Alle innlegg Sukkerforum

Undring om barn/ikke barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:04

Hvorvidt man ønsker (flere) barn eller ikke er selvfølgelig et viktig kriterium for mange her inne, også for meg. Jeg reagerer på flere som selv ikke har barn, som ønsker seg barn, men som også har krysset av for "ønsker helst treffe noen med barn". Hva er det for noe?

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:32

Det er nettopp den varianten jeg stusser på, ja @Hovmester. Selv har jeg ikke behov for flere, ønsker heller bonusbarn, og dette er uansett ikke noe problem for meg, blir bare nysgjerrig på om dette er feilkryss eller om noen er så glad i barn at man kanskje burde beskytte barna mot dem😳 Men så kunne det jo være aspekter i livet jeg ikke hadde tenkt på...

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:38

@ung52 Du husker nok feil:) Alt for mange godt voksne menn har krysset av for at de ikke vil treffe noen med barn spør du meg;-) At man er åpen for begge deler er helt suverent, men overraskende mange har kombinasjonen "vil helst treffe noen med barn" + ønsker selv barn. Da blir jeg litt skeptisk:)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:50

Sikkert en del feilkryss da. Case closed:)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:03

Enig @Hovmester. Nettopp derfor er det en fordel om folk krysser riktig, så kan vi treffe noen med felles ønsker om en så viktig ting i livet;) Har selv vært åpen for begge deler lenge, men på et tidspunkt må en kvinne ta et valg, og da synes jeg det er fair å unngå de mennene som har et ønske om flere/egne barn.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:17

Følger deg egentlig på den, men synes likevel alderen på kvinnen og ikke minst de barna som ev. er der allerede også spiller inn. En baby påvirker alle i familien, også eldre søsken som etter hvert har fått helt andre behov for oppfølging. I tillegg opplever jeg det veldig ulikt å lete etter kandidater her inne og å treffe noen tilfeldig irl. Her inne legger jeg automatisk inn noen ideelle kriterier som plutselig blir uviktige i et virkelig møte med noen.
Har du barn fra før @Hovmester?

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:40

@ung52 Absolutt et godt poeng. Lett å bla forbi de som hverken har eller vil ha barn og tenke at man er forskjellig, så er man kanskje ikke det. Sikkert et vanskelig tema for noen å skrive om i profilen også. Vi får ta med oss at det generelt gjelder å være mest mulig åpen her inne. Dumt å avskrive noen for tidlig utfra fakta i profilen, men samtidig er det jo den som er utgangspunktet for om man vil ta kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:54

Det høres kjent ut, ja. Takk for praten til dere begge, nå er det på tide å få noe fornuftig ut av en barnefri og litt grå lørdag:-)