Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym - fr. 30 okt. 2015 23:00

Jeg lurer litt på hva sukkerforum betyr for den enkelte? Er dette en plass for noen...hvor dette er dennes sosiale liv? Det er ikke noe gærent med det, i utgangspunktet! Er det i en slik sammenheng en ikke-beskrevet aksept for at man "skal være venner" med de man treffer her "hver dag"?

Med det så mener jeg, har man stilletiende, eller ikke stilletiende, inngått en aksept for hva som er akseptabelt i en....ja, la oss si fredagstråd...?

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 30 okt. 2015 23:14 Privat melding

Tidsfordriv når responsen uteblir.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 31 okt. 2015 01:00

Ja, litt tidsfordriv når jeg først er innom her en gang i blant.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 01:03

Funker det dom tidsfordriv og rom/sted? Er det verdifull tidsfordriv...feks?

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 31 okt. 2015 01:14 Privat melding

Hyggelig å titte innom her av og til :)
Leser og kommenterer litt på de forskjellige trådene, men er sjelden lenge her av gangen.
Av den enkle grunn at jeg ikke har tid..Men neste fredag får jeg møtt mange av de som er her inne :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 01:17

Du reiser noen interessante spm pepper. Tenker du dette er som en skolegård hvor de som liker hverandre prater fint sammen? Hva med de upopulære, hvorfor forsvinner disse fort?

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 01:33

Hvorfor skal noe som helst være farlig på sukker pepper? Hva i alle dager er farlig med å være her, eller å ytre seg her?

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 31 okt. 2015 01:33

Verdifull tidsfordriv? Nei kan ikke akkurat si det. Er mer på et annet forum.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 01:38

Det er jeg neppe...

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 31 okt. 2015 01:42

Forum er tidsfordriv, innimellomskriving. Noen hyggelige mennesker. En og annen latter. Et og annet tema som interesserer. Fjasetid. Ekstratid. Når jeg er for tom i hodet til å lese eller se en fin film. Mens jeg spiser lunsj...

Jeg tror det er her som ellers i livet. Jeg liker noen, ikke alle. Jeg tenker "hmmm, h*n har noe på hjertet" som treffer meg, andre ikke.

Jeg forholder meg ikke til forum som en gruppe eller gjeng, men til noen enkeltindivider jeg liker - eller tror jeg liker eller tror jeg kunne likt i virkeligheten. Og til noen tråder og diskusjoner. Har møtt noen fra forum, til og med utviklet vennskap (det er da noe fint, fra den tiden jeg er her). Folk kommer og går, jeg leser ikke alle tråder og mener ikke noe om alt. Men noen ganger mener jeg for mye om for mye. Ja ja, greit det og vel. Ikke så nøye!

Og noen ganger kan det være deilig og avklarende for eget hode å få lov til å skrive ned egne tanker og meninger, sortere og systematisere og legge det jeg tenker på bordet her, blott til lyst eller ulyst. Om noen svarer eller ei er vel heller ikke så farlig.

Litt som en flyplass hvor vi er innom for en stund. Og forsvinner hvert til vårt igjen, helt plutselig. Noen utvekslet visittkort i en kø (tråd), andre ses aldri igjen.

Plutselig er vi borte. Og holder tak i noen herfra. Gjengmentaliteten er overdrevet, sett med mine øyne. Men ingen FÅR plass, du må TA plass selv. Her, som ellers i livet.

Bla bla og skvaldre, fjase, bable...
Forum er fint:-)

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 31 okt. 2015 02:10 Privat melding

Gosj

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:14

Her bør Sukker komme på banen og ta tak. Dette er jo bikket over i grov person-sjikanering.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:16

Om du mener det bør du, personlig, kontakte Sukker og fortelle de din mening!

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:21

Det skal jeg.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:21

Om du i ett jævla sekund innbiller deg at jeg lar meg kalle en kløende nepe uten at jeg svarer på det - må du tro om igjen!

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:24

Jeg håper for din del at du aldri glipper og avslører hvem som skjuler seg bak pseudonymet.

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:28

Forskjellen er at jeg begrunner ALLE mine påstander! Hva sier det om meg om jeg lar noe slikt stå uimotsagt? Jeg var Temmelig TYDELIG på hvorfor jeg mente hva jeg mente!?

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:30

Hvorfor skal jeg være så jævla redd for det? Om noen har en mening om meg så er det HELT greit, men de må begrunne det! Gjør de ikke det, lar jeg meg mobbe, jeg er IKKE en som lar meg mobbe!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:32

Hvorfor ville det vært vanskelig, jeg har mine meninger, og som jeg ettertrykkelig har uttrykket på dette forumet tidliger, er det lite i min bok som trumfer fri meningsytring!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:34

Ja, nå ble jeg sint my...men nå er jeg blid igjen:)

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:34

Hadde du brukt samme sjargong og sjikanering hvis du deltok med bilde/åpen profil?

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:41

I dette tilfelle - uten tvil! At du i det heletatt stiller det spm er foruroligende! Altså, du må gjerne beskylde meg for det ene og det andre. Og jeg tråkker helt sikkert over grensen for ett-eller-annet politisk korrekt...det får så være! Men jeg svarer på ren sjikane! Du må gjerne diskutere med meg, og på bakgrunn av det kalle meg en jævla idiot! Men da er det på bakgrunn av en diskusjon!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:44

...men dude...rapporter meg til o-store sukker! Jeg vet jeg var tydelig på hvorfor jeg sa hva jeg sa, og det er ikke 1. gang jeg har gjort det!

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:45

My: "dum", "neandertaler", "hold den helvete dumme kjeften din lukket din forpulte neandertaler", "du er mindre intelligent " - uttalelser rettet direkte mot en deltaker med bilde. Mener du virkelig det?

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:51

Er det ikke fredag i dag....neste fredag har jeg "pappa-kveld" med fedrene i klassen til kid'en, så om det er den fredagen kan det være jeg svinger innom

Smågodt, jeg svarer med samme mynt! Jeg vet veldig godt hva jeg skreiv, jeg vet i tillegg veldig godt hvorfor, og jeg vet at jeg skreiv hvorfor jeg brukte disse "forferdelige" uttrykkene!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:53

Pepper, diskusjonen er forbi meg og deg nå...den handler om akseptabel ordbruk, og jeg vil da hevde at mye er akseptabelt om du begrunner det, andre vil ikke gjøre det...men det er derfor vi har en overdommer:)

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 02:56

JA, blir ikke det KOSELIG da, villrosa! ...bare kødder, jeg dukker nok ikke opp!:)

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 02:58

@ts: du svarer ikke med samme mynt. Du bedriver totalt overkill. Ordet "nepe" (som jeg også oppfatter som "irriterende") utløste en tirad fra din side. Løs kanon på dekk med kort lunte. Les gjennom tråden og se hvordan du svarer folk. Tygg litt på det og moderer. Men jeg regner med du gir en lang f.... i hva jeg sier ;) God natt

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 03:20

Smågodt, jeg mener dine holdninger til dette spm er gammeldags, nesten som for neandertal å regne! Jeg synes du viser en umodenhet ift disse spm'ene, hvorfor vet jeg ikke! Men jeg skal fortelle deg hvorfor jeg mener det!

Jeg mener du viser en usympatisk side når du tar den initielle mobberen i forsvar! Da tenker jeg du er umoden! Jeg vil på bakgrunn av det kalle deg umoden! hMed utgangspunkt i samme argumentasjonsrekke vil jeg kunne hevde at du er en jævla mobber! Jeg kunne sagt et javla fitte tryne av en mobber, men det endrer ikke noe...du vet hvorfor jeg sier det! I tillegg presterer du å angripe meg, som forsvarer meg mot dette!

Summa-sumarum tenker jeg da, på bakgrunn av din opptreden i denne tråden at du er ett jævla mobbe tryne, men at du er en svak faen, i det du møter motstand fra den som blir mobbet knekker du og skal sladre til frøken! På bakgrunn av det føler jeg det fullt ut er berettiget å kalle deg ett jævla fitte-tryne av en mobbende svulst! ...litt klassisk egentlig hvordan du opptrer!

Kan du ikke til helvete se til å slutte med denne jævla mobbingen din! - din forpulte mobbedritt! Er du helt jævla amøbe? Du må tygge på denne dritten til det tilfredsstiller deg på en eller annen helvete måte, er det sexuelt? Kan du ikke bare gi deg? Nå har jeg forsøkt forklart deg hva/hvem/hvorfor...og på toppen av det hele kaller du deg ""smågodt"!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 03:24

Smågodt, jeg vil hevde du viser sviktende vurderingsevne! En forsvarsansatt ville da kalt deg dum!

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 31 okt. 2015 03:28 Privat melding

Kan ikke DU bare gi deg, du som vet alt? Dette er for dumt. Sorry!

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 03:34

Jo da, jeg kan gi meg, men nå er dette min tråd og jeg gjør egentlig ikke veldig mye annet enn å stå opp for meg selv! Nå er ikke det et veldig til poeng for meg her inne, men det ble brått det! Og jeg mener enhver bør gjøre det! Så får dere alle se til å ha en helvete fin kveld forpulte nissetasser! (I beste velmenende:)

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 03:55

Jeg tror jeg skal balansere den knivseggen helt fint:) Jeg er ikke ute etter å si "dårlige ting"...altså, jeg har ikke noe ønske om å krangle eller slenge dritt til noen som helst...men jeg er prinsippfast - jeg er veldig prinsippfast! Bortsett fra når det kommer til kongehuset, jeg er prinsipielt mot monarkiet...men det går helt greit så lenke kongen er kul! ...det var en avsporing...:) fitte er ikke ett skjellsord! Fitte er en bra greie;)

Skjult ID med pseudonym - lø. 31 okt. 2015 04:06

:)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 08:58

Jeg lurer litt på hva sukkerforum betyr for den enkelte?
Sukkerforum betyr ingenting for meg. Jeg har et liv, og jeg har tidvis travle perioder i livet. Da funker det tidvis fint å skrive litt her som alternativ til å ligge på sofaen, se på tv eller strikke. Litt mer "sosialt" hyggelig.

Er dette en plass for noen...hvor dette er dennes sosiale liv?
Tidligere hendte det at jeg lærte noe av det andre skrev, det skjer ikke så ofte lenger. Men jeg blir stadig minnet på en ting: Det finnes mennesker der ute som jeg ikke trodde fantes! Jeg hadde en naivitet før jeg begynte å lese sukker. Og jeg innså at jeg er velsignet med mennesker rundt meg som er i balanse, som vil godt, som er rause og som vil meg og andre vel. Jeg har kvalitet i nettverket mitt!

Og for å dra dette til deg, TS: Du er så usigelig uinteressant å skrive med av en eneste grunn. Du legger deg i skyttergraven, du tror alt er myntet på deg, du kaller alle mobbere og du angriper ved hver minste mulighet. Så sier du videre at det er en gjeng her som er imot alle som er annerledes. La oss håpe du har rett! La oss håpe at alle vender seg bort fra slike angrep og slik ufattelig kjip negativ energi som du velger å representere. Om det er menneskesinnet ditt som har fått så mange sår at du ikke kan møte det med annet enn eder og galle, eller om det er alkohol eller annet skal jeg ikke uttale meg om. Men jeg har aldri møtt mennesker som deg. Mennesker som prøver å såre andre med vilje. Mennesker som tror alle er imot en - og som til slutt gjør dette til en selvoppfyllende profeti. Og vet du hva? Jeg synes det er trist. Du kaller meg feig fordi jeg ikke gidder å argumentere med deg. Jeg ville kalt det totalt bortkastet energi å skulle forsvare meg overfor dine påstander. Sånt orker jeg ikke å bruke tiden min på. Jeg velger å se mot solen og vende ryggen mot skyggen. Jeg vil ha lys og godhet inn i livet mitt. Det som ikke gir meg dette, vender jeg meg fra. Ikke mot. Triste greier egentlig. For deg.

Så det forumet til stadighet minner meg på, er hva jeg vil ha i livet mitt.
Det er gode påminnelser, og det er godt å stå stadig stødigere i dette valget.

Jeg ønsker deg godt, TS.
Z

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 31 okt. 2015 09:01

@ts: du misforstår hele greia. Jeg kritiserer ikke deg som person , jeg kritiserer måten du titulerer andre på. Det er to vidt forskjellige ting! Hvis du opplever deg mobbet av meg så er jeg lei meg for det. Da beklager jeg. Jeg har påpekt språkbruken din, ingen ting annet - og jeg kan ikke se at jeg har kalt deg noe som helst stygt. Men jeg ser du har smurt på med fine beskrivelser av meg. Jeg tåler det. Bare bytt din beskrivelse av meg som "jævla fittetryne" med "jævla kuktryne". Rett skal være rett. Ordet "mobber" derimot.... Den var den eneste som svei av alt du har kalt meg.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 09:08

Glemte en ting:
By på deg selv, TS! Delta i samtaler fremfor å kritisere samtaler. Det er mange av oss her som da ville tatt deg mer seriøst og som ville behandlet deg med både godhet og interesse. Vær med, ikke mot :-)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 31 okt. 2015 10:12

Oioioi...nå angrer jeg på at jeg leste gjennom tråden kjenner jeg :P

HAPPY HalloVin guys! Håper lørdagen blir bedre :)

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 31 okt. 2015 10:36 Privat melding

Hva sukkerforum betyr?
* Diskusjoner (ikke at jeg er en kverulant, men liker å bryte ned påstander og utfordre `vi` begrepet som blir brukt mye i tråder)

** Jeg deltar nok på forum til en viss grad for å utgjøre min del av balansen på forum, dette er en bevisst handling så forum ikke skal tippe for mye over til den ene av sidene (balanse er viktig for alt liv, det må derfor også forum ha)

Hvor er mitt sosiale liv? Det er der jeg befinner meg i øyeblikket

Tidvis har jeg en skarp `penn` - dette er aldri bevisst for å provosere. Diskusjoner blir ofte forvridd, og usaklige (nettopp fordi det er så forskjellige mennesketyper her på det brede spekteret, og også noen med en slags agenda som tipper tråder)

Det med gruppesammensetting her på forum er kun at man verner og vokter om sine og er deres væpnere (en påstand jeg kan forsvare), eller fremstår slik (de man føler en connection med, føler en viss kjemi med. Noe som skaper en ubalanse i det store og hele) - det essensielle dersom man skal `stå i en storm` på forum er å ikke stille seg laglig til for et hugg - sterke meninger utenfor normene på forum kan være et slikt hugg, så man må kunne stå for de, og også kunne formidle de.

Det er ingen som har eierrett på forum, annet enn at det bør følges en viss kotyme (herunder balanse - slik at de fleste blir fornøyd) `Noe for enhver, ikke bare for de få`

Nå skal jeg bevege mitt sosiale liv til andre plasser ..

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 31 okt. 2015 10:37 Privat melding

Uff dette var jo bare trist lesning..
Synes denne tråden burde slettes. Grunn: alle personangrep.
Til den blir borte, Ha en flott Lørdag folkens :)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 okt. 2015 10:37 Privat melding

Heisann, her var det liv og røre! 😂

Hvis man blir dyttet, skal man da slå ihjel den som dyttet bare fordi man ikke vil tolerere dytting?

Håper dere alle fikk en god natt søvn slik at dere er rustet til en deilig dag. Evt til nye flokete kveruleringer..

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 10:39

Tja, tja, tja......er egentlig balanse så himla viktig alltid?
Det er ikke en sannhet jeg umiddelbart er enig i.

Jeg trenger ikke negativitet og kjiphet og velger meg heller godhet.
Og helt ærlig så ser jeg ikke hva jeg har å tape på det - i et forum!

Men det er meg... :-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 31 okt. 2015 10:39 Privat melding

Og bare for ordens skyld..Alle personangrep @ts har kommet med.

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 10:46

`all animals are equal, but some animals are more equal than others`

Denne tråden er ikke så stygg, og iallefall når folk som ikke har bilde slenger litt med leppa til hverandre så fjerner det en del av empatien for min del

.. og @Pepper tåler det. Jeg også når/om det kommer. Alt for mange tråder blir ødelagt av at noen føler seg dårlig behandlet, det beste da er å ikke delta i den enkelte tråden - den realitetsorienteringen bør folk ta med seg selv

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 31 okt. 2015 10:48 Privat melding

Jeg synes vel det var måte på å dytte @manuki;) Selvfølgelig ikke slå ihjel, men litt folkeskikk er vel greit.. også på et forum på sukker:)

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 10:50

Jeg skal ut å være sosial andre steder, så har ikke tid til å utdype og stå for meningen min (da sitter jeg her til i morgen - så forskjellig er vi nok for hverandre mange av oss)

Kort: Jeg syntes balanse er viktig, og jeg syntes det burde være større takhøyde før noen a) tar på seg offerrollen b) er komunikativt stygge på keyboardet

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 okt. 2015 11:01 Privat melding

@Snupsi
Jeg mente en ble dyttet litt, og så tok den andre igjen på en absurd ovendreven måte.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 11:02

a) Jeg tror få mennesker TAR på seg offerrolllen. Om man opptrer som offer, tror jeg dette er en genuin følelse personen sitter med. Korrekt eller ikke.

b) Nei, jeg ser ingen grunn til at folk skal sitte og være kommunikativt stygge på et keyboard og slenge utidige kommentarer til sine medmennesker. Jeg mener det kvalifiserer til utestengelse.

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 11:05

Det som gjør at faktumet ikke kan måles, er at flere av de på forum er gjengangere og godt varme i forumtrøya (ergo er meningene deres allerede kjent)

`Er man med på leken, så får man derimot tåle steken` :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 11:06

Ikke i dette tilfellet, Guybrush.
Det er sukker.no som setter premissene for hva som er innenfor og ikke.
Les reglene.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 31 okt. 2015 11:07 Privat melding

Ok @manuki..Da er vi helt på nett:)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 okt. 2015 11:08 Privat melding

@ -

Er det virkelig så provoserende å bli kalt en nype? :-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 11:09

Jeg har ikke behov for å lese reglene. Jeg bryter de ikke. Det er sunn fornuft og nettvett ..

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 31 okt. 2015 11:11

Amen🙏

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 11:22

Jeg ser fremover. Jeg orker ikke å diskutere nattens selvfølgeligheter, de er jo de fleste enige.

Er man sårbar, hvorfor stiller man seg da laglig til for et hugg? - det er også nettvett .. hvem vet hvem som lusker i kulissene og hvem vet hva slags agenda enkelte har

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 11:26

Du kan godt mene det du vil om nettvett, Graybush, men det er jo ikke sikkert sukker er enig med deg. Litt av det som står i regler for forumbruk:

Usann informasjon, og/eller beskyldninger av graverende karakter vil bli fjernet og kan føre til utestengning fra Sukker.no.

Hvis en bruker har oppført seg ufint og har brutt med retningslinjene for forumet, vil bruker motta en advarsel om at vedkommende kan bli utestengt fra Sukker.no. Ved gjentatt brudd, eller dersom saken er spesielt grov, kan brukeren bli utestengt omgående.

For å unngå personkonflikter ber vi om at klager på en bruker, og alvorlig frustrasjon over personer, sendes til support@sukker.no. Kopier, og lim inn, det vedkommende har skrevet samt forfatterens brukernavn.

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 11:30

Gjesp. Selvfølgeligheter .. nettvett .. fortell meg noe jeg ikke vet

Kjenner du noen som jobber i sukker? Har du "makt" til å påvirke hvem du vil stemme ut? Bare et enkelt ja/nei spørsmål :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 31 okt. 2015 11:35

Makt?
Dette handler da ikke om makt, men om å holde seg innenfor regler.

Niks, jeg kjenner ingen som jobber i sukker.
Ja, jeg har truffet noen som jobber på sukker på sukkerarrangementer.
Det gjør vi alle der de står i dørene med hatter og girlandere.

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 okt. 2015 11:48

Takk for svar :)

Makt er mye rart det også, hvem definerer makt .. et mye diskutert tema rundt om i verdens kriker og kroker

Ha en fin dag, godtfolk ..

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 31 okt. 2015 15:30

Det var nå en sterk irrasjonell reaksjon på ordet nype. Det kan virke som personen er i ubalanse og ikke noe å satse på. Det er få som vil ha en tilsynelatende farlig kruttønne i huset.

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 1 nov. 2015 11:28 Privat melding

@my
Så enig så enig.
Hadde det ikke vært for banningen hadde temaet vært ufarlig.
Men det er vel nettopp banningen og skjellsordene som florerer i tråden som nettopp gjør tråden "farlig"

Og diskutere uten å gå på person er ufattelig vanskelig noen ganger (en felle også jeg går i innimellom) men at noen/mange gjør det betyr vel ikke at det er riktig?