Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia??

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Akershus) fr. 6 nov. 21:00 Privat melding

Correct me if I'm wrong...du er superspent på hvordan din potensielt fremtidige livsledsager ser ut - og alt du blir presentert med i profilen er en endeløs tirade av naturfotografier, bikkjer, katter og tær? 20 bilder av vakker natur er flott det, don't get me wrong, men er det en ting jeg faktisk har draget på og som aldri har sviktet, såret eller dumpet meg så er det norsk natur:) Men jeg skal ikke innlede et forhold til fjellheimen eller norske fjorder...vi har kjent hverandre hele livet og trenger slett ikke ytterligere presentasjon for å bli bedre kjent, vi er veldig glad i hverandre allerede:)

Skjult ID med pseudonym Synne fr. 6 nov. 21:06

Det der går begge veier, tro meg. Men, om dette er ekstremt viktig det å gå i fjellheimen hvert ledige sekund, så er det jo greit å vite hva man går til :-) Regner med det er viktig, når det får så stor plass i diverse album. Ikke bare bilder fra den ene turen i 2010 :-)

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 6 nov. 21:09

Det er kode for at du skal ta kontakt og bli tilsendt nakenbilder privat. Helt sant.

Skjult ID med pseudonym Synne fr. 6 nov. 21:12

Det forklarer alle de spesielle bildene som har kommet i det siste..... Trodde bare det var den virkningen jeg hadde på menn. Så du mener de sender sånt til alle?

Skjult ID med pseudonym perla fr. 6 nov. 21:12

Bra poeng! Har tenkt det samme. Er heller ikke så interessert i å se biler, motorsykler, båter eller hus. Med mindre han er med på bildet.

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 6 nov. 21:18

Er dette virkelig noe å henge seg opp i? Har frustrasjonen nådd bristepunktet?

(mann 36 år fra Telemark) fr. 6 nov. 22:00 Privat melding

Ikke rart vi er single! Særere mennesker skal man leite lenge etter...

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 6 nov. 22:39

Kanskje jeg skulle lage en "tour" i nabolaget i albumet mitt, her er det jo ikke så mange som har vært.. Det er jo både fjellknauser, trær og bygninger fra ulike tidsepoker rundt omkring her. Kanskje jeg til og med får med en nabokatt.

Et sånt album får meg aldri til å droppe en profil, men hvis jeg har lyst til å se hunderaser på nært hold, palmer på Bali eller Jotunheimen så leverer jo ofte googles bildesøk bedre bidrag.
Noen bilder av interesser er helt fint, men jeg liker det best når mannen selv er i bildet, eventuelt at han begrenser seg til 2-3 stykker av akkurat det slaget.

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 6 nov. 23:51

Jeg har ikke sett noen slike profiler, egentlig. Eller ikke lagt merke til dem. Kanskje fordi jeg ikke ser etter problemer. Hvem vet.

(kvinne 59 år fra Rogaland) lø. 7 nov. 00:58 Privat melding

Er verden gått av hengslene,,dette kan ikke være mulig,,

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 7 nov. 01:00

Har du zooma ut bildet ditt, Petter? Mer kropp. Frekke gutt.

Skjult ID med pseudonym ciss lø. 7 nov. 01:46

Enig i at det bør være bilde av personen, men at man også har bilder fra en reise, fjelltur el hva som måtte være er jo ett innblikk i hva personen interesserer seg for? Tenker jeg iallfall 😊 men profiler uten bildet,- det er fy fy 😉

Skjult ID med pseudonym Poi lø. 7 nov. 01:59

Jeg har selvfølgelig ei jakthytte og noen fjellknauser på profilen min. Tror at det øker draget jeg har på damene. Pfft..Sannheten er at jeg nesten aldri har vært på fjellet en gang. Da er det bare å håpe at jeg ikke blir avslørt med kontrollspørsmål eller en date ute i det fri....😉

(mann 45 år fra Akershus) lø. 7 nov. 02:01 Privat melding

Jeg vil bare beklage at jeg ikke har masse bilder av meg på fjelltopper og sydenstrender m.m. Men jeg er fortsatt Bjørnar for det og hvis ingen klarer å like meg pga jeg mangler det på profilen så får jeg ikke gjort noe med det.

(mann 36 år fra Telemark) lø. 7 nov. 10:14 Privat melding

Ja, måtte ha mer kropp! Se om det drar. Om det ikke drar, så vet ikke jeg..