Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få han intressert igjen !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym solskinn sø. 1 nov. 2015 22:06

Har hatt et uforpliktene forhold til en mann i 6 mnd, vi var enig om at det ikke skulle bli noe seriøst. Men vi gjorde mye mer enh bare å ha sex så da kom følelsene snikenes og ble litt sterke en forventet for min del. Han sier han var betatt av meg men ikke forelsket så vi ble enige om å avslutte det hele før det ble for komplisert. Vi har møtes 2-3 ganger etter det. Men nå er det ingen kontakt...gått 2 mnd ca, og jeg kjenner at jeg ikke klarer helt å glemme han, og føler at jeg gir opp en bra mann. Noen råd om hva jeg kan gjøre for å signalisere min interesse, hva liker gutter/ menn av oppmerksomhet fra ei dame, eller er det instinktivt at menn skal jakte ? (at om han hadde følt det samme så hadde han tatt kontakt )

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 1 nov. 2015 22:13

Ikke ti ville hester kan holde en interessert mann unna er min erfaring. Når du ingenting hører så er det ingenting å hente der er jeg redd. Lykke til videre.

Skjult ID med pseudonym coca cola sø. 1 nov. 2015 22:25

Å få han intressert i sex med deg igjen er nok lekende lett å få til uten anstrengelser.
Men å få han intressert i noe mer tviler jeg på at er mulig.
Hadde han vært intressert så hadde han tatt kontakt.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 22:35 Privat melding

@ts: jeg har lært meg én viktig ting: å se på handling framfor ord. Action speaks louder than words. Og han her har vel dessverre talt. Trist, men leit.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 1 nov. 2015 22:40 Privat melding

Yepp, det de sa!

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 1 nov. 2015 22:41

..... mulig livet hans har gått videre, med ny sexparter/elsker, så da trenger han ikke mer fra deg?

Det var vel derfor dere ikke var kjærester i utgangspunktet...., fordi han ikke ville forplikte seg og kunne trekke seg ut. Kanskje han merket at du fikk følelser, og da ville han ikke mer!? I hans øyne kan han til og med se på det som snill og skånsomt ovenfor deg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 nov. 2015 23:21

Bare glem det. Han har gjort opp sin mening om deg og den vil du ikke kunne forandre på, samme hvor mye du måtte ønske det.

Så det er nok bare å komme seg opp på hesten igjen og ri videre. :P

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 1 nov. 2015 23:23

Solskinn - jeg kjenner følelsen selv, desverre. Det går heldigvis over.... det er bare så vondt mens det står på. Jeg tror også at selve avvisningen er vel så vond, som det at du ikke skal treffe ham igjen.
Be strong - du vil ikke ha en som ikke vet å digge deg opp i skyene ;-)

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 1 nov. 2015 23:39 Privat melding

@ Petter1980: menn altså... 😂

(mann 35 år fra Oslo) sø. 1 nov. 2015 23:59 Privat melding

Mye "negativitet" her, kan være han tenker det samme om deg. At du ikke er interessert på den måten og at han ikke vil ta kontakt. Det er ikke nødvendigvis sånn at alle menn tenker at de må gjøre første fremstøt. Men det bør vel du vite bedre som har møtt fyren noen ganger.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 nov. 2015 00:10 Privat melding

Jo takk, egentlig vet jeg ikke om det ble så mye bedre, men tror ikke jeg lagret det forrige noen plass så nå er det nok ingen vei tilbake.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 2 nov. 2015 00:12 Privat melding

Slenger meg på Gravlax og klippekort. Du vet ikke før du har spurt, og du vet ikke hva han tenker heller.
Kanskje tenker han: "faen at jeg lot henne gå, men nå er det sikkert altfor seint å ta opp kontakten igjen. Jeg må jo se ut som den taperen som kommer krypende tilbake når jeg har avvist henne"
Jeg har vært en litt i samme situasjonen som han i deres forhold for en del år siden, og angret meg ganske godt etter en stund.
Var egentlig ikke verre enn å spørre om hun ville treffes igjen - og da var det vel et halvt eller ett år siden forrige kontakt. Endte opp med at hun avlyste, men likevel; du vet ikke før du har prøvd :) Verste fall får du ikke svar, avslag eller så dilter det litt videre før det koker bort i kålen. Uansett får du en eller annen form for svar og i beste fall så går det knall :)
Gjør noe så enkelt som å sende en melding a la: "Hei! Lenge siden sist nå. Lurte på om du kunne tenke deg å treffes en dag?" Eller noe i den duren. Trenger ikke være utleverende eller noe sånn - vil han ha kontakt så går det vel videre derfra :)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 nov. 2015 00:19 Privat melding

Ja, du har sikkert rett Hovmester. Mulig solskinn følte litt mer på det enn han.

Ikke at jeg er noen ekspert men, solskinn: Hvem initierte kontakten de 2-3 siste gangene? Hva ble gjort? Hvordan var stemningen?

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 2 nov. 2015 11:28 Privat melding

“Never make someone a priority when all you are to them is an option.”

Skjult ID med pseudonym Impala ti. 3 nov. 2015 13:56

hahahahahahaha jeg DØR av kontrasten mellom denne tråden og den "det er bare sex, jeg har ikke følelser"-tråden.

"I hate to say I told you so", osv.

Skjult ID med pseudonym Impala ti. 3 nov. 2015 14:00

Jeg bare lurer når folk kommer til å innse at uforpliktende forhold er ikke så uforpliktende og ukomplisert som de skal ha det til, jeg. Du vet, komme ut av fornektelsen litt.

Skjult ID med pseudonym Impala ti. 3 nov. 2015 14:35

De klarer seff det. Men etter min subjektive mening så er det så mye som er "tatt hånd om", justert, vridd og filt ned at når man skal være et menneske videre med en person du vil være kjæreste med, så er det noe som skurrer og du får det ikke helt til og lurer på hvorfor.

Det å klare det kommer med sin pris som ikke er tydelig og åpenbar der og da. Det ser man tydeligst på de som er 35-40+, som allerede har vært gjennom en "sånn" periode og har lært av det. Hvorfor da gå i samme felle som en feks 20-åring?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 nov. 2015 15:23

Beklageligvis tror jeg ikke du noen gang vil få ham interessert igjen.
Og skulle han bli det, vil det komme fra ham - ikke deg.
Han ønsket en relasjon til deg uten forpliktelser fra starten.
Dette var han tydelig på, og når menn er tydelige, tro dem.

Jeg ser at det kan virke som om du ønsker positive svar, svar som gir deg håp. Pass bare på at du ikke bruker mange år på en som ikke vil ha deg. Du er verdt bedre.