Alle innlegg Sukkerforum

Østenfor vest, borten for sol.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cline sø. 2 nov. 2008 23:31

Jeg tenkte at gutter var som Rema 1000 prinsippet; det enkle er ofte det beste. Men jeg får litt inntrykk av at mange av guttene her inne liker store, svulstige ord? Ja ja...skal pugge fremmedord og ordtak...da blir det vel bra;-)

Skjult ID med pseudonym gutt 27 ma. 3 nov. 2008 00:25

@cline

Hehe:) Vi gutter ER, så enkle at vi blir kanskje litt for kompliserte, for dere , av og til:) Siden dere er så glad i å tenke "vanskelig", når ting egentlig er så enkelt:)

Skjult ID med pseudonym Perle62 ma. 3 nov. 2008 00:49

*Ler* Heldigvis er det så mange menn her inne at det er noen for enhver smak. Komplisert, ukomplisert, men heldigvis ikke nødvendigvis mindre fornuftige av den grunn. Flotte greier spør du meg ;)

(mann 52 år fra Østfold) ma. 3 nov. 2008 08:54 Privat melding

Vi gutter er egentlig svært enkle. Egentlig så har vi bare lyst til å si:
I profilen:
Søker jente for kos.

I melding:
Hei du er søt, skal vi møtes hjemme hos deg eller meg og kose litt?

Men dessverre så får vi så mye klager når vi presenterer oss på den måten. Derfor er vi nødt til å prøve å imponere, og da er det bare å finne frem fremmedordboka og skrive masse svada.

;-) ;-)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 3 nov. 2008 10:01

He he he, good one KiRof, et befriende oppriktig innlegg.

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 3 nov. 2008 10:20

Jeg trodde innledningsvis det dreide seg om et eventyr her...
..og jammen er det det. :-)

Om gutter er Rema 1000? Hehe...neppe mer enn oss jenter.

Nice, KiRof...du favnet vel egentlig hele budskapet i få setninger?

Spørsmålet blir jo da:
Er det kosen gutta går etter? (Ikke om de ønsker å benytte seg av fremmedord for å oppnå den...dette er jo kun taktikk.)

*Amo - pugger synonymer*

(mann 52 år fra Østfold) ma. 3 nov. 2008 10:36 Privat melding

Forresten så er jeg litt usikker på om trådstarter henviser til hvordan guttas profil og meldinger er, eller om hun lurer på hvordan hun skal skrive sine profiltekst for å fenge interressen hos guttene.

Hvis du lurer på hvordan du skal fange interressen hos guttene så avhenger det jo hvilke gutter som du ønsker å få kontakt med.

Presenterer man seg enkelt så får man kontakt med de enkle, presenterer man seg litt mere utfyllende får man kontakt med de som er ute etter andre ting. (Dette var vel litt forenklet :-) ).

Skjult ID med pseudonym gutt 27 ma. 3 nov. 2008 10:41

@amourine

Går for kosen jeg, og alt etter blir en bonus:) hahahahaha:) Uff, nå var jeg dårlig teit`as:)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 3 nov. 2008 11:01 Privat melding

Det er egentlig veldig enkelt å imponere/fange interessen til en mann!

Punkt 1. Sitt naken i sofaen når han kommer hjem fra jobb.
Punkt 2. Husk kald øl.

Verre er vi ikke!;-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 3 nov. 2008 11:25

... og jeg som har sett meg så lei på at menn sier at kvinner er sånn og sånn med negativt fortegn, og synes det er like dumt når kvinner kommer og synes at menn er sånn og sånn med negativt fortegn...

Men så har jeg jo sett at noen skriver innlegg om at endelig er det noen kvinner som klager litt også, om det så er på manglende respons på profilen, eller om det er fordi mennene de taster med plutselig forsvinner.
Og jaggu kom det ikke en tråd der man lurer på om menn kanskje ikke er så enkle som det så mange tror allikevel (selv synes jeg menn er kjempekompliserte)

Menn og gutter: dere er ikke de eneste som synes det er en smule kronglete å være her inne på en datingside!

(Er det nå jeg skal oppfordre enda flere kvinner/jenter om å starte frustrerte tråder om problemer med kontakt her inne?)

:-)

Skjult ID med pseudonym Cline fr. 7 nov. 2008 00:14

Dette er trådstarteren. Innlegget er ikke ment som frustrasjon. Men en undring. Her har jeg levd i i god tro om at mannfolk er enkle...ikke i negativ forstand. Syns det er flott når menn sier rett ut; "ikke så interessert i et forhold, men vil gjerne leke". Da vet man hva man har å forholde seg til. Men når jeg leser mange av profilene her inne, så måtte jeg begynne å endre synet mitt på at mannfolk er enkle. De har smørbrødlister på det meste. De er med på det meste....jeg må endre synet mitt på dere, gutter;-) Beklager for å stemple dere som enkle sjeler. Velkommen til jentenes verden...den kompliserte/sammensatte;-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 7 nov. 2008 18:22 Privat melding

Synes det er herlig å være enkel!