Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LadyD ma. 16 nov. 2015 22:09

Jeg har opplevd flere ganger at jeg har blitt blokkert av de som har sendt meg melding fordi jeg ikke har svart med en gang.
Sendte flere meldinger frem og tilbake med en hyggelig fyr, men etter å ha vært bortreist i en uke, og derfor ikke fått svart, har han blokkert meg.
Er det slik at flere av dere menn føler de blir avvist om de ikke får svar med en gang?

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 22:15

Synes ikke det er så rart at de gjør det sånn, med tanke på at de vanligvis ER avvist når det har gått over en uke uten svar.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ma. 16 nov. 2015 22:26

Jeg tror det handler om to ulike tilnærminger til kommunikasjon her inne. Noen forholder seg til andre her inne som de forholder seg til folk de møter der ute, andre ser på kommunikasjon her inne som noe helt eget - noe nærmest maskinelt.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 22:30 Privat melding

Jeg ville nok tenkt som MsObvious, uten at jeg nødvendigvis ville blokkert av den grunn. Jeg blokkerer først og fremst dersom det er mismatch på grunnleggende ting i utgangspunktet, f.eks. alder.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 nov. 2015 22:34

Må jo si at det er litt rart at du ikke gir han en heads up om at du blir borte en uke da.
Hadde det vært meg så hadde jeg faktisk trodd at du hadde mistet interessen.

Skjult ID med pseudonym coca cola ma. 16 nov. 2015 22:43

"ikke svarer med en gang!??
Du hadde jo ikke svart på en hel uke!!

Om du ikke har svart på en hel uke så er det ikke rart du blir blokkert.
De fleste tar jo det som ett hint om at du ikke er intressert.
Hadde lett tenkt det samme selv.
Snakker du med en du har god tone med så hadde jeg selvsagt sagt ifra før jeg reiste at jeg kommer til å være en uke vekke fra nettet,men at jeg gjerne vil snakke mer med han når jeg kommer tilbake.

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 16 nov. 2015 22:45

Jeg blokker de fleste hvis de ikke har svart innen et døgn etter meldingen er lest, det er mest bare for å "rydde" i lista fremfor at man bli såret liksom.
Og dessuten så kan man jo bare sende ei mld om at man ikke får svart på noen dager da.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 16 nov. 2015 22:46 Privat melding

Hvor reiser man til idag uten wi-fi tilgang en hel uke ?

(mann 52 år fra Hordaland) ma. 16 nov. 2015 22:52 Privat melding

Overhodet ikke ... bærre en hyggelig overraskelse om man får et seint svar. E jo ikke akkurat speeddating det her 😜

Skjult ID med pseudonym en dame ma. 16 nov. 2015 22:57

Skjer ofte at det er for travelt til at man får fulgt opp. Det betyr ikke at man ikke er interessert, bare at det ikke er fokus akkurat nå. Det er jo ikke alltid at man har fått opp gløden før man har møttes heller, og hvis det forventes veldig tett oppfølging blir det lett "plikt".

Men når man først har møttes bør man forvente en viss oppfølging og redelige tilbakemeldinger.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 23:05

Var det så mye konsensus at du følte mest for å være uenig med deg selv, Hovmester?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 16 nov. 2015 23:14 Privat melding

Jeg har sendt melding til damer for flere måneder siden, og enda ikke fått svar. Har uansett ikke blokkert dem. Drt kan jo hende de vil tenke seg om før de svarer, og ikke alle skriver like fort. Jeg venter spent på svar 👹

Skjult ID med pseudonym coca cola ma. 16 nov. 2015 23:18

Hehe likte kommentaren " ikke alle skriver like fort".
Skriver hun så seint at det har gått flere månender uten at hun er ferdig med svar til deg enda, så er hun kanskje ikke så mye å samle på? ;)
Da skriver hun hvertfall fryyyyktelig sakte! :P

(mann 38 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 23:18 Privat melding

Jeg blir veldig irritert til tider over oppførsel til folk, jeg jobber mye og for en stund tilbake så snakket jeg med en hyggelig jente, jeg var så heldig at jeg havna på sykehuset. Jeg var der i 1 uke, det og være tilgjengelig på face og sukker står ikke høyt i kurs når man ligger rett ut. Sorry men det og blokke folk eller avise folk fordi de ikke svarer innen en frist man har satt så vil neppe dette vedkommende ha noe kjæreste. Er ikke alltid man gjør noe galt selv om det føles som. Jeg ble jo så klart veldig lei meg fordi en person ikke vil prate mer fordi jeg havna på sykehus. Er helt vilt er det bare meg, meg og meg holdning her? Ingen rom for være okey kanskje han / hun ikke svarer fordi man er opptatt eller syk?? Eller rett og slett en dårlig dag??

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 16 nov. 2015 23:24 Privat melding

Jeg har goood tiiiiiid @coca cola ????

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 16 nov. 2015 23:25 Privat melding

( bare tester ut smileys. Derfor alle spm.-tegn)

(kvinne 31 år fra Hordaland) ma. 16 nov. 2015 23:26 Privat melding

E47:
Hehe ja jeg begynner å skjønne dette ;)

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 16 nov. 2015 23:30

Tror det er rom for både å være syk og å ha en dårlig dag, men når det blir så mye som en uke så tror jeg folk antar mye mer enn hva som nødvendigvis er realitetene. Bare for å illustrere en tankerekke: Om man forteller seg selv at han kanskje er på sykehus, så pleier man å le det bort rundt neste hjørne fordi det virker ekstremt lite sannsynlig når man sikkert bare er avvist. Det er nok et resultat av at folk er vant til at ting går fort, og vant til å bli avvist. Samtidig er det nok også mange som tenker at de fleste har mulighet til å si ifra om at de er borte en stund hvis de synes det er viktig nok å få gitt beskjed, uansett hva som er årsaken til fraværet.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 16 nov. 2015 23:30 Privat melding

En vakker dag skal jeg svare deg E47. 😘

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 16 nov. 2015 23:32 Privat melding

Om jeg får meg dame før jul, så kan jeg love bort tiur med viltsaus, på en seng av stekt sopp, sølvløk og baconterninger på nyttårsaflen. Rødvin, fjellmandelpotet, blomkål og brokkoli.

Til dessert vanker det tilårskommen orrhane med vill saus i senga.

Avsluttes med et fyrverkeri som høres over hele levanger.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 16 nov. 2015 23:37 Privat melding

...og den skulle i hovern sin tråd 😂

(mann 38 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 01:00 Privat melding

Jeg sier ikke at det er så dumt med og fortelle hva som skjer, og ja ofte er stillhet ofte sorry jeg er ikke keen mer. Men tror folk har overkant høye krav her. Det og fortelle at man ligger på sykehus er ikke noe alle vil fortelle alle fordi ofte ser folk på det som svakhet. Mange er er så overfladiske at de ikke ser det selv. Men om man er på ferie, fly utland innland er ikke alltid man har tid eller mulighet til og være tilgjengelig. Jeg pleier og slå av tlf på ferie. Men pleier av og til si fra at jeg reiser vekk. Som jag skjønt så passer jeg dårlig til nett dateing :-(

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 17 nov. 2015 01:07

Jeg ville ikke vært sammen med en person som ser på det som en svakhet at man ligger på sykehus, så selv om det kanskje hadde vært sårt om vi hadde hatt god kontakt, så hadde jeg syntes det var like greit at det kom til overflaten.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 01:15 Privat melding

Jo jeg er enig, men litt det som er poenget mitt her, er så mye overfladisk het her og alle mener så mye forskjellig, og er det folk som gjør rare ting. Men hun da lot meg aldri snakke med henne etter jeg var skrevet ut, pluss som sagt mobil var tom for strøm i ca 2 dager og når du da ligger der så er det andre ting enn sukker som betyr noe, jeg tror du ser den. :-)

Skjult ID med pseudonym undrer lit ti. 17 nov. 2015 01:25

@E47: All den maten og tiur og orrhane i senga må jo ha et visst katastrofepotensiale for haraball og grisebinge? I all min enfoldighet - er det er ikke fyrverkeripotens uten katastrofe som er litt greia? Jul og alt liksom..

Dunke og spise fuggern først og grise i bingen med harefrøkna etterpå tror jeg :) Men - det er meg da og jeg er vestlending og er ikke opplært på å håndtere storfugl. Undrer litt som innimellom...

(mann 34 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 03:35 Privat melding

Tja. Det er vel en preferansesak. En uke uten svar er i min bok en blokkering. Det er kanskje en bivirkning av at det er vanlig å slutte å svare som en form for avvisning.

Redd for at det skal skje? "Hei, <bla bla bla>, <koselig prat her>. Jo, også skal jeg bort til <mor/far/ferie/syden> i en ukes tid, det gleder jeg meg til :) ". Kommunikasjon :) Det hele løses så enkelt.

I mine øyne er det ikke så unormalt å gå videre dersom dialogen har dødd i en uke, men jeg har forståelse for at andre tenker annerledes. Hadde jeg dratt et sted i en uke eller to, så hadde jeg sagt ifra av ren hensyn :)

(mann 48 år fra Akershus) ti. 17 nov. 2015 05:03 Privat melding

Synes blokkering er en trist greie. Er bedre å skrive at dessverre så er ikke vi en match men ønsker deg masse lykke til videre her inne på Sukker ;)

(mann 41 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 06:44 Privat melding

Jeg blokkerer i det øyeblikket jeg får svar "Nei takk, du ser ut som et fugleskremsel for meg" hehehe... eller hvis det ikke var noe kjemi når man møttes.

Og det er mest fordi da slipper de personene å dukke opp i listen min, for senere å bli kontaktet av meg.

Og ja, lusent gjort og ikke nevne at du reiser vekk i en uke.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 07:11 Privat melding

Kan være forskjell på om du har lest melding, for så å reise bort ei uke uten å svare, eller om du ikke har logget på siden du fikk forrige melding.

Leser du melding uten å svare vil jeg se på det som et tegn på liten interesse ja. Men ser ikke det store poenget med å blokkere heller. Har vært borti et tilfelle hvor det gikk over en måned uten svar fordi vedkommende har vært opptatt. Men enig i at slikt er greit å opplyse om. Spesielt om man har en kjapp meldingsutveksling til vanlig.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 13:22 Privat melding

Litt på siden kanskje...
Jeg har et par ganger fått koselig melding fra menn som jeg har svart på. Senere (ganske kjapt egentlig) spør de om jeg har Skype, noe jeg svarer nei til. Da hører jeg ikke noe mer fra dem. Hva betyr det egentlig? 😇

(mann 35 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 13:36 Privat melding

Metwo: Det betyr at de ga opp muligheten for cybersex med deg. Eller kanskje det bare er meg som er mistroisk overfor hannkjønnet. Kan hende de bare vil speede opp kommunikasjonen litt også.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 17 nov. 2015 14:42 Privat melding

@Undrer lit, jeg vet ikke om jeg helt forsto alt du skrev, men det kan helt klart bli en grisete historie :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 14:54 Privat melding

Åh, sånne ting Klippekort. Det har jeg aldri opplevd før. 😛😝

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 17 nov. 2015 15:02

Jeg har blitt beskyldt for å være useriøs når jeg sier nei til å legge til noen på skype, så det kan jo hende det har litt med det å gjøre også. Men det er nok oftest de tingene de andre nevner over her :p

(mann 35 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 16:02 Privat melding

Der ser du hva du går glipp av uten skype, metwo :P

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 16:36 Privat melding

Klippekort
Fader altså, at jeg ikke visste det. Jeg må vel ordne meg med Skype nå da..... NOT... Hihi.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 17:30 Privat melding

Jeg blokkerer dem jeg vet at jeg ikke skal bli kjent med.
Får jeg melding så svarer jeg uansett.
Har jeg sendt en melding og ikke får svar så gjør jeg ingenting.
Jeg blokkerer kun dem jeg ikke vil ha kontakt med. Har jeg sendt melding til en så vil jeg jo ha kontakt. Jeg har ingen tidsfrist på når vedkommende må svare. Det gjør meg ingenting om det ligger ubesvarte meldinger her.
Dumt for ham om han først svarer når jeg har fått meg kjæreste.... Men da er det isåfall ikke mitt problem 😊

Forumfolk blokkerer jeg ikke. Selv om jeg vet jeg ikke er interessert. Da skal han i såfall ha vært veldig ufin. Det har heldigvis ikke skjedd.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 17 nov. 2015 22:04

@Metwo
Ja, jeg har også fått meldinger fra skypere... De har nok en viss agenda de typene der. :) Som Villrosa sa, de vil nok se og vise fram godsakene.

Denne fikk jeg nylig fra en yngre mann:

"Så flott og energifylt profil du har:) Smilte av den og syntes du er en flott og vakker dame.

Er det en fin dag:)? Du bruker kanskje også skype:)? Så kan man jo se hva som skjer"....

Sånn prikk prikk prikk er jo ganske talende da. :) Så en viss ærlighet var det jo der.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 17 nov. 2015 22:06

Men jeg får dessverre ikke takket ja til skyping, for profilen hans finnes ikke mer står det. Akk sann, så var jeg for sent ute denne gangen også.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 22:48 Privat melding

@wille
Hehe, da har vi nok fått melding fra samme mann. Det var eksakt samme ordene han brukte til meg.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 17 nov. 2015 22:52

Ok. Da liker han nok flotte voksne brunetter. En mann med utsøkt smak i alle fall. :-) Og skype.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 17 nov. 2015 23:49 Privat melding

Det som er litt spes og tenke på er at kun for 15-20 år siden så var det brev post som hjalt. Under WW2 ble det sendt brev i bøtter spann til soldater og de hjemme, med viten at det kanskje var det siste han eller hun hørte fra noen. Ofte når brevet kom frem kunne vedkommende vært død i flere uker. Det at vi forventer svar på sekundet sier bare litt hvor bortskjemte vi er. Og noen ganger synes jeg vi lager for mye regler som ødelegger for oss. Om vi kommer til og forandre oss tviler, men håper ihvertfall.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 nov. 2015 16:45 Privat melding

@mjau
Jeg har ingen av delene, så det løser seg enkelt. ;-)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 20 nov. 2015 10:32 Privat melding

I dag fikk jeg svar på en melding jeg sendte 31.08.14 :)
Noen ganger tar ting tid..... Han hadde faktisk ikke lest meldingen før nå, 15 mnd etter at jeg sendte den.