Alle innlegg Sukkerforum

Pålogget denne uken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 08:46

Hvorfor skjule man er pålogget?
Har man noen plagsomme etter seg, så er vel det bedre å blokkere?
Jeg synes det er en merkelig greie. Jeg liker å ha en dialog når jeg ser folk er på :-)

For de som måtte lure. Nei, dette er ikke en greie som tar nattesøvn, og som jeg bruker mange timer på å fundere over. Bare veldig nysgjerrig :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 nov. 2015 09:16

..... Nei, me kan undrast ;-)

God søndag til deg!

(mann 48 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 09:21 Privat melding

Mener det ikke burde være et alternativ. Det samme gjelder egentlig med pseudonym. Tror forum hadde blitt bedre hvis man måtte skrive åpent😊

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 09:31

For min del handler det om at mange her inne bare kontakter folk på online-lista. Dermed kan man styre pågangen litt selv. Det er jo ikke et mål å ha en dialog med mange på en gang. Jeg liker å være "off-line" og selv styre hvem jeg kontakter. Jeg har heller ikke hastverk, så jeg må ikke ha svar med en gang. Ev. kan man avtale tidspunkt for chat, eller hvis man tenker likt, avtale chaten over en kaffe. De som er litt eldre har oftere lavere skuldre for å ta praten live. Lange meldingsutvekslinger her inne ir time har ikke jeg bruk for. Sender en melding når jeg kommer over en jeg synes er interessant, så gjør jeg andre ting. Kanskje, kanskje ikke har jeg fått svar neste gang jeg logger meg på:)

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 09:41

Det var en god grunn lykketreff :) litt mindre nysgjerrig nå :)
Skjønner du synes det er greit med et åpne profiler på forumet, Jan-C, særlig om man bruker det ofte. Jeg føler ikke behov for det selv :) Bruker det lite, og er lettere for MEG å uttrykte mer private tanker. Er voksen og lite ufin av meg, så mener jeg fint kan være anonym :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 09:55 Privat melding

Man skjuler ikke at man er pålogget fordi om man ikke vises i onlinelisten.
Man vises bare ikke på akkurat den listen. Det lyser grønt og vises at du er pålogget overalt ellers.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 10:03 Privat melding

@Synne

Har ikke problemer med at noen velger å være "usynlige". Har selv skrevet under pseudonym enkelte ganger. Har bare tenkt litt på det i det siste. Er jo en datingside dette. Dermed litt enklere hvis folk viser hvem de er😊

I tillegg er det til tider enkelte sure oppstøt og meldinger som ikke hadde blitt lagt ut hvis man måtte stå åpent frem. Derfor tror jeg forum hadde blitt hyggeligere med kun åpne profiler og kanskje er det noen fler som hadde prøvd seg på skriving her😊

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:05

Er du sikker, Lisalinn? Da tror jeg det er noe nytt. Har opplevd mange ganger å melde med folk som ikke har grønn lampe, og hvor det står pålogget siste uke.
Er jo ikke en stor ting dette, men blir jo selv litt lei de samme fjesene på den lista, så tenker andre kan få litt pause fra mitt blide åsyn i blant også:-) Anbefaler søk-funksjonen.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 10:13 Privat melding

Inne på profilen står det "pålogget denne uken". Det gjør det vel på meg nå. Men jeg trodde at på matchlister så lyser det grønt under bilde...? Eller?

Jeg er ofte pålogget 24/7... Ikke fordi jeg faktisk er her, men fordi jeg ikke logger av på mobilapp'n. Eller jeg har glemt å logge av på iPad. Da kan det være greit å ikke synes i Online-listen.
Det er veldig mange som har det likt som meg npr det gjelder å ikke logge av, men som står på onlinelisten.
Har også opplevd å få "kjeft" et par ganger fordi jeg ikke har svart på melding fra en som så jeg var pålogget, uten at jeg da egentlig var det.

Jeg kan fint sende meldinger med en som ikke er pålogget hele tiden jeg. Så for meg spiller det ingen rolle om det står "pålogget", "pålogget i dag" eller "pålogget siste uke".

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:25

Jeg bruker også bare mobil-appen og logger aldri av, men så lenge jeg har valgt å ikke vises i online-listen, tror jeg ikke det forvirrer noen.

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 10:30

Takk for mange tanker rundt dette :-) Er ikke et problem for meg dette, altså. Har bare opplevd og følt, selv, å ha god kontakt med noen. Så plutselig slutt på svar og "pålogget denne uken". Hahaha, føler meg jo da som en stalker og begynner å lure på om jeg har vært masete.. Går jo fint at en samtale dør ut, eller noen trekker seg. Får jo ikke følelser for noen man skriver med (ikke jeg hvertfall), så sitter ikke igjen og føler meg dumpet. Har opplevd dette to ganger, og lever lykkelig videre. Det dere skriver som grunn her gir derimot mening :-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:34

Dessuten blir man vel automatisk logget av etter et par timer med inaktivitet uansett. Når jeg har sendt en mld og vedkommende vises som pålogget i dagevis uten å så mye som lese mld, velger jeg å blokkere og gå videre. Det blir litt som å bli snakket til og velge å se en annen vei (for meg). Regner ikke med at det kan skyldes en app som lever sitt eget liv:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 10:35 Privat melding

Hvorfor hadde det vært enklere hvis man visste hvem pseudonymene på Forum er? @Jan-C? De ønsker jo ikke å bli kontaktet ut ifra hva de skriver her. Men har jo selv muligheten til å kontakte de synlige. Noe de jo også innimellom gjør. Dette synes jeg er helt greit. At jeg ikke har muligheten andre veien spiller ingen rolle for meg. Hadde det vært noen interesse der så hadde den anonyme sikkert tatt kontakt tenker jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:44

@Synne Flere menn velger å slukke lampa når det oppstår dialog som en gest for å vise at de ikke aktivt gjør seg tilgjengelige/søker andre mens de blir bedre kjent med deg. Har også opplevd at profilbildet ble slettet. Så fort vi avsluttet dialogen og ønsket hverandre lykke til, ble lampa tent og bildet lastet opp igjen:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 10:46 Privat melding

Man blir ikke avlogget fordi man er inaktiv @Lykketreff
Tenk om han du har sendt melding til bare har vært på fjelltur uten mobildekning... ;-)

Jeg har selv blitt blokkert av en jeg ikke svarte - fordi jeg satt i et fly en del timer. Det er litt trist at man blir blokkert fordi man ikke rekker å svare "i tide". Noen her inne bruker en uke på å svare. Blir jo litt treg kommunikasjon da.... Men det spørs jo på type kommunikasjon også. Har "pratet" med noen hvor meldingene er mer som chat, og da er man jo på der og da. Andre skriver nærmest brev, og da er det mye større forståelse for at det kan gå litt tid før man får svar. Hvis jeg hadde sendt en lang melding så kunne det ikke falt meg inn å blokkere fordi mottakeren brukte et par dager på å svare. Folk har jo et liv utenom her og må få tid til å svare.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:53

Enig, Lisalinn, men samtidig er det irriterende at jeg f.eks. ikke kan kontakte Hovmesteren på bakrommet fordi jeg ikke vet hvem han er. Man får jo et bedre inntrykk av hvem folk er her på forumet enn utfra en profil. Samtidig ville jeg ikke deltatt her om jeg ikke kunne være anonym.
- Ingenting er som å sitte i glasshus:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 10:58 Privat melding

Hehe... det er jo når begge parter er anonyme at det blir "problem" :-)

Selv trenger jeg ikke noe bedre inntrykk av hvem folk som skriver her er. De er det de er.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 10:58

Jeg blokkerer aldri etter kort tid, men etter dagevis med grønn lampe, ja. Liker å rydde litt:-) Kanskje jeg burde tenke nytt og oppheve noen blokkeringer. Har vel tenkt at dersom man er pålogget dag etter dag uten å gidde å lese en mld, da er man så ulik meg at vi nok ikke matcher uansett...

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 11:06 Privat melding

Send en ny melding da Lykketreff....

@Hovmester. Nå er det bare å vente på at Lykketreff legger ut epostadr til deg ;)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 11:15

Tror nok ikke mesteren er interessert, Lisalinn. Sist jeg forsøkte å finne ut av hvem han er, fikk jeg beskjed om å gå og legge meg. Brå skifter mellom varme, kloke og sympatiske ytringer og kalde avvisninger biter ikke på meg lenger, og nå er jeg jo good riddance også:) Men nysgjerrig; definitivt! Vi bor i samme område, er på samme alder og har barn begge to, så har nok garantert vært innom han uansett:)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 11:37 Privat melding

@Lisalinn

Det er jo sånn at man lærer litt/ser litt hvordan en person er utifra meninger, holdninger og hvordan man skriver😊

Ingen stor sak for meg dette altså, men er man på søk etter en venn, flørt, kjæreste så tenker jeg det er lurt å vise hvem man er😊

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 11:44 Privat melding

Det å være synlig på Forum kan gå begge veier.... Det er ikke alltid det leder til positiv oppmerksomhet. Mange med pseudonym kan skrive "rett fra levra" uten å tenke på at det kan gå negativt utover kontakten de søker på profilen.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 11:51

Det var ikke så alvorlig ment, mester, derav smileyen:) Men ja, jeg kan absolutt bli sår i møte med dominerende menn, derfor er det viktig for meg at en mann på alle måter er opptatt av gjensidig respekt i et forhold. Det er ofte vanskelig å vite om noe er ment sarkastisk eller som humor her inne, de ofte forhatte smilefjesene er derfor nødvendige iblant for å sikre god kommunikasjon. Jeg tror også du er noen år eldre enn meg, men jeg er nok ikke langt unna din målgruppe slik du selv har definert den. Geografien ble jeg plutselig usikker på, du har kanskje ikke sagt noe om den selv.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 11:53

Forum er forum. Hvis jeg skulle skrevet uten pseudonym og det attpåtil skulle imponere damene, så måtte jeg jo fremstått som så intul... eh entil... eh, intellektuell og gjennomtenkt hele tiden at jeg aldri ville fått sagt meningen min.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 11:54

Lisalinn, du får benytte pseudonym når du vil lette litt på trykket;-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 12:31 Privat melding

Nei @Lykketreff, klarer å lette på trykket uten pseudonym. Hvis jeg blir mislikt eller en mann ikke vil bli kjent med meg pga det jeg skriver her så er det veldig greit. 😊

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 12:50

Tommel opp, Lisalinn😊

Hovmester: Å, så det var der jeg tro feil? Da beklager jeg. Jeg trodde jeg hadde funnet profilen din, og at du var redd jeg skulle avsløre deg. Derfor slettet jeg innleggene mine, i fall hintene der faktisk stemte. Altså av hensyn til deg. Så feil kan man altså ta. Jammen ikke rart jeg ble sendt rett i seng da, sånt må man jo regne med når en mester blir fornærmet;)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 8 nov. 2015 13:08

Det kan jeg forstå. Det er vel derfor mange av oss velger å være anonyme her. Når jeg fatter interesse for pseudonymer, skyldes nysgjerrigheten i utgangspunktet alltid at jeg lurer på om vedkommende kan være aktuell.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 15:05 Privat melding

@Hovmester

Har nok rett i det:) Er her ennå😔

Som jeg skrev så har jeg skrevet litt under pseudonym tidligere og hatt noen dater. Stort sett veldig hyggelige, men ja jeg leter fortsatt😊

Ikke sikkert det hjelper å vise trynet sitt, men er jo lov å håpe😊

@Villrosa
Hvis den var til meg? Jeg var ikke på festen.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 15:26 Privat melding

@Villrosa

Neida. Bare byttet profilbilde. Funket dårlig med det som var og da får man prøve et annet bilde da. Har jo flere sider må vite😊

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 15:47

Min aller første tråd, og den lever sitt eget lille liv.

Nesten litt rørende :-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 15:58

Når jeg sender en melding og ser at den er lest, så har hun 72 timer på å komme med et svar, om jeg ser hun er mye pålogget. Deretter er det slett og blokkering. Det er ikke en fiendtlig handling, men rydding av lister.

Når jeg er på dater'n så setter jeg meg til ikke å vises i onlinelister og lignende.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 16:06

Jeg er alltid påloggget på mobilappen. Dagen etter når jeg bruker appen igjen går jeg rett inn uten å skrive brukernavnet. Så da blir jeg ikke automatisk avlogget etter en tid.

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 8 nov. 2015 18:25 Privat melding

Hei til dere :) Prøver å lese meg gjennom tråden her, og ser at det er litt forskjellige oppfatninger om man er pålogget (altså med grønn lampe) hele tiden med mobilapp. Bruker bare mobilen selv og logger aldri av. Mitt spørsmål blir da: er jeg "grønn" 24/7 da? Slik jeg forsto det så går mann ikke i "dvale" når man er inaktiv.

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 18:59

Takk, takk my :-) Du er jo rene poeten :-) Og nå er den melodien på hjernen..... Sa jeg takk? :o)