Alle innlegg Sukkerforum

Å legge lista for høyt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 8 nov. 2015 13:07

Denne setningen har en negativ klang over seg. Men hva betyr den? Her vil jeg tro meningene forskjellige. Hva er å legge lista for høyt for deg? Du kan mene om både andre og deg selv. Reflekterer du noen gang over dine egne kriterier og preferanser?

Personlig har jeg noen kriterier som må være tilstede hvis det skal ligge an til en framtid sammen:
1) Vi må være i samme livsfase.
2) Vi må være geografisk sett være i overkommelig avstand til hverandre.
3) Det må være en fysisk tiltrekning tilstede.

Dette ser ikke jeg på som å legge lista for høyt, jeg tror disse punktene er viktig og avgjørende for mange. Så hvor er det vi så begynner å legge lista for høyt? Handler det ofte om det ytre? Det materialistiske?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 nov. 2015 13:22

Eh, IDC.
Jeg vet hva jeg ser etter, og at det er lite sannsynlig å finne.
Det betyr ikke at jeg ikke fortsetter å se meg rundt ass ;p

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 13:50 Privat melding

Det er forskjell på å legge lista høyt, legge lista veldig høyt og å legge lista FOR høyt.

Punkt 1 og 2 helt klart på lista mi.
Punkt 3 også. Fysisk tiltrekning håper jeg da for Guds skyld at er noe som fortsetter. Jeg tenker da ikke nødvendigvis på det ytre og utseende. Men at man som par er tiltrukket av hverandre fysisk. Selv når kroppen eldes og utseende falmer.

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 13:51

@Mjau: Dine 3 + 4) alder -/+ 5 år (kan forhandle nedover et par år). 5) Vi må være kompatible (intellekt/bakgrunn/yrker, fysikk, nær nok på interesser/aktivitet). I ditt 1) ligger ikke for min del at vi må ha jevngamle barn - hennes kan men må ikke være ute av redet (eller hun kan være uten). Så finner vi ut om hun eller jeg flytter over tid. Jeg er bare flyttbar innen begrenset område av min landsdel (tror jeg ganske bestemt;)

Om det er riktig å kalle det for lista for høyt så er det avstand som oftest er utfordringen. Mitt problem er kanskje at jeg kan være for treg på å sanse interesse også fra de sporaduske nær nok som innfrir resten. En del som kommuniserer subtilt og ikke vil ta initiativet selv.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 13:58 Privat melding

Men seriøst... Å ville møte noen i samme livssituasjon som bor i samme geografiske område. Det kan da umulig være å legge lista for høyt? Heller ikke det at en må være fysisk tiltrukket av en potensiell kjæreste.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 8 nov. 2015 14:05

Jeg synes ikke det @Lisalinn, det er jo problemstillinger man vet at skaper stor mistrivsel i et forhold, og at de ofte ender på grunn av det også. At man kan falle for noen utenfor de kravene er ikke noe "bevis" på at man har lagt lista for høyt. Særlig på nettet er det lett å velge om man vil bli bedre kjent og dermed "la" seg selv falle for noen, da er det helt naturlig at man styrer unna det man på forhånd vet at vil tvinge frem "umulige" problemstillinger. Fysisk tiltrukket kan være så mangt, jeg har lagt lista på "like å se på personen".

(mann 47 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 14:11 Privat melding

Jeg håper bare den jenta som liker meg liker meg for den jeg er. Det er ett krav jeg har ;)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 nov. 2015 14:13 Privat melding

@Petter1980
Man kan alltids krype under 😉😜

Men altså. Å legge lista for høyt betyr for meg å ha et urealistisk syn på hva man trenger i en kjæreste.
Man trenger ikke å ha samme interesser over hele fjøla og man trenger ikke enes om alt, men fysisk tiltrekning betyr en god del.

Utover det ønsker jeg å gi meg selv og andre en sjanse til å åpne øynene for muligheter. Det er tross alt mange man i utgangspunktet vil kunne passe sammen med, så lenge man slipper tøylene bittelitt og er litt raus i møte med folk.
Vi trenger ikke sette kjepper i hjulene for oss selv ved å lete etter det som ikke matcher, hvis det tross alt er "noe" der som trigger nysgjerrigheten.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 14:17 Privat melding

Jeg fikk beskjed av ei her inne at jeg måtte bytte profil bildet da jeg lignet på Dracula :(

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 8 nov. 2015 14:21

Nå er ikke det sammenlignbart med en del av deres livsfaser, men for meg så innebærer det f.eks at jeg styrer unna de som skriver at de satser på studier fra neste år etc. uansett hvor gamle de er. Jeg er ferdigstudert, klar til å vurdere bosted, huskjøp, eventuell familie osv. sammen med en partner, ikke å vente på at han skal bli ferdig med 3-5 år på skole, og så er par år med å jobbe "hvor som helst" der det er noe ledig for å få arbeidserfaringen som trengs før vedkommende kan tenkes å få jobb med det han vil i det området han vil bo. Samtidig hopper jeg også over en del som allerede er godt etablert i "voksenlivet", fordi jeg ikke er klar for full pakke allerede om et halvt år.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 8 nov. 2015 14:25 Privat melding

Ja kanskje det Hovmester. Men har fått positive meldinger også ;)

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 8 nov. 2015 14:29 Privat melding

*Så hvor er det (du - kjære leser) begynner å legge lista for høyt?
- - -

- Sukker til siden, det er virkeligheten som teller

Jeg føler virkelig ikke at noen er for god for meg, men jeg kan føle at noen ikke er gode nok (øker ikke nysgjerrighet & interesse) - fordi jeg trives i meg selv, og livet jeg lever - dette gjør at jeg kan være selektiv (tenker alle sånn, så synker befolkningstallet drastisk)

Jeg har også selv et ansvar for å skape nysgjerrighet & interesse, dersom jeg liker noen - ikke bare forvente det

Mer konkret går jeg ikke inn på, det er søndag, og jeg vil bruke tiden på noe annet :)

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 8 nov. 2015 14:40 Privat melding

Kanskje jeg har listen liggende for lav med tanke på at jeg jeg ikke er for opptatt av sosial bakgrunn, utdannelse og fylke, men jeg vet jo heller ikke "hvem som venter på meg der ute" og jeg vil unngå den store tabben å lukke øyne for en kjempeflott kvinne fordi jeg er for kretsen eller tror at kun like barn går bra i lag sammen.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 8 nov. 2015 14:44

Helt riktig, jeg velger plasseringen av lista selv. Og jeg har foreløpig ikke oppfattet at det er noen mangel på hverken nystuderte som er i samme fase som meg, eller single i begynnelsen av 30-årene uten barn. Har inntrykk av at sdet er mange som går ut av langvarige forhold i studietiden, og som venter til den er over før de satser på nytt. Om jeg føler at det begynner å gå tomt så skal jeg heller tenke en ekstra gang på om jeg vil endre kravene, eller forbli singel. Jeg liker å være singel, så sånn sett ser jeg ikke det sol noe stort tap per i dag.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 8 nov. 2015 14:45 Privat melding

.. for kjekk, eller ei. Dersom han er moden, og har karakter så blir han hos `deg` - dersom du er unik i hans øyne

Det finnes svært mange `vakre kvinner` som er dørgende kjedelige og lite interessante - og det finnes mer `normalt utseende` som tipper disse skjønnhetene av lasset

Det er også mange som tror de er finere enn hva de er, og det er de som tror de er styggere ..

Konklusjon: Det er svært vanskelig å finne den som er best for en i en verden av falske konger og dronninger

Det er så mange forskjellige fasiter, samtidig ingen , og ingen lurer en selv mer enn sin egen hjerne

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 14:45 Privat melding

Tusen takk dere... Men altså. Utseende og det der. Jeg liker litt sånn rufsete menn jeg da. Ansikt med karakter. Det en kvinne synes er kjekk synes kanskje jeg er kjedelig... Så jeg håper aldri noen tenker at fordi de ser slik eller sånn ut så skal de ikke ta kontakt.

Jeg har selv fått beskjed, svart på hvitt, at jeg ikke passet fordi jeg ikke var slank og liten nok (!) - han likte sånne små og vevre jenter - så jeg vet litt om hva du snakker om @mann38. Jeg kunne satt meg selv på en "krympekur" eller jeg kunne si fuckit! Jeg gjorde det siste :-)
Man skal ikke tilstebe å tilpasse seg andre høye list heller.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 14:53 Privat melding

Utseende kan bedra både den ene og andre veien @Guybrush

Er du kjekk/vakker i mine øyne så går det litt forbi det som bare er det ytre.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 nov. 2015 15:16 Privat melding

Npr det gjelder utseende:
Kjekk eller ei (det kommer uansett på øynene som ser), det nytter ikke for meg om jeg ikke kan få øye på det vakre som bor inni.

Jeg anser ikke meg selv som typisk pen, men lar min personlighet og karakter synes. Jeg liker meg, jeg.
Jeg har hatt kjærester med varierende utseende, og det er ikke ?ét som betyr noe. Men han bør være vel med den han er.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 nov. 2015 15:16 Privat melding

dét*

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 8 nov. 2015 15:22 Privat melding

Utseende, hva er utseende - det gyldne snitt type utseende, eller ei dame med skeiv nese?

Ingen her inne kan definere hva som er vakkert annet enn for en selv, også fordi single folk, også de som har brent seg, har også lært seg å bli mistroiske og skeptiske - kan tenkes

Vi finner noen som likner på oss selv sier noen (fordel om en liker seg selv), mtp utseendet, andre er ikke så opptatt av det, men at det er noe gjenkjennbart er nok et faktum, hva det er - er vanskeligere å sette finger`n på. Jeg er litt sær, ergo liker jeg litt sære damer, foreksempel :) .. helt til folk begynner å tolke begrepet, da får begrepet nye vendinger - hei, jeg har ei sær jente til deg, du liker de sære ikkesant? Det er langt ifra så enkelt, for jeg liker også sjarmerende etcetc .., og sær er langt ifra noen nødvendighet

Ei pen dame er heller ikke nødvendigvis dum og uinteressant - må påpekes, og ei som ikke er så pen, er heller ikke nødvendigvis så smart - som om det var noen regel

Jeg er mer interessert i energien og elektrisiteten som skal oppstå i mellom meg, og min utkårede, enn annet jeg ikke kan styre og være herre over .. det som skjer i kraft av det gode, skjer (murphy`s lov snudd på hodet) - takk og pris, så vet jeg hva jeg liker, og det er viktig har jeg hørt/lest :)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 15:25 Privat melding

Jeg liker også deg @Manuki. Og jeg har vært så heldig å treffe deg og vet at du er en sprudlende og vakker person!

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 nov. 2015 15:29 Privat melding

Takk Lisalinn! Det var hyggelig å høre. Du er ikke så verst selv! 😄

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 8 nov. 2015 15:41

1. Er viktig, har de barna jeg skal ha. Det bør han også ha, eller ikke ønske noen selv. Være i jobb og ha ryddig økonomi. Trenger ikke ha så mye på bok, men det bør være god orden. Har jo med min egen alder å gjøre dette. Ferdig med studentlivet og måtte snu hver eneste krone.
2. Er viktigere enn jeg trodde. Med barn og jobb, så ble det fort langt å kjøre 45 min til 1 time for å møtes. Da blir det i så fall annenhver helg forhold, og man har vel også et liv med venner og familie som også skal dekkes. Så der gikk jeg på en smell :-)
3. Er viktig, men personligheten blir jeg mer tiltrukket av. Er den jeg skal leve med :-) Men, bonus å kjenne hjertebank da :-) Og en som holder seg i form, for sitt eget beste og for meg :-)

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 16:07

I det øyeblikket vi tar i bruk nettdating, har vi lagt en list over hva vi gjorde den gangen vi traff folk på byn, fest, jobb eller andre steder i det vanlige liv. Da måtte vi snakke med og kanskje til og med ta på en uten plakat med personalia på magen, og først etterpå bestemte vi om dette var interessant. Nå filtreres de bort før vi en gang har sett dem, og enda mindre snakket med dem. Tror nok mange i ulike livsfaser og med upraktiske avstander "fant hverandre" føritia uten at livet ble veldig vanskelig av den grunn.
Med nettdating må man kanskje ha enda bedre flaks for å finne DenRette, enn i gamledagers virkelige liv..?

Skjult ID med pseudonym opptimist sø. 8 nov. 2015 16:17

Enig i nummer 2 og 3. Usikker på hva som legges i 1 samme livsfase?
Man kan jo trives med noen som er i en annen fase i livet.

Har man lagt listen for høyt her inne, blir man blokkert.
Utseende har litt å si for førsteinntrykket, men mine prioriteringer er ellers:
1) normal (ingen psykiske problemer), 2) snill og omgjengelig (uten å være tøffel), 3) humoristisk sans (nei du trenger ikke å være komiker), 4) fysisk frisk (ja beklager dere i rullestol og andre fysiske problemer)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 16:26

Jeg har mine krav, men det går ikke på hvor pen dem er. For meg er det at de tar vare på seg selv, er trygge, ikke har rot i økonomen, har fast arbeid, kan diskutere saker med uten at de blir personlige, ikke røyker, alkoholrelatert og har noe av de samme interesser som meg.

Det å være pen betyr ikke alltid et flott indre og motsatt. Mange som er pene kan også være tom-pen, altså at de taper seg. En som er vanlig kan bli penere og penere og være meget sjarmerende. Indre utstråling er det jeg ser etter.

Har sett noen menn skriver "må være 1. klasse", "øverste hylle" og "mitt høye nivå". De fikk jeg luket ut da jeg tok testen.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 8 nov. 2015 16:26

Mange godt voksne menn som legger lista altfor høyt her inne. Feks: mann 55 søker fit dame 25-35. Helst skal hun også være ferdig med barn slik at hun er fri til å reise.. Henger ikke på greip.

Skjult ID med pseudonym opptimist sø. 8 nov. 2015 16:37

Enig med deg Apache, utsende har ikke så mye å si.
Mye annet som er viktigere enn det. Og ja en person man liker blir gjerne penere og penere som du sier :)

Piapia, la gamlingene få drømme her inne. De gjør det jo enkelt for de som er interessert i deres aldersgruppe, eliminerer seg selv på en måte ;)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 16:39 Privat melding

Nemlig @piapia. Jeg er ferdig med barn og fri til å reise. Men jeg er for gammal for de mennene på 55 ???? hahaha!

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 8 nov. 2015 16:42

Pepper: neida ikke alle heldigvis, men tror noen har litt vrangforestillinger i forhold til sin egen attraktivitet...

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 16:43 Privat melding

???? = lattersmiley

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 8 nov. 2015 17:04

Litt selvinnsikt er en fin egenskap det Pepper:)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 17:53 Privat melding

Da jeg var ungdom ønsket jeg meg et 'penere' utseende. Jeg har alltid vært en litt utenforstående type (Gikk egne veier og visste hva jeg personlig mente om ting og tang.) men jeg trengte å bli voksen for å forstå og kunne føle at når det gjelder utseende så er jeg (og alle andre) unike. Det finnes ingen andre av oss. Det ytre uttrykker personligheten. Det utrykker det indre - når vi nærmer oss hverandre.

Derfor er det nok av tragiske tilfeller - ikke minst på nettsteder som dette - der folk egentlig ikke vet en dritt om hverandre. De vet ikke engang hvordan folk bak bildene egentlig ser ut. (Personlig på det indre plan for den enkelte). Vi ser ut som dem vi ER! Hvem/hva er vi? Vi er iallefall noe helt annet enn passfotoer. Fuck off til dette passfotosystemet. Jeg har alltid mislikt det. Skulle jeg med frontbilde uttrykt hvem jeg er - med egne grenser og på mitt stadie - er det helt annerledes bilder jeg ville brukt.

@my
Så jeg skjønner godt du syntes det var interessant å lete blant folk som ikke bruker bilde i hele tatt. Jeg ønsker selv å ha noe visuelt å forholde meg til, men det hadde ikke trengt å være A-B-C-fotos.
(Jeg lovte sukker for et år siden å aldri mer kritisere billedreglene deres, så løftet brytes EN eneste gang her og nå. Det tillater de vel :) Jeg trur du har helt rett i at i vanlig nettdating er det langt vanskeligere å finne DenRette enn i gamledagers virkelige liv.

Det var veldig deilig og 'forløsende' å treffe dere som var på festen på fredag. Der kunne jeg kjenne sjeler rundt meg. Nydelige. Jeg kan også sense mer og mindre velbehag via foto og tekster men da kan illusjonene lett oppstå. Veldig lett. Men jeg må tilføye at fleste jeg traff på festen var ganske slik jeg hadde opplevd dem - men også så uenderlig mye mere.

Ops. Jeg har visst sporet litt av fra det TS skriver om. Nei forresten det har jeg ikke :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 18:05

Lista ligger høyt, fordi jeg vil ha den høyt. Høy list for meg = fysisk + emosjonell attraksjon = sjelden.

Et rikt og godt singelliv min sterkeste konkurrent til et forhold. Det skal mye til for at jeg ønsker å erstatte singelliv med kjæresteliv. Det frustrerer meg heller ikke så lenge livet er så bra alene. Jeg tror på "the law of attraction"; det du sender ut i universet, får du tilbake.

Plutselig en dag kommer han rekende på ei fjøl:-) Når jeg tenker meg om, møtte jeg faktisk en kandidat i forbifarten i går:-)

Jeg synes ”penhet” er helt uinteressant. En mannlig bekjent (som har vært modell på si) ser forrykende pen ut, både på bilder og i virkeligheten. Problemet er at han er så dørgende kjedelig at jeg sovner i hans selskap. Han har bare ikke draget på jenter, personligheten mangler alt jeg (og mange andre) finner sexy, tiltrekkende, spennende og interessant. Bare pen? Gjesp! Den jeg blir tiltrukket av kan være pen eller ikke pen, han blir uansett vakker hvis jeg finner ham tiltrekkende.

Det er disse viktige (og sjeldne) ingrediensene i personlighetens cocktail som fyrer opp ATTRAKSJON, og som for min del MÅ finne sted. Det er ikke forhandlingsbart og må være både fysisk og emosjonelt. Det første kan skje raskt, og gjør det ofte. Men, det er ikke nok for den lange dansen. Emosjonell tiltrekning og nærhet trer saktere frem fra veven, men SPIREN til det må være der allerede fra start for en jeg vurderer for noe seriøst, og hvor jeg bare skjønner at det ”er noe”, som kanskje kan bli mer. En energi, en personlighet som treffer de på mine strenger. Mmmm:-)

Er dette (attraksjon) på plass så tar jeg resten senere, for å se om det er kompatibelt for noe varig (geografi, livsfase, alder, interesser osv). Det er mer ”practicalities” i mitt hode.

@Tresnitt, enig – de jeg møtte på festen var vakrere i virkeligheten, fine folk, positiv opplevelse! Veldig stas at du ble med hele natta!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 18:17 Privat melding

Du er en knupp, Tinka :-) Inkluderende... Setter av en velkomstplass når jeg kommer. Virkelig en fin dag.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 18:18

Det @Tresnitt sa! Fuck passfotosystem! Hahaha!

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 18:20 Privat melding

Er så hjertens enig med deg @Tresnitt.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 18:22

For noen er dette en butikk, kjøttmarked om du vil...;-)

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 8 nov. 2015 18:23 Privat melding

Å lete etter noen i samme livsfase er ikkje alltid så enkelt, så den tar eg litt som det kommer. Men de to andre punktene er helt innenfor.

Har prøvd avstandsdating, og det er ikkje enkelt... Fysisk tiltrekning er en nødvendighet. Men hva en blir tiltrukket av er jo så mangt, og kan endre seg også med livet.

Håper en gang på at noe stabilt og varig dukker opp. Inntil den tid, så tar eg ting som det kommer. Og synes livet er ganske bra på alle måter :)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 18:52 Privat melding

@Hovmester 18:34
Det jeg forstår med systemet er at det hjelper med å sette enkle klare grenser for å unngå vulgære bilder som diverse guttevalper driver med.

Men poenget mitt er at jeg hadde ønsket å kunne fremstilles på en mere kunstnerisk fri måte. Jeg skrev 17:53 'hva er vi?' Jeg kan bare tale for meg selv, og jeg vet ikke hva jeg er (men iallefall noe annet enn et passfoto). Men nå jo driver jeg med kunst som handler om det indre sjelelige og har nok litt annerledes forestillinger om begrepet 'jeg' enn endel andre.

(kvinne 41 år fra Vestfold) sø. 8 nov. 2015 19:33 Privat melding

"Å legge lista for høyt" er vel et begrep vi alle har vært innom. Hva denne listen innebærer spiller egentlig ingen rolle. Når du treffer den rette hvor det meste stemmer - da firer man gjerne på kravene man har satt for seg. Avstand, barn og mål i livet har mange av oss og da begrenser enkelte ting av seg selv. Jeg kan fire på mange av mine punkter på "lista" hvis magefølelse, kjemi og fysisk tiltrekning er til stede...

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 19:37

Er vel i og for seg ikke noe prinsipielt galt med passfotosystemet(+ øvrige foto) Looks. Det de kunne ha gjort er å få det teknisk stabilt så det ikke henger seg opp, samt mulighet til å ikke vise profiler under match 70 (samme norm. som ellers i løsningen). Det de kunne supplert med er å direkte tilby profilhjelp m/rabatt til profiler som har valgt hverandre etter visse kriterier (innen viss avstand, innen hverandres alderspreferanser). Årsaken er opplevelsen av at en del matches er nok sikkert skjønne individer, helt tomt for tekst - bare bilder. Når dette var akseptert og utført kunne det resultert i en hjelpeforfattet knall førstemelding som gulrot :) Det tror jeg faktisk sukker skulle grunnet nøye på. Vel er det å tjene på at folk er her så lenge at vi bare betaler 79,- i måneden, men suksesshistorier fremfor resignasjon er muligens også butikk i. Ideen er til fri benyttelse.

Hikken som henger looks er forresten meldt før - senest i dag da jeg fikk ny mindre meningsfull looks-markedsføring i mail.

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 8 nov. 2015 19:46 Privat melding

Videomulighet hadde vært fint det, bare så synd at det skremmer bort de som de fleste vil ha - med stalking/spamming og pulemeldinger .. "hei, vil du se meg onanere på cam" .. etc

Da får de som ikke har bilde i profilen sin nå en annen leke, nemlig fra livet og ned .. synd (for de som ikke vil se sånt)

Har sukker nok folk/ressurser, til å gå igjennom alle videomontasjene "din video venter på godkjenning 1 måned etterpå"

På sukker er jeg mer av nysgjerrighet forresten, mye fremmede folk, og et relativt trivelig sted å være - har ingen forventning om kjærlighet her inne .. så lenge jeg er her, så fungerer konseptet som en lottokupong - og det holder - legge all sin lit til nettdating, er rett og slett ikke sunt fordi man blir sløv av det, så vil det aldri smake like godt som det tilfeldige møtet (overbevis meg isåfall) - men ja, klart det kan hende ;)

Mye større sjanse å møte bekjentskaper (nei, ikke kodespråk for `søndagskjæreste`) og venner her inne - sånn sett møter man likesinnede (missforstå meg rett. Jeg er ingen tøs)

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 8 nov. 2015 19:49

Tresnitt og Tinka - kloke mennesker. Kunne blitt tiltrukket av dere begge. (Ja ikke Tinka egentlig, for jeg er ikke på det laget, men sånn rent hypotetisk!) Jeg liker tenke-høyt-refleksjonen deres, og er så hjertens enig. Jeg husker at jeg en gang i in ungdom skrev i Pusurdagboka mi: Jeg blir ikke forelsket fordi du er pen, men du blir pen fordi jeg er forelsket.... jeg må ha vært en usedvanlig oppegående fjortis!

@Tinka og @My - hva metd et lite forumsjulebord? (sånn 15-20 stk på lompa, for eksempel?)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 19:53

Da det her er snakk om hvem vi velger, så er dette også interessant om man kunne plukke det ut før følelsene er involvert.

Folk som kan være utro.
http://www.medicaldaily.com/twos-company-threes-crowd-cheat-sheet-everything-you-need-know-about-infidelity-309402

1. Narcissister
2. Folk som har hatt utro foreldre
3. Har utro-gen
4. Menn med store testikler (hører protester.)
5. De som er usikre på partneren
6. Faker orgasmer
7. Menn med dyp stemme
8. Kvinner som har en kjæreste med lang (stor) penis ( denne var mer komplisert)

Dette er interessant.;-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 8 nov. 2015 19:59

Lang eller tykk Apache?

Det er uansett en noe anelse dissing av "pene" mennesker her i tråden.

Hadde valget måttet stå imellom en pen dum h*n, eller en stygg dum h*n, så hadde nok de fleste med all respekt valgt den pene, iallefall for å nyte øyeblikket - for å si det sånn

Det er mange pene mennesker som er smarte heldigvis, mange av disse er også single (og nei, langtifra alle disse er på sukker - sukker har til det for dårlig rykte:Påstand)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 20:01

@Guybrush: Jeg er så uskyldig at jeg ikke vet..sier Apache og ser blygt ned.:)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 20:17

@Mann38: Utroskap hører med i manges forhold om noen vil det el. ikke, og da kan det være flott å ha en åpen debatt om det her også som man har om intelligens, pen/mindre pen, tykk/slank og alt det andre folk er opptatt av.:)

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 20:18

Lista bør visst ligge over utroskap, Hovmester.

Eller misforsto jeg noe nå?

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 20:19

@Apache: Du er meg en fin indianer :)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 20:20

Og debatt om utroskap er mindre stigmatiserende enn å kommentere andres utseende. Men tydelig at noen har problem når utroskap nevnes for da spisses knivene....

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 20:23

@Hovmester: Fordi det gjør større skade enn om noen er pen, stygg, har store bryst, rompe, liten penis og alt annet som det diskuteres om og som kan være stigmatiserende.

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 20:27

Så nå går tråden over i å skrive om å legge lista i forhold til selvfølgeligheter, med mindre det finnes en representativ gruppe nettdatere som helst ser at den nye er utro. Men da er det vel ikke utroskap heller og det hele får en logisk brist.
Så. Når legger man lista for høyt? Gjerne sett i lys hvem du hadde tålt trynet på å snakke med i det virkelige liv, i kantinen for eksempel?

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 8 nov. 2015 20:28

Bitteliten pause på jobb her.
Synes det er herlig å se at det diskuteres så fint. Det er interessant å lese hva som skrives.
"Å legge lista høyt" er et utsagn jeg ser kan komme på trykk når noen virker frustrert. Eksempel: "Dere kvinner legger lista altfor høyt". Det kan f.eks være relatert til en tråd om utallige avslag på meldinger eller dater som alltid går i vasken. Ordet kvinner kan for øvrig fint erstattes med menn, det går andre veien også. Da blir jeg litt nysgjerrig, for hva er det som ligger i dette utsagnet for denne personen. Hvorfor føler han/hun seg valgt vekk (nok en gang)? Hva er erfaringene som tilsier at den personen føler at han eller hun kan si dette? Er det noe i avvisningen som gjentar seg?

Ja, noe sånt. Må løpe, pasientene kaller. :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 20:30 Privat melding

@Hovmester
Øhhhh.....
Kan du forklare for oss hvorfor ikke utroskap skulle kunne høre til i denne tråden????????

Du lurer så inderlig på hvorfor @Mann38 tar opp det temaet.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 20:33

Jeg tok ikke opp tema, det var det @Apache som gjorde. Jeg fulgte det bare opp. :)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 20:36

Hei!! der lenger oppe i tråden som var på forumfesten og har sett og oppleve IRL: Dere må slutte med å tale vel om hverandre og definitivt ikke om hvordan dere opplevde hverandre som fine mennesker - det kan oppfattes som at dere syns hverandre er pene. Det er visstnok ikke bra. Det er mye bedre da å komme drassende med det uansett og alltid megarelevante temaet utroskap inn i enhver sammenheng. Det er nok fordi utroskapstråden fra for noen dager siden, som var avsatt formålet ikke kom til bunns i temaet. Derfor må debatteres her også så tråden går i myra.

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 20:37

"Det va'kke miiiin skyld.. lalalalaallaalla"
*fnis*

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 20:44

ser de hellige tre konger komme over åskammen her nå

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 20:44

Innnnskild, altså:-)
(noterer: ikke si noe pent som kan høres ut som pen til noen jeg møtte på festen)

;-)

PS: Enig i at utroskap er et sidespor vekk fra tråden. Stort lavere kan vel ikke lista komme enn "trofast":-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 8 nov. 2015 20:45

Det er fint du tar deg tid til pasientene i mellomsukkerforum slagene da - Ideer til å skrive om et dystopisk samfunn renner inn - keep em` coming *setter frem en fløteskål

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 20:45

@mann38: ...Myrra? - det ryker litt av røkelsen innimellom - landet slukkes med julebrus ..?

@my: ingen fnising i tråden! dette er en (litt) alvorlig sak..;)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 20:46

*landet=kan det

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 20:48

Jeg legger bare merke til at det er de samme som har utroskap som tabu....hmm. Men å diskutere i mange flere tråder enn utroskap om hvordan folk ser ut det er greit, selv om noen på Sukker som sitter på gjerdet har kanskje blitt mobbet pga sitt utseende. Hva føler de?

Den linken jeg postet oppe var om utroskap og forskning, en informasjon som jeg synes er interessant. Men skulle ha tenkt at 4-5 faste vil alltid reagere på ordet utroskap som vampyrer reagerer på kristenmannsblod i filmer.:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 20:51

@Guybrush
Nei, ikke lest dissing av pene her, jeg... men fremskriving av utstråling, og det vakre, som iht. gyldne-snitt-kriterier og slikt kan være både pent og ikke pent.

@Chicka
Ja, du var fremsynt som ung:-)
Kan ikke du ta initiativet til julebord da? Hvis Sukker godkjenner nye forumeventer?! Tror de gjør det, tror de skjønner at det er smart om forumfolk bonder over noen øl, og at det øker sjansene for mer gemyttlig forumskriving. My forsvinner snart fra Sukker. Nye koster kan lage nytt forummøte:-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 20:52 Privat melding

Joda, det blir litt corny opplagte ting, hehe. (Med utroskap å-sånn).
Hva med overgrep? Er det greit? :P

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 20:53

fniser så mye jeg vil. det er nesten ingenting som ikke kan befnises. vaffal ikke lister bare limbo-dansere kan komme seg under

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 20:56 Privat melding

Jeg er litt kompleks her for jeg skjønner noe av det du sier, Apache, om vampyrers reaksjoner på kristenmannsblod i filmer :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 20:57 Privat melding

@Villrosa
Ennå en jo! :)

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 8 nov. 2015 20:58

Å ikke være utro er jo åpenbart minstekrav, å si at man kan legge lista et sted som siler vekk de som potensielt kan være det er jo litt utfordrende, særlig om man legger kriteriene som ble lansert i denne tråden til grunn:

1. Narcissister
2. Folk som har hatt utro foreldre
3. Har utro-gen
4. Menn med store testikler (hører protester.)
5. De som er usikre på partneren
6. Faker orgasmer
7. Menn med dyp stemme
8. Kvinner som har en kjæreste med lang (stor) penis ( denne var mer komplisert)

Jeg gleder meg til å sjekke foreldres utroskapshistorie, analysere gener, sjekke om jeg må fake orgasmer eller ikke, å kjenne på testikler og å sjekke penislengder før jeg i det hele tatt vurderer om partneren passer stedet der jeg har lagt lista eller ei. For ei jente som sparer sexen til gryende forhold og synes foreldresex er foreldrenes sak, så vil jeg jo aldri kunne få meg noen partner om det er der kravene skal plasseres :p

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 20:58

@Apache
Utroskap er vel et evig, klassisk og interessant tema, selv om jeg kanskje synes det er på siden av en tråd om "høye lister".

Kan du ikke lage en egen tråd om dette, og innlede med interessante problemstillinger?

Jeg føler meg absolutt ikke truffet av det du sier om at dette er "tabu". Ikke er jeg blant "4-5 faste" som reagerer på det heller, skulle jeg være inkludert blant dem, da leser du bibelen som fanden sjøl. Men, jeg er sikkert ikke inkludert blant dem:-)

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 21:03

Jeg trodde det var troll som hadde spesielle evner til å lukte seg frem til kristenmannsblod? Har aldri hørt at vampyrer var spesielt kresne på den fronten? Så hvis jeg konverterer, har jeg ingen grunn til å være redd for vampyrer lenger. Ha! Den skal du lenger ut på landet med.
Riktignok er vampyrer redde for kors og sånn, men det er bare fordi det aldri har stått en på film og fektet med et annet religiøst symbol, så som en pengesekk eller lignende..

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 21:06

*lengre* liksm

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 21:08

@Apache Kan du ikke lage en egen utroskapstråd med innledning fra den artikkelen du lenket til, pluss noen saftige formuleringer som provoserer presumptivt voksne mennesker litt?

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 21:09

Doktor: åsså har jeg dyp stemme, men er ikke mann. Er jeg i faresonen for å være utro da? Det må jo på ett vis være enda skumlere med dame med dyp stemme enn mann.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 21:10

@Tinka: X antall av de faste har ikke kommet på denne tråden ennå, kanskje de kommer og har kontroll på de følelser. Men noen er her.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 21:12

@My: Kristenmannsblod var i overført betydning.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 8 nov. 2015 21:12

Tror den eneste doktoren du kan få til å svare på noe sånt er Dr.Phil, my.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 21:14 Privat melding

@TS

Jeg lurer litt på hva en tvillingsjel er.
For øvrig er jeg overbevist at tankelesing er et reelt fenomen selv om jeg ikke selv er i stand til det. (Har bare en gang opplevd det og etter min erfaring hadde det absolutt intet med 'tvillingsjeler' å gjøre...)

Men jeg legger ikke i begrepet 'tvillingsjel' at man skal ha måttet vandre gjennom akkurat de samme sjelsstier og møtt akkurat de samme erfaringer i livet...

Men man har samme/lignende type åpenhet for potensielle inntak og erfaringer man gjør seg imens man lever.
Dette er mitt fremste kriterie for hvem jeg skal treffe.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 21:22

@Mann38: Hvorfor skal jeg lage en tråd kun for å provosere? Jeg tok inn en forskningsmorsomhet i en tråd om potensielle forhold, og et slikt uskyldig innlegg var nok til at noen faste spisser knivene. Synes det jeg tok med var en artig kuriositet. Men etter reaksjonene å dømme så var det alt annet en kuriositet.;) Det viser hvor fort noen har det med å bli irritert og spydig. En egen tråd startet av Apache hadde gjort at noen hadde fått hjerte el. psykiskattakk av sinne.:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 21:27

@Apache,
He he, ja ja. Jeg synes uansett temaet hadde vært interessant for en tråd. Ikke kun for å provosere, men for å få frem ulike synspunkter. Og du har jo mange meninger om det, tenker dessuten at det ikke er nødvendig å "gjete" en tråd og svare/kommentere selv om du er trådstarter. Blir det for hett, trykk på slett:-)

Ingen grunn til å løfte et øyenbryn for en tråd fra deg (eller hvem som helst) om utroskap. De sinte må dessuten ta ansvar for sitt sinne selv:-)

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 21:29

@Apache: Har en distinkt mistanke om at du hadde fått hatt den forskende ganske i fred for endel av de du kanskje tenker på..

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 21:31

@Apache Jeg vet ikke hvem disse folka du sikter til er, jeg er relativt fersk på dette forumet, og har egentlig ikke planer om å bli særlig gammel her heller. Det er da ikke noen få som skal bestemme hva det skal snakkes om her? Utroskap er heller ikke fullstendig irrelevant for kvaliteten på fremtidige forhold.

Resten av det jeg skulle si sa @Tinka veldig bra.

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 8 nov. 2015 21:38

@Tinka, jeg er ikke ny - jeg er bare kamuflert :-) ... og når sant skal sies, så har du og jeg snakket sammen.

Jeg kan helt sikkert ta ansvar for noe, men er tøffest i flokk, så en eller annen må nok være med å arrangere:) Eller Sukker kan gjøre det selv... med plass til et visst antall per julebord, så kan vi fordeles etter alder.

Hvorfor jeg tar det her, er jo ikke for å spore av, men for å si at lista legges lettere etter et uformelt møte. Noen er så interessante at du bli tiltrukket av det... selv uten antydning til match på sukker, eller et utseende du i utgangspunktet ville sett på to, tre ganger.

Skjult ID med pseudonym undrer lit sø. 8 nov. 2015 21:50

@Apache: Jeg også - men det har jeg allerede sagt i subtil form. Var ikke i den forrige @gille startet. Forresten ikke sint heller når røkelsen ryker av :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 nov. 2015 21:50

Å finne ei som jeg liker, som liker meg, som har felles interesser med meg, som takler litt avstand men ikke bor på andre siden av landet, som takler å ikke være sammen hver eneste dag, ja DET er å legge lista høyt. :P

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 21:51 Privat melding

@chicka
Fin notis du hadde i ungdomsboka di :-)
'Jeg blir ikke forelsket fordi du er pen, men du blir pen fordi jeg er forelsket...' :-)
- - - - - -
Er det for øvrig noen som har noe å si om såkalte tvillingsjeler, som jeg nevner overfor?

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 21:53

@Chicka
Aaah, hmmm...tenke, tenke. Da lurer jeg på om jeg kanskje tror du er...? Gøy:-) Ja til fest. Hvis du vet hvem jeg er, finn meg og send PM da vel:-) Så kan jeg være med deg i neste arr.kom, he he.

@Litah
Absolutt gode kandidater og flotte menn (og kvinner), Larumba fikk jo 3 kjærester på en kveld, eller 4, deg selv inkludert, he he.

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 21:54

@Chicka
Kom på at du ikke vet mitt nick annet enn Tinka, så da går det jo ikke med kvinner :-(

Unnskyld, skal ikke spore av mer her jeg nå altså

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 21:59 Privat melding

Nå må noen kanskje prøve å se utenfor seg selv her... Jeg skjønner at 'utroskap' lyder som et litt banalt tema på en tråd som kanskje er ment å handle om noe mere grunnleggende. ('Hvorfor fører ting til' istedenfor 'hva fører det til'.) Men siden utroskap sikkert tas opp på hundrer av tråder er jo ikke det uten grunn. Kanskje endel her er lei av det temaet ELLER (noen?) føler et stikk i seg og liker dårlig at temaet tas frem......?

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 22:02

@tresnitt: Jeg vet ikke om jeg skal kalle det for tvillingsjel el. om vi har vokst sammen. Vi her er jeg og en mann jeg bodde med. Vi var like i alt, fant kjemien med en gang og gjorde ting sammen da interessene var de samme. Det hendte at når vi var adskilt pga reise så visste han automatisk når jeg var syk el. ikke hadde det bra. Da fikk jeg telefon hver gang med ordene "måtte ringe nå for jeg fikk en underlig følelse av at noe var galt". På den måten var det andre veien også.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:07 Privat melding

@Apache
Det er interessant, men litt annen tolkning/def av ordet enn jeg mente. Jeg kjenner også et par stykker... - som svært ofte er iferd med å si akkurat de samme tingene som meg. (Hun ene sier det alltid først siden jeg er en trægost.)

Men dette er sånn som også eneggede tvillinger gjerne har det... Så hvis ikke det er naturlig for dem å gifte seg :P så er det noe litt annet jeg prater om (trur jeg, hehe).

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:07

Nåde den som ikke sporer av mer her nå, da vi er så godt i gang med det som synes å bli multitaskingtråden, o store. Med myrra og røkelse mens dype stemmer snakker om utro kjønsorganer, som for all del ikke må bli kalt pene for da blir det urettferdlig for dem som legger lista så høyt at de burde gå over til stavsprang i stedet for å snakke om overførte betydninger hvor vampyrer nå lusker på alle typer infidels, uansett vilket himmellegeme det forestrekker å pynte seg med og jeg setter faen ikke punktum før det passer meg.
Tresnitt
Tvillingsjeler. Finnes. Men ikke alltid slik at alder og eller kjønn og eller fysisk utforming passer til det du blir tiltrukket av. Tror de egner seg oftest som bestevenner.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:11 Privat melding

@my
Ja, den typen Apasje og jeg nevner over.
Men et spørsmål: Betyr tvillingsjeler og sjelefrender nøyaktig det samme?

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 8 nov. 2015 22:12

@Hovmester; jeg ble ikke sjokkert!

Tinka, du skjønner nok hvem jeg er, så du kan sende meg PM, eller har ditt virkelige navn noe med ditt nick å gjøre, så kan jeg jo begynne å sende til en del, helt til jeg treffer! Ja, det prøver jeg:-)

Eh... INGEN, kan vel si at de er FOR utroskap? Likevel vet alle her at det skjer... ofte. Dette burde kanskje heller vært skrevet i om hvordan du kan være en bedre kjæreste?

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:17

tresnitt
nei. en sjelefrende kan være en du bare har én felles tanke / overbevisning med, mens det på andre forhold ikke er felleskap.
tvillingsjelen kjenner hele seg igjen i den andre.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 22:18

@tresnitt: For meg blir tvillingsjel noe åndelig felleskap, noe som drar deg til vedkommende og ikke pga ytre ting. Men noe sterkt man kan ta å føle på. Det er akkurat som å møte ens indre speilbilde. Og er det en mann så sier det klikk, klikk...

Skjult ID med pseudonym chicka sø. 8 nov. 2015 22:28

@tresnitt - har du lest "Brida" av Paulo Coelho?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:33 Privat melding

@my / Apache
Ja, de er litt vanskelige disse forskjellige ordene synes jeg.
Men kan jeg spørre: Er det ikke nettopp ((grad av?)) tvillingsjel som jeg skriver om 21:14, angående samsvarende type åpenhet for viktige spørsmål i livet?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:34 Privat melding

@chicka
Nei, hva er det?

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:35

blandingstråder ruler. som et middagsselskap hvor ulike samtaler går parallelt og av og til på tvers og blander seg i hverandre. *dette er ikke noe middagsselskap* Neivel? ta deg en brødskive og fortsett å snakke - med mat i munn. Eller tygg ettertenksomt over neste hardtslående bidrag til samtalen. her er rom.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:36 Privat melding

Hehehe. Denne tråden er som sjokolade med reker på. Nam :D

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:37

jo tresnitt, det tror jeg. Men det hadde jo vært enda finere hvis den samme kunne bli en kjæreste, eller? Dét tror jeg ikke alltid er like lett å finne "match" på.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 8 nov. 2015 22:37

Og der entret ordet "Coelho" tråden, dermed døde den litt.

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:40

det er bare fordi de lurer på hvordan man uttaler det;Køl-ho? Kåelå? Cul-hå? Quelle cul tu as? Oh Calcutta?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:41 Privat melding

@my
DET er iallefall komplett umulig å finne 'riktig' tallmatch på, hehe.
Men jeg overdriver litt altså. Prøver ikke å strekke den ideen for langt.

(mann 45 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2015 22:42 Privat melding

@Litah Det var personer på treffet som enkelt hadde hoppet over min list som en god kandidat. :)

@Tinka var vi på samma greie fredag? Fikk jeg 3-4 kjærester? Var bare en snill gutt som satt ved samme bordet hele kvelden. ?? :)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:43 Privat melding

Du er bittelitt kjæreste med meg selv om du ikke vet det @larumba

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:43 Privat melding

@my 22:40
Du er tvillingsjel til han derre kulturruker-fyren :D

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 8 nov. 2015 22:43

@tresnitt: Tankelesing trenger ikke å ha noe med en tvillingssjel å gjøre. Tror at man enten er en tvillingsjel el. ikke, og man kan også møte en av ens eget kjønn som da kan bli en god platonisk venninne for livet om det er to kvinner. Du bare vet. Men har erfart at det finnes mange tolkninger om hva en tvillingsjel er.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:45 Privat melding

@Apache
Vet det :-)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:46 Privat melding

Synes denne forklaringen på sjelevenn, tvillingsjel, soulmate er fin jeg:

“People think a soul mate is your perfect fit, and that's what everyone wants. But a true soul mate is a mirror, the person who shows you everything that is holding you back, the person who brings you to your own attention so you can change your life.

A true soul mate is probably the most important person you'll ever meet, because they tear down your walls and smack you awake. But to live with a soul mate forever? Nah. Too painful. Soul mates, they come into your life just to reveal another layer of yourself to you, and then leave."

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:49 Privat melding

@larumba - slutt å spill uskyldig!! Du tok på deg øl-biller og sjekka opp alle som var der.... og jeg er din utvalgte (sånn i tilfelle du har glemt det?!)... og så er det en lang kø bak meg når jeg er ferdig:-)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:52 Privat melding

Er det nå vi skal si at vi har lagt lista veldig høyt @Pippa, og at larumba har kommet seg fint over? :-)

(mann 45 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2015 22:53 Privat melding

Bittelitt kjæreste med deg @Lisalinn er så utrolig mye bedre en ingenting. Bittelitt er helt greit det :)
@Litah kanskje det :)

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:54 Privat melding

Yeayyy!! Jeg har bittelitt kjæreste 😍

Skjult ID med pseudonym my sø. 8 nov. 2015 22:56

Og dermed våknet tråden til live igjen :-)

Lisalinn
too painful? Livet er smertefullt, selv på sitt aller beste *så lykkelig at det gjør vondt* - hvis man bare tenker ordentlig etter.

(mann 45 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2015 22:56 Privat melding

@Pippa haha.. Ser ingen kø i det hele tatt jeg. :)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 22:59 Privat melding

@Larumba?? Er det slutt?

Ja, @Lisalinn - lista mi ligge skyhøyt. Larumba hadde god klaring:-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:01 Privat melding

Ja, Lisalinn, hvis jeg leste engelsken rett. Det var det jeg mente da jeg skrev at det er ikke et mål å skulle ha gått på akkurat de samme stier og møtt akkurat de samme erfaringer i livet.

Det ligger en hensikt i det å med hverandres personlige hjelp venstre/høyre, blå/orange, gi/få (begge veier selvsagt) kunne fremkalle noe enda større enn begge to til sammen.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:03 Privat melding

Både lykke og kjærligheten @my
If you love until it hurts, there can be no more hurt, only love...

Det skal gjøre litt vondt.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:11 Privat melding

@tresnitt. Jeg tror at denne tvillingsjelen er noen man møter og får inn i livet sitt fordi man har behov for den personen der og da (og kanskje i lang tid fremover). En som kanskje har gått stien før deg. En som får deg til å forstå det du ikke hadde verktøy til å forstå selv. En som ser deg, som du føler at kjenner deg. En som er ubetinget glad i deg.
Det blir en slags veldig ren og ekte form for kjærlighet. Som vi kanskje drømmer om å oppleve i parforhold, men som da ofte blir ødelagt fordi forventninger og forelskelse og sånn kommer i veien... Og litt for lave lister og utroskap og sånn....

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 8 nov. 2015 23:11 Privat melding

Jeg har ingen lister , for meg handler det om kjemi og hvem jeg forelsker meg i ,enkelt og greit og når jeg kommer ditt hen at jeg får det første kysset , vet jeg om jeg vil bli om det er gjensidig da vel og merke :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:15 Privat melding

@Lisalinn
:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 23:18

@Larumba,
Jeg blunket jo så mye jeg kunne, smilte og viftet med svansen. Ga deg en klem, besøkte din profil:-)

Men du har bare øyne for Lisalinn, Pippa og Afrodites. Og nå har de dytta meg ned på listen. Sukk, hva skal det bli av stakkars meg ;-(

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:21 Privat melding

Der sa du noe @Afrodites. Han absolutt må kunne kysse sånn ordentlig ordentlig ordentlig ordentlig ordentlig godt... Hvis ikke så må han kurses eller så må han gå. Høy list der altså.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:35 Privat melding

@Tinka
Er du sånn mesterblunker? ;)
Det er noen som klarer det vettu, å blunke halvt ned med øynene veldig kjapt.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 nov. 2015 23:35

Jada, jeg har tenkt på det. Ganske mye, egentlig.
Det er en illusjon at vi ikke legger lister over/under oss selv.
Selvsagt gjør vi det.

Men HVA disse listene inneholder, varierer selvsagt stooooort!

Men her på sukker har jeg et par kriterier
- Han må ikke røyke
- Han må søke en dame i min aldersgruppe, verken over eller under.
- Han kan ikke skrive "Ateist. Veldig" i profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 23:40

@Tresnitt,
Eh, nei. Menn legger vel ikke merke til de som blunker så kjapt at du ikke ser det? :-) Jeg blunker saaakte...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 8 nov. 2015 23:44 Privat melding

Å-ja. Sånn som på profilen. Jeg trur jeg forstår hva du henviser til ;-D

(mann 45 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2015 23:47 Privat melding

Jenter nå må dere slutte og snakke så mye tull om meg snart. Dere skremmer jo bort min potensielle frøken riktig med alt dette kjæreste pratet deres. Send meg heller en pm om dere skulle mene noe med det dere sier. :)

@Tinka jeg hadde garantert merket om du hadde logret med halen i min ende av lokalet. Det er viden kjent at man ikke lengre har helt perfekt syn etter man har passert 25 som jeg også har passert. Jeg la uansett veldig godt merke til deg når du løp forbi noen ganger ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 8 nov. 2015 23:52

@Tresnitt
Å jaaaaa, NÅ skjønte jeg den, he he. Sant nok

@Larumba
Jeg lover å logre tydeligere ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 nov. 2015 23:55

Ja takk, begge deler, Hovmesteren.
Det er ikke måten man skriver ting på, men verdensbildet som betyr noe.

(mann 45 år fra Østfold) sø. 8 nov. 2015 23:57 Privat melding

@Afrodites, ja det tror jeg så absolutt at jeg er, men du burde jo dømme selv.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 00:03

Nei, det skal jeg ikke være kategorisk på, Hovmester. Jeg kan ikke her og nå sitte og si at jeg er åpen for ALLE former for tro, bare ikke ateisme.

Men jeg vet at jeg sliter med å orke, gidde eller se meningen med å skulle sitte og forsvare at jeg synes det er spenennde med ting jeg ikke umiddelbart forstår, spennende med hva folk tror på uten å latterliggjøre dem i første sving. Jeg orker ikke den formen for samtaler lenger fordi jeg ikke er interessert. Om det må bli sånn? Sikkert ikke, men det med .....la oss kalle det åndelighet da....det synes jeg er spennende å være åpen på, fabulere om leke med tanker rundt. Og fraværet av dette ville jeg savne hos en ateist-kjæreste.

Følte du at du fikk svar på det du lurte på?

(mann 45 år fra Oslo) ma. 9 nov. 2015 00:07 Privat melding

Det må være bra nok sagt, Z :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 00:09

Takk.

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 9 nov. 2015 10:22

Fin og reflekterende tråd, selv om den bl.a har tatt seg en tur til Amsterdam. ;-)

"Å legge lista høyt" rommer mye, det forstår jeg. Jeg blir bare nysgjerrig når jeg ser noen skrive det eller si det. Hva betyr det for den personen som uttrykker det? Har du noen gang vært der at du er blitt avvist og ikke helt kan forstå hvorfor? Altså, noen ganger er det tydelig hvorfor, men noen ganger kan du stå der og ikke helt skjønne hva som skjedde. Så dukker denne tanken opp, om at den andre legger lista høyt. Hva tror du det først og fremst det handler om? Jeg må innrømme at når det skjer meg, så har jeg litt lett for å tenke at "han er en av de der som alltid tror at det finnes noe bedre der ute. Som aldri tør å prøve, selv om han faktisk finner meg interessant". Er det den såkalte høye lista? Og lure (?) seg selv til å tro at det alltid er noe bedre der ute?

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 9 nov. 2015 10:44

Ja, jeg ser den. Og jeg vet at stort sett så har vi alle våre reelle grunner til å gå videre. Jeg også. Og når jeg har valgt vekk, så vet jeg jo at han kan sitte å tenke det om meg. Det plager meg ikke. Likevel, utsagnet eksisterer like fullt.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 10:58

Et brudd/avslutning tror jeg ikke handler om lister i det hele tatt, verken høye eller lave. Jeg tror det handler om personlighet og ikke minst personlig modenhet.

Og i personlig modenhet ligger det mye, blant annet "der er hun(han) i sin utvikling, man må kompromisse med noe man ikke er villig til å kompromisse med, følelsen av å bli holdt tilbake av en eller annen grunn, følelsen av "is this it?" som får svaret nei etter hvert, følelsen av å ikke få den oppmerksomheten man selv trenger og mye, mye mer. Men først og fremst tror jeg brudd handler om egen evne til tilstedeværelse for egen del sammen med et annet menneske. Nuvel...

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 9 nov. 2015 11:03

@Mjau
Jeg tror ALLTID det er viktig å bare se SEG SELV i forhold til en annen. ALDRI sammenligne seg selv med andre (som om de er bedre). Hvis en mann ikke blir interessert i akkurat meg, så kan det være fordi han legger lista høyt for seg, og på hans list når jeg ikke opp. Men; har likevel absolutt ingenting med meg og mine kvaliteter å gjøre, verken mine ytre eller indre. Det er bare det at akkurat han og jeg ikke klikker.

Vi vil begge nå til topps av (av og på:-) lista for noen andre. Jeg er ikke topplisteskår for ham (og da er egentlig ikke han det for meg heller:-), men jeg er perfekt for en annen. Jeg holder like høy egenverdi som individ. Jeg er like attraktiv og vakker for noen selv om jeg ikke er det for ham. Og vice versa.

Så nei. Jeg lurer ”ikke meg selv til å tro at det er noe bedre der ute” (sit), jeg VET at det finnes en eller flere andre, som har akkurat det som skal til for akkurat meg.

Jeg tror faktisk at de som IKKE legger lista høyt for seg selv ofte er de samme som havner på skilsmissestatistikken. Å bli forelsket i forelskelsen og ønske seg et forhold så sterkt at det skygger for å kjenne etter om det virkelig virkelig virkelig føles riktig… For meg er det er det samme som å rede for brudd.

Det er kake til alle :-)

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 9 nov. 2015 11:44

Jeg sier ikke at jeg sitter forsmådd igjen etter en avvisning og forbanner alle menn som ikke vil ha meg. Skuler og tenker at det er alle andre det er noe "galt" med. ;-) Jeg innrømmer bare at tanken streifer meg av og til, spesielt i de tilfellene hvor det kommer ut av det blå, men den er kortvarig og jeg tar fort til fornuften. Som jeg har nevnt ovenfor, utsagnet dukker opp på forumet i blant, og gjerne i tråder hvor frustrasjon skinner igjennom.
En god venninne av meg sa noe klokt i forbindelse med det å bli valgt bort: Før du blir lei og oppgitt, så du må prøve å tenke at det som skjedde med han, også kan skje deg. Og det er jo sant.
Den kloke venninnen hadde for øvrig vært singel i 6-7 år før hun traff sin kjæreste, de møttes gjennom en datingapp og venter nå sitt første barn. Så av og til funker denne nettdatingen veldig bra. ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 9 nov. 2015 11:57

Den andre _er_ den høye lista en ikke når over, Mjau. En har gapt over for mye.
(Ref kommentar ma. 9 nov. 10:22)

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 9 nov. 2015 12:08

Det kan vel i og for seg være riktig, Mann38. Men jeg ser det ikke helt på den måten. Det høres litt nedlatende ut. Men du sikter kanskje til andre ting. Ehm.

(kvinne 53 år fra Oslo) ma. 9 nov. 2015 13:23 Privat melding

Det er en annen tråd her inne som heter "Være en bedre kjæreste denne gangen". For meg er det en sammenheng mellom den og temaet "legge lista høyt"

Hvordan kan jeg blir en bedre kjæreste neste gang? Jo, ved at jeg legger lista høyt. Ved at jeg sier "tusen takk" når noen sender meg et avslag fordi han tydelig ser at jeg ikke er den han leter etter.
Ved at jeg avviser menn som ikke har det jeg vet at nettopp jeg trenger for at vi skal få det bra sammen.

Det å legge lista høyt er basert på erfaringer. Fra feilskjær man har gjort og fra forhold som inneholdt det gode og det viktige.
Hvis man tenker bittelitt lenger så kan man jo også si at i enkelte tilfeller legger man lista litt lavere enn hva man gjorde før. Fordi man har fått et annet verdisyn på sine "gamle dager" og vet at enkelte ting ikke er så nøye.

Man skal ikke være så redd for eller føle seg mindreverdig fordi man ikke når opp hos noen man ikke skal ha.
Man skal aldri måle seg selv på andres målestokk.

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ma. 9 nov. 2015 13:30 Privat melding

Handler det ikke bare om kjemi til syvende og sist?
For meg gjør det det !
Jeg har selvfølgelig noen ønskekreterier, men ...... de ønskekreteriene kan for bli forandret hvis jeg møter en jeg føler meg vel og god sammen med :-))

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ma. 9 nov. 2015 13:36 Privat melding

Jeg ser f.eks på mange profiler at de står på ski, og de ønsker noen å stå på ski med!
Jeg står overhodet ikke på ski,( har prøvd, men jeg egner meg ikke i bakken) ! Men jeg elsker å være med på tur til Hemsedal, Hovden, Geilo osv, jeg er bunnen av bakken og venter med varm/kald drikke, et kjærlig smil eller ett kyss, og koser meg med å se på de som renner eller leser en god bok:-)) Må jeg ha ski på beina for å være sammen med en som renner, eller kan jeg være tilstede og dele det med han på min måte?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 9 nov. 2015 18:28

@Monika.P
Jeg føler ikke at det å søke noen som liker å stå på ski er å legge lista høyt, på lik linje med å like fotball, baking, løping og se film.
Jeg bruker mye tid på ski, og vil gjerne dele opplevelsen med andre som også liker det. Å ha en kjæreste som står og venter ville jeg ikke hatt samvittighet til. Da ville jeg følt meg som en egoist.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 9 nov. 2015 19:21

Det å ønske seg en kjærest som har felles interesser er IKKE å legge listen høyt. Jeg er IKKE rett for de som ikke liker friluftsliv.

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ma. 9 nov. 2015 19:39 Privat melding

Men jeg liker det jo @Kravstor :-))
Jeg koser meg glugg ihjel i bunnen av bakken :-))
Og jeg tror mange tenker som deg, og det er veldig dumt :-(

Skjult ID med pseudonym my ma. 9 nov. 2015 20:23

jeg lister meg så stilt på tå,
for jeg skal ut å røve
jeg røver bare det jeg må,
og det som jeg behøver
og hva jeg finner
kjenner jeg
snart om han faktisk passer meg
Og ellers så gjør jeg det verste jeg kan:
Setter under-list-mannfolks hjertér i brann ..... :P

*Egner-er-avslørt*

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 9 nov. 2015 20:31

Daali jort å misbruke e6ner

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) ma. 9 nov. 2015 20:32 Privat melding

Herlig @my :-D

Skjult ID med pseudonym my ma. 9 nov. 2015 20:36

je i missbrukr inngn. Egner var limbo-dansr i sinn ongdåmm-nemm
li. men jei trorn joxt fårr ha# la liss-ta åvr hodeV€lldi højjt all så.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 9 nov. 2015 20:40

Fnanen >:-{o# (m/skjegg) Men kanse vi skrive aarn noe antet siden outen smaap-rat

Skjult ID med pseudonym my ma. 9 nov. 2015 20:46

kannvivell
(åg fiin bart.litt vaffal)

Skjult ID med pseudonym my ma. 9 nov. 2015 21:15

Men tilbake til den berømte lista. Kjenner meg egentlig ikke igjen i at jeg har lagt den noe bestemt sted, selv om det er klart at mannen i månen for eksempel er utenfor rekkevidde.
Min list spretter frem - *ka-channngg!!* når jeg møter noen, den veiver rundt som en løpsk geigerteller og scanner vedkommende igjen og igjen, og sender henholdvis grønne og røde lyssignaler inn i hjernen min, som sorterer heftig. Så kan hjernen melde tilbake med klart grønt eller rødt blink - men noen ganger også med "not enough information - standby .." Og siden jeg er nysgjerrig, må jeg finne ut mer. Og det har aldri vært bortkastet.

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 9 nov. 2015 22:29

Noen menn setter f.eks opp i profilen sin at de ønsker kontakt med kvinner fra 25 til 35 år når de selv er 45 år. Da kan jo JEG tenkte at de legger lista litt høyt, men lista er vel egentlig personlig?! Ergo kan jeg synes det er småteit (ja, jeg synes det), men en helt ærlig sak for mennene som har det som et krav.
Mulig han må vente litt lenger før den rette dukker opp, men det er helt sikkert noen for enhver.
(Jeg kaster stein i glassehus her, for jeg har alderspreferanse jeg óg, bare at den ligger tettere opp mot min egen alder, ja - tangerer den til og med)

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 9 nov. 2015 23:18

@Hovmesteren - Helt rett, tangerer ikke, blir litt vanskelig på alder det! Hvor går "linja"? På alderen, ett sekund yngre, et hundredel... ? Legger meg flat. Er så ydmyk jeg, vet du - at jeg lett innrømmer mine feil:-)

Damene ønsker kanskje å utvikle seg? Det er jo smart i seg selv, så da kommer det an på hva du mener med smart! IQ trenger ikke måle intellektet, eller?

Lista mi ligger vel på at vi skal utfylle hverandre da - den kjente vektskåla, som gjerne kan vippe litt frem og tilbake, så lenge evnen til refleksjon er der...... alt ettersom hvilket tema vi er innom.

Veldig arrogant den siste der, Hovmester'n. Du har liksom så høy IQ du da? Står det i profilen din? Mensa?

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 9 nov. 2015 23:35

Så kjedelig a, Hovmester, da er vi jo enige da:-(

Nå skulle jeg til å skrive noe om mental alder her.... men slurpet det i meg igjen...flink pike (klapper meg selv på skulderen)!

God natt

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 23:38

Jo. Jeg tenker på intellektuell balanse. Men kanskje enda mer på mental balanse, tross alt :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 23:43

Jeg oppfatter ikke meg selv som spesielt intellektuell, egentlig. Ikke i akademisk forstand. Der må jeg nok si at min vennekrets rager over meg i riktig monn. Men ja, jeg har nok følt meg mye mer intellektuell enn enkelte jeg har møtt. Hvorfor spør du?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 23:49

Fascinerende hvor du undervurderer meg, Hoven. For et tullete spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 nov. 2015 23:54

Ja, du er klokere enn som så, Hoven!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 10 nov. 2015 00:02

Tar det til etterretning. Lover å ikke overvurderer (se din egenverdi) deg igjen!

* Shaking hands to close the deal *

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 10 nov. 2015 07:47

Hyperkule naboer :D

(mann 45 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 05:31 Privat melding

https://www.youtube.com/watch?v=D1Y5Vsy9wdE&list=PLJAjFOu7y2AaajIIFtnV5mt5nBy0Q_jMG

TENK OM alle forhold var så harmoniske :D