Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 16:49

Kjiiiiiiiipt å møte DEN mannen, men kjenner etter flere dater ingen kribling........ Hvor mye tid bruker dere på å bli kjent for å kjenne om kriblingen kan komme? Det skal jammen ikke være lett...

Skjult ID med pseudonym Wille to. 5 nov. 2015 16:59

Hvis jeg ikke kjente tiltrekning og spenning etter flere dater, så kommer det neppe heller. Det er vel min hovedregel i alle fall. Kan selvsagt utvikle seg noe fint langsomt over tid. Men hvis gnisten totalt mangler etter flere møte... Nei da bakker jeg ut.

Har du veldig lyst til å bli tiltrukket til han? Fordi han på mange måter er veldig ok og "riktig"?

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 nov. 2015 17:04

5 min.

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 5 nov. 2015 17:07

Den der fordømte kriblinga .. spørsmålet er bare hvor mye av det som er lært atferd - som hos flinke datere, som kan konstruere slike kriblinger - kan den komme mer naturlig hos noen som ikke er så godt bevandret på en mer naturlig måte etter en gitt tid. Viktigheten av å by på seg selv i den kritiske fasen er viktig, og ofte gjeldende - har personen noe mer å ny på, eller er dette alt jeg - og hvor lenge skal jeg vente? Fysisk eller mentalt - helst begge deler

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 17:17

Her snakker vi om en genuint ærlig og flott mann, som ikke er erfaren dater. Jeg er nok mer erfaren der, gitt....

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 nov. 2015 17:19

Guybrush
Tillært fløring (eller det du kaller konstruering av slike kriblinger) er noe av det absolutt minst sexy jeg vet. Vær så snill, karer: Slutt med det!

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 5 nov. 2015 17:28

Beklager. Glemte å skrive at det ikke handler om typen din, men mer generelt - han du dater vet du kanskje selv best om hvorvidt han passer deg - og den fordømte kriblinga handler om meg, og at det er et savn hos de fleste som har forventninger til kjemien i en date .. beklager igjen, beklager .. https://www.youtube.com/watch?v=INLkx3OZNVY

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 17:29

Hvis ikke jeg ikke har merket kribling (seksuell lyst / kjemi) i løpet av den første kaffekoppen, så går jeg. Har prøvd å være lenger, men det blir bare klamt.

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 5 nov. 2015 17:40

Er man for mye i kontroll, og makter å styre flørten og kontrollere kriblingen, så se ikke bort ifra at du står ovenfor en flørt og ikke en drømmekjæreste

Drømmekjæresten ønsker ikke å være kontrollert i sammen med deg, men vil fly til uante steder ..

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 5 nov. 2015 18:15 Privat melding

Hmm..., kan dere ikke svoger til kjenne kribling, for så å oppdage at det bare er forelskelse i forelskelsen og ikke fyren/dama?

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 5 nov. 2015 18:16 Privat melding

*svoger = av og til

Skjult ID med pseudonym Guybrush to. 5 nov. 2015 18:32

.. vil så gjerne, vil så gjerne :)

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 18:37

Har ventet på gnisten....

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 5 nov. 2015 18:49

Hva er flere dater?
Noen bruker tid på åpne seg opp. Er tennpluggen sota ned så har jeg hørt man skal rense den med litt bensin! ;)

Spøk til revolver: Jeg er uenig med de som mener det skal være en gnist der umiddelbart. Men det må være en tiltrekning. Du skriver DEN mannen. Da regner jeg med at det er en hel del flotte kvaliteter ved fyren. Årsak til at han er uerfaren? Flotte folk kan jo være single lenge (er jo bare å se på forumet her det! ;) ). Men er det nyskilt, enkemann eller andre forhold som gjør det? Kan jo alltids være en ubevisst greie oppi hodet til folk som sier dem at dette er "galt". Ikke moralsk galt, men mer "uvant-galt" og det er en slags ubevisst konflikt mellom delen som sier at man må være forsiktig og delen som sier nå skal jeg kose meg!
Da sender man jo ikke signaler om at nøkkelen skal vris om og tennpluggen sprake akkurat. Men snakker vi 5-6-7 dates så ville jeg nok heller sagt: Ta kontakt når du er klar - er jeg singel fortsatt så kan vi gi det et nytt forsøk? Det er vel lov å legg ting litt sånn på is, eller? Er heller ikke særlig bevandret i dette landskapet.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 19:08

Min date har vært skilt i noen år og er veldig klar. Jeg hadde fått en utrolig flott mann viss gnisten bare kunne komme...

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 19:09

Gnist, kribling øyeblikkelig, ellers takker jeg for meg. En god strategi. Å sitte og slurpe kaffekopp etter kaffekopp i evigheter uten å kjenne noe er en dårlig strategi, det ender i ingenting.

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 19:58 Privat melding

Må vel si meg enig i Mann38 og Mjau - gnisten bør være der ganske så umiddelbart. Man bare VET når det inntreffer og er gjensidig , og da trenger man ikke gruble , lure og analysere .Så er det disse kyssene da, som jeg mener det ligger så mye i...

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:08 Privat melding

@Hovmester: spot on :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 20:10

Kyss er med på å bekrefte kriblingen, @Li39. Svært viktig å bekrefte den for felles nytelse og fremtid! :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:15 Privat melding

@Mann38: jepp. Gnisten i forkant fører til kyss. Helt naturlig og av seg selv. Det føles bare...riktig...

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 5 nov. 2015 20:19 Privat melding

Den som bare kunne kjenne den kriblingen igjen. *sukk* Håper det ikke blir lenge til. 😘

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 20:29

Den kriblingen skal gjøre at hendene mine finner hennes og stryker forsiktig, at jeg leier henne til bussholdeplassen og sender henne på bussen med et sugende kyss. Hvis hun ikke allerede fra bussen sender sms med bønn om tidspunkt for mer kyss, så er skuffelsen påtagelig inni meg. ;)

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 20:30

Det kriblet og gnistret så det holdt i sommer, men var likevel feil...VET jo hvordan det kjennes, men hvilken variasjon er rett..

MOVE ON GIRL; MOVEON!

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:35 Privat melding

@Mann38: sweet:)

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:38 Privat melding

@Sunny: hvis det gnistret og Kriblet i sommer, har du da noen formening om hvorfor det sluknet?

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 5 nov. 2015 20:39 Privat melding

Å kysse til en blir het og varm og mister alt vet å forstand det er deilig det ,husk det alle mann ,i morgen kan hjerter settes i brann ..

Ts skriv deg vil jeg ha ...du er min gi meg nummeret ditt .enkelt men sjarmerende

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 20:46

@ Li39: I sommer ble det ikke mer enn en veldig deilig sommerromanse - barn, avstand, jobb osv passet ikke helt sammen. Men deilig var det ;-)

@Afrodites: Jeg har ikke noe problem mht førstemeldinger ;-)

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 5 nov. 2015 20:53 Privat melding

sorry den delen skulle i en annen tråd ,surrer litt rundt frem og tilbake her :-)

(mann 38 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:56 Privat melding

Jeg kjenner det kribler alt ved meldingene iblandt.. Er jeg overfølsom kanskje ? Hehe. Nå skjer ikke det så ofte da så setter kanskje litt ekstra pris på det når det først er noe god dialog i luften.

Ved et møte / date ønsker jeg å merke at det er "noe" der ganske tidlig, da har man noe å bygge videre på.

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 20:59 Privat melding

@Mann38: enig, man blir ikke med hjem på første date. Man tar bussen hjem og nyter smaken av kysset på leppene. Kriblingen og gnisten skal nytes som den deiligste karamell. Og man skal kjenne at man har lyst på flere kyss, holding i hånden og tette klemmer., :)

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 5 nov. 2015 21:05

Apeøya? :p Her må det være noe jeg ikke har fått med meg.
Men altså: Høres ut for meg som at alle her forventer kjærlighet ved første blikk? Sier ikke at det ikke kan skje (det har skjedd meg), men det er ikke helt standarden heller, såvidt meg bekjent i alle fall. Er dette noe dere har hatt med alle eks'er eller noe dere bare drømmer om? Evt drømmer om, basert på erfaring? Eller bare misforstår jeg hva dere mener med gnist her nå?
Synes folk virker veldig utålmodige. Men jeg er enig i at man må kjenne noe. Det kan være alt fra en generell attraktivitet til noe (utseende, intellekt, morsom -dere skjønner tegninga). Hvis ingen av de tingene er på plass så skjønner jeg nesten ikke hvorfor man dro på date i første omgang (man får vel et visst inntrykk her først, nicht war?). Jeg gir nå de fleste ting en sjanse nr2 (kanskje tilogmed 3). Statistisk grunnlag på èn date? psshhht....
Gnis eller ikke gnist - alle er vi her, single som fy :p

@TS: Kanskje har dere for likt eller for forskjellig MHC2? :p hvem vet? Par år etter brudd skulle man jo tro han var klar ja.
Samtidig så jeg et av leserbrevene til Preben om en som var nylig skilt etter et forhold som hadde vart siden tenårene. Er ikke alle som helt vet hva de skal gjøre når de starter på scratch heller. God lesing! :)

@Mann38; du har snakket om å slurpe kaffe i evigheter flere ganger. Datene kan da ikke være så himla kjedelige? ;) Kan gjøre andre ting enn å drikke kaffe, man kan gå en tur, ta et kurs i noe man ikke kan (dans, keramisk kunst, whatever) eller en haug med andre ting. Hvis ikke daten gikk helt som ønskelig så har man jo fått noe ut av den likevel med noe slikt?

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 21:10 Privat melding

@Sunny: det er leit når avstand, jobb, ulike samværsuker "kveler" en gnist som er der..

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 21:20 Privat melding

@Student1: for min del så forventer jeg ikke kjærlighet ved første blikk. Jeg stiller i utgangspunktet med lave forventninger og åpent sinn når jeg skal treffe noen. Men jeg velger i utgangspunktet å treffe noen jeg på forhånd tror jeg kan komme til å like. Det skal være sagt at jeg personlig har opplevd kjærlighet ved første blikk, og den varte i til sammen 15 år🎉 Det er gjerne sjelden at det starter slik, men det hender.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 5 nov. 2015 21:25

@Sunny: Fysisk kribling alene el. der følelsene er aktivert? ;-) Jeg regner med at daten din ikke er den første i ditt liv og da vet du sikkert når følelsene er på gang. Hvis han er så flott som du sier så går det fint å gjøre ting sammen sånn at det ikke blir oppfattet som date. Kanskje dere da kommer bort fra denne forventningen som kanskje står i veien. Må tilføye at jeg ikke vet hvordan dere møtes nå....

Når det gjelder meg så liker jeg å bli kjent først og følelsene har vokst fram ut i fra vennskapet el. det vi har etter en tid. Men har også møtt noen der det har vært kjemi og oppstått elektrisk spenning med en gang, men da har jeg etterhvert trukket meg tilbake for å analysere hva dette er for noe. Er det forelskelsen for dens egen skyld? Er det kun fysisk? Er det regelrett dating så se om det er omstendighetene og stemningen er grunnen el. noe mer. Se om det kun er det fysiske alene som jeg ikke er interessert i å etablere.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 5 nov. 2015 21:25 Privat melding

@student1
Jeg har opplevd begge deler. Kjærlighet ved første blikk og jeg har prøvd forhold uten kribling. Eller uten de riktige følelsene om du vil. Det siste er ikke noe jeg råder til i alle fall. Hvor lang tid skal man vente da til at noe skal skje følelsesmessig? Jeg må kjenne noe den første daten, ellers er det ikke noe vits. Men jeg må ikke føle at tærne krøller seg, eller bli øyeblikkelig forelsket, men NOE må jeg føle.

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 5 nov. 2015 21:38

@Hoover: Monkey Island? Bare hørt om gitt! Og vil på ingen måte påstå at noen skal ta til takke med 2.sorteringen av Amorspiler når koggeret hans kunne trengt en refill! Men hender jo at han treffer subkutant i stedet for rett i åra - ikke sant? :)

@Li39: Godt du stiller med et åpent sinn (Og trutmunn ;) :P )
Å jada! Som jeg skrev i en annen tråd så har det smelt godt en gang før! ;) Og det er med skrekkblandet fryd når det skjer! :) Første samboer måtte omtrent henge i leggen på meg, men kjærligheten blomstret etter en (liten) stund den! 4 år senere pakket hun sakene og dro. Samboer nr 2, som det smalt med, og hvor kjærligheten også blomstret, var det jeg som gikk fra etter en 3 års tid. Begynnende kjæresteforhold er blitt FWB og min aller beste vennninne som det utviklet seg noe med over tid skar seg totalt (var verre å miste en venn enn en kjæreste sånn sett). Hybelvenninne som det gnistret bittelitt med viste seg å være komplett gal...

For lite til til å si noe konkluderende - men det kan gå bra og det kan skjære seg uansett hvordan starten var er altså min erfaring - så nå er jeg her ;) Tror at når jeg får god kontakt her, så kommer det til å være en rimelig god kontakt ute også. Er jo noe ved personen som gjør at man vil treffes? :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 21:46

@Li39 Jepp, jeg liker å sende henne avgårde i den tilstanden etter første date. Synes du tre dager blir for lenge å gå sånn og suge på den karamellen og kjenne på lysten på mer? :)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 5 nov. 2015 21:46 Privat melding

@Hoven
Nei, det er ikke den riktige følelsen. 😜

Skjult ID med pseudonym Impala to. 5 nov. 2015 21:49

Jeg er i lignende situasjon. Har vært på et par dates og jeg er nysgjerrig, og hun virker kjempehyggelig. Men jeg føler fortsatt ingenting.

Det skal sies at jeg er blitt kraftig svidd for ikke så lenge siden, så jeg er kanskje litt ubevisst defensiv og forsiktig enda. Men jeg vil ha noe nytt, har fortsatt troa, håpet og alt det :) Jeg trenger tid. Det er ikke som om hun byr på seg så veldig mye heller. Jeg tar det en kaffe om gangen, og ser hvor den veien fører meg.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 21:59

@Mjau: Innerst inne vet jeg nok hvorfor jeg ikke tør å slippe løs følelsene i dette tilfelle, men veldig trist når han har så sterke følelser - og vi har ikke en gang kysset...

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 22:00 Privat melding

Mann38: 3 dager er akkurat på grensen. Kribling er ferskvare og bør behandles deretter :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 22:06

@Li39 Altså helt perfekt. Kan ikke bli for mye stress i starten heller, men en skal slippe å vansmekte altfor lenge. Og to dater på tre dager er ofte i min verden. ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 5 nov. 2015 22:10 Privat melding

Enig med mjau der , Alle trenger å få vite hvor de står ,du kan jo ta tiden til hjelp å se hva som skjer , men ærlighet er viktig

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 22:13

@Petter1980 Nope. Når jeg først gjør det, så er det med noen jeg mener jeg kommer til å kjenne kriblingen med fra første stund. :)

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 5 nov. 2015 22:16

Ærlighet er viktig og magefølelsen skal en lytte til! Får ta helga til hjelp ;-)

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 22:23 Privat melding

@Sunny: Følg magefølelsen, det holder jeg med deg i:)

(kvinne 46 år fra Rogaland) to. 5 nov. 2015 22:29 Privat melding

@Mann38: hva er det som gjør at du i forkant tror det kan komme til å krible? Hva vekker nysgjerrighet? Og hvordan vekker du nysgjerrighet hos den andre når dere treffes? Noen sjarmtriks å dele?:)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 22:30

@Petter1980 Du må lese det jeg skriver. Jeg skrev at 2 dater på 3 dager er ofte i min verden. :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 22:41

@Li39 Når det gjelder hvorfor jeg tror det kommer til å krible i forkant, så er det feks et søtt smil slik du har. :) Villighet til å fortelle om seg selv, ærlig og åpent. Noen like livsverdier, men likevel akseptering av forskjeller. Da har du vakt min nysgjerrighet, og tro på at det kan komme til å krible under et treff. :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 5 nov. 2015 22:43

@Petter1980 Jeg er ganske tilbakeholden og til tider litt sjenert, så jeg velger mine dater med omhu. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 6 nov. 2015 10:23 Privat melding

@Mann38: jeg tror du er en fin fyr:) Fortsett med å være selektiv, skru på den sjarmen jeg forestiller meg du har, stryk hånden som kommer smygende over bordplaten og send henne avgårde på bussen med kyss som bare får det til å krible etter mer. Lykke til, du har en god oppskrift i mine øyne:)

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 6 nov. 2015 10:53

@Li39 Takk i like måte! (at du er ei fin dame, that is) Du burde ikke bo så fjernt avgårde der nede på sørvestlandet! :D

Jobber faktisk med å følge oppskriften min as we speak. ;)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 6 nov. 2015 11:02 Privat melding

@Mann38: Keep up the good work. Det virker, det kan jeg selv skrive under. Lykke til videre, Mann38. Har troen på deg:)

Skjult ID med pseudonym Impala fr. 6 nov. 2015 11:27

og Li39 er søt som faen, så jeg bare sier tut & kjør!

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 6 nov. 2015 12:18

Gutter, gutter, slapp av! @Li39 bor jo langt pokker ute i provinsen, og er således utilnærmelig for oss som ikke vil reise land og strand rundt. Hadde jeg bodd i Rogaland ville jeg selvsagt løpt etter henne og ikke gitt meg før hendene kom krypende over bordet! :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 6 nov. 2015 12:33 Privat melding

Og jeg har nettopp truffet på en som dro busstrikset. Han minner om Mann38 så du er inne på noe der, Hovmester:) Det er skjørt og rykende ferskt , men jeg kan bare konstantere at JO - det både kan og skal gnistre og krible etter 1. Treff 🎉 Så nå rusler jeg ut av Sukker og ser hvor det fører hen.:)

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 6 nov. 2015 12:46

Så bra @Li39! :)

Gnistring og kribling er deg vel unt! Håper nesten jeg ikke ser deg her igjen, lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 6 nov. 2015 14:43

@Li39: juuuuuubler med deg! Lykke til!

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 6 nov. 2015 15:14 Privat melding

Så bra da Li39. Lykke til. Håper det viser seg at det er mannen med stor M. <3