Alle innlegg Sukkerforum

God helg alle sukkerbarn :)

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 21:28 Privat melding

Hei her er en hilsen fra en rolig regnfull kveld i fra Bergen! Har ikke selvtilliten til å tørre å skrive til noen innpå her! Men å si God helg til alle, det kan eg! Så God helg alle sammen! :)

(kvinne 22 år fra Buskerud) fr. 13 nov. 21:30 Privat melding

Kommer iiiingen vei hvis du ikke tør ;)
God helg :D

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 13 nov. 21:35 Privat melding

God helg, siggedigg, og kast deg ut i det! Du har ingenting å tape. :-)

(mann 45 år fra Akershus) fr. 13 nov. 21:36 Privat melding

...Og etter hvert som selvtilliten kommer seg, eller du blir så "gammel" som meg og bare gir f*n, så sitter du med skrale scenenerver, prestasjonsangst og sommerfugler store som ørner en fredagkveld og lurer på hva som egentlig skjedde ! :-D

Konserter med band som er "way out of my leauge" og litt flørting 'on the side' da ... :-)

God helg ! :)

(mann 36 år fra Telemark) fr. 13 nov. 21:47 Privat melding

@siggedigg, hva er det verste som kan skje når du sender en meld da?
Nei, eller inget svar! Kjør på og ha trua!

God helg! :)

(mann 32 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 22:35 Privat melding

Er vel at at eg ikke har møtt noen som vært snill med meg.. føler eg bare gitt og gitt og fått lite igjen. Eg er dumsnill som bare det! Hehe :)
Føler meg truffet av setningen til @litah - Hvorfor skal andre elske en, når man ikke elsker seg selv! Tror det er veldig mye i den setningen!
Hvis man føler seg lite verdt sånn som eg gjør, og ikke elsker seg selv, så er det lett at andre folk tråkker på deg desverre.. bruker deg, tråkker på deg og ikke viser samme respekten tilbake :)

(mann 32 år fra Hordaland) fr. 13 nov. 23:20 Privat melding

@Litah Får jo kjempe gode kommentarer og svar av deg, så du fortjener egentlig gode svar av meg..men er så sliten og utslitt av denne uken med jobb og hjelpe alle andre enn meg selv til seint på kveld hver eneste kveld denne uken...at eg har ikke energien til å analysere meg selv og svare deg skikkelig akkurat nå.. var så utslitt i kroppen og hode i går at eg fikk ikke sove natt.. ville bare si god helg eg :)