Alle innlegg Sukkerforum

Date 4 and beyond tråd

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) sø. 1 nov. 2015 16:03 Privat melding

F*n så mye fokus på sex her nå ... :-)
Er for gammel/snill for ONS:er og sex på første date ... så .... :

Dere som møtt partnere som det blitt lengre forhold med på nettdatingsider :
Hvordan virker da overgangen fra "kaffedating" til "forhold" ??

Jeg blir alltid uinteressant av en eller an grunn etter noen dater, da hverdagen kryper frem, og står da der uten å skjønne en pøkk ...
Personligt rekord er vel 8 dager/3 dater ...

Er vel litt som å starte et rokkeband på pøben ? Der og da, med litt hjelp av øl, høres det ut som en helt konge idé !!! Tekster, låtnavn og bandnavn renner ut og noteres, og alle er helt i hundre ...
Men noen dager senere står man da der på øvingslokalet helt blank og lurer på hvor det blev av all entusiasme ?? :

What's the secret ?? :)

Og JA! Dette er en dønn ... kremt kremt... seriøs tråd ! :D

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 16:08 Privat melding

Hvis det er nettdating du sikter til så aner jeg ikke. Har ikke datet så mye. Der har nok du mere erfaring enn meg. ;-)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 1 nov. 2015 16:52 Privat melding

Kanskje man kunde hoppe over date #1-#3 og gå rett på #4 ? :-)
Late som man allerede har blitt litt kjent over den første nervøse kaffekoppen (#1) , og kanskje spist middag sammen og gitt hverandre en 'litt lenger enn venskapelig' avskjedsklem (#2).

Og ... hmmm ... date #3 ... hrm ... oi ... ja ... kanskje det hadde vært en idé a starte der ? :)

Kl 18.00-21.00 i kveld, Buddy Scene i Drammen, live musikk, øl og go stemning ! :)
Og er du skikkelig uheldig får du se meg spille og synge en sang jag ikke kan ! :-D

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 17:22 Privat melding

Synes ihvertfall du kan hoppe over date #1, Guitar. ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 17:25 Privat melding

Petter
Kanskje du kan gi den kjære gitarmannen et råd. Hvis man vil videre i et forhold, hvordan skal han da holde på interessen til dama?

Hvordan gjorde du det? Eller kom det bare naturlig?

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 17:32

@Guitar_71: I din startkommentar sier du noe det motsatte av hva du sier i ditt andre innlegg. I ditt andre vil du helst hoppe over de første. Da sier du det samme som meg, men jeg velger å se på det mer som slå de sammen. Jeg har absolutt dårligst erfaring med den langsomme tilnæringen. Tror datene da blir for like, uten progresjon, fremgang og tilknytning. Dette handler om hormoner og er ikke nødvendigvis rasjonelt. Tror vi er blitt litt motsatte jeg - bruker følelser (aka magefølelse) på ting som krever rasjonalitet (kjøper fransk bil f.eks.;), mens vi forlanger at kjærligheten skal være rasjonell. Damp sier jeg - damp ..... ;)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 17:35

Det Mann38 sa. (faktisk veldig ofte/nesten alltid det mann38 sier:)

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 1 nov. 2015 17:58

Greie ting å tenke på er vel:
- til første date; vis at du har lagt litt anstrengelse i det å møte henne. Ta på en fin bukse, ren skjorte, stilig jakke osv.
- gi en god klem (ikke en sånn Trond- Jens-klem) eller bare gi henne et godt håndtrykk når du hilser på henne. Bedre med et håndtrykk enn en pinlig klem.
- snakk om felles interesser, og vis interesse for hennes temaer.
- det å flørteer vel det viktigste på date, ellers kommer man fort i friendsone...
- gi rask tilbake melding, og fortsett kontakten etter daten. Det er ikke lurt å la dama bli sittende å vente på kontakt fra deg. Med mindre hun sørger for kontakten selv da.
- det er vel greit å si ifra tidlig hvordan du ser på forholdet deres slik at hun slipper å lure på hva du tenker og føler om henne. Unge damer blir usikre av dette, mens voksne damer bare går videre.

Tja, noen tips i alle fall. Dette gjelder vel for begge kjønn ville jeg tro. Om jeg bare kunne fulgt dette selv....
Men... jeg har det jo ganske greit om dagen da.

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 18:10

@trønderpie: Voksne damer går ikke bare videre - flertallet i hvert fall. De er som unge jenter på dette området, også de som har vært i forhold før. Slik er også vi menn.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 1 nov. 2015 18:26

Hvis det er snakk om bare et par dater, så er det mange som bare går videre hvis de ikke får noe respons fra h*n de dater. Jeg personlig ville vel tatt kontakt og spørre hvor vi ligger an, slik at jeg enten forsetter, eller går videre. Liker ikke den der perioden jeg ikke vet om vi er...

Men kan det være noe sånt som skjer når gitarmannen sier han sitter igjen som et spørsmåltegn? Jaja, det kan jo hende han ikke var den rette mannen for disse damene også da.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 1 nov. 2015 19:08 Privat melding

Gjorde vel nesten det.. Hoppet over date en og to hvertfall (slik jeg normalt tenker at date er) hun kom på middag hjem til meg, og date to var en heldags tur som endte i overnatting.. Fungerte helt fint det, men i ettertid så vi at vi savnet bli kjent fasen.. Alt gikk fryktelig fort, så det ønsker jeg ikke gjøre igjen.

Skjult ID med pseudonym Student1 sø. 1 nov. 2015 19:12

1/2
For èn gangs skyld velger jeg anonymitet (rett og slett fordi en potensiell partner her kanskje ikke er så gira på å høre om en eks?)

Tror ta-med-hjem beskjeden er, hvis man ikke vil lese historien bak:
Man trenger ikke gå for fort frem, ta det som skjer med en solid dose humor - spesielt hvis man er litt nervøs for å drite på draget, kan man; så les personens kroppsspråk. Gi ting mer enn èn sjanse! At noe går galt første eller andre gang betyr ikke at man skal gi opp (selv eksamener kan man jo konte!)

Forrige samboer traff jeg på en nyttårsfeiring med felles bekjente og jeg falt pladask fra første øyeblikk. Småpratet litt utover kvelden sånn sporadisk, men jeg var egentlig sikker i min sak på at det måtte bli oss :p Hun dro forholdsvis tidlig mens jeg ble igjen da vertinnen var en av hennes beste venner og jeg måtte spørre og grave litt vettu! Vertinnen ga et par små tips og råd - men ikke noe utleverende/personlig etc. så jeg hadde forholdsvis blanke ark å forholde meg til.
Nå bør det nevnes at dette var vel første gangen jeg har vært på date + siste jeg hadde vært sammen med var samboeren før der igjen et par år tidligere. Jeg har vel hatt dater med 3 jenter tilsammen i livet - så jeg er så langt fra noen ekspert man kan komme! ;)
Men men:
Spurte 2. nyttårsdag om jenta ville ta en kaffe/lunsj og det sa hun ja til. Så traff hverandre noen dager etter - hadde det hyggelig. Tross i at jeg var fryktelig nervøs i starten (OG kom 10-15 min for sent... Hun tok det heldigvis med stoisk ro. Ting Tar Tid ble etterhvert et felles motto :p ). Avsluttet med Hadet-klem og hvert til vårt.
Småtekstet litt frem og tilbake etter det og avtalte nytt møte på restaurant - da middag. Også hyggelig, praten satt løst, hun har lett for å le (og det gjorde meg MYE tryggere) og på ny en hadetklem.
3. date var hjemme hos far (han var bortreist altså!) siden han hadde en, pent sagt, sentral og veldig nøytral leilighet. Vin og hjemmelaget mat fra en som er rimelig handy på kjøkkenet gjorde at det var en strålende kveld - inntil jeg fikk en telefon at en kamerat fra VGS hadde dødd samme dag i en bilulykke. Så det la en demper på stemningen. Ny hadetklem, men litt ekstra lang den gangen. Da raste jo spørsmålet i hodet om det var pga kompis eller om hun likte meg? Kan også nevnes at hun var rimelig barmfager og jeg antar at jenter som er det, vet forskjell på en klem som presser dem på eller holder litt avstand? Jeg konkluderte vel med at hun likte meg ;)

Skjult ID med pseudonym Student1 sø. 1 nov. 2015 19:12

2/2
4 date var hjemme hos meg (Valentines hvis jeg ikke husker helt feil så ~6uker etter første date) - middag og vin etc. Da det nærmet seg slutten og jeg fortsatt ikke hadde gjort noen manøver så sa hun bare "jeg går ikke ut herfra før du har kysset meg" (Takk og lov for jenter som tør å ta insj!).
[Kanskje tilogmed flaut å innrømme - men pseudonym er pseudonym og jeg er åpen på det meste til vanlig- men den kvelden endte opp i senga. Og for første gang i mitt liv fikk jeg den ikke opp. Prestasjonsangst de luxe. Og det skjedde ved forsøk nr 2 og 3... Da var det rett til legen (+en psykologtime for "bevis") og vips så hadde man noen pakker Cialis. Selvsagt på forsøk nr 4 så var det "den tiden i måneden", for hun hadde liksom ikke regnet med at det kom til å bli så mye action...
Så der lå vi da, side om side; jeg hadde slått opp telt med dyna og hun var bekymret for mitt hvite laken... Var vel da jeg nevnte pillene jeg hadde tatt en times tid før. Hun stirret litt ut i lufta i et halvt minutts tid før hun startet å småle, så begynte jeg å småle og til slutt knakk vi sammen i latterkrampe. Enden på visa var for øvrig god ;) ]

Etter det falt vel ting bare mer og mer på plass? Vi gikk noen små turer i nærområdet i byen vi vokste opp i begge to (Blir så romantisk på våren vettu ;) ), spiste middager og skravlet, overnattet etc. Hverdagen kom seg smygende på med ekstra klesskift som ble lagt igjen etc :)

Skjult ID med pseudonym Student1 sø. 1 nov. 2015 19:27

Jeg er altså nesten rake motsetningen av Mann38.
Dels fordi jeg mener at sex er forbeholdt to som er glad i hverandre. Ikke noe pietistisk/religiøst bak det, bare en personlig preferanse.
Kjemien kan godt være der - men kan hende den skjuler seg litt bak usikkerhet hos den ene eller begge.
Ikke alle som åpner seg helt på første date eller er like kjappe i replikken ;)

Skjult ID med pseudonym Student1 sø. 1 nov. 2015 19:33

@Hovmester: Del to er der den!
Musikken tok slutt etter tre år (samboere i godt over to). Var jeg som følte at vi var altfor forskjellige i hva vi likte å gjøre i hverdagen etter skole/jobb - så jeg begynte etterhvert å grue meg til å dra hjem. Burde lært fra første samboerskap at man bør snakke ut om ting ;)

Vi hadde en relativt innbitt kamp mot helsevesenet siden jeg ble en kasteball mellom sykehus for en operasjon. Tror den skapte et samhold vi ikke tenkte over og dermed holdt sammen mye lenger enn det som ellers ville vært naturlig.
Vi skiltes ikke som uvenner - selv om vi ikke har noe kontakt i dag - og det er jeg veldig glad for :)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 19:39

@Way to go student1 - det som funker for deg!! Likte spesielt at dere satt og lo når du hadde slått opp teltet :) Begge 2 i dusjen neste - funker fint der (snakker av slankbygd erfaring;)

(kvinne 23 år fra Buskerud) sø. 1 nov. 2015 19:49 Privat melding

Sex? Hvor? Hvor er der sex???

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 19:56

@karenina: Stundom i diverse norske (og allverdens) senger, og unevnelige andre steder..

(kvinne 23 år fra Buskerud) sø. 1 nov. 2015 20:11 Privat melding

Mann38

Kom frem i lyset.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 1 nov. 2015 20:14

@Karenina Sorry, no can do. :)

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 20:21 Privat melding

@Guitar_71: du sier selv noe interessant i innlegget ditt: "jeg blir alltid uinteressant av en eller annen grunn etter noen dater". Hvorfor tror du selv at du blir oppfattet som det? Min erfaring med menn som ender opp som uinteressante er fordi dem ikke deler noe særlig av seg selv. Prat om været i det uendelige holder ikke. En annen grunn er hvis de er for lite "på" ifh til å holde kontakten varm . Det daler fort hvis det går 1 uke mellom hver gang man snakker sammen (meldes/ringes) Og da er jeg inne på nr 3 : å være villig til å rydde tid til å ses. Er den andre for travel og ikke prioriter å ses så.. Vel.. Uinteressant. Nr 4: blir det ikke noe kyssing og kos så vips! så er man over i vennesonen. Og vedkommende kikker etter nytt bytte 😁

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 20:23

@Mann38: Om det ikke er alderen, men du er opptil 2/3 så gammel så kan du hilse på under radaren vet du. Kom igjen åndsfrende. Jeg kan ikke, er 50 og kunne om jeg hadde vært rask og ikke sein vært bestefaren hennes.

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 20:23 Privat melding

Og jeg understreker : kyssing er viktig! Det er selve nøkkelen 😉

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 1 nov. 2015 20:30

@Li39 Riktig! Akkurat som at tango starter med the walk, så starter ethvert forhold med et kyss, det er nøkkelen!

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 20:36 Privat melding

@Mann38: akkurat! Det må kysses! Jeg var selv på date en gang hvor daten var litt sånn tja... Men så kom kysset - og snudde hele faderullan! Kortslutning i sikringsboksen😁🎉

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 20:36

Li39: Definisjoner er også viktig. Hva er kos på nr. 4 når det oversettes fra kvinnespråk til herrespråk? Har ikke fanari. Og god bedring av forkjølelsen. Av egen erfaring vet jeg at Jæren burde vert bygget inn under tak og vegger. ;)

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 20:40 Privat melding

@undrer lit: det vil jo være forskjellig fra person til person. For min del er kos (tidlig i datinga) klem, kyss (mye kyssing), stryke på , armkrok, holde hånden, ligge tett på sofaen og se film etc.

Skjult ID med pseudonym Student1 sø. 1 nov. 2015 20:44

@Undrer lit: Jada! Både hobby, studier og families yrkesvalg gjør meg lite sjenert for det meste av sånne ting ;) Hvis man ikke kan le når man er oppi en situasjon, som fra utsiden blir noe komisk, når skal man le da? :) Forholdet må være lystbetont (gjerne på flere måter ;) )!

Den tråden har jeg ikke sett/lest ennå - men skal ta en titt! Får se om det blir pseudonym der eller ei ;) Litt synd hvis folk lar utålmodighet definere hvem de ender opp med (kanskje en gjenspeiling av et samfunn der man forventer umiddelbar tilfedsstillelse og ikke vil jobbe med ting over tid? Gudene vet :p)
Det hjalp nok på at jeg/vi var såpass forelsket og relativt tilgivende for ting man ikke helt kan styre selv. Glad du likte lesingen såpass at det var ønske om en del 3 :D

@Mann38: Haha, du er nesten et decenniel eldre enn meg - så allerede der er det kanskje litt forskjellige jaktmarker? Men ja, alle har sine preferanser. Ytterst sjeldent jeg ønsker å diktere hva som er rett eller galt der i gården :) Og fryktelig kjedelig hvis alle var like!

Helt enig i en ting der - det bør være noen signaler om at man ønsker at det skal bære noen vei! Akkurat der hjalp det nok at en god venninne av henne hadde blitt rådført - så hun visste nok at jeg var langt over snittet interessert ;) Generelt har man derimot ikke den bakgrunnsinfoen og da er det dumt å nærmest kaste bort tiden til hverandre hvis man ikke klarer å vise et snev av interesse.
Har nok havnet i vennesonen en del ganger nettopp pga det ;)

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 20:47 Privat melding

Helt enig Li39! Kyssing! Yess! Må til! Gjerne så fort som mulig!! Kan lese sååå mye ut av kyss! 4.dater uten kyss? Da hadde jeg lurt!

(mann 46 år fra Akershus) sø. 1 nov. 2015 20:52 Privat melding

@Li39: Tjaa ... Har vært noen "dampende" dates #2 og #3 ... Og jag snakker ikke om vær og politikk... Ja... Omtrent allt motsatt av det du beskrev...

Av og til lurer jeg på om jag er for mye "på"... ?
Men det er nog bare så enkelt som at jag ikke møtt hu med stort H enda ... Og vise versa ...

Prøvde egentlig bare å få fokusen bort fra sex her ...
????

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 20:56 Privat melding

@Guitar_71: jeg håper du ser at jeg beskrev hva som gjør en mann uinteressant for min del, ikke at dette nødvendigvis er ting som beskriver deg. :) Men ja - mulig du (vi alle) ikke har truffet den rette. For da er interessen naturlig gjensidig og ingen står igjen som uinteressant :)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 20:59

@gille: sist gang for for mange år siden jeg havnet i venne-sonen var da kysset ble utsatt til date 2 og det var for kort og overflatisk, og date 3 gikk i dass. Og det var hun dama jeg fremdeles sammenligner alt med. Og hun var/er 2,5 år eldre enn meg og er dessverre singel ennå (what a waste:(

Etter det: Slå sammen (akkurat som med småkommuner) flest mulig dates til færrest mulig.

@Mi39: da er vi kalibrert - forspill er essensielt

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 21:02 Privat melding

Kysse på første date! Helt innafor! Ihvertfall føl at man har lyst til å kysse! 😜😊😘

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 21:08

@Guitar_71: For mye? Hadde det ikke vært for -E47 fortjenstfulle initiativ hadde det jo vært rene kirkekontoret her. Dette er en datingside - der jenter og gutter, kvinner og menn gjør feewiit er en del av pakka. Slike tråder er for å få bort sex-skrekken. Ellers kommer vi vel til å sitte her å taste i rullator hele gjengen.. ;)

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 21:09 Privat melding

@undrer lit: du understreker poenget med det du forteller. Kjipt at hun glapp da..

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 21:10

@Villrosa: Det har det og.... :-*

Skjult ID med pseudonym my sø. 1 nov. 2015 21:13

Guitar_71
Er du litt for tilbakeholden og forsiktig de første datene, eller prøver du deg på tungkyss etter fem minutter? Begge deler kan virke litt uinteressant. Særlig det første. Mange jenter tenker at du ikke er interessert, hvis de ikke føler at du begjærer dem bittelitt vaffal, og da går de sakte opp i røyk, som alver i morgensolen.

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 1 nov. 2015 21:34

@Li39 (sorry trykkleifen): Ja, dessverre. Hun er omtrent en 10 år eldre utgave av deg omtrent tror jeg. Og det er en kompliment større enn du aner..

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 21:47 Privat melding

@undrer lit: det aner meg at det er et stort kompliment... Tusen takk må jeg si da:)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 1 nov. 2015 22:16 Privat melding

@my : Hvordan jag er på dater kommer jo like mye an på dama som på en selv ! :)

Skjult ID med pseudonym my sø. 1 nov. 2015 22:25

Guitar_71
Tja. Så hvis hun er litt tilbakeholden, avmålt eller forsiktig, så blir du det samme? Er du sikker på at du leser dem riktig?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 1 nov. 2015 22:30 Privat melding

@my : jag er 100% sikker på at jag leser dem helt på trynet til h****e feil ! :-) Ellers hadde jag vel ikke vært her inne ? he he ...

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 23:11 Privat melding

Hvordan komme videre med datingen ?

Av egne erfaringer er det denne kjemien som gjør at man kommer videre. Når man treffer noen hvor interessen er gjensidig, det er gnist og spenning. Begge parter tar del i å skape en god relasjon, ting bare flyter helt naturlig. Etter noen dater går en over til å bare henge sammen å ikke kalle det date lenger. Man har det kjekt, trygt og godt sammen. Mye flørt og spenning, good times ! Så etter en del uker / måneder så sier gjerne den ene ; er vi kjærester nå eller ? Uhm, ja sier den andre. :)