Alle innlegg Sukkerforum

Hmm... sex-tråd

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 14:43 Privat melding

Vil henge meg opp litt en diskusjon fra en annen tråd, om hvordan dama skal være etterpå for at mannen skal ha gjort "jobben sin"

Er det rart enkelte menn blir usikre på egne kvaliteter som elsker tenker jeg? :D

De fleste menn klarer å oppnå orgasme. Tror deg er ytterst få som sliter med dette, og det er ikke store forskjellene på hvordan det utarter seg heller. ;)
Noen kommer for fort og noen kan/må "jokke på" i evigheter. Begge ytterpunkter er sikkert uheldige, men ikke all verden å gjøre med. Resultatet for mannen er uansett ganske likt og som regel veldig merkbart.

Damer derimot, er veldig forskjellige. Noen klarer å få orgasme under klassisk samleie. Altså i vanlig misjonærstilling. Andre får det bare til på andre måter, vha. tunge eller fingre.
Noen kan komme etter 2 minutters samleie og noen må man ligge med hodet mellom bena på i over 15 minutter.
Noen får aldri orgasme, og noen kan få f.eks. 7 på rad.
Noen kommer stille, nesten så det ikke merkes, og noen rister, kaster på seg og roper og bråker mere.
Noen vil ha mere, alltid, og noen vil bare kose, snakke evt. sove.

Hvordan man skal behandle dama for å gi henne den gode opplevelsen er det vel bare dama selv som vet. Mannen lærer som regel etter hvert i et forhold hvordan hun fungerer.

Dere damer kan ikke forvente at mannen skal vite hva som fungerer for akkurat deg første gang dere har sex uten at du forteller det.
I motsetning til dere damer er vi menn IKKE synske ;)
Om dama kom veldig stille, så skal altså mannen ligge og spekulere på hva som gikk galt? Hva han gjorde feil? Om det er han det er noe galt med? Tror dette er mere ødeleggende enn om han får lov til å stille spørsmål om hvordan det var ;)

Og angående det å ville ha mere: Om mannen er ferdig så tar det som regel 0,5-1 time før det er fysisk mulig igjen ;) Det er bare sånn vi er bygd. Og det finnes selvfølgelig unntak.

-Hva kan dere damer gjøre for at det skal fungere best mulig for dere første gang?
-Er det mannen sitt ansvar at dere også får orgasme?
-Er det slik at mannen er, og skal føle seg utilstrekkelig, om han ikke "fikset" dette?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 14:53 Privat melding

Man har selvsagt et ansvar for egen nytelse og orgasme. Man bør investere i stor åpenhet ift sex i et forhold, sa kan også den biten bli kjempebra. Og det igjen er viktig næring for samlivet.

Skjult ID med pseudonym R sø. 1 nov. 2015 14:53

- Vi kan være flinke til å veilede underveis.

- Nei, det er ikke mannens ansvar, men han bør være mer enn middels engasjert i det. Hvis han ikke prøver engang, så tror jeg ikke vi har sex en gang nummer to. Dette handler ikke om ansvar, men om interesse for å gjøre det beste mulig for begge parter.

- Nei. Når det er sagt - hvis jeg i vanlige tilfeller kommer av visse ting og vedkommende ikke er engasjert nok til å høre hva jeg sier eller bry seg om det, så er jeg ikke viktig nok for han.

Det verste som kan skje meg med en ny partner er å havne til sengs med en som mener han er en mester. Den typen har fått det for seg at de ikke trenger å lære noe mer, de har allerede fått en mengde kvinner til å stønne og rope under akten og stoler 100% på at det de gjør fungerer på alle kvinner. Vi er forskjellige...

Skjult ID med pseudonym Fiol sø. 1 nov. 2015 14:54

Selv med min lille erfaring i forhold til antall sex partnere, er jeg veldig enig med deg. Like lite som at alle menn er like, så er også vi kvinner ulike. Å snakke sammen og vise hva man liker/ikke liker både før og underveis er utrolig viktig. Dessuten kan det jo være man lærere noe nytt om seg selv sammen med en ny partner.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 14:55 Privat melding

Og en ting til: Kvinner må slutte å lyve om orgasme for å behage mannen.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 14:55 Privat melding

Leste akkurat et sted "Orgasme er ikke alt,- det må knulles også." Ligger absolutt noe i det. Første gang er vel ofte litt fomlete og man kjenner litt på hverandre , hvordan man er kompatibel osv ..
Jeg kjenner jeg blir noe svett når " jeg skal gi deg orgasme" er hovedmantra i meldingene som kommer, kan jo få prestasjonsangst av mindre. For hva hvis det ikke kommer orgasme som resultat av all anstrengelser.. Er akten da å anse som mislykket? Som -E47 skriver ,- det er uendelige variabler av hvor lett eller ikke det er, dagsform kan også være avgjørende.. Noen ganger er det slik, andre ganger sånn..Vanskelig egentlig å si så mye om dette uten å utlevere seg helt, også😂😳😋

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 1 nov. 2015 14:55

Det første man kan starte med er å kvitte seg med uttrykk som : hvis han hadde gjort/gjør jobben sin..
Nei, det er ikke mannens ansvar.
Nei, han er ikke utilstrekkelig.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 1 nov. 2015 15:04

Æ veit itj æ nei....
Altså, for det første så synes jeg det er pinlig å snakke med en "ukjent" mann om hvordan jeg liker å ha det i senga. Ser for meg scenarioet:

Vi skal hjem til han for å "ta et glass øl og snakke hele natta", også begynner jeg å snakke om hvordan jeg liker å ha det i senga og får til svar "jeg vil ikke ha sex med deg. Jeg mente det når jeg sa snakke hele natta". Jaja, lite sannsynlig at det skjer med en mann, men jeg antar ingenting.

Jeg synes også at det er pinlig å få spørmålet under selve akten, og det er ekkelt å svare på. Da mister jeg lysta da. Det får heller gå som det går den første gangen, så får jeg heller ta det den andre gangen.
Jeg har ingenting imot å snakke om sex før eller etter akten, men under vil jeg fordype meg i lidenskap og hete omfavnelser, og ikke spørmål om hvor g-punktet mitt er.
Som dere skjønner er jeg ikke skapt for ons.:-)))

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 15:04

@-E47: All ære til deg for å stille flere spørsmål på kvalitetsvis (du vurderes nominert til en orden, St. Olav f.eks. ;-)

Sitter her forventningsfull og klar til å notere :) Ett eget spm.: Kan dere rettlede på eget initiativ også - uten at vi spør? Føles litt distraherende å holde intervju i akten. Jeg sier fra og oppmuntrer uoppfordret selv og ønsker likewise i retur om mulig :)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 15:11

@Damer/jenter/kvinner: Hittil som musikk i ører som innimellom er prestasjonsangst mellom :)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 15:13 Privat melding

Riktig @frøken-o 👍

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 15:14 Privat melding

Vi voksne menn er vel mere engasjerte i at begge skal ha det bra, enn hva vi var før.
Da vi var unge og verdensmestre var det full skuv til vi var ferdige, og en tanke som "Der tenker jeg hun fikk"

Var det Hovmester eller Gravlax som sa at kvinner er fra Venus og menn er fra Rema? 😂
Vi menn er enkle å tilfredsstille sexuelt.
Damer forekommer meg å bære som unike instrumenter. Selv om man trakterer slagverk med den største selvfølgelighet, er det ingen selvfølge at man kan spille obo.

Og nei, det er ikke tenkt at noen skal utlevere detaljer i denne tråden 😉

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 1 nov. 2015 15:16

God sex er samarbeid mellom to parter. En trenger ikke snakke hvordan en vil ha det, hverken før eller under sex for å få det som en vil. En viser/veileder underveis med lyd og hender og kropp. Jeg forventer ikke orgasme, og vil jeg ha det, så kan jeg fikse det selv, en gang, to ganger, tre ganger... Og det er ingen tvil om jeg har kommet i mål hvertfall, hverken hos mannen eller naboen :P

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 1 nov. 2015 15:25

Ingen planer om å gå i dybden på noe i en sextråd, men dette er essensen i hvorfor jeg velger å ha sex med noen jeg kjenner godt og stoler på allerede før vi ligger sammen. Det skal ikke være flaut, kleint eller skummelt å kommunisere, og begge skal ha det godt. Det er vel også noe av grunnen til at jeg liker å snakke om sex før det blir noe av, når man er så godt kjent at man merker at det er seksuell kjemi selv om man ikke har hatt sex. Dette avklarer gjerne om man har noen felles preferanser og tanker om hva god sex er, har man ikke det så er det jo bare å la være å fortsette. Når man da først kommer i sengen så vet man at det er er felles grunnlag og at man kommer langt i å signalisere hva som er godt og ikke med kroppsspråk og lyder. Men det er klart at en kvinne som har vent seg til (evt. mange og gode) orgasmer vil ønske en partner som kan gi henne det, men ikke nødvendigvis fra første dag, uke, eller måned.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 nov. 2015 15:27 Privat melding

Kjedelig å være jomfru når slike tråder kommer opp....Aner ikke hva dere prater om ;o))

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 15:27 Privat melding

Haha, ler av E47 og Hovmesteren.

Er litt enig med trønderpia. Jeg synes også det er kleint å snakke om slikt under akten. Da tar jeg det heller før eller etter.

Jeg kan godt snakke om sex jeg altså, men det helst når vi sitter i sofaen før det skal skje, eller i senga etterpå. Evaluering! Haha.
Men under selve akten vil jeg heller være opptatt av noe annet enn å snakke,...

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 1 nov. 2015 15:33

Det er begges ansvar. Har likevel inntrykk av at kvinner flest gjør alt de kan for at mannen ikke skal føle seg mislykket. De lyver om orgasme for at mannen skal føle seg bra, som er godt dokumentert. De tar stillinger som kanskje er ukomfortable for dem fordi de vil glede mannen.

Mange kvinner har bakoverbøyd livmor som gjør vondt under samleie pga støtsmerter, og istedetfor å si det til mannen lider de seg igjennom og mannen bruker da lang tid for at de skal få orgasme, kanskje i de 15 min. mellom bena. Noen har smerter overgangsalder, noen pga sykdom som f.eks. endometriose og andre fordi de ikke er tent nok. Mange menn tror at kvinner har samme tenningsmønsteret som dem, og blir usikre når kvinnen bruker lenger tid. Lang tid etter en fødsel kan mange kvinner kjenne smerter pga at en fødsel er en stor belastning. Tenk selv hvordan alt utvides, noen kvinner klippes og må syes og andre får betennelser i såret som ikke gror like pent og tar lengre tid.

Så det kan være mange grunner til at noen kvinner bruker ekstra lang tid til å ha det bra under samleie, og dette skjuler de for ikke å støte mannen i fra seg. Kommunikasjon er viktig, men ikke lett.

Kvinner som vil ha mer uten å tenke på mannen er en uting, men igjen så er kommunikasjonen viktig da noen kvinner tror at mannen han er alltid rede.;-) Noen kan være nymfomaner.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 nov. 2015 15:33 Privat melding

Du skjønner vel hva jeg mener @Tamitrusa ;o))

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 15:43 Privat melding

Enig Manuki.. Fake orgasmer eg en uting.. Men seriøst.. Er det generell oppfatning at samleiet er mislykka hvis det ikke går for dama ? Kjenner at fokuset blir noe feil,og som sagt prestasjonsangst kommer snikende., 😳

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 nov. 2015 15:44

Huff...
Som mann så er jeg veldig enkel å tilfredsstille, så derfor trenger en ikke å tenke på meg.

Så da blir alt fokuset på dama. At hun skal ha det godt og at hun skal få orgasme.

Er ikke noe glad i å snakke om sex og heller ikke noe glad i å snakke om hva jeg eventuelt måtte like.
Meg oppi alt dette er faktisk ganske irrelevant, for jeg har det bra uansett.

Det hjelper ikke at jeg er sjenert og usikker når det kommer til sex.
Jeg skal være rimelig sikker før sex blir aktuelt. Det betyr dates. Veldig mange dates faktisk.
Og jeg pleier å styre greit unna datesituasjoner som åpner for muligheten for sex.
Det vil si aldri hjemmedates, aldri bli med ei hjem etter date, osv.

Akkurat det er positivt da for jenter som dater meg. At jeg ikke akkurat er en fyr som ofte går til sengs med noen. :P

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 16:14 Privat melding

For min del handler det om å ha trygghet og tillit i bunnen. At man kommuniserer godt på andre plan først. Å sitte i sofaen og prate om det først ("nå skal vi gå inn dit, og så skal jeg gjøre slik og du sånn") blir for kunstig og konstruert for min del. Det handler vel mer om å være var og oppmerksom på respons (lyder, bevegelser etc) - alt det nonverbale ? Men da er vi over på kunsten å kunne "tune in" og tolke igjen, og da må man kjenne hverandre godt. Mitt syn: ONS not for me. Det tar tid å bli kjent også på dette området.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 1 nov. 2015 16:18

@Li39 For ordens skyld så var det ikke den type prat om sex på forhånd jeg mente heller, det blir bare pinlig, kunstig og det kanskje helt uten å hjelpe. Men når man trenger en stund på å opparbeide tillit før man har sex så er det likevel greit å vite noe om hva den andre tenner på, foretrekker og ønsker å utforske slik at man slipper smellen med å bruke lang tid på å "komme seg dit" bare for å oppdage at man overhodet ikke er kompatible i sengen.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 1 nov. 2015 16:29

@Hovmester Man skal være forsiktig med å være for eksplisitt, ja. Men om man veier sine ord nøye så er det mye man kan finne ut om den andres ønsker uten å være skremmende direkte. På den måten finner man vel ofte ut om det er en "rampejente" eller "rampegutt" man har med å gjøre også, om man først oppdager at man har funnet en sånn så kan man jo snakke om det meste.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 16:31 Privat melding

@MsObvious: ingen fare, jeg siktet ikke til det du skrev. Det var bare mine egne tanker:) . Å "føle hverandre litt på tenna" i forkant er bra det , jeg tenkte mer på settingen rett før "kalaset" . Et forventingsavklarings - og strategileggingsmøte foran dørstokken ville blitt snodig. Og jeg synes flere burde lese Hovmesters nest siste setning høyt for seg selv et par ganger;)

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 1 nov. 2015 16:36

@Li39 Den er grei :) Jeg følte uansett for å korrigere mitt eget innlegg når jeg leste ditt, fordi jeg like gjerne kunne ment den måten å gjøre det på. Det finnes mange måter å snakke om sex på, og du kom med et strålende eksempel på en metode som kan bli fullstendig feil selv om man liker å snakke om det på forhånd.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 16:55 Privat melding

@MsObvious: den er grei:) Om ts ble noe særlig klokere av disse tankene er heller uvisst . Synes å høre han snorker i barten ... Våkn opp , E47!! :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 17:02 Privat melding

Som @gille nevner, så kan prestasjonsangst ramme damer også.
Om hu føler at hu MÅ, så blir det bare enda vanskeligere.
Og mannen blir heller ikke særlig god i senga om han føler press på seg til å vise at han er en superelsker.
Så kast alle forventninger om evt. resultat etter første gang alle sammen 😉
Damer må ikke få orgasme. Det kan være bonus.
Menn har ikke en jobb de må gjøre. ( Mission impossible 😁 ) Men ikke tenk kun på dere selv.
Nyt det som er og ha det gøy!

@Hovmester, jeg sa slagverk eller obo, du sa kjøttfløyta. @Guitar kaller det banjo, men er fullstendig missforstått. Damerne tror han er gitarist 😂😁

@gille, lurer på om du er slagverk? Ref. kommentar om at "det skal knulles og" 😂

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 17:08

@gille: Nei, det er ikke mislykket om det ikke går for dama. Vet at det gjelder motsatt også. Er ikke alle oss menn som er raske heller, særlig når han der nede er litt sjenert for damen fordi hun er ny for han. Har ikke opplevd det som et problem som gjør at jeg ikke er ønsket igjen. Begge har jo uansett hatt en deilig stund/natt fylt av nærhet - fått pleiet den hule følelsen man får mellom skulderbladene av å være single. Det er ikke snakk om ONS eller ei. Er som nevnt tidligere tilhenger av å dampe feromoner tidlig, med ambisjon om personlig tilknytning og SNS (several nights stands ;-)

At det gjelder begge veier understrekes at det kan vel føles like mye på fra kvinnen om det ikke går for mannen, som motsatt. Jeg pleier å si fra tidlig om at det ikke er henne - det er meg, sånn i tilfelle.

Noterer non-verbal underveis. Er litt verbal underveis og jeg da - ikke flau for det. Har derimot brent et par på det der med forsøksvis tilnæriming på forhånd. Skal time godt og være vag da, og ikke feiltolke til invitasjoner. Kvinner er facinerende innfløkte innretninger ;-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 1 nov. 2015 17:13

Bra skrevet, E47! For min del handler dette om å være trygg nok på meg selv og partneren til at jeg kan snakke helt åpent uten at det føles kleint. Da jeg var yngre var det nesten helt umulig uansett mann, jeg var fullstendig ukomfortabel med å snakke om sex/veilede en sexpartner. Jeg vet at det har vært frustrerende for minst en av mine exer. Med noen funker alt av seg selv, og da merker jo begge det. Men en litt sensitiv mann vil også merke det når hun ikke er helt fornøyd, og da bør hun klare å snakke om det. Hvis ikke er det veldig ødeleggende for han og selvsagt parforholdet. Jeg er glad for at jeg har vokst av meg den største sjenansen, men fremdeles er jeg avhengig av god kjemi for at dette ikke skal være vanskelig, og den må testes face to face. Sexprat her inne med noen jeg ikke har møtt er helt utelukket, da takker jeg for meg med en gang.

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 17:17

Bruke hjelm :-D

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 17:22 Privat melding

@Sgt.Pepper/Hovmester: dere er inne på noe interessant der. Kan dere en gang for alle belyse hvorfor menn trekker seg f.els en ONS? /hvis man ender opp til sengs for tidlig? Mulig det er mange damer som lurer på nettopp det?

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 17:24 Privat melding

-E47, slagverk? Forklar , please.. Som du sier,- det er bonus om det går , men jeezes,- hvis man ikke skulle knulle, kan man jo like gjerne holde på aleine, hvis det bare var orgasmen det dreide seg om 😂😂😂😳

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 17:25 Privat melding

😂😂 Bare tuller med deg @gille😉

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 17:41 Privat melding

Hm.. Ja, det er et komplisert og mangefasettert tema:) ONS er forsåvidt greit, og der er jeg enig med deg, Hovmester. Å sitte med forventninger i etterkant er mulig en smule naivt? Det ligger vel noe i å gjenkjenne "spillet" da, å avsløre hva folk er ute etter før man går inn i det . Eller ikke. Jeg synes du gir en bra pekepinn på ting å se etter hos dem som er "seriøse" , og det er at de opprettholder interessen selv om det intime uteblir i begynnelsen. Så kunsten er å kjenne lusa på gangen? :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 17:57 Privat melding

Når du nevner fyll @Sgt., For å komme inn på tråden igjen: overstadig berusa menn og damer har vel begge vanskeligere for å "få det til" vil jeg tro.

Samtidig kan det kanskje virke positivt med en passe "rus" for enkelte, for å dempe spenningsnivået? For å klare å slippe opp litt?

Noen tanker her?

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 1 nov. 2015 18:05

E47 : Det er vel noen ganger greit å starte der.. etter hvert går det av seg selv, som når man våkner f.eks ) ....og etter det igjen så er det vel bare å utvide både repertoaret, tid og sted.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 18:08 Privat melding

"Går av seg selv når man våkner" Hirr hirr 😁😁 Sorry! Klarte ikke la den være 😂Gliser som en hyene her😁

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 1 nov. 2015 18:09

Som ett lite apropos så er dette tanker om temaet..ikke nødvendigvis ett essay fra meg )

Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 1 nov. 2015 18:12

Vel, kan vel bare forsiktig gi dere mannfolk et lite tips: kvinnen kan sammenlignes med en gammel komfyr - tar lengre tid for å bli "varm", mens mannen fungerer som en induksjons topp - raskt oppkok. Kvinner har mange erogene soner som enkelte menn ikke tar seg tid til. De tror ofte at så lenge de har det godt så har dama det godt - men det fungerer dessverre ikke slik. Mange kvinner trenger berøring på de rette plassene. Så ta dere tid til å "føle dere frem", du merker fort hva dama liker eller ikke. Kommunikasjonen trenger ikke foregå verbalt, men kvinner kan nok også bli flinkere til å gi fra seg ekte lyder når mannen gjør noe riktig - å fake er som ris til egen bak...

Just saying

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 18:13 Privat melding

Ja, det tar jeg som en selvfølge at leserne forstår @frøken-o 😊
Jeg skriver også bare tanker omkring temaet, og ikke personlige erfaringer og/eller preferanser.

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 1 nov. 2015 18:14

hehe... jau da ) visste den kunne misforstås.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 18:17 Privat melding

@Hovmester: ja, det er et "spill" og mange uskrevne "spilleregler" som skal forstås og spilles etter. Ikke lett for hverken menn eller damer? Men å sparre underveis - gjerne med venner av motsatt kjønn - er høyst verdifullt. Menn kan forklare noe av det vi damer ikke forstår, og motsatt. Å gå på noen smeller og bli såret er ikke til å unngå. Men har man evnen til å bruke de erfaringene til å nå et høyere nivå så kommer man langt ( man har da lært seg å gjenkjenne playere etterhvert😆) Beklager til ts for mulig avsporing. Og takk, Hovmester, for de gode svarene dine .

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 18:22 Privat melding

@lillemor, da kan jeg også komme med et tips 😉 Når menn blir eldre, så trenger de også litt mere tid for å få plata varm nok til å koke 😄
Alt i kroppen blir tregere, og det gjelder også blodkar som er vesentlig oppi det hele 😊

En 18-åring trenger sikkert 30 sekund på å få så hard reisning at flua sliter med å få fotfeste, mens de som er nærmere dauen enn fødselen kanskje må jobbes litt med 😉
Det er også stor forskjell på dagen og på personen. 18-åringer er nok mere opptatt av sex enn oss fossiler, og derfor er vi kanskje litt mere tungstarta mentalt også.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 18:22 Privat melding

Tuller med meg -E, trodde dette var seriøse greier..😁..Første gang; helst edru! Ihvertfall ikke stupfull 😂😂😂
Synes forsåvidt, når man har meldt litt og fattet en viss interesse, at det er helt naturlig og tone flagg ift preferanser.. Er mye sært ute og farer, så greit å luke vekk de særeste med en gang 😁😊

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 18:24

En del om menn og tidlig sex i denne tråden som må ta for det er - subjektivt. Det er mitt også: Liker jeg og det som skal stemme stemmer så er vi et par. Når sexxen kom - samma det om den har og gir potensiale. Har ikke klaffet i helhet ennå da - men en vakker dag med sol og regn...

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 18:25

....og liker hun (sorry;)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 1 nov. 2015 18:30

Det er som regel helt unødvendig, Gille. De særeste gir deg det på sølvfat helt av seg selv. Gjerne i andre eller tredje melding:) Synes ellers en godt utfylt profil og en tre-fire meldingsutvekslinger er grunnlag nok for å avtale et treff. Kan like gjerne ta en kaffe på vei hjem fra jobb som å melde i timevis her inne. Men der er meningene også veldig delte, og det er i hvert fall en avsporing:)

Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 1 nov. 2015 18:33

@-E47 menn er jo også forskjellige - helt klart. Om du er i 20 - 30 - 40 - 50 eller 60 åra, så spørs det hvor seksuell og k*t du er. Mange mellom 50 og 60 som er som en tjue-åring seksuelt. Man må jo føle seg frem her også. Menn har kanskje ikke like mange erogene soner som kvinner, men dere har jo absolutt "steder" som flere kvinner burde vært flinkere til å vise interesse for😁. Det går jo selvsagt begge veier, men nå spurte du om hva som skal til for at vi kvinner skal bli fornøyde da... Så svaret ble komfyr vs induksjons topp😉

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 18:51 Privat melding

@lillemor, det var vel ikke helt det jeg spurte om i startinnlegget, men svaret ditt er veldig bra likevel, og veldig relevant.
Vi trenger noen tips. Helt klart 😊

Man er vel mere oppmerksom på det du skriver om flere erogene soner nå som man er blitt voksen enn hva man var som ungdom.

Det beste er å ha god tid og utforske hverandre, men det kommer ofte av seg selv om man er litt tålmodig.
Første runde får bare være en hyggelig stund uten forventninger om de høye toner og fyrverkeri.
Det kan selvfølgelig bli fullklaff for begge to og 😊

Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 1 nov. 2015 19:03

Trodde det var det du spurte om, iallefall sånn jeg tolket spm som: "er det mannens ansvar at dere får orgasme?" Bla annet. Men kan jo svare litt mer direkte på det du spurte om spm 1: kan jo bare svare for meg selv - men jeg er ganske tydelig på hva jeg liker og mannen merker det godt. Har et kroppsspråk som er enkelt å tyde.
Spm 2: det er overhode ikke mannens ansvar. Kvinnen bør kjenne sin egen kropp og gjerne "hjelpe til" selv underveis. Det er både pirrende for mannen og en kvinne får gjerne lettere orgasme slik. Ikke alle kvinner får orgasme med bare penetrering. Ytterst få faktisk.
Spm 3: det er begges ansvar om å komme i mål.

Dette er vel spm som går på første gang med ny partner vil jeg tro. Når man er sammen over tid, er det enklere for begge å kunne tilfredsstille hverandre da man vet hva den andre liker og ikke liker

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 20:27 Privat melding

Hadde vært interessant med flere synspunkt på det jeg skrev om alkohol lenger opp 😊

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 1 nov. 2015 20:32

o.0

*løper og lager en shvær kopp te*

Nuh skal det leses!

...

;p

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 1 nov. 2015 20:39

Enkelt, for meg er sex bedre uten alkohol, alltid. Også første gang med en ny mann. Gjør alt jeg kan for å unngå at det er alkohol med i bildet.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 1 nov. 2015 20:43

Og unngår sex uten følelser i bildet. Det blir bare så meningsløst og tomt for meg.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 20:52 Privat melding

Har vært edru i seng m full mann.. Joda.. Gikk greit en stund det 😂😂😂 helt til han sovna😂😂😂 som sagt edru er å foretrekke..

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 1 nov. 2015 21:14 Privat melding

Apropos instrumenter, her passer det med en sang, nemlig
"Orkester" av Kari Bremnes:

Ho møtte Mannen i sitt liv som spilte cello
Og ho ønska sæ en fiolin tel kropp
Dessverre, ja, dessverre va den mye meire lik en klarinett
og ho tenkte at en klarinett vil ingen stryke sakte,
stryke syndig, stryke søtt og stryke lett
vil ingen spille piccicato på
og ho tenkte kanskje e det best å gå

Da sa han
Høre du ikkje musikken
høre du ikkje musikken
Den kommer når du blåses på
og du skal la mæ blåse
Høre du ikkje musikken
ikkje gå

Ho møtte Mannen i sitt liv som spilte cello
og ho ønska sæ en stemme som en bratsj
Dessverre, ja, dessverre va den mye meire lik en høg trompet
og ho tenkte at det herre vil nok ingen ha i øret, ha i leken,
ha i løstig kjærlighet
Fra han med godt gehør, som e cellist,
ho tenkte, må å gå før det blir trist

Da sa han
Høre du ikkje musikken....

Ho møtte Mannen i sitt liv som spilte cello
han sa ho hadde fløyelsetui
på alle hennes klaffa og ventila fikk han spille sterkt og vilt
og ho hadde ingen ønska meir da tonearten stemte,
da den stemte som besatt og som bestilt
Og dama kom med heile sitt orkester
som dame gjør når mannen e en mester

Og ho sa
Høre du ikkje musikken
Høre du ikkje musikken
Den kommer når æ blåses på
og æ ska la dæ blåse
Høre du ikkje musikken
Ikkje gå

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 1 nov. 2015 21:17 Privat melding

Kun i teorien, Villrosa...

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 21:17

Når musa er borte danser katten på bordet.... :)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 21:24

@-E47: Tror jeg har nevnt det før så holder det å dele en vinflaske (aner ikke målet i akevitt dessverre:) Etter det øker fluas fotfeste, og eiern av fotfestet mister det litt. Kvikner jo som regel til utpå natta da .... :)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 1 nov. 2015 21:31

Et par glass vin blir vel aldri feil? For mye alkohol gjør sjelden susen:)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 21:33 Privat melding

Tikke mæ å blås i det store høle 😜

Bra tekst @Isabel78 😊

Som meg, så synes de som svarer at det er best å være edru, men lurer fremdeles på om noen tror at en liten innabords kan senke skuldrene og spenningsnivået slik at man slapper mere av og gjør ting lettere, eller om det oppveies av mindre følsomhet og evt. fysisk form.

Sikkert en vanskelig balansegang i så fall 😊

Har jo opplevd at ting kan bli veldig underholdende med riktig "humør" og fraværende hemninger 😄

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 21:34 Privat melding

Noen svarte imens jeg skrev 😊

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 22:11 Privat melding

Haha 😂 @Hovmester, du stiller vel opp på andre siden av det treet du skrev om og støtter opp? 😄

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 1 nov. 2015 22:20

Aldri alkohol, hva partneren gjør spiller ingen rolle. Jeg liker å ha skjerpede sanser. Hemningene drar uansett på ferie når jeg har selskap av rett person i sengen, så jeg trenger ikke "friheten" i å være beruset.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 1 nov. 2015 22:29 Privat melding

😂😂 vurderer dere alkoholforbud og?

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 1 nov. 2015 23:30 Privat melding

@Hovmester: Jeg skammer meg dypt og inderlig over å bli tatt i dårlig ortografi. Jeg vet da utmerket godt at det heter pizzicato, men var litt kjapp med å klippe og lime fra annen side, uten tilstrekkelig korrekturlesing. Bare vent, jeg sitter klar med rødpennen (og spanskrøret) dersom du noensinne skulle begå en skriveleif...

Poenget var uansett, at det som fungerer for en, ikke nødvendigvis fungerer for en annen. Så å ta seg tid til å utforske og bli kjent, er essensielt for begge parter, synes jeg. Og man må selv ta ansvar for å si ifra eller veilede, verbalt eller non-verbalt, hvis noe er helt feil.

(kvinne 61 år fra Oslo) ma. 2 nov. 2015 13:47 Privat melding

..... Men nå var det gøy å sitte på gjerde å dingle med beina...veldig bra tema E47..