Alle innlegg Sukkerforum

Hvilken type date liker folket ?

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 09:40 Privat melding

Siden det er planleggingsdag på skolen og hjemme med prinsessa har jeg tid til å lese profiler , noe som er ganske så morro 😃 å jeg blir nysgjerrig !! Jeg liker best lunch dater , der man møtes til en kaffe og har 30 til 60 min på seg ! Jeg syns det er genialt for min del Pga da vet begge parter at det ikke blir kleint og man slipper å føle man må sitte unødvendig lenge hvis det er totalt bom ! Ulempen er jo at man ikke får pyntet seg skikkelig etc men fordelen er at da får man se hvordan man ser ut i hverdagen ;-) dessuten finner man ut iløpet av 30 til 60 min om man vil ha en lengre date nr 2 :) jeg liker denne type date ! Hva liker dere ?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 09:50 Privat melding

Jeg syns det er lettest å møtes en plass og gå og prate og bli kjent!
Syns det noen ganger kan være litt vanskelig å møtes på bar/resturant med mye folk rundt oss, ikke like lett å prate og bli kjent da syns jeg !
Og så tar jeg det bare som det kommer, er det kjemi blir det gjerne et glass vin eller to en plass etterpå :-))

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 09:56 Privat melding

Restaurant syns jeg passer meg bedre på date nr 2 etter jeg har fått ett innblikk av vedkommende :) Pga vil begge møtes igjen har man merket en tiltrekningskraft man vil finne mere ut av :) eller man møtes en annen plass å deler en flaske vin :)

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 11 nov. 2015 09:58 Privat melding

Jeg liker date der jeg kan få vise meg fra min beste side nemlig i kjole :P
Så vært på noen dater på standup show å det passer meg veldig fint :)
Da har vi noe å snakke om etterpå også :P

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 10:08 Privat melding

Jeg også er veldig feminin kvinne men jeg vil at vedkommende skal ville møte meg igjen etter han har snakket med meg å blitt litt kjent med mine indre verdier og holdninger og sett meg uten mye dill dall , vil ha da møte meg igjen får han muligens en wow opplevelse når jeg møter opp på date nr 2 :) men da vet jeg at jeg har pirret hans nysgjerrighet uavhengig av stilpyntet eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 10:11

Gåtur er helt fint..., men jeg liker å ha litt hæler på date og da blir det litt kleint.
Ett glass er best, synes jeg. Kaffedate får jeg litt sånn intervjufølelse av... og får hvertfall ikke en liten spire i magen.

Vanskelig dette... er han helt "ute" er det jo greit å komme seg fort unna, men er han bra..., er jeg jo lysten på litt flørting;-)

Skjult ID med pseudonym coca cola on. 11 nov. 2015 10:12

Hehe dere har ikke mye tro på at det vil fungere med en sånn innstilling som "jeg må ha en date der jeg kan rømme fort med behov".
Hva så om dere bruker 2-3 timer ekstra på en person som dere underveis finner ut at ikke er noe god match med deg?
Det går da ann å respektere den andre personen nok til å bruke noen timer på personen.
Eller er deres tid så dyrbar at det er krise å bruker 2-3 timer ekstra på en person du gjerne har god dialog med men som ikke er noe kjærestetema?
Det går faktisk ann å snu innstillingen å gjøre daten til noe hyggelig selv om det ikke er en person du vil gifte deg med :P
Syns det er dårlig holdning å ville stikke av så fort som mulig når den andre personen har giddet å ta seg tid til å møte deg.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 10:18 Privat melding

@Coca Cola
Det er ikke alle her som har den innstillingen, da syns jeg du skal lese innleggene en gang til :-))

Skjult ID med pseudonym coca cola on. 11 nov. 2015 10:20

Nei men kommentaren var nok rettet mot de som faktisk har skrevet at de har den holdningen ;)

(kvinne 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 10:20 Privat melding

Jeg skrev liker best kan ikke lese at jeg har skrevet ordet MÅ :-) men jeg foretrekker best de dater også Pga jeg er alenemor å jeg liker å vite hvem jeg Evt skal Styre og ordne barnevakt for :-) derfor å bruke lunchen min på jobb til å Hillse på en Evt date glimrende måte for min del !! Har ikke noe med å ville stikke av men å få ett innblikk av personen man kanskje vil bruke tid på :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 11 nov. 2015 10:39

Begge to har da "giddet å ta seg tid" @cocacola
Det er da bare å trekke ut tiden unødvendig om man skal sitte der å skravle med en som man umiddelbart forstår at det ikke er noen fremtid med?
Eller er du selv slik at du vil tviholde på en person og tvinge vedkommende til å sitte å prate med deg i flere timer når du forstår at vedkommende ikke har kjemi med deg? Hva får du ut av det?

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 11 nov. 2015 11:17 Privat melding

Det kommer litt an på hvilken date det er. Er det 1. date eller 4. date? På første date ville en gåtur i marka være kjekt. Da kan jeg avslutte det etterpå hvis jeg vil. Eller en tur på kafe.
Senere ville jeg kanskje tenke mere i retning av middag, Latter, konsert eller noe sånt.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 nov. 2015 12:00 Privat melding

Nå dater jeg særdeles lite, men uansett.
En rusletur i byen, ved sjøen el, muligens med innlagt kaffe mens vi rusler eller setter oss ned med.
Kun en kaffe/en øl funker også greit.

Har vært på kino på første date, og det gjør jeg ikke igjen. Selv om vi tok en øl først så døde naturligvis all samtale der.
Har hørt om flere som har hatt første date hjemme hos den ene, det hadde neppe vært aktuelt for min del.

Når det er sagt, så har jeg dratt på tur til London som første date. Det var riktig så fint.

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 11 nov. 2015 12:05

Jeg synes også at en gåtur kan være fint, om man har det innmari hyggelig så kan man jo velge å runde den av med en kaffe ett eller annet sted. Kommer egentlig ikke på så mange andre aktuelle alternativer til en første date. Å ha den hjemme eller hjemme hos han er i alle fall fullstendig uaktuelt.
De eventuelle neste datene kan være stort sett alt annet enn å dra på restaurant.

Skjult ID med pseudonym Grevinnen on. 11 nov. 2015 12:27

Jeg får litt hetta nå når alle vil gå tur i marka. Marka her hos meg er kun bakker, og jeg er ikke på mitt mest sjarmerende med svettebart og hivende pust..

Dessuten kunne jeg ikke tenke meg kafé heller, da sannsynligheten for å treffe kjente er altfor stor.

Kino har jeg prøvd, og det funker - så lenge begge likte filmen.

Nei, tror ikke dating er noe for meg!

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 11 nov. 2015 12:33

Jeg ville heller ikke gått tur i marka. For min del er første daten "ødelagt" i det jeg må dra på meg allværsjakka eller såkalt praktiske sko, og det har egentlig ikke noe med utseende å gjøre, men hva slags tur det er snakk om. En gåtur i byen er passe for meg.

Skjult ID med pseudonym Grevinnen on. 11 nov. 2015 12:46

Jeg er på ingen måte negativ til motbakker eller praktiske sko, men alt til sin anledning. Jeg kunne gjerne gått en tur i byen, men en lettere treningsøkt ville jeg ikke satt pris på som en date.

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 11 nov. 2015 12:47

En lang tur er jo bare fint. Har man nok å prate om så kan man vel egentlig gå så langt som helst. Men akkurat gåtur i naturen sparer jeg gjerne til senere, jeg liker å være omgitt av folk og aktivitet de første par første gangene. Opplever det som mindre kleint, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Grevinnen on. 11 nov. 2015 12:54

Roper du ofte på hjelp, Hovmester?

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 11 nov. 2015 12:54

Haha. Tipper du treffer på mange damer som får deg til å rope på hjelp.
Jeg vil ha folk rundt meg, men ikke tett på meg, derfor velger jeg gåtur i byen. Hadde det vært godt befolkede turstier i området her så kunne det også vært et alternativ, men det er helst snakk om stier der man kanskje møter noen hvert kvarter. Såpass tynt befolkede at jeg ikke liker å jogge der etter at det har blitt mørkt, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 11 nov. 2015 12:55

Etter at jeg har skrevet med en person en stund og liker kommunikasjonen der, syns jeg ofte det kan være greit å ha en tlf samtale før første møte. Da får jeg gjerne en magefølelse og et annet inntrykk av personen. Er samtalen hyggelig og nyskjerrigheten pirret, syns jeg en uformell spasertur er passende og mindre kleint. Er kjemien tilstede og det kjennes riktig så er det hyggelig å avslutte turen på en kafé..

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 11 nov. 2015 13:28

En telefonsamtale kan ofte spare en for både mye tid og en bomtur😁. Kommunikasjon er jo svært viktig. Fungerer det ikke i tlf, fungerer det stort sett dårlig ved et evt treff

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 13:44 Privat melding

En tur i en park. Rundt Sognsvann eller Østensjøvannet (ja, jeg bor i Oslo). Det er fine greier. Så kan man ta en kaffe og en vaffel på slutten av turen. Opplever ofte at det er lett å lufte tanker og få en lett samtale når en går tur sammen med noen. Så jeg liker tur :)
Liker også at en mann møter meg "slik jeg er". Og joda, jeg kan pynte meg, men jeg er mest strikkegenserjente med sneakers på beina sånn til daglig. Sånn vil jeg også være når jeg møter noen første gang. Fancy restaurantbesøk får vi heller ta senere. Middagsdate synes jeg uansett blir litt mye første gang man møtes.

Aller best liker jeg å sitte på et litt uformelt sted og ta en kaffe eller et glass vin.

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 11 nov. 2015 13:55

Sikkert unødvendig, men kan jo hjelpe litt på nervene før et møte da @hovmester.

Skjult ID med pseudonym lillemor on. 11 nov. 2015 14:52

Skjønte det, jeg tenkte for flere av oss😺

(mann 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 14:54 Privat melding

En sånn date som ender opp med en ny date eller en kjæreste hadde jeg nok likt ganske så bra 😭
Daten bør være et sted hvor man kan prate uforstyrret, lage mat sammen eller gjøre andre hverdags aktiviteter. Det synes nå ihvertfall jeg :)

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 14:54

Jeg liker ikke no telefonsamtale før første møte. De som bor for langt unna, vil jeg helst ikke få følelser for - det kan bli en potensiell utfordring som jeg ikke vil utsette meg for.

Et møte der det er mulig å få blikkontakt!

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 15:09

Jeg har hatt en førstedate som varte i 48 timer😂

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 nov. 2015 15:11 Privat melding

Jeg har hart en førstedate som varte i drøye 4 år ;-D

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 15:26

Litah, selve daten varte i 48 timer. Vi møttes for første gang, spiste, drakk, holdt hender...klinte - og DA var det gjort.......klarte ikke rive oss løs fra hverandre før etter 48 timer.
Deretter varte "forholdet" det bare i et par måneder, så det var ikke en suksessfaktor!

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 15:28 Privat melding

Men det er jo en særdeles vellykket date da, når den ikke tar slutt.
Jeg hadde en førstedate som varte i 3 døgn. Det var romjul, vi hadde begge fri, satt og pratet til kl. 5 om morgenen første gang vi møttes. Og da bare ble det sånn. Noen ganger er man heldig og møter mennesker man bare "klikker" med og man vil ikke slutte å være sammen.

Skjult ID on. 11 nov. 2015 15:29

Lunsj date er perfekt i mine øyne ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 11 nov. 2015 16:44 Privat melding

Ja en sånn lage-mat-sammen-date hørtes veldig koselig ut. Da kan jeg finne mange unnskyldninger til å tilfeldigvis komme borti. Ops liksom... Det liker jeg. 😉😘

(mann 39 år fra Rogaland) on. 11 nov. 2015 16:50 Privat melding

Netflix & Chill..

(mann 39 år fra Rogaland) on. 11 nov. 2015 16:51 Privat melding

:P

Evt en tur den sjeldne gangen jeg er på date.

(mann 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 16:52 Privat melding

@Metwo jepp :)

(mann 46 år fra Østfold) on. 11 nov. 2015 17:05 Privat melding

@Litah hadde nok laget noe som jeg var trygg på. Grandis eller no sånt :) eller..
Noe som man må jobbe litt med sånn at begge to er med og lager. skrelle poteter, ordne grønnsaker, salat etc. Eller kanskje en hjemmelaget pizza med tynn bunn (får mye skryt av den). kommer litt an på tid og sted. :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 17:22 Privat melding

Det er faktisk ikke så viktig for min del om det er kaffe/øl/mat/tur. Det som er viktig for meg hvorvidt en date er en god date eller ikke er om hun er 100% ekte med meg, og klarer å senke skuldrene.

Alle prøver å vise sin beste side når de møter noen for første gang. Jeg synes det er mer sjarmerende og interessant når personen bare er...seg selv. Jo mindre anspent stemningen er jo bedre :D

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 17:49 Privat melding

Det siste du sier der er jeg så enig i @RomanT. Det er derfor jeg liker å møtes på en mer dagligdags måte.
Når der blir litt kaldere ute kunne jeg tenkt meg å stå på skøyter på en date. Har ikke gjort det på mange år. Så kunne vi begge vært litt klønete. Eller hvis han var veldig god kunne jeg fått støtte og lent meg litt inntil. Etterpå kunne vi sittet på en benk og drukket kakao 😊

Skjult ID on. 11 nov. 2015 17:53

Jeg kunne tenkt meg enten en trenings date eller gå på skøyter i Spikersuppa ;)

Skjult ID on. 11 nov. 2015 18:19

har gått på skøyter før så ingen problem litah ;)

Skjult ID med pseudonym Student1 on. 11 nov. 2015 18:30

Første date tenker jeg bør være følgende:
- Uformell
- Ikke monoton
- Lett å bestemme om den skal bli kort eller lang underveis.
- Litt offentlig, men privat nok samtidig.

Sånn sett er en tur eller rolig aktivitet -som skøyter- en fin førstedate. Man kommer ikke stivpynta, omgivelser og terreng bryter litt opp innimellom, man kan gå en halvtime eller tre (Er det ekstra hyggelig, og mulighet for det, så kan det gli over i en lunsj/middag).

Skjult ID med pseudonym Godhjerta on. 11 nov. 2015 19:37

Jeg gjør det @my. Glad i god mat og synes nye mennesker generelt er spennende. Om det ikke blir noe ut av daten, så har jeg sikkert hatt en interessant opplevelse :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 19:40 Privat melding

En lage mat sammen date høres spennende ut :-))
Det vil jeg neste gang jeg skal på date :-))

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 nov. 2015 20:53 Privat melding

Jeg dagdrømmer egentlig om at en mann skal be meg ut i høstskogen og sier han har ordna kaffe og smurt matpakke.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 20:57 Privat melding

Da er det bare å vente på mld i innboksen da :-))
Satser på at noen plutselig får øynene opp for meg her inne :-))

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 11 nov. 2015 21:29 Privat melding

@Monika
Vi får satse på at noen tar mot til seg og ber oss på en date. Det hadde jeg likt. 😊

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 21:40 Privat melding

Ja det er jo i grunn derfor vi er her :-))

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 11 nov. 2015 21:48

Hmm, interessant. Så få og sjeldne dater jeg har vært på har jeg visst mer å lære enn å foreslå:-)

Tror valget vil avhenge av om det er aller første møte. Før forrige eks var jeg på date med en hvor jeg holdt på å besvime av sjokk. Alle forventninger ble grusa, han var totalt annerledes enn på bilder. Ville synke i jorda. Ideen om å stå på kjøkkenet mitt og lage mat med en sånn date, ouch:)

Parktur høres fint ut med en du ikke aner noe om, og så gå på kafé hvis det frister til mer. Lage mat sammen høres fint ut, med en du aner noe om. Ikke avansert cooking, men noe upretensiøst og enkelt.

Upretensiøst og enkelt uansett hvem, hva, hvor, egentlig. Og litt vin. Men ikke for mye:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 11 nov. 2015 21:49

@my
Blinddate? Uaktuelt. Fullstendig totalt uaktuelt:-)
(men det har vi jo diskutert før)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 22:31 Privat melding

Tusen takk, det var veldig koselig å høre @Hovmester :-))

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 22:33

Jeg synes uansett at det er opp til mannen å komme med forslag til møtested og "aktivitet". Det er et første tegn for meg på at han er mann (og ikke mus)

Eh... @manuki- jeg har vært på stevnemøte med kaffe på termos og matpakke..., men er mannen feil er det altså ikke noe å trakte etter.

(mann 48 år fra Akershus) on. 11 nov. 2015 22:35 Privat melding

Ikke type date som er det viktigste.
Det er selskapet☺️?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 11 nov. 2015 22:36 Privat melding

Helt sant @Jan-C :-))

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 22:40

... og jeg liker gentlemen, hovmester!

(mann 34 år fra Oslo) on. 11 nov. 2015 23:17 Privat melding

@Manuki, haha jeg går ALDRI tur uten en termos med kaffe. ALDRI.

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 23:19

Jeg sier ja, hovmester (så er jeg et ja-menneske òg, da!)

Skjult ID med pseudonym grace on. 11 nov. 2015 23:41

Ja, det er du, men ikke i nærheten av partiet hun representerte. Ser på deg som standhaftig - du ville ikke vinglet frem og tilbake og snudd kappen etter vinden!
(Dette var nesten i nærheten av et kompliment)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 11 nov. 2015 23:50 Privat melding

@grace
Er det feil mann så blir det feil uansett :-) Når jeg dagdrømmer så dagdrømmer jeg ikke om feil mann 😄😉

@RomanT
Det gjør jeg rimelig ofte, men det er kjekt når kaffen er med.
Har du bedd med deg noen på tur da? :-)

(kvinne 31 år fra Hordaland) to. 12 nov. 2015 13:33 Privat melding

En date der en lager mat sammen hadde ikke likt som første date.
Syns første date bør være på ett offentlig sted.

(mann 46 år fra Østfold) to. 12 nov. 2015 15:34 Privat melding

@Mr Hardy sier det veldig godt rett over. Jeg er heller ingen fan av hurtig dating, og dersom jeg er deltager i en lage middag type date, da har jeg garantert allerede hatt telefonsamtaler eller kaffe"daten" med denne personen på forhånd. :)

@z En sånn middag kunne man sikkert fått til å bli riktig så trivelig enten det hadde vært noen felles tiltrekning og kjemi eller ikke. Er også helt enig i at det kommer ann på innstillingen når man møter opp. :)

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 12 nov. 2015 17:02 Privat melding

Det er, slik mange over har nevnt, viktigst å være sammen med mannen som er det viktigste. Vi skal bli kjent og finne ut om det kan være noe mellom oss, og da er det greit å gjøre noe som innebærer kommunikasjon i alle fall. Kino og teater er ikke noe jeg foretrekker i begynnelsen. Da er det bedre å flørte og tulle sammen under litt mer uformelle omstendigheter.

(kvinne 46 år fra Østfold) to. 12 nov. 2015 17:52 Privat melding

Mr hardy ;) huff da var uheldig du da ang din date :) jeg er som sagt ny og ikke datet noen frA sukker ennå ;) men ja vi er forskjellige jeg syns lunsjdate er best for meg ang første møte :) vil ikke dra inn uskjent mann i mitt hus :) og siden jeg ikke kan drive å fikse barnevakt hver gang er nok den metoden best for meg :) får vi kjemien iløpet av den lunsjen så tar vi Selfølgelig en lengre date og jeg fikser barnevakt :) da har jeg i det mindre fått sett vedkommende og snakket litt før Evt en lengre date :) må også sies at jeg må snakke med han på tlf før jeg møter han Hehe hvorfor ikke spør meg Men slik er jeg , må høre stemmen Hehe :) eller på skype ;)

(kvinne 46 år fra Østfold) to. 12 nov. 2015 18:25 Privat melding

Mente sgt. Pepper flirer sorry Hehe

Skjult ID med pseudonym undrer lit to. 12 nov. 2015 18:26

@liten gul puma, on. 11 nov. 21:49: Om ikke blinddate hvordan skal vi som begge er under pseudonym da finne ut grunnlaget for, og ev. få avtalt kaffedaten vår da... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 nov. 2015 19:25

@undrer lit
Ja, fillern. Hmmm, jeg må tenke, ha ha. Mange muligheter da, jeg kan sitte på nærmere angitt benk i en park, med KGB-frakk, mørke solbriller, røde, høyhælte sko og avis under armen og snakke med lav, hemmelig stemme i mobiltelefon. Eller stå med hatten i hånda på og synge "jag vil tackla livet, som gett meg så mycket", utenfor Nidarosdomen for eksempel. Eller på dasslokket i Oslo sentrum. Ser ingen begrensninger, jeg :-)

(kvinne 46 år fra Østfold) to. 12 nov. 2015 19:43 Privat melding

Oki Hehe :-) ja er vel slik det blir antagelig blandt """ vennene sine """ 😃😃 men jeg fikk ihvertfall svart deg uansett hvorda jeg så på ting som gangner meg i min situasjonen pr dags dato :)

(kvinne 46 år fra Østfold) to. 12 nov. 2015 20:00 Privat melding

Fliiiiiiiiirer 10 poeng for humoren din skal du få Hehe elsker mennesker som ikke tar seg selv så himla høytidelig :) så klapp på skulderen din for den Hehe :) høytidelig er vi på jobb men fritiden mye humor og latter just got to love it Hehe :)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 nov. 2015 20:04

@Hovmester
Ja, Undrer lit og Tinka deler i hvert fall en del synspunkter om saker og ting, som gjør at disse to anonyme kunne hatt glede av en samtale, rett og slett en fin prat :-) Amorøst betraktet er det like stor / liten sjanse med oss som med alle andre anonyme, m.a.o. ganske dårlige odds sånn sett, he he.

(mann 39 år fra Hordaland) to. 12 nov. 2015 20:11 Privat melding

Liker best å ta noen øl på første daten. Er alltid litt nervøs, og noen øl hjelper å løse opp stemningen litt.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 nov. 2015 20:25

Ha ha Hovmester,
Feel free, undrer lit kan få mitt brukernavn så klart, skulle vel ikke være fare for mailstorm til deg for å få mitt brukernavn uansett, så den sjansen tar jeg :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 12 nov. 2015 20:28 Privat melding

Enig med du @AlexBergen, greit å roe nervene litt ;-))

Skjult ID med pseudonym undrer lit to. 12 nov. 2015 20:32

@Tinka: Du er inne på noe med det undercoveropplegget ditt ;-) - men fremdeles litt blindt. Må jo likevel si at jeg savner at Sølvpilen, Falk og ikke MINST Månestråle har en rolle i dette opplegget (dette er samtidig en alderstest - aner du ikke hvem dette persongalleriet er så er jeg sannsynligvis for gammel for deg;)

@Hovmesteren: Du er raus tross at vi tydelig har "issues" når det gjelder kommunikasjon og diverse forståelse. Takker foreløpig men tenker at Tinka vel har sine egne metoder og kan komme med forslag på egen kjøl om så...

Men takk likevel ... :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 nov. 2015 21:00

@ undrer lit
Joda, jeg kjenner Sølvpilen og Månestråle, og jeg er sikkert eldre enn deg. Litt usikker på Falk:-) Nå betyr jo ikke alder noe for en hyggelig prat uansett. "Date" blir feil forventning, sånn sett. "Usukret" i vennesonen er vel fint?! Jeg har aldri forventninger til noe amorøst i blindsonen:-) Men, joda - gjerne en prat eller chat. Og har du ikke en feikmail å bruke til Hovmesteren, så kjenner jeg Villrosa også:-) Hun kan sikkert være Kirsten vennekniv.

@Hovmesteren
Klart jeg stoler på deg, he he, riset bak speilet er jo at jeg vet hvem du er, knis. Men nå ser vel den karen på fotballkamp og har forumfri tenker jeg, så det så. Jeg ser faktisk halvveis på kampen selv.

(mann 39 år fra Rogaland) to. 12 nov. 2015 21:36 Privat melding

Date ja, det hadde vær gøy... *sukk*

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 nov. 2015 21:54

Hovmester da, mitt brukernavn er kjent for en del her, både liker og ikke liker ;-)

Min identitet derimot, den er bare kjent for de jeg har vært på fest med, og to til som jeg ikke har holdt kontakt med:-)