Alle innlegg Sukkerforum

Det store forummysteriet...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 20 nov. 2015 22:55

Etter å ha lest litt her, så virker det som om alle også kjenner hverandre IRL. Joda, jeg har fått med at det har vært både forumfester og vors. Og damene skryter hemningsløst av hvor kjekke mannfolkene er, mens mennene (og damene) sier at alle var mye penere enn profilbildet. For oss utenforstående er det veldig tydelig at dere har veldig god tone dere imellom.

Det store spørsmålet mitt er derfor: Hvorfor sitter dere her på forum fremdeles? Var det absolutt ingen som fant en match på festen??? Det virker nesten som om det er mer gøy å være single sammen enn å prøve å finne kjærligheten 😳

Correct me if I am wrong 😌

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 nov. 2015 23:06 Privat melding

Jeg kan kun snakke for meg selv. Jeg reiste til fra Trondheim til Oslo for å møte en gjeng trivelige mennesker. Å finne en match på en fest (hvilken som helst fest, hvilken som helst kveld) er ikke akkurat sedvanlig.
Det er ikke hurramegrundt å være singel til alle tider, men jeg har det ok, jeg.
Hva vet du om innsatsen som legges i jakten på kjærligheten hos hver enkelt? 😉

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 nov. 2015 23:17 Privat melding

Det jeg syns er "mystisk" er tråder som startes av mystiske mennesker som på mystisk vis bare fordufter.
Men igjen, deg kan jo være bare være snakk om en tur på do 😜

(mann 48 år fra Oslo) fr. 20 nov. 2015 23:22 Privat melding

Er du sprø? Hvis vi finner hverandre og melder oss ut av Sukker kan vi jo ikke fortsette å skrive på forumet. Og da kan vi heller ikke flire av alle som beskylder en haug mennesker som hverken har møtt hverandre eller kjenner hverandre for å være en hard kjerne som aldri slipper utenforstående inn.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 20 nov. 2015 23:22

Om det er meg du sikter til, så er jo tråden relativt nystartet da. Kan jo ikke være nødvendig å kommentere mellom hvert eneste innlegg heller ????.

Joda, skjønner det dere sier mtp det sosiale etc. Men jeg trodde festen var for å sjekke kjærestepotensialet på forum. Skjønner at det er mer moro om man ikke tenker at det er en date, men moro lell.

Du Manuki, du var vel ikke eneste fra Sør-T? Dere burde kanskje slått følge på turen ????

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 nov. 2015 23:23 Privat melding

Og hvis dere ser nøye på den smileyen, så skjønner dere at tunga mi har slått krøll på seg slik at ordene stokker seg 😆

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) fr. 20 nov. 2015 23:27 Privat melding

Neida. Forumfesten var ikke for å sjekke opp hverandre 😊 Det var bare en hyggelig sammenkomst.
Eneste grunnen til at jeg ble med, var at jeg uansett var i Oslo.

Det var veldig artig og koselig å møte folk man har "snakket" mye med på forumet.
(Passet på å ikke bruke ordet "skrevet" der 😂😂 )

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 20 nov. 2015 23:33

@E47, hvorfor ikke "Ja takk, begge deler?"

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 20 nov. 2015 23:33

Jeg skjønner på en måte spørsmålet. Er mange som småflørter med hverandre her, og som har gjort det enda mer etter treffet. At ingen av dere slår dere sammen ser kanskje litt snålt ut fra utsiden. Liker hverandres person, utseende osv.

Samtidig så er det ikke sikkert at dere har mer til felles enn en passe god tone med hverandre på forum, og at dere liker å treffe folk herfra også med en "vennskapelig" intensjon. Man velger jo ikke hverandre ut fra så enkle kriterier. Meen jeg mistenker at det kunne blitt noen flere par ut av forumkommunikasjonen om alle bodde i samme område. Uansett så tror jeg mange er på sukker for å finne kjærligheten, men på forum bare for å skravle fra seg.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 20 nov. 2015 23:37

Forumfesten ble ikke arrangert for å teste amorøst potensial blant forumfolk, he he. Vi (arrangørene) ville hilse på "live" versjonene av folk vi har snakket med her. Vi ville møtes med de samme intensjonene som på forum; en prat, en diskusjon, et mulig hyggelig bekjentskap. Personlig "kjenner" jeg ingen fra Forum, men noen av de jeg har møtt her og på forumfesten er potensielt hyggelige bekjentskaper som jeg gjerne møter sosialt i andre sammenhenger, off sukker. Noen vil til og med kunne bli gode venner/venninner.

God tone er fint. Jeg flørter som bare det på Forum, med ganske mange når jeg tenker meg om, he he. Men hadde jeg virkelig ment noe mer og amorøst med flørten, da hadde jeg tatt det privat og konvertert til PM. Forumflørting for meg er anerkjennelse og uttrykk for sympati gjennom komplimenter og fine hilsninger og blunk. Uskyldig moro. Afrodisikaflørter tar jeg privat:-)

Dessuten har du på mange måter rett: det er fint å være singel og det er fint å være single sammen, og det er ikke alle som søker kjærlighet - som søker så veldig hardt:-) Det gode singellivet er for meg den største konkurrenten til å innlede noe seriøst for et varig forhold. Men plutselig en dag kan det skje, og da kaster jeg så klart alle forbeholdene overbord og hengir meg til galskap, forelskelse og en ny vilje til noe mer.

Tja, noe sånt, tror jeg. Tenker jeg.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 20 nov. 2015 23:40 Privat melding

Småflørting er vel nettopp stikkordet, Frk Åpenbar. Forumet oppleves nok av de fleste som en tumleplass for fjas, replikkvekslinger og uskyldig flørting (samt krangling og gnåling etter fjerde halvliteren en frustrerende fredagskveld i eget selskap). Sosiale treff brukes nok mest fordi man er nysgjerrig på å møte menneskene bak nickene og ha en hyggelig kveld på byen. De jeg kjenner som har truffet hverandre på sukker, har ikke først og fremst gjort det via forumet.
Eller så er kanskje forumet bare siste skanse for oss desperate som ikke klarer å møte noen utelukkende gjennom egen profil. Hva veit jeg?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 20 nov. 2015 23:41

Vakkert svar Tinka :)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 20 nov. 2015 23:41

Når det er sagt, klart det kan oppstå forbindelser blant alle som skriver her også. Det hadde vært gøy, et forumpar. Vi får vente og se, vips så ringer kanskje klokkene. Da blir det ny forumfest, det er helt klart :-) Men jeg er ikke sikker på om jeg har særlig stor tro på det.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 20 nov. 2015 23:47

Hvordan "endret adferd"? Som på forumadferd eller at de har kontakt på utsiden? ;)

(kvinne 42 år fra Vestfold) fr. 20 nov. 2015 23:51 Privat melding

Vel, jeg er her fordi det er underholdende. Hva fremtiden vil bringe vet ingen. Men neste forum fest er jeg helt klart med på. Rai rai😘😇

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 nov. 2015 23:53

Det er ihvertfall ikke fordi klumper av sukker traver usymmetrisk rundt i kleine orgier av mer eller mindre kamferdropslignende passiarer som minner mer om illeluktende pisoarer hvor stanken av piss har blitt hverdagens komfortable sosiale arena og eierskapet til den sosiale plattformen er en selvforherligende selvfølgelighet akseptert av...tja, si det...det er for så vidt ikke veldig viktig! Bare noe jeg har hørt, eller var det lest... Uansett, er det ikke noe begrenset hvor "pirrende" platte selvfølgeligheter, kleine komplimenter og kjedelige, som i lite utfordrende, meningsutvekslinger er...i lengden? Jeg skjønner ikke at dere gidder sitte her dag ut og dag inn i en svulstig prat om "vær og vind"! Men jeg skjønner at det ikke leder til knull, kos og livslang kjærlighet!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 nov. 2015 00:03 Privat melding

@Creeper
Jeg var eneste fra Sør-Trøndelag :-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 00:07

Forum er pausene mens jeg venter på svar på chat og melding. For å billedliggjøre det, la meg sitere Marilyn Manson:

I'm not in love but
I'm gonna fuck ya
'till somebody better
comes along.

:D

(mann 48 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 00:08 Privat melding

Æsj, jeg ble akkurat bruksgjenstand for en mann på 38.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 21 nov. 2015 00:09 Privat melding

Forumfest Petter!!!
Det var skikkelig grisete og koselig, og vi elsker hverandre resten av livet 😂😂

Skjult ID med pseudonym - lø. 21 nov. 2015 00:10

Altså, Petter, hvordan du skal få deg fitte kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med (Det var du som prioriterte)!

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 21 nov. 2015 00:16

Manuki, trodde både du og han E var fra samme fylke. Dere snakker ihvertfall samme dialekt ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 21 nov. 2015 00:19

@Creeper

Hvorfor lurer du egentlig? Det lurer jeg litt på.
God tone er jo ikke det samme som en kjæreste tone er det vel?
Isåfall så betyr det at jeg kunne vært kjæreste med samtlige damer jeg har blitt kjent med opp gjennom årenes løp.
Næh.. tror ikke det gitt.

Selvfølgelig er det mer gøy å være singel. Forhold krever jo faktisk at en er aktiv, jobber for noe, tilbringer tid sammen.
Er en singel så kan en bare si 'Fuck it!' og chille hjemme alene. Ja kanskje til og med med forumet.

Jeg var ikke på forumfesten, har ingen interesse av å noen gang dra på en forumfest, kjenner ingen fra forumet irl og er heller ikke interessert i å bli kjent med noen fra forumet.
Eller ihvertfall nesten da, er vel kanskje ei jeg ikke hadde hatt noe imot å bli kjent med, men det er en annen sak. :P

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 00:20

@Petter, det som leder til de tingene du etterlyser er å pelle seg ut av kåken og komme deg ut på byen, treffe folk og faktisk snake med dem. Du skal se at plutselig står du der og snakker med ei søt lita blondine/brunette/redhead som vil være med deg hjem og se på frimerkesamlingen din.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 nov. 2015 00:20 Privat melding

@Creeper
I dine øret snakker vi nok samme dialekt 😄

Bra forummysteriet ikke er så mystifistisk lengre btw.

Har nå hatt en hyggelig prat med eksen, og han har I hvert fall truffet ei gjennom dette stedet. For andre gang faktisk. Noen får det i hvert fall til! 😄👍

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 21 nov. 2015 00:23

Powpow, jeg lurer vel mest av nysgjerrighet og fordi de som var på festen virker å være flotte og attraktive mennesker som synes godt om hverandre.
Da er det vel ikke unormalt om noen ville finne litt mer ut av den kjemien.

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 00:23 Privat melding

Jeg fikk meg et par kjærester på forumfest, jeg! Bare at de ikke vet det selv!
Har også kontakt på pm med tre av de som var der..., men nei, det er nok ikke love in the air, men særdeles trivelige mennesker som jeg gferne møter igjen😍

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 nov. 2015 00:25 Privat melding

Jeg har hatt lykke med det selv, så jeg har i utgangspunktet trua.
Men igjen spørs det på hva vi legger i lykkes. Jeg tenker i hvert fall på noe som varer mer enn et par måneder.

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 21 nov. 2015 00:29

Har ikke inntrykk av at å finne "noen" er så vanskelig her på sukker, men det hadde jo vært greit å passe litt sammen også ;p

Skjult ID med pseudonym - lø. 21 nov. 2015 00:51

Jeg kan litt av hvert Petter, og her er et velmenende tips; å gnæge på andre menn om råd for hvordan du skal få kjøtt på kølla, lykkes med kjærligheten...eller hva det måtte være - er neppe en fornuftig fremgangsmåte! Jeg vet ikke, men vil anta svært få chicks finner det spesielt sjarmerende!

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 01:01

Haha! Bindestreken begynner å minne meg om tegneseriefiguren Streken.

Skjult ID med pseudonym - lø. 21 nov. 2015 01:10

Sier du det, er det noen spesielle egenskaper med hva bindestreken skriver som får deg til å tenke på en tegneseriefigur? Eller er det noe annet som leder til assosiasjonen?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 21 nov. 2015 01:12

Om jeg ikke tar helt feil, kjenner jeg ingen på forumet, egentlig :-)

Skjult ID med pseudonym grace lø. 21 nov. 2015 01:19

z, jeg kjenner heller ikke en kjeft, og blir ikke nevneverdig tiltrukket av noen her. Er et tidsfordiv nesten på linje med candy crush.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 21 nov. 2015 01:35

Har aldri prøvd cand crush :-)

Danser jeg ikke med ulver nå, Hovmester?

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 21 nov. 2015 02:21

Grace
Møttes vi på den omtalte forumfesten?
:-)

(kvinne 42 år fra Vestfold) lø. 21 nov. 2015 03:01 Privat melding

Bubbelibubb😘

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 21 nov. 2015 03:16

Tinsa, kom på neste forumfest. Skikkelig gøy:-)

(kvinne 42 år fra Vestfold) lø. 21 nov. 2015 04:00 Privat melding

Jeg kommer👍. Pass på at det er oddetall helg. Da er jeg spikra 😘

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 21 nov. 2015 10:17

@ts
Jeg hører ikke til den harde kjerne som er veldig aktive her. Var ikke på forumfesten så jeg ser det også utenfra. Det jeg ser er tydeligvis noe helt annet enn deg. Jeg har ingen problemer med å forstå motivasjonen for denne festen. Synes selv det kunne vært behagelig med en singelfest som ikke har sjekking som hovedmotivasjon. En deilig pause fra sukkerlivet. Behovet for å bygge sosiale nettverk er vel ganske grunnleggende for oss mennesker. Når alle i tillegg gir hverandre anerkjennelse i bøtter og spann virker det jo svært forståelig at dette var vellykket. Setter ikke du også pris på det, mens du venter på at den rette skal dukke opp?

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 21 nov. 2015 11:46

Kravstor, selvfølgelig ser jeg det samme som deg. Men jeg er samtidig nysgjerrig av natur, og lurer derfor på hvorfor ingen ville bruke mer tid på å sjekke ut om det var potensiale for noe mer enn en hyggelig fest.

Så klart skjønner jeg at man har behov for å sosial sammenkomst uten sjekking som formål. Blir gjerne med på neste fest jeg :)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 13:32 Privat melding

Etter 10 uker fravær er jeg tilbake og kan si at dette er ikke en ensidig sak. For noen av oss gårlitt ut og inn ettersom en har hell i spill eller...
Men drømmer er jo til å våkne fra igjen, så nå er jeg tilgjengelig for gpp, ironi, sarkasmer og blodig alvor i tekstform, resten av det denne siden er til for kan en jo holde litt privat?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 nov. 2015 13:57 Privat melding

Du er hjertelig velkommen tilbake, selv om du vet jeg helst ikke ville sett deg her igjen @Mundari :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 21 nov. 2015 15:55 Privat melding

Enig med deg Villrosa. Alle var velkomne, og det var kjempe hyggelig å treffe folket som skriver både lite og aktivt:-)

Var der kun for det sosiale, men jeg må jo si at det var noen virkelig kjekke menn der:-)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 16:05 Privat melding

@Sgt.Pepper
Et seriøst spørsmål i beste mening:
Hvorfor i granskauen 'håper du faktisk' at andre skal klage til sukker over at du er her????????

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 16:05

Støtter Pep her altså. Hvis folk som er aktive på dette forumet har lyst til å treffes er det jo bare å melde seg på sukkers arrangement i januar. Nå for tiden koster det jo bare en hundrings også!

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 21 nov. 2015 16:10

Ser ikke helt hva hensikten skulle være med å nekte folk å møte hverandre og å planlegge å gjøre det her inne.
Om de som reiser på den typen treff er litt bevisste på at ikke enhver tråd skal dreie inn på ting som er "sett eller opplevd" på treffene (det er vel her jeg ser rom for forbedring..), så er det vel ganske uproblematisk at noen har lyst til å bruke tid sammen.
Jeg kommer aldri til å sette mine føtter på et slikt treff, men ser likevel ikke den store problematikken i at andre har lyst til å arrangere og bli med på det. Men det blir bittelitt komisk når de (og her snakker jeg om et ekstremt lite antall) som har vært det sutrer over å føle seg utenfor/at de andre er annerledes i andre tråder, når ingen av de som ikke har vært på treff klarer å relatere i en haug andre tråder. Men som sagt, for min del kan de som har lyst til det gjerne både planlegge og gjennomføre treff.

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 16:17 Privat melding

Enig med Villrosa og Mona:)) Jeg er ikke så ofte på forumet, men følte meg allikevel velkommen på forumfesten.

Jeg kom sent, så jeg rakk ikke å snakke med så mange, men de jeg snakket med var alle sammen veldig hyggelige :))

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 21 nov. 2015 16:30

Jeg skjønner dersom forumfestere ikke matcher hverandre, men litt merkelig er det all den tid de like hverandres utseende og litt av personligheten de har fått innblikk i.
Dette er Sukker, et datingnettsted. Sukker arrangerer fester for at medlemmer skal bli kjente med hverandre for på den måten hjelpe til i letingen. Forum er også et middel til å bli bedre kjent. Noen går så godt overens at de bestemmer seg for å feste sammen utenom Sukkerfestene. Da er dette også et hjelpemiddel til å bli bedre kjent med hverandre og for å se om kjemien på forumet er den samme på forumfestene. Flott hjelpemiddel for å utvikle noe videre på. Og vi andre har skjønt at det har vært fullklaff da alle skryter av hverandre om hvor fantastiske folk de har møtt. Opp i alt dette så er det merkelig at de ikke da bruker forumfestene til videre utvikling.

Da det ikke har blitt noe så er det likevel noe de ikke helt liker med hverandre. For full klaff har det vært utseendemessig, og de fant også ut om hvor fantastiske forumvennene var. Så hva hindrer videre utvikling? Avstand, ønskebildet av drømmemannen/kvinnen el. alder?

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 21 nov. 2015 16:32

Skikkelig I-landsproblem ser jeg. Herregud, så smålåtent. Hver og en velger heldigvis hva slags fest h*n vil gå på, eller ikke. Alle på Forum var selvsagt velkomne. Det er heldigvis også mulig å holde seg heeelt unna tråder du ikke er interessert i. Det er lett som bare det.

Sukkerfesten er noe helt annet og fungerer ikke som arena for bonding på vennskapelig plan mellom folk som er litt på hils her inne.

MsObvious oppsummerer fint, hun velger det bort men synes det er helt fint om andre vil.

Artig da, at det bare er de som (frivillig) IKKE kom, som sitter og sutrer og klager i etterkant, og finner opp alskens konspiratoriske gjengteorier. Kjerringer altså:-)

Nei, nå går jeg heller på fest:-) Og sannelig kommer et par hyggelige venner fra forum på festen også. Fine greier. God kveld!

:-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 16:46

Jeg synes det er interessant i hvor stor grad folk går rett i forsvarsposisjon her, når noen kommer med kritiske ytringer.

Enn så lenge har vi fortsatt forsamlingsfrihet her til lands uavhengig av etnisk-religiøs tilhørighet, så det er ikke det det er snakk om. Det det er snakk om er i hvor stor grad dette skal prege dette forumet og således virke utestengende på folk som ikke tilhører noen 'kjerne' eller 'gruppe' av mennesker her,.

Jeg savner rett og slett litt mer refleksjon rundt dette.

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 16:56

Jaja. Uansett er dette en metadebatt. Jeg logger av akkurat den, etter å ha sagt min tydelige mening. :)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 21 nov. 2015 17:04

@Villrosa: Ta ikke den! Er i Oslo 1 gang i året om sommeren, bor for knotete til. Har aldri skrevet om hvem som var der. Skrev før forumfesten om jeg var velkommen, og slettet det.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 21 nov. 2015 17:09

Nå må ikke folk se på spørsmålene i et svart/hvitt perspektiv og gå i forsvar.

Og er ikke i mot at noen arrangerer en fest, men kun nyskjerrig på om hvorfor ikke en forumfest er et verktøy for å finne noen på lik line med Sukkerfestene. Muligheten for å bli bedre kjent er større der enn på en Sukkerfest.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 21 nov. 2015 17:12

Farlig å tro....

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 21 nov. 2015 20:11 Privat melding

Angående sukkers regler mot å arrangere private treff så omtalte jeg den bestemmelsen i tidligere tråder med den konklusjon at de kunne IKKE se på det som regelbrudd.

Når det gjelder at folk skulle være velkommne, så mener jeg utfra mitt ståsted at alle var velkomne. Men ser også i ettertid at @ mjau har et poeng i det hun skriver 17:18.

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 20:18

Mjau har et veldig godt poeng, som hun fremførte med stil! :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 21 nov. 2015 20:18 Privat melding

Så lenge Sukker ikke ser på slike arrangement som regelbrudd, og det ble presisert at alle var velkomne, ser jeg egentlig ikke problemet.

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 21 nov. 2015 20:20 Privat melding

Har forøvrig tatt screenshot av reglene just in case :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 21 nov. 2015 20:30

Der har du rett innstilling, @Villrosa!

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 21 nov. 2015 22:53

Hva kalles den egenskapen som gjør at noen folk (virk)er ekstrem-empatiske?

Eller: kanskje er spørsmålet feil; Hvorfor er/blir folk ekstrem-empatiske?

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 nov. 2015 08:24 Privat melding

Slik jeg ser det er sukkerfest og forumfest to forskjellige ting. Jeg har selv ikke vært med på sukkerfest. Utifra det jeg har fått forklart så er ikke det helt min greie. Mulig jeg blir med en gang for å oppleve det selv, jeg får se.

Forumfesten er en mer uformell fest som vi selv arrangerer. Den er for alle som vil/kan være med. Det er jo bare å melde seg på. Den er ikke ekskluderende slik jeg ser det.

Men jeg ser i etterkant at det ble litt mye snakk om den, og at det også ble spredt over flere tråder. Jeg forstår at folk da kan føle seg utenfor. Jeg kan ikke prate for andre, men jeg kan i alle fall ta ansvar for at jeg selv holder slik prat i riktig tråd og kun der.

Derimot synes jeg det blir helt feil å si at vi ikke skal arrangere nye fester. Jeg skjønner at det for mange blir langt å dra til Oslo og at det blir vanskelig for noen, men det er fritt frem å sette igang fester i andre deler av landet og.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 nov. 2015 08:42 Privat melding

@Sgt. Pepper
Jeg skjønner ikke helt resonnementet ditt her. Du hadde selv meldt deg på forumfesten, men kom ikke. Det var ditt valg selv om det kanskje var god grunn til det.
Men å si at du ikke vil være med på neste fordi du ikke vil støtte gruppedannelser er ikke logisk for meg. Som sagt er forumfesten for alle som vil/ kan. Da ekskluderer du deg selv fra et morsomt arrangement som du kanskje vil trives med. Kanskje du til og med finner Dama der.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 22 nov. 2015 08:52 Privat melding

@creeper
Ja vi fikk en god tone på festen. For min del så kom jeg ikke dit for å sjekke opp en mann eller finne mannen i mitt liv, men heller treffe folk som jeg har pratet med her inne. Selvfølgelig håpet jeg å treffe en spesiell, men det ble det ikke for min del denne gangen.

Men jeg synes du trekker raske slutninger her. Du går ut ifra at siden vi er på forumet så har vi ikke funnet noen. Hva vet du om hva som skjer med alle som var der? For alt du vet så kan det ha blitt mange nye par. Man går vel ikke automatisk ut av forumet selv om man dater vel?

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 22 nov. 2015 12:34

Ekstremempatisk, forsøk på eksempel:
Jeg har ei venninne som sier at hun ikke kunne spilt et dataspill jeg liker fordi man har en følgehund i dette spillet - udødelig, men ellers ganske realistisk - som klynker når den blir beskutt.
Hun klarer heller ikke å gå forbi en hund på gaten uten enten å
a) klappe den og snakke med den som om den er en baby, eller
b) ønske å klappe den og snakke OM den til andre som om VI er babyer.

Eksempelet er ikke godt, men jeg vet hva jeg leter etter å navngi/finne navnet til. Klarer ikke helt å sette ... navn på det, merkelig nok.

Beklager hvis jeg avbrøt temaet. Trodde dette temaet egentlig flettet seg inn i de fleste andre trådene også, men jeg har nok tatt feil.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 22 nov. 2015 16:53

Jeg er ikke helt fornøyd med ordet; det er jo bare gradering av empati. Håpte noen andre hadde noe annet.

Har lest litt rundt nå og tror jeg kanskje har gått i en klassisk felle: misforståelse av hva empati er. Rettere sagt; forveksle empati med sympati.

Jeg mente faktisk ikke å avspore eller avbryte temaet selv om jeg selv syntes jeg gjorde det. Jeg ville ha hjelp til å sette fingeren på akkurat hvorfor noen føler seg utenfor mens de innenfor mener å inkludere alle.

Min foreløpige konklusjon er at de som samler seg er veldig sympatiske ("sosiale"), nesten utagerende sympatiske. Og dette forstår jeg godt er irriterende, for det synes jeg selv også.

...fremdeles ikke helt fornøyd, dog.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 22 nov. 2015 17:47

Generelt er måtehold en dyd.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 22 nov. 2015 18:09

@1234: Det jeg vet er at noen mennesker er overempatiske og føler lett med andre. Det er helt normal adferd for mange. Vi formes fra barnsben av og personligheten forsterker dette.

Overempati kan også være en del av en større diagnose, til forskjell fra det ovenfor. 

Det er også noe som heter høysensitiv personlighet som er medfødt og ikke sykdom. Disse personene tar ting til seg på et sterkere og dypere nivå og er i tillegg også overempatiske. De lider med alt og alle, lukter, lys og lyder forsterkes så stresshormonene øker. De tar til seg sinnstilstand og stemninger mye sterkere enn andre og kan også ha en lavere smerteterskel.

Er det sympatisk du mener forumfestere er så tror jeg det er fare for å stigmatisere de som ikke er på festene. Forumfestere tror jeg er folk som har funnet hverandre lettere og da møtes. De finnes på enhver arbeidsplass, skole og andre steder der folk møtes innenfor oppsatte rammer. De er gjerne utadvendte, holder en lett tone, spøkefulle, lett ertende med hverandre og latteren sitter løst. Skravlefanter er de (pent ment). På skolene kalles de for de populære.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 22 nov. 2015 18:13

@Villrosa: Jeg måtte tilføye om sympati da jeg ikke visste hva @1234 mente.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 22 nov. 2015 18:15

@Villrosa: Tommel opp.:-)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 22 nov. 2015 22:18

Apache: Vi er alle empatiske. Alle mennesker med evne til f.eks. å kalkulere konsekvenser har empati. Det ekstremempatiske er ikke det jeg ville fram til. Det er nærmere med sympati ("å være enig med").

Historien om venninna mi er nesten helt sann. Det er egenskapen hun fremviser jeg ville frem til og som jeg mener kan spille en rolle i denne tråden.
Dessuten er jeg personlig motivert til å navngi eller finne navnet og definisjonen til den.

Får visst søke litt videre.

(kvinne 62 år fra Telemark) sø. 22 nov. 2015 22:31 Privat melding

En ting er sikkert..de mannfolka som ikke vil bli kjent med meg, vet ikke hva de går glipp av... :) hehe