Alle innlegg Sukkerforum

Litt for på

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 9 nov. 2015 23:49

Ordet jeg leter etter husker jeg ikke i farta. Men situasjonen er slik. Du har funnet en dame, men avstand gjør at man ikke kan treffes daglig, men ikke for langt unna.

Jeg er uansett slik at jeg liker å ha daglig kontakt å sende en mld og litt daglig prat. Men alle mennesker er forskjellige, noe som er bra. Men dama her er litt annerledes og kan godt gå flere dager før hun tar kontakt. Så blir ho lei i lengden eller er det innafor?

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 9 nov. 2015 23:56

Er ikke lett for oss å svare på hvordan hun reagerer, men.. Har dere god nok kontakt til at du kan spørre litt direkte om hvor ofte hun ønsker at dere har kontakt?
Om hun er en sånn som ikke har behov for mer enn, og føler seg trygg med, 2-3 ganger i uka, så kan hun definitivt bli lei av å høre noe flere ganger om dagen. Men mengden kontakt skal jo passe for deg også. Jeg ville spurt hva hun er komfortabel med, eller sagt på en oppriktig måte at hun må si ifra om det blir litt mye. Det kan også hende at du merker det fort om det blir for mye.

Skjult ID med pseudonym ung gutt ti. 10 nov. 2015 00:12

Vel du har blitt slik at de 2 første ukene var d mer kontakt men etter at vi ble litt kjent så ble det litt mindre ellers så har jo begge egne liv og d er ikke slik at jeg sender veldig mange om dagen for d meste kort

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 10 nov. 2015 00:18

Du får nesten bare føle deg frem. Det er umulig å svare på uten å være i hennes hode. Om dere har avtaler om å treffes i fremtiden og fortsetter å lage dem så er det jo det som teller, ikke hvor mange meldinger som går frem og tilbake.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 nov. 2015 00:24

Tror nok hun er lei allerede jeg...

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 10 nov. 2015 00:27

Da kan du jo la være å ta kontakt, og se om hun kontakter deg uten at du har gjort det først. Det er helt greit å gjøre for å prøve å se an hvor landet ligger, men ikke begynn med spill og testing.

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 10 nov. 2015 10:01

Hvordan er hun når du sender meldinger? Svarer hun med en gang, eller lar hun det gå flere dager? Dette forteller mye om hvor interesert hun er

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 10 nov. 2015 11:14

Hun er ikke nødvendigvis uinteressert. Noen er litt mere beskjedne enn andre og kvier seg for å være den som sender førstemelding. Slik var jeg da jeg var yngre. Kunne være kjempeforelsket, men ikke tørre å ta initiativ. Spørsmålet mitt er hvordan hun respondere når han tar kontakt. Svarer hun? Eller er hun unnvikende ? I så fall, er hun nok ikke så interesert

Skjult ID med pseudonym Sunshine ti. 10 nov. 2015 13:06

Vi er alle ulike og tror ikke nødvendig at hun ikke er interessert fordi hun ikke sender melding var dag. Ikke alle som er så hyppige på dette, jeg er en av dem, betyder ikke at jeg ikke tenker på den personen var dag. Det kan bære greit å la henne ta initiativ en gang ibland. :-). Men er jo ikke verre enn å spørre, ikke engang sikkert hun har tenkt over det. Det er kanskje ikke like naturlig å sende melding var dag for henne?

Skjult ID med pseudonym Lekkerbisk on. 18 nov. 2015 15:49

Jeg er nok ganske lik den aktuelle damen.
Dagene er nokså hektiske, og jeg sender ikke så ofte meldinger.
Fikk høre av en litt yngre mann at han ble veldig usikker av det, men saken er bare den at jeg har mye å gjøre, ikke at jeg er uinteressert!
Mulig at noen av oss har "bedre tid" i den betydning av at dersom vi er interessert så vil vi ikke virke for klissete og innpåslitne?

(mann 48 år fra Akershus) on. 18 nov. 2015 15:54 Privat melding

Hun er kanskje ikke interessert lenger men har ikke tid/lyst å si i fra desverre

Skjult ID med pseudonym ronja fr. 20 nov. 2015 17:03

Tror desverre ikkje hun er intressert. Va oppi lignende situasjon selv nå nettopp, og da viste det seg at han hadde mistet interessen for meg. Han hadde kjent på det for ei stund siden, men hadde ikke sagt noe. Glad han sa noe til slutt, for dumt og bruke tid på noen som ikke har de rette følelsene for deg, eller ikke ser noe framtid sammen. det trenger seff ikke være det samme, men det er iallefall min erfaring. Lykke til. Det ordner seg:)