så skriver hun han må være 185 som er da 4 cm høyere enn det jeg er. Om det var grunnen vet jeg ikke, men hun svarer ikke så er det mange som sier ja jeg tror ikke vi har noe felles og tenner ikke på deg. Hvordan kan du vite hvordan du tenner på folk når det kommer til bilder. Bilder og kjemi har overhode ingen sammenheng og er skremmende at folk ikke gidder og ta seg tid til og bli litt kjent. Har man virkelig noe og tape?? Vi er jo single og i Norge så har vi så høye krav til en annen som nesten er umulig og gjøre noe med. Men som sagt Internett er spes sted, men ønsker likavel ar alle skal finne en de vil bli happy med. God jakt der ute. Mitt tips prøv noe nytt.

Skjult ID med pseudonym Rita to. 29 okt. 2015 13:32

@Villrosa, svarer du alle, også de som skriver ufine førstemeldinger? Selv synes jeg ikke at jeg skylder noen svar til disse, og jeg tror ikke de forventer det heller.

Skjult ID med pseudonym MsObvious to. 29 okt. 2015 14:48

Her er jeg en "synder" i manges øyne. Jeg får mange meldinger jeg ikke svarer på, og kommer heller ikke til å begynne med det. Jeg har tatt meg litt i nakken for å bli flinkere til å svare de som har skrevet lengre, personlige meldinger, og det vil jeg bli enda bedre på. Men enkle "hei", "jeg vil bli kjent med deg" etc. fra uinteressante profiler kommer fremdeles ikke til å få svar. En enkel avvisning leder gjerne til fornærmelser eller overbevisningsforsøk, mens det å ikke svare leder til taushet, jeg foretrekker det siste.

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 29 okt. 2015 15:40

"If you really want something - You find a way. If you don`t - you find an exuse"

Det er lett å tro man er likestilt på sukker, men det er man ikke

Det er lov å være litt smart og realistisk også, men det er ikke lov å ytre det jeg nå gjorde for da tramper jeg på tær ..,men hvorfor gå rundt grøten, man får tro hva man vil og handle deretter, men å forvente noe er utenfor hva en kan kontrollere likevel - så hvorfor bry seg - forandre taktikken eller gi opp. Folk flest har en radar, flere benytter seg av denne ved å ikke svare

Tiltrukket eller nysgjerrig eller ikke, det er spørsmålet, enkelt og greit

She/he`s just not that into you, og da er det mange som hevder .. jaja, hans/hennes tap. Sier man det mange nok ganger, så blir det sant det også .. hvordan man ordlegger seg, hvordan man selger seg inn og hvor interessant man gjør seg, er greit å være nogenlunde klar over for det er det som teller på nettet, selv om jeg skal vokte meg for å si det er fasiten for alle - for det er det ikke

Hva er målgruppen for eksempel, kan man forvente den samme høfligheten fra en/ei på 20 som på 60 - det blir ofte fremlagt drømmeløsninger på disse trådene, men det er heller bjørnetjenester slik jeg ser det.

"Learn to play the game, then play it, not the other way around .."

Noe for enhver er det uansett, men da får man finne noen på samme nivå - det er iallefall mine tanker og de kan ingen ta ifra meg

(mann 61 år fra Sogn og Fjordane) lø. 31 okt. 2015 23:36 Privat melding

3 uker siden jeg fikk svar fra noen, så avvisning er mere regelen enn unntaket. Men det er litt som Lotto; du får en 4'er av og til og så fortsetter du, selv om 7'ern er aldri så langt unna..

Skjult ID med pseudonym Mørkeblond sø. 1 nov. 2015 09:57

Er nok dessverre mange som ikke svarer på meldinger her inne. Det jeg nesten synes er verre er at en del ikke en gang leser meldinger de får.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 11:12 Privat melding

Stg.Pepper
Skjønner ikke hvordan noen kan la være å lese meldinger hvis de ser at de har fått noen. Men det er mulig at jeg er litt over gjennomsnittet nysgjerrig... :-) (og at jeg får mye færre meldinger enn deg)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 1 nov. 2015 11:23

Jeg svarer på alle som tar kontakt, men ikke de som innleder første samtale med: Er du kåt? og lignende. De blokkerer jeg. Skjønner litt hvorfor en del ikke svarer de de ikke er interessert i. Er det sånn mild avvisning i hurtigsvarene? Da hadde det vært litt lettere. Syns alle fortjener et svar, men jeg er litt for snill, og blir sittende å jatte med mennesker jeg aldri kunne vært sammen med. På den andre siden, så kan en jo få kjempegode venner, og det er jo ikke å forakte.

Jeg driter egentlig i de som ikke svarer meg, da går jeg videre til neste mann, i dobbel forstand. Men, om de har sendt meg hjerte først, og så ikke gidder et høflig hei etterpå....da blir jeg litt provosert kjenner jeg.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 12:05 Privat melding

Pepper
Du må få gjøre akkurat hva du vil og hva som føles riktig for deg. :)
Jeg er bare litt annerledes skrudd sammen og blir fryktelig nysgjerrig hvis jeg ser at jeg har fått en melding. Om personen er interessant for meg synes jeg er vanskelig å avgjøre før jeg har hatt litt kommunikasjon med ham.

(mann 34 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 12:40 Privat melding

Har fått ett høflig avslag, og da ble jeg bare glad og ønsket vedkommende lykke til videre. Selv synes jeg det er det mest voksne, hyggelige og anstendige å gjøre (som jeg sa i en annen tråd med samme tema: ikke glem at det sitter et menneske på andre siden av skjermen - så møt en tilnærmelse slik du ville møtt den i virkeligheten). Resten har vært ett eller to svar og så blir det brått stille (men fra første svaret er det som regel lett å skjønne at det skal mye til for smigre seg inn..). Resten er øredøvende stillhet. nå skal det sies at det statistiske materialet mitt er tynt :p men lærte litt fra sist jeg var her for et års tid siden.
Hvis det kun står "Hei!" eller noe annet fryktelig generisk så skjønner jeg at det kan bli ignorert. Men for alt jeg vet kan det ha kostet en person mye å samle opp motet til å si det også. Dog, det er ikke mottakers "ansvar" å sørge for at avsender føler seg vel. Det er avsender som selger produktet (seg selv) og må treffe en nerve for å fange inn en kjøper :) enten må man ha god markedsføring, eller så må man ha et jæskla flott produkt :p

En kamerat sa en gang at Sukker er et "numbers game" - regn med at 1 av 10 svarer og at 1 av 10 der igjen faktisk kan være interessante å treffes. Men dette er vel og merke med litt mer generiske meldinger. Mer personlige vil nok gi fler svar - men tiden man bruker på hver enkelt melding er da kanskje ikke det som gir flest hyggelige samtaler i løpet av en måned. Må nok regne med en del skuffelser i form av mangel på svar. Om det sier noe om vedkommendes vesen i det virkelige liv eller ei vet jeg ikke, men det sier noe om prioriteringene til vedkommende kanskje?