Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg for utolmodig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym julebrus to. 6 nov. 2008 08:22

Hei.
Jeg er ganske ny her og syns det er veldig spennende å være her.
Jeg har kontakt med flere her men ikke møtt noen enda. En mann som jeg
har hatt omtrent daglig kontakt med kjenner jeg at jeg kunne tenkt med å bli bedre kjendt med.
Han virker veldig hyggelig og jeg får et bedre inntrykk av han enn endel andre jeg har hatt kontakt med på andre nettsider. Jeg syns det virker som om vi har en god tone og han var den første til å markere min profil som interessant.
Siste kontakt vi hadde var i helgen og nå ser jeg at han ikke har svart på en melding jeg har sendt selv om han har vært logget på noen ganger i uken.
Er jeg kjempeteit som i det hele tatt tenker på dette eller kan jeg forberede meg selv på at han kanskje snart gir meg beskjed om at han ikke er interessert i videre kontakt? Kanskje jeg heller bør le av meg selv i denne saken?:)

Skjult ID med pseudonym betablokk to. 6 nov. 2008 10:09

Ein klassikar. Vel, under ingen omstendighet er du kjempeteit. Jeg vil tro at det er veldig vanlig å ofre slikt en del tanker. Nå har du jo etter eget sigende noe erfaring fra andre steder, så det er vel ikke helt ny grunn for deg.

Dersom du faktisk lurer, så vil jeg si at det kan være mange grunner til at en person ikke svarer på en stund, hvorav at vedkommende akkurat nå har en mer interessant kontakt med en annen som den mest sannsynlige.

Skulle det være tilfellet, så er den mest plausible grunnen til at det ikke svares at du fortsatt er interessant, men vedkommende avventer noe. På en god andreplass kommer at vedkommende ikke har guts nok til å avslutte kontakten på en direkte måte.

Det er også verd å merke seg at han var den første som markerte deg som interessant, særlig hvis dette skjedde raskt etter at du registrerte deg. Uten at det foreligger tung empiri kan man kanskje mene at det finnes en viss ”kaprermentalitet” hos noen, det er i alle fall min opplevelse, men tror ikke det gjelder mange. Har en idé om at disse skanner ”nye brukere” og er raske til å ta kontakt i et forsøk på å plukke det beste, det kan du i så fall ta som et kompliment.

Hvis jeg var deg – stay put, han tar kontakt dersom han vil, ingen vits i å skrive mer eller besøke profilen, generelt vil jeg si at gnål, mas og folk som "nekter å legge på" er det minst sexy i denne sammenheng.

Og når ultrafeministene skriker ut ting som ”dropp ham, han fortjener ikke deg”, ”råtne rass, du er alt for god for ham” og den slags, så tenker jeg stfu, han er ikke nødvendigvis noen dårlig fyr, dette er et kjøttmarked, og vi er alle en del av det.

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 6 nov. 2008 10:09

Tänk motsatt då. Siste kontakt ni hade var i helgen, Han sände Dig en melding som du har läst men ikke svart på ännu idag....
Hur intresserad är Du då? Jag hade inte suttit å väntat på svar så mycket längre till om jag var dig.....:(

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 6 nov. 2008 10:42

Korttidshukommelsen her inne kan være... nettopp kort. Jeg tror på saklighet, og hadde det vært meg hadde jeg skrevet å spurt ham om han ikke har lyst på videre kontakt. Da får du enten et redelig svar, eller intet. Har han ikke gøtts nok til å svare på den engang, er han vel ikke noe særlig å trakte etter. Og du kan prise deg lykkelig over at situasjonen har oppstått og at du slapp å oppdage det på et senere tidspunkt.
Det er greit å få et inntrykk av hvem vedkommende er, men personlig synes jeg ikke det er noen vits i å utlevere seg selv fra a - å før man treffes.
Lykke til her inne ;)

Skjult ID med pseudonym timey to. 6 nov. 2008 10:43

Et alternativ kan jo også være at han har hatt veldig mye å gjøre på jobb / privat, og har surfet innom for å se etter og lese nye meldinger, men har ikke hatt tid til å svare.

Jeg hadde hvertfall ikke tatt det ille opp om ei jeg pratet med hadde sendt meg en melding til, selv om jeg ikke har svart på den forige. Du trenger jo ikke å mase om at han skal svare på den forige meldingen. Bare send en ny hyggelig en, og se hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym jezzy to. 6 nov. 2008 11:05

timey

"mye å gjøre på jobb / privat"......? Ja, jag kan ibland räkna mig till en av dessa, men inte när det kommer till att jag mottatt ett mail från en person jag tycker är intressant!

"Hej xxxxx:) Jag har för tiden mycket å stå i på jobb, men du verkar som en otroligt spännande å intressant person, jag gärna har lust å snacka mer med! Lovar å skriva mer med dig så snart det roet sig ned lite här! Ok? Klem:)"

Detta tog mig ca 15 sekunder å skriva, å vill chefen trekke det av lönen min... Varsågod!;)

Skjult ID med pseudonym anima to. 6 nov. 2008 22:43

Jeg synes ikke du trenger å le av deg selv. Dette er en klar oppfordring til menn om å ikke være så ekstremt pysete at de bare serverer stillhet. Jeg har opplevd det selv en del ganger, og skjønner i ettertid at dette er menn jeg ikke ville satset på uansett. Jeg vil jo ha noen som kan si ærlig fra om hvor landet ligger. Men jeg opplever at de aller færreste tør å gjøre det. De få som tør, vil gjøre et overlegent godt inntrykk på det motsatte kjønn, og deres gode rykte vil spre seg. Det minimum av menn jeg har møtt som tør å si at de ikke ser for seg et forhold til meg, etter å ha hatt kontakt med meg, står øverst på min respekt-liste. Slik ærlighet sårer også mye mindre, selvsagt.

(kvinne 35 år fra Oslo) fr. 7 nov. 2008 09:05 Privat melding

Er for utålmodig til å vente på sånt jeg..Bruker en fyr lang tid på å svare på en melding så regner jeg med at jeg ikke var så himla interessant allikevel. Og går videre.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 7 nov. 2008 09:15

.....og jeg fungerer sånn at om en ikke viser meg tilstrekkelig interesse, blir jeg "automatisk" uintreressert relativt fort.
Jeg går for det som er best for meg, og trives ikke så innmari godt med å sitte på et gjerde mens jeg eller andre blir vurdert :-)

Synes du verken skal le eller forberede deg. Men vit at det er mange artige skruer i vår Herres hage, og at ikke alle tenker som deg.
Jeg forstår godt følelsen din, og har følt denne mange ganger selv - særlig da jeg var ny her inne.
Ikke la noen du ikke kjenner gjøre deg lei deg før du har truffet dem og vet hvem du skriver med.
På denne måten tror jeg du best kan bevare nettopp følsomheten din som er gull verdt :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym John fr. 7 nov. 2008 09:47

@lilje83
Tanken har ikke slått deg at også gutta her inne kan bli påvirket og fanget av det "spillet" svært mange jenter bedriver mht. det å gjøre seg kostbar ved å ikke svare for raskt?

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 7 nov. 2008 09:52

Jeg er nok rar, men jeg forstår ikke helt poenget med å bedrive slike kostbarhetsspill, jeg.

Er det umulig å treffe noen som har guts til å si: Jeg liker deg! Liker du meg?

Hvorfor er det enkle sjelden det beste på kjærlighetsfronten? :-)

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 7 nov. 2008 10:20

Z: Ta det fra en som har testen enkelhetsteorien opptil flere ganger. Det funker ikke så bra "i røynda". Det virker som om mennesker er opptatt av å distansere seg fra barndommens forelskelser på en måte som blant annet innbærere at å_si_hva_vi_føler_er_teit, la oss heller "lukte oss frem" til hva vi synes om hverandre.

KISS, er en tilnærming som burde passet godt i datingsammenheng, ( av minst èn åpenbar årsak, he he )

(kvinne 35 år fra Oslo) fr. 7 nov. 2008 21:08 Privat melding

@John
Svarer med en gang jeg. Det må jeg for jeg har det med å glemme sånt hvis jeg bare skulle lest meldingen og tenkt "Jeg svarer når jeg har bedre tid". Så den kategorien der hører ikke jeg under ;)