Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp - hva gjorde jeg galt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann43 to. 29 okt. 2015 20:44

Hei, dere, jeg meldte meg inn som superbruker på Sukker for to dager siden, og jeg trenger allerede nå hjelp. Seriøst - jeg begriper ikke hva jeg gjorde galt. Altså; en dame uten profilbilde tok kontakt, vi hadde en kjapp liten dialog, og så avfeide hun meg brutalt i siste melding og attpåtil blokkerte meg. Og jeg sitter igjen som et gedigent spørsmålstegn. Som uerfaren nettdater lurer jeg på om noen kan hjelpe meg med å dekode hva som egentlig skjedde her. Ble det jeg sa om reising oppfattet som skrytete, eller hva er greia? Her er hele dialogen:

Hun:
Heisann, hva får en mann på 43 år til å like drama og såpe?

Meg:
Hahaha, skjønner spørsmålet. Slet noe jævlig med kategoriene. Hater såpe og ser veldig lite på lineær tv, men er glad i serier - og "West Wing", "Breaking Bad", "Suits", "Homeland", "The Affair", "Masters of Sex" med flere ER jo drama.
Am I off the hook?

Hun:
Yupp. Ser vi har vært i samme by. Var du inne på Griffith Observatory?

Meg:
Vi skulle dit, men det var så mye omkjøringer og suspekt skilting at vi droppa det, kjørte tilbake til Sunset og tok en ny øl på Rainbow. Var der hovedsakelig for Coachella denne gangen. Reiser veldig mye og har vært på seks turer bare de siste to månedene - London, Dublin, Berlin, London igjen, Rhône og Vilnius - og har en plan om å dra tilbake til L.A. om ikke altfor lenge. Da blir det nok Melanie Griffith også... Og The Getty Center.

Hun:
Tror du har vært på kurs, ref det svaret ditt sist, som jeg leste ordentlig nå. Det gjør deg ikke bare litt men veldig uinterresant. Lykke til!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 29 okt. 2015 20:54 Privat melding

Tror nok bare hun hadde en veldig veldig dårlig dag, eller så ser hun noe jeg ikke ser..
Ingen grunn til å gi opp :o))

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 okt. 2015 20:59 Privat melding

Hun ville ha en mann som reiser på privaten og ikke på jobb? Og det at hun mener du reiser mye via jobben gjør deg lite interessant.
Det ironiske er at hun ganske sikkert finner seg en partner før både du og meg.. Huff.

Skjult ID med pseudonym Mann43 to. 29 okt. 2015 21:08

Ah, takk for svar, folkens. Setter stor pris på at dere tok dere tid. Da var jeg kanskje ikke helt idiot likevel, som hun fikk meg til å føle meg som. Først tar hun kontakt, uten profilbilde, så har vi en helt grei dialog, og ut av det blå er hun relativt ufin og på toppen av alt blokkerer meg - som om jeg hadde spydd edder og galle. Merksnodig oppførsel som fikk meg til å miste troen på både menneskeheten generelt og Sukker spesielt. Og hvis du leser dette, o du selvrettferdige; bare to av de omtalte syv turene var jobbturer.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 29 okt. 2015 21:13 Privat melding

Tenk at drt var hennes tap 😉
Hu ligna sikkert på nøkken og 😊

Nytt forsøk! 👍????

(mann 39 år fra Rogaland) to. 29 okt. 2015 21:14 Privat melding

Synes det var en litt snodig respons.

Men ikke mist håpet, det finnes heldigvis mange seriøse og høflige folk her inne også !

Skjult ID med pseudonym MsObvious to. 29 okt. 2015 21:27

Med mindre hun av en eller annen grunn fikk for seg at du hadde vært på sjekkekurs e.l. (jeg ser ingen slike referanser, men vet heller ingenting om det), så kan jeg ikke skjønne at kurs skulle være så negativt at man slutter å snakke. Om å dra på alminnelige kurs eller å dra på jobbturer diskvalifiserer, så er det jo veldig mange som er uaktuelle.

Men folk dømmer over mye rart her inne, og det er ikke alt som er forståelig for andre. Tåler man ikke noen uforståelige og uhøflige avvisninger så er det nok like greit å trekke seg ut først som sist, for det blir antagelig flere av dem.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 okt. 2015 21:37 Privat melding

Jeg råder deg til å fortsette å være imøtekommende videre, og ikke la hun ene tukle med håpet ditt. Håper du får noen hyggelige melding som motvekt snart :-)

(kvinne 31 år fra Rogaland) to. 29 okt. 2015 21:43 Privat melding

Folk er forskjellige, og folk reagerer forskjellig og annerledes noen ganger. Kanskje har hun noen helt spesielle krav, kanskje er hun dømmende, eller kanskje hadde hun en skikkelig dårlig dag. Ikke alltid lett og forstå hva som for folk til å reagere eller skrive som de gjør, og ikke alltid det er noe logikk i det. Sånn er nettdating. Skriv som du føler for, og Ikke mist håpet!:)

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 29 okt. 2015 21:43 Privat melding

"Tror du har vært på kurs"?
Skjønte ikke den jeg.
På kurs når du har vært på reise? Og det er ikke bra? Hmmmm...
På kurs og lært deg hvordan du skal skrive/svare/flørte/oppføre deg....?
Mente hun at du var tilgjort/kunstig?

Du skulle nok bare svart "nei, vi var ikke på Griffith Observatory"... Hun likte nok ikke at du svarte så mye....

Folk er rare.

Skjult ID med pseudonym CPU to. 29 okt. 2015 21:44

Tipper det er noen som bare har det moro med deg.

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 okt. 2015 21:46 Privat melding

Kanskje hun følte seg litt utilstrekkelig? At hun ikke kunne matche deg på dette med reisinga. Det unnskylder likevel ikke en slik oppførsel. Jeg skjønner at du reagerer, men legg det bak deg! Lykke til videre:-)

Skjult ID med pseudonym Heineken to. 29 okt. 2015 22:13

Hun følte seg nok utilstrekkelig, walk on 😊

Skjult ID med pseudonym Mann43 to. 29 okt. 2015 22:21

Ja, Lisalinn, det var det jeg først tenkte: Kurs for å lære å skrive litt på automatikken/kunstig/tilgjort? Litt "The Game"-aktig? Trodde jeg hadde begått en Sukker-kardinalsynd med måten jeg formulerte meg på der, men nå skjønner jeg gjennom alle dere herlige mennesker at det er hun som har et problem, ikke jeg. Har fått tilbake troen på både menneskeheten og Sukker, og skal tenke sånn videre også når jeg får et nytt merkelig - eller helt fair - avslag. Gir ikke opp. Takk!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 okt. 2015 01:05

Det store spørsmålet er vel egentlig, har du vært på kurs?

Og om jeg hadde vært borti ei som hadde vært ute og reist 6 ganger de siste 60 dagene, ja da hadde jeg takket for meg jeg også.

Jeg hadde ihvertfall ikke hatt muligheten til å reise så mye så hyppig. Faktisk hadde jeg ikke hatt mulighet til å reise 6 ganger i løpet av et helt år. Kanskje maks 1-2 ganger for jeg har tross alt en jobb. :P

Så noe sier meg vel at mye av denne reisingen er i forbindelse med jobb. Og hvis det er mønsteret så blir det jo ikke mye tid sammen i hverdagen til å bli ordentlig kjent. Eller?

(mann 35 år fra Oslo) fr. 30 okt. 2015 01:10 Privat melding

Kanskje litt overshare. Syns uansett du er heldig som tross alt får et ærlig, dog noe diffust(?) svar, i stedet for stillhet og forsvinningsnumre.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff fr. 30 okt. 2015 06:23

Tipper hun tror du har vært på sjekkekurs hvor noen har fortalt deg at det kan være lurt å gjøre seg interessant f.eks. ved å fortelle at man er glad i å reise, gjerne med eksempler:-) Slike kurs finnes, og flere her har vært der. Det blir fort litt påtatt/patetisk, og når du referer til seks utenlandsreiser de siste ukene blir det like skremmende enten det er sant eller ikke, jf. Powpow over her. Jeg hadde også takket for meg - på en litt annen måte:-) De fleste her inne er nok helt vanlige mennesker med helt vanlige hverdagsliv (selv om albumene våre tilsier noe annet). Vi vil bare møte noen å dele dette med, vi lengter ikke etter noen å savne;-) Da mener jeg "vi" som i "veldig mange". Det finnes sikkert flere som vil elske din livsstil også, men det kan ta tid å finne henne. Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym undrer lit fr. 30 okt. 2015 06:26

@Mann43: Det Powpowgutt sa.

Skjult ID med pseudonym Dude77 fr. 30 okt. 2015 09:45

Crazy bitch alert!!
Run as hell!!

Skjult ID med pseudonym Orange fr. 30 okt. 2015 15:59

Hm. Dette minner på sett og vis litt om erfaringer jeg har hatt, men da riktignok hos relativt unge (25 ish).

Jeg kjenner igjen den offensive tilnærmingen - da særlig gjennom åpningen. Om jeg skal gjette på noe, tror jeg hun er usikker på seg selv og at den offensive tilnærmingen er en form for forsvarsmekanisme. Hun har jo ikke bilde som du sier, og du svarte ikke på meldingene hennes med et spørsmål (noen er oversensitive der, og velger da heller å trekke seg unna, eller som her, ta styringen og drepe samtalen, fremfor å løpe risikoen for avvisning).

Det er uansett ikke noe å tenke så mye på.

(mann 33 år fra Østfold) fr. 30 okt. 2015 16:44 Privat melding

Ikke la det gnage på deg. Skrev en melding til ei jente i går, som jeg syntes så interessant ut, og hadde ganske høy match med.
Forklarte at jeg var litt nysgjerrig, og spurte litt generelt rundt de interessene hun hadde skrevet opp. Film, musikk, osv.
Ingen slibrige tilnærmelser eller noe sånt, kun en melding om at jeg fant henne interessant. Så senere at hun hadde lest den, fikk ikke noe respons, og i dag har hun blokkert meg.
Det var i det minste et veldig klart svar, så jeg gidder ikke bruke tid på å tenke noe over det, eller lure på hvorfor.

Det hadde forøvrig vært kjekt med en liten guide eller fasit for sånne som meg, som aldri har vært særlig på "sjekkern" før. Er jo helt grønn på hva man bør si/skrive uten å skremme vekk vedkommende :P

Skjult ID med pseudonym Lykketreff fr. 30 okt. 2015 18:17

Visste jeg det ikke. Hovmesteren er splitterpine:-)

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 30 okt. 2015 18:17 Privat melding

@Abnaxus

Bare send masse meldinger til de du syntes er interessante. Får du ikke svar på første melding,men ser den blir lest så venter du maks 2 dager også sender du en ny melding. Hvis den blir lest å ikke svart så kutt henne ut å se videre. Plutselig for du napp :)
Det du skriver til en kan være helt topp for den ene men helt bak mål for den andre, gi gass. Å ikke ta noen ting personlig bare ha det gøy gi faen å send meldinger :)

Jeg har fått svar å en date på 3 gangen jeg sendt jeg så :P

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 30 okt. 2015 18:58 Privat melding

@Hovmester

Nei prøver å la være hvis ikke dame absolutt skal høre da :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 19:16

Jeg tenker, du fremstår som en femikladd! I tillegg, hun skriver lite, du skriver mye...i utgangspunktet er hun sånn passe til lite interessert, du føyer deg - dumt! Hun er ikke interessert i å prate om "regnbuer", det var bare en åpning! Og hvis den er relatert til drama og såpe...Griffith-observatoriet har ingenting med Melanie griffit å gjøre! Litt som i at du sier "hjelp, hva gjorde jeg galt", og hun sier "yupp",

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 30 okt. 2015 19:44

Ehm.. Når jeg også leser en gang til, dette handler om Griffith (så det før jeg så at personen over meg også har sett dette). Hun nevner noe, du gir inntrykk av å være interessert og "skal dit neste gang", men viser samtidig at du ikke aner hva hun snakker om, og blir gjennomskuet. Det er nok der referansen til kurs dukker opp, ja :) Fremdeles en unødvendig krass avvisning, men hun er i alle fall tydelig.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 30 okt. 2015 19:50

Her er mye som jeg hadde sett på som lite interessant..

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 30 okt. 2015 19:52

Ikke dumt, Hovmester. Da kan man til og med skaffe seg et poeng ved å stille spørsmål og virke interessert.

Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 20:00

Omg! Jeg har lært meg at "omg" er et noe mer maskulint uttrykk i den engelskspråkelige verden enn i den adopterte norske - derfor! Om han mente skuespillerinnen eller ikke er underforstått! Jeg måtte uansett lese innlegget to(2) ganger for å få med meg om vi her snakket om h*n! Og det på tross av nicket!

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 30 okt. 2015 20:44

Jeg ville googlet griffith-observatoriet hvis jeg ikke var 100% sikker på hva det var.

Hun avsluttet med 'lykke til', gi henne litt kred da!

Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 20:51

Nå har jeg googlet det...åpnet i 1935... Hva faen er det med dette forumet...skal vi tvinges inn i en tåke av østrogen? Jeg har allerede måtte svare i form av boyband-crap! Er dette stedet hvor forsmådde kvinner og homser på Sukker får tiden til å gå?

Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 21:01

Er "mann" en eller annen alder...en sukkerforum kode? Feks "homo47" som i "mann47"? Jeg vet ikke, har ingen verdens ting imot homser, bare lurer?

Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 21:31

En fin tastaturaften skal være...synd du ikke kan taste med oss, bortsett fra akkurat nå:)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 30 okt. 2015 22:40

@Ts: Jeg skal ikke synse om hvorfor hun mistet interessen, men si min mening om hvorfor jeg synes du virker uinteressant for meg ut i fra det du skriver selv.

Grunnen til at du er uinteressant for meg tatt i bakgrunn av trådstart er at du er en godt "voksen" mann på 43 år, og det later til at du reiser mye. Du skriver ikke om det er jobb el. ferie til henne, men lar henne tolke det dit at du lever et hektisk liv i koffert (el. ment som skryt?) Det at det ikke er kun jobb skriver du først om det til oss på forumet.

Så skriver du at du reiste halve jorda rundt kun for å gå på et festival der det spilles rock, indie, EDM og hip hop på tross av at du har reist mye på kort tid. Til å være ute etter kjæreste er det merkelige prioteringer. Er du seriøs og på jakt etter kjæreste? Så nevner du dramaserier og en filmskuespiller, i tillegg at du satt på rockens bar Rainbow på hippe Sunset i overfladiske Vest-Hollywood. I tillegg vet du ikke om kjente Griffith Observatory. Så utifra det du skrev om samtalen mellom deg og henne så fikk jeg et helhets inntrykk av en overfladisk voksen mann som ikke har tid til et seriøst forhold.

Jeg gjør deg oppmerksom på at det bildet har jeg fått kun ut i fra introen deres (som kan sammenlignes med et jobbintervju i å få noen interessert) og trenger ikke å bety at du er overfladisk.:)

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 30 okt. 2015 23:30 Privat melding

Apache

Må det bety at vanlig høflighet flyr ut vinduet? For det første er det litt dumt å dømme etter så få meldinger, men om man nå skal gjøre det er det ingen grunn til å være ufin.

"Beklager, men jeg er ute etter noen som har et noe mer stabilt liv, jeg er ikke fullt så reiseglad. Det virker også som om vi har noe annerledes interesser. Hyggelig å prate med deg, men tror ikke vi passer sammen. Lykke til videre!" - var det så vanskelig? Tok meg ca 40 sekunder.

Det KAN hende hun med "kurs" mente han tok "sjekke-kurs", der menn lærer å sjekke damer eller noe, men siden hun umulig kan være sikker på det ville det uansett vært best å velge den høflige veien i tilfelle hun tar feil, som hun tydeligvis gjorde i denne vekslingen av meldinger.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 30 okt. 2015 23:56

@Bjørn89
Enig.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 00:00

Er du hårsår ift tilbakemeldinger bør du finne en annen hobby enn Sukker! Så kan man mene hva man vil om det, men ingen her inne skylder den andre noe som helst!

(mann 29 år fra Hordaland) lø. 31 okt. 2015 00:17 Privat melding

Trodde et øyeblikk ikke du hadde synonym, men så nå at du har pseudonym " - ". Vanskelig å se. Uansett, som svar til deg " - "

Jeg er ikke hårsår. Jeg har vært av-og-på på sukker i ca. 1.5 år nå, og det hadde jeg ikke holdt ut uten tykk hud. Jeg tåler stygge avslag og uhøflighet fra andre, men det betyr ikke at jeg liker det eller syns det er akseptabelt.

Jeg er uenig i at ingen skylder den andre noe som helst. Det er lett å glemme når man sitter bak en pc-skjerm, men det er faktisk ekte mennesker man snakker med her, og jeg syns enhver person skylder alminnelig høflighet og omtanke til andre. Det er ikke noe man kun gir til de man kjenner men til en hver. Om alle skal drite i alle blir verden fort et stygt sted.

Har du ikke hørt "gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg"?

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 00:20

Jeg er helt enig med deg, ingen problem med å se hvor du kommer fra! ...men sånn er det ikke, og ikke forvent at det skal være sånn!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 00:38

Det eneste du kan gjøre godt, er å være det selv akkurat som du selv ønsker. Om dette blir feil for noen, har det ikke noe med at du gjør galt å gjøre. Da er dere bare ikke match. Så om du skal være snill med deg selv, forsøk å ikke tenk at du gjør noe som helst galt. Hadde du skrevet den meldingen til meg f.eks så hadde jeg ikke reagert på noe annet enn at du brukte ordet "jævlig", noe hun tydeligvis ikke reagerte noe på.

Så folk er ulike - men før eller siden finner nok også like sin make! Tvi, tvi :-)

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 00:39

Altså, skal man nå først legge ut det svake kjønn som årsak til at alt går til helvete ift kommunikasjonen....NEI, ser ikke den! Jeg står ved femikladd-greine! Lage en tråd om det...ja, gjør det litt mer femikladd enn det hadde trengt å være!

(mann 29 år fra Hordaland) lø. 31 okt. 2015 00:45 Privat melding

Til pseudonym -

Joda, verden er ikke perfekt og det blir den heller ikke, men det er ikke et godt grunnlag for å gjøre den enda verre. Enkelte kommer aldri til å forbedre sin oppførsel, men det fins også de som erkjenner at de har gjort noe feil og dermed ikke gjør det igjen. Kanskje de endrer seg fordi de blir fortalt om hva som er negativt med deres oppførsel eller hva de kunne gjort bedre.

"Verden er drit og slik er det bare!" hjelper ingen og gjør ingenting bedre. Det får folk til å fokusere på det negative og kan gjøre at de forverrer sin oppførsel som resultat.

"Verden har mange nedsider, men man kan like godt gjøre det man kan for å forbedre den" kan gjøre at folk ser mer positivt på det og kanskje forbedrer sin oppførsel.

Hvis det ene synspunktet fremmer kun negative ting mens det andre fremmer det positive, hvorfor er du så dedikert til å spre negativiteten?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 00:46

Soleie
Nettopp det jeg forsøkte å svare på. Mulig jeg ikke lyktes :-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 31 okt. 2015 00:48

@Bjørn79: Jeg er enig i høflighet, men som jeg skrev så synser jeg ikke om henne da det kun er en side saken. Jeg skrev ut i fra hva jeg synes om hans del av samtalen. Poengterte mot slutten at dette gjelder mitt helhetsinntrykk og at han kan være alt annet enn overfladisk.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 00:56

Hehe, hvorfor skrivet ikke du i proposisjonstråden min? Jeg tror, for min del, så handler det om hvordan man vil ........(fyll inn hvilke ord du måtte ønske) til at hva-det-måtte-være skal bli annerledes! Generell høflighet på Sukker kommer ikke veldig høyt opp på listen min! Jeg ser du har ett ønske om dette, men...jeg kunne ikke bry meg mindre om forsmådde sukker-menn, og jeg er mann! Finner du ikke noe annet å klage på er du i mine øyne ei jævla kjærring, og en femikladd! (Ikke vondt ment:)

(mann 29 år fra Hordaland) lø. 31 okt. 2015 01:05 Privat melding

Proposisjonstråden din?

Å ønske om en viss høflighet og omtanke er i min bok ikke på noen måte synonymt med å være "ei jævla kjerring, og en femikladd", men jeg tror neppe vi blir enige på det punktet :P Heh, lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 01:27

ja, var noe jeg forsøkte...

Nei, din måte å uttrykke akkurat det samme som jeg gjør viser hvor tåpelig jeg er! Da tenker jeg det avhenger av kontekst - i hvilken kontekst "forlanger/vil du ha/ønsker du" høflighet og omtanke? Man kan godt ønske/ville ha/forvente omtanke og høflighet på sukker, og det er umulig å være uenig i dette som ideal, men i kontekst av sukker...kjærring og femikladd, om man ikke forstår hvorfor! Hvem faen ba deg om å kontakte diggeste jenta du noensinne har sett? Satt på pissen selvfølgelig, men forventninger må alltid defineres i en kontekst - de er ikke generelle!

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 08:04

"Kjærring" og "femikladd"? Litt av en sjarmør, du! Du røper jo mye om kvinnesynet ditt her. Neppe mye respekt, omsorg og ekte kjærlighet å hente hos deg. Blir litt skremt jeg. Tenk om du er smart nok til å skjule det i en tidlig date-fase når du ikke er anonym. Sier som en annen her pleier å si; *shrugs*

(mann 61 år fra Sogn og Fjordane) lø. 31 okt. 2015 23:30 Privat melding

Lurte på om hun mente at du hadde vært på "rett kurs"; altså riktig retning. Virker som hun er et av de mange rare dyra i Arken, og det kan virke som du er smitta litt du også..

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 okt. 2015 23:42 Privat melding

Jeg holder meg for god til å tro på slike forklaringer om reisevaner. Mitt inntrykk er at du rett og slett juger, og at hun valgte å syne bløffen din om å ha vært i Los Angeles.

Klassisk syning av en uforberedt løgn.