Alle innlegg Sukkerforum

Bedre med ett svar enn ingen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anima to. 6 nov. 2008 22:12

Jeg bruker en del tid på å finne menn jeg virkelig vil skrive til på Sukker. Flere ganger har jeg opplevd å få et begeistret svar fra disse mennene. De skryter av både profilen og bildet mitt, og mener til og med at vi passer sammen. Etter min neste melding, blir det bom stille. Jeg ser at mange menn her på forumet etterlyser at kvinner "i det minste kan gi et svar". Selv blir jeg veldig skuffet når jeg får ETT svar. Null svar ser jeg på som et ærlig uttrykk for manglende interesse. Det kunne heller ikke falle meg inn å skrive et begeistret svar til noen jeg ikke ville ha videre kontakt med. Hvis man bare har tenkt å skrive en gang, må det i så fall være en melding som uttrykker nettopp det: takk for meldingen din, men jeg ønsker ikke videre kontakt. Eller noe i den dur. Det er jo høflig og helt i orden å skrive. Men det er det visst ingen som tør.

Skjult ID med pseudonym /b/ to. 6 nov. 2008 22:16

kjennte jeg ble veldig nyskjerrig på din melding nr2.

Er den helt annerledes enn hvordan profilen din fremstiller deg?
Spør du om de kunne tenke seg bli far til dine fremtidige barn?

for det virker som du nesten har skremmt de vekk med melding2... :)

Skjult ID med pseudonym anima to. 6 nov. 2008 22:30

Jeg har også lurt på om jeg har skremt dem vekk, men jeg sier ikke noe verre i nr. 2 enn i nr. 1. Ingen antydning om forpliktelser eller barn (barn vil jeg uansett ikke ha enda). Jeg forteller kanskje om morsomme ting jeg har gjort i det siste, tar opp en tråd i det de har skrevet, skriver om ting jeg er engasjert i, bruker humor... Ikke altfor langt. Det kan jo hende jeg har kontaktet menn som er "over mitt nivå". Liker ikke helt tanken på nivåer, og føler at jeg skriver til dem som er ganske like meg selv, som jeg har høy match med. Jeg har kanskje inntrykk av at *pene* menn er i flertall når det gjelder dette problemet -- å svare en gang, positivt, før stillheten inntrer.

Skjult ID med pseudonym skjult id to. 6 nov. 2008 22:35

hmm.. anima..
du kontakter ikke 'menn over ditt nivå' - de finnes ikke

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 6 nov. 2008 22:39

Hadde jeg vært deg, anima så hadde jeg ikke brukt tid på å analysere. Ikke ta det personlig :-)

Slik jeg ser deg, er du en utrolig flott jente, og at noen ikke svarer deg har sannsynligvis ikke med deg å gjøre i det hele tatt.
Noen menn er bare litt fraværende her inne, litt flyktige og snakker med flere samtidig......og mener lite med ordene sine.
Andre menn liker noen godt, så blir de til og med noen ganger litt skremt, selv om de ikke alltid vet det selv.

Nei, vær deg selv du og vær akkurat som du er!
Om noen mot formodning skulle bli skremt av deg, er du for sterk for dem, og det venter deg noe bedre der fremme. Gled deg! :-)

Skjult ID med pseudonym Anima to. 6 nov. 2008 22:53

Takk Zitelle, mine venninner IRL sier det samme :-) Jeg blir sjelden behandlet på en måte som gir meg slik mindreverdighetsfølelse i virkeligheten. Det er sikkert tull å gruble over sin utilstrekkelighet på grunn av rastløse nettmenn, men jeg har med meg min sårbarhet over alt. En skrev til meg at det var lettere for ham å kontakte Sukker-jenter han "ikke tror det ville fungert med" i virkeligheten. Skjønn det den som kan...

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 6 nov. 2008 23:00

Han er redd, Anima. Mange menn er redd for å føle.....som sagt: Ikke ta det personlig. Du er FLOTT! :-)

Skjult ID med pseudonym Xradon on. 10 des. 2008 16:43

Om en kvinne ikke skriver tilbake tar jeg det som et greit avslag og manglende interesse. Men det er bra å lese at nettopp du leter, du er unik fordi n esten ingen jenter gjør det uten at profilbildet ditt dukker opp på høyre side helt tilfeldig.