Alle innlegg Sukkerforum

Undring om barn/ikke barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:04

Hvorvidt man ønsker (flere) barn eller ikke er selvfølgelig et viktig kriterium for mange her inne, også for meg. Jeg reagerer på flere som selv ikke har barn, som ønsker seg barn, men som også har krysset av for "ønsker helst treffe noen med barn". Hva er det for noe?

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 11:22

Det er vel tre tilstander man kan velge vedrørende barn hos eventuell partner;

* At partneren ikke skal ha barn fra før
* At man er åpen for at partneren har barn fra før
* At man helst ser at partneren har barn fra før

Dersom man, som Lykketreff sier, selv ikke har barn, men ønsker egne barn i framtida, så må jeg si at det er rart å si at man helst ønsker å treffe noen med barn, iom. at man da delvis ekskluderer andre barnløse - som også vil ha barn ... Men husk på at mange fyller ut ting feil i profilen, så det går an å si hei og høre om det stemmer etter noen meldinger. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:32

Det er nettopp den varianten jeg stusser på, ja @Hovmester. Selv har jeg ikke behov for flere, ønsker heller bonusbarn, og dette er uansett ikke noe problem for meg, blir bare nysgjerrig på om dette er feilkryss eller om noen er så glad i barn at man kanskje burde beskytte barna mot dem😳 Men så kunne det jo være aspekter i livet jeg ikke hadde tenkt på...

Skjult ID med pseudonym my lø. 31 okt. 2015 11:35

Så dette er den nye pedofilitråden?
Ja ja, kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:38

@ung52 Du husker nok feil:) Alt for mange godt voksne menn har krysset av for at de ikke vil treffe noen med barn spør du meg;-) At man er åpen for begge deler er helt suverent, men overraskende mange har kombinasjonen "vil helst treffe noen med barn" + ønsker selv barn. Da blir jeg litt skeptisk:)

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 11:41

"Vil du aller helst treffe personer med barn (unge eller voksne)?"

Er et valg under "Jeg søker" - https://sukker.no/bruker/jeg-soker

Der kan man velge blant 3 alternativer:

* Ikke valgt
* Dette er ikke viktig for meg
* Ja, jeg ønsker å møte barneforeldre

Det siste alternativet kan misforstås, men må ses i sammenheng med overskriften der det står "aller helst". Jeg har selv gått på en smell og valgt det siste. Jeg måtte endre til det midtre alternativet.

I relasjonsprofilen velger man bare ja/nei for om man ønsker å møte barneforeldre, noe som påvirker matchen. Sier man nei der, får man ikke opp barneforeldre som match.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 11:50

Sikkert en del feilkryss da. Case closed:)

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 11:52

Det står da at du er ung. Gulltipset er å velge "Se egen profil" for å få et overblikk over hvordan ting ser ut. Det var slik jeg så at jeg hadde valgt at jeg helst bare ville treffe damer med barn, noe som skulle være at jeg er åpen for det. En mann av mitt format er åpen for både det ene og det andre. Men ikke damer som har bestemt seg for at de ikke ønsker flere barn. Det gjelder framtida, og der må vi ha et felles syn på det med barn.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:03

Enig @Hovmester. Nettopp derfor er det en fordel om folk krysser riktig, så kan vi treffe noen med felles ønsker om en så viktig ting i livet;) Har selv vært åpen for begge deler lenge, men på et tidspunkt må en kvinne ta et valg, og da synes jeg det er fair å unngå de mennene som har et ønske om flere/egne barn.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 12:07

Nja, på et punkt blir valget tatt for ei dame. Selv tenker jeg ikke aktivt på at jeg vil ha barn, men vil ikke ha ei dame som aktivt setter begrensninger for oss. Om hun ikke kan få barn er det noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:17

Følger deg egentlig på den, men synes likevel alderen på kvinnen og ikke minst de barna som ev. er der allerede også spiller inn. En baby påvirker alle i familien, også eldre søsken som etter hvert har fått helt andre behov for oppfølging. I tillegg opplever jeg det veldig ulikt å lete etter kandidater her inne og å treffe noen tilfeldig irl. Her inne legger jeg automatisk inn noen ideelle kriterier som plutselig blir uviktige i et virkelig møte med noen.
Har du barn fra før @Hovmester?

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 12:24

Ja, det har jeg. Ingen trenger å unnskylde seg for at de ikke ønsker (flere) barn. Selv vil jeg altså være åpen for de mulighetene livet byr på.

Du har et poeng, ung52. Spørsmålet i relasjonsprofilen er riktignok "Vil du ha barn/evt. flere barn?" Og svaret er jo ja om man vil, men ikke kan. Men damene det gjelder ønsker vel ikke å velge noe som kan være misvisende. Kjenner at det temaet der blei veldig leit. Det er viktig for meg å understreke at jeg er åpen for damer som beskrevet i det siste her.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:40

@ung52 Absolutt et godt poeng. Lett å bla forbi de som hverken har eller vil ha barn og tenke at man er forskjellig, så er man kanskje ikke det. Sikkert et vanskelig tema for noen å skrive om i profilen også. Vi får ta med oss at det generelt gjelder å være mest mulig åpen her inne. Dumt å avskrive noen for tidlig utfra fakta i profilen, men samtidig er det jo den som er utgangspunktet for om man vil ta kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 31 okt. 2015 12:46

Lykketreff; ja, det du nevner om å avskrive profiler blir delt for min del. Dersom jeg ser på en profil og det er krysset av for ting jeg ikke liker, så tar jeg ikke kontakt. Slik er nettdating. Dersom ei dame derimot skulle ta kontakt med meg, og jeg synes hun virker aktuell bortsett fra noen punkter, så kan jeg spørre direkte om det det gjelder. I siste tilfelle gir jeg det jo en sjanse.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 31 okt. 2015 12:54

Det høres kjent ut, ja. Takk for praten til dere begge, nå er det på tide å få noe fornuftig ut av en barnefri og litt grå lørdag:-)