Alle innlegg Sukkerforum

Det hadde vært hyggelig...

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 nov. 2015 18:34 Privat melding

Ja.. det hadde vært hyggelig om en kunne besvart når noen sier hei :)
En får jo varsel når en mottar en melding. Ikke alle som er like flinke til å skrive dei første settningene som skal få den andre interesert, men det kan jo hende at fortsettelsen blir bedre ?
Så hva er unnskyldningen for ikke å ikke lese meldingen, når du har fått varsel om den, og evt ikke svare ?

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 15 nov. 2015 18:35

At profilen ikke er interessant.

Skjult ID med pseudonym ciss sø. 15 nov. 2015 18:37

Feks At de ikke har bilde, en helt annen aldersgruppe enn det man søker, avstand Osv Osv.. Og ufine starter på meldingene :/

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 15 nov. 2015 18:42 Privat melding

Har de ikke profilbilde eller starter med sexprat i første mld så svarer ikke jeg, ellers så svarer jeg :-))

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 nov. 2015 18:42 Privat melding

Ufine starter på meldingene? Vel.. Dei kan jo umulig si at meldingen er ufin når den ikke er blitt lest.. Skal unnskylde seg med alder, avstand etc, så bør en jo kanskje først sjekke hva som er skrevet i meldinga, og ta en titt i profilen.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 nov. 2015 18:44 Privat melding

@Petter1980 Skrivefeiler bør ikke ha noe å si, En kan være en flott person fordi, om det er noen skrivefeiler.. Ingen er feil frie..

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 15 nov. 2015 18:49

Det hender de få ordene man ser uten å åpne meldingen er nok til å avdekke både det ene og det andre av både skrivefeil, tilnærmingsmåte og ufinhet. I tillegg kan man se alder, bosted osv. når man går inn på "sist besøkende". Er derfor ikke alle meldinger man trenger å åpne for å vite at de er uaktuelle.

(kvinne 24 år fra Buskerud) sø. 15 nov. 2015 18:51 Privat melding

Jeg må innrømme at "enkle" meldinger som "hei, hallo, skjer" også går inn det ene øyet og ut det andre.... Det finnes mange fine måter å ta kontakt på, og gjør det kan faktisk gjøres feil også.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 nov. 2015 18:55 Privat melding

@karenina
Så da går du kanskje glipp av en flott person, bare fordi han prøvde å starte en samtale med deg på en enkel måte? Det neste svaret kunne jo kanskje blitt mere innholdsrikt om en svarte.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 15 nov. 2015 18:57

Nå skal ikke jeg svare for karenina, men vi kommer aldri til å få greie på hva vi gikk glipp av uansett, så det er i alle fall ikke noe jeg gidder å bekymre meg for.
Når man får opp mot 20 meldinger i uka så kan det bli ganske trøttende å skulle svare alle i håp om at samtalen på ett eller annet tidspunkt skal bli bedre enn den ser ut til til å begynne med. Spesielt når det ligger meldinger og venter der andre har "gjort det bedre".

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 15 nov. 2015 18:59

Jeg har forresten ikke noe imot enkle "hei" meldinger, hvis personen er innenfor det jeg søker. Hvis han fanger min interesse, så holder "hei" som en start.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 15 nov. 2015 19:00

Enig med Wille i det siste. En mann som i utgangspunktet virker interessant har en "mindre" jobb å gjøre når han tar kontakt enn en som er nødt til å lykkes med meldingen for å vekke noen som helst interesse.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 15 nov. 2015 19:02 Privat melding

Jeg sier ikke at du starter med sexprat @Matros1!
Jeg sier bare at de gidder ikke jeg å svare på !
Jeg hadde ikke vært her inne om jeg var ute etter en elsker :-))

(mann 48 år fra Oslo) sø. 15 nov. 2015 19:09 Privat melding

Bare TO utropstegn, hovmester? Ammatør.
Ellers synes jeg det er helt ok om jeg ikke får svar. Hva vet vi om hvor mange meldinger vedkommende får, eller om de i det hele tatt er i datingmodus. Jeg svarer som regel på de meldingene jeg får, men forventer ikke at alle andre gjør det samme. Synes egentlig ikke det har noe med høflighet å gjøre.

(kvinne 31 år fra Hordaland) sø. 15 nov. 2015 19:14 Privat melding

Varsel har jeg tatt av for leeeenge siden!
Er så sinnsykt irriterenes å få mail hver gang jeg får en melding der inne.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 15 nov. 2015 19:32

Enig med HerrFekt at det ikke har med høflighet å gjøre. Men folk ser gjerne på en avvisning som noe negativt, da blir det fort såre følelser. Sannheten er vel egentlig at den heller burde regnes som nøytral med tanke på at vi faktisk er på et datingnettsted. Man er ikke negativ til de fleste mennesker i verden, man er nøytral. Det er bare noen få man liker ekstra godt.

Skjult ID med pseudonym Grevinnen sø. 15 nov. 2015 21:37

Jeg er også opptatt av språket. Er det mye skrivefeil er personen uaktuell. Det er én av de tingene jeg ikke kan leve med.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 15 nov. 2015 21:45 Privat melding

Jeg svarer vel de fleste som skriver :) Synes det er høflig.
Jeg takker også for "hjerte" om noen titter innom med det, selv også om de ikke skriver noe melding i tillegg.

Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 15 nov. 2015 21:56

Må innrømme at jeg er en av de som gjerne lar vær å både lese en mld og også svare. Får jeg ikke den umiddelbare tiltrekningen, nyskjerrigheten eller hva det måtte være, da lar jeg vær. Prøvde i begynnelsen og være høflig med de fleste, altså svare alle. Men til slutt blir det en heldagsjobb hvis jeg skulle svart alle som sier "hei". Nå tenker jeg at et ikke svar er svar nok i seg selv. Så ikke ta det personlig TS. For hvert nei/ikke svar er du nærmere et ja/svar.

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 09:31 Privat melding

Enig @villrosa
Koster ikke meg noe å være hyggelig mot de som sender et hei eller noe mere.
Vet godt mange ikke svare på melding her. Synes det er utrolig vanskelig å finne på noe fint å sende i første mld slik man bare virker litt spennende!
Igrunnen har jeg gitt litt opp!
Men lært at man skal ikke ta det nært når man blir blokkert istedetfor å få et pent nei takk
Er ordentlig oppdraget så svare alle pent :-)
Hva andre gjør er deres samvittighet. Tenker jeg ønsker å behandle andre slik jeg ønsker å bli behandlet. :-)

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 15:14

Tror nok ikke mamma, pappa og oppdragelsen min skal ha skylden for at jeg ikke svarer alle ;)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 15:25 Privat melding

Jeg svarer ikke når vedkommende ikke har bilde. Det står i profilen min at de uten bilde ikke får svar.

Alle andre svarer jeg.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 15:46 Privat melding

Men hva er en god start på en melding utenom bare vanlig hei ?

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 15:56

Det varierer sikkert, men jeg ser det som et stort pluss at det på ett eller annet vis fremkommer av meldingen hvorfor han sendte melding til meg. Spiller ingen rolle om det handler om bildene, profilteksten eller at jeg bor i nærheten for den saks skyld. Det kan godt hende det er mange her som sender melding til "alle", men når jeg sender noen en melding, matcher på tinder eller hva som helst så er det jo på grunn av noe jeg finner i profilen. Hva er det med meg og min profil som vekker nysgjerrigheten?

Eller så er jeg så "kjedelig" at jeg ser på det som den som sender den første meldingen sin oppgave å definere en retning for samtalen til å begynne med. Om alt man har tenkt til å spørre om i de 2-3 første meldingene er "Hei, skjer?" "Er det gøy?" og så "Så bra", så faller jeg av. Så, for min del: Første melding: Hvorfor fanget profilen min interessen? Og neste 2-3: Hva er det du vil vite mer om? Still spørsmål, da blir jeg også interessert i å bidra til en god samtale (gitt at profilen ser litt interessant ut).

(kvinne 46 år fra Rogaland) ma. 16 nov. 2015 16:00 Privat melding

Petter1980: er det mulig?! Svaret "æsj" gir likevel en klang av bortskjemt 17-åring så det var gjerne like greit å få luket henne bort:)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 16:10 Privat melding

Man kan alltids forsøke å si noe morsomt også... Men det er ikke alltid mottakeren skjønner humoren din. Det er vanskelig å være morsom...!

For min del funker "hei" helt fint - kommer det et "hei" fra en mann som har en profil som tiltaler meg så holder "hei" i massevis.

Jeg vet at noen her opererer med ferdigskrevet førstemelding som de sender ut til alle. Eller kopierer det de skrev til forrige dame. Jeg ble berømmet for min store brune vakre øyne en gang.... Men jeg har ikke stor brune øyne altså :) Hun forrige han hadde skrevet til hadde det.

Å kopiere inn hele profilteksten sin i førstemelding er også unødvendig synes jeg.

Hold det kort og personlig. Gi meg noe å respondere på.
Eller bare "hei". Men da må du som sagt ha profil og bilde som treffer akkurat meg!

Selv om du har skrevet noe som her helt riktig og superhyggelig så er det ikke gitt at du får svar altså. Vi opplever alle dette og sånn er det bare.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 16:36 Privat melding

Jeg ble egentlig mest rørt av hun som gjerne ville spise profilen min, etterfulgt av en mailadresse fra et land jeg ikke engang kunne uttale.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 16:42

Haha, det er jo veldig sjarmerende, HerrFekt. Jeg fikk en melding av en afrikansk prins i natt, må si jeg hadde kledd rollen som prinsesse i Afrika.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 16:47 Privat melding

Oi, var det DEG jeg sendte den meldinga til, MsObvious?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 16 nov. 2015 16:50

Jei vil Åse spise profiler

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 16 nov. 2015 16:50

Som flere har sagt, liker hun profilen din, så svarer hun deg. Så cluet er å ha en ok profil som yter deg rettferdighet, og med gode bilder. Profilen bør vise ansiktet ditt klart og tydelig, og bildene i albumet bør si noe om hvem du er.

Så, - har du en god profil, trenger du kanskje ikke bruke masse tid på individualiserte meldinger til alle du kontakter. Da holder det kanskje helt fint med "hei". Er du en naturlig humorist, som Petter her, så kan du gjerne improvisere og kjøre på. :-) Det å få en morsom melding med en litt uventet vri kan absolutt funke.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 16:51

Tydeligvis, HerrFekt, men du sa ingenting om at du egentlig har et annet utseende og snakker norsk. Kanskje jeg må tenke på det på nytt, til tross for alderen. Jeg mener.. Man kan vike fra noen prinsipper for å få et helt kongerike.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 16:58 Privat melding

Var jo derfor jeg måtte prøve å lure deg, jeg er jo gammal som hævva. Oops, avsporingsvarning. S-sorry.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 16:59

Haha, vi kan jo kalle det et tips: Uansett hva du finner på å si i første melding: vær ærlig, så slipper du å avsløre noen ubehagelige overraskelser i etterkant ;)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 17:04 Privat melding

Jeg HÅPER ikke du mener å si at det ville vært en ubehagelig overraskelse å møte en halvgammal, grågusten, gjeldstynga musikerslask fremfor en ung afrikansk prins med eget kongerike? Makan til kravstor dame.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 17:08

Haha. Jeg velger definitivt en "halvgammal, grågusten, gjeldstynga musikerslask" foran en som aldri kommer til å ha noen som helst forutsetning for å forstå meg. Og nå har jeg ikke en gang tatt høyde for at sistnevnte er falsk ;)