Alle innlegg Sukkerforum

God helg alle sukkerbarn :)

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 2015 21:28 Privat melding

Hei her er en hilsen fra en rolig regnfull kveld i fra Bergen! Har ikke selvtilliten til å tørre å skrive til noen innpå her! Men å si God helg til alle, det kan eg! Så God helg alle sammen! :)

(kvinne 24 år fra Buskerud) fr. 13 nov. 2015 21:30 Privat melding

Kommer iiiingen vei hvis du ikke tør ;)
God helg :D

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 13 nov. 2015 21:35 Privat melding

God helg, siggedigg, og kast deg ut i det! Du har ingenting å tape. :-)

(mann 35 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 2015 22:35 Privat melding

Er vel at at eg ikke har møtt noen som vært snill med meg.. føler eg bare gitt og gitt og fått lite igjen. Eg er dumsnill som bare det! Hehe :)
Føler meg truffet av setningen til @litah - Hvorfor skal andre elske en, når man ikke elsker seg selv! Tror det er veldig mye i den setningen!
Hvis man føler seg lite verdt sånn som eg gjør, og ikke elsker seg selv, så er det lett at andre folk tråkker på deg desverre.. bruker deg, tråkker på deg og ikke viser samme respekten tilbake :)

(mann 35 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 2015 23:20 Privat melding

@Litah Får jo kjempe gode kommentarer og svar av deg, så du fortjener egentlig gode svar av meg..men er så sliten og utslitt av denne uken med jobb og hjelpe alle andre enn meg selv til seint på kveld hver eneste kveld denne uken...at eg har ikke energien til å analysere meg selv og svare deg skikkelig akkurat nå.. var så utslitt i kroppen og hode i går at eg fikk ikke sove natt.. ville bare si god helg eg :)