Alle innlegg Sukkerforum

Hva liker dere menn i første melding ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vennen ti. 24 nov. 2015 18:19

Hva liker dere menn i første melding ?
Sikkert ikke første runde på dette på forumet.. Men trenger inspirasjon - vil noen dele?:)
Tar gjerne tak i noe i profilen og kommenterer og alt det der men trenger mer tips? Spiller det noen rolle- eller svarer dere uansett dersom dere liker profilen/ bildet ?
:)

(mann 43 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2015 18:49 Privat melding

Enig med gravlax

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 24 nov. 2015 20:19 Privat melding

Får dere førstemeldinger overhodet, hvordan får man det? Hva er agnet og hvorfår jeg kjøpt det?

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 24 nov. 2015 21:02

For å først bare kommentere spørsmålet om meldingen, uten å ta i betrakting hvem den kommer fra:
Ærlighet og personlig preg. Sårbarhet (som å tørre å mene noe) utover det å sende meldingen vitner om oppriktighet og seriøsitet.
Jeg vil heller ha en melding som sier
"Oi! Det siste jeg husker fra før jeg fikk tilbake bevisstheten, hjerterytmen og reiste meg opp fra gulvet (i kjelleren) var at jeg bladde sakte gjennom albumet ditt gang etter gang etter gang etter gang. Jeg driter ærlig talt i hva som står i teksten din (klarer ikke å lese tydelig enda; er blendet i øynene og har små kramper i både hender og beina, så jeg skriver bare med tomlene) for uansett hva det står, så signerer jeg der du vil!
Ta kontakt. Vær så snill, ta kontakt!"

enn en som sier
"Hei!
Jeg har lest profilen, jeg synes den er interessant og jeg vil gjerne få referere noen spørsmål til den: Hvorfor liker du ikke tomatjuice? Kan du beskrive følelsen det er å drikke tomatjuice for deg? Jeg ser også at du sier at du er morsom, men ikke har en eneste vits på profilen (sett bort fra albumet). Kan du elaborere og tydelig klargjøre om du er humoristisk anlagt eller ikke?"

Ah. Poenget skulle være at den siste er mekanisk og kjedelig - selv om den hadde vært litt mer positiv innstilt. Den første, som ikke skulle "referere til noe i profilen" (i alle fall ikke teksten) hadde jeg svart på uansett. Forhåpentligvis hadde vi, i alle fall, delt humoristisk sans (om ikke mer: f.eks. dårlig syn og kramper i beina).
Og er det ikke "deg" å skrive noe som ser ut som at du har røykt noe du egentlig ikke tåler, så skriver du noe som "kler" deg.
Det siste jeg fikk svar på var, ordrett:
"Hei! Liker du plommer?" (Det stod selvsagt ingenting om plommer i profilen hennes, men det har jo ikke noe å si.)

Men ja. Et "Hei!" holder lenge.
Faktisk er "Hei!" fra Den Umistelige (DU) veldig mye bedre enn en [verdens beste åpningsmelding] fra Den Utrolig Store Tranebærentusiasten (DUST).

Så: hvordan vet en om en passer sammen?

Skjult ID med pseudonym Guybrush ti. 24 nov. 2015 23:33

Skriv hva du vil, aner ikke hvem du er `fortell meg hvem du er, så skal jeg fortelle deg hvorvidt du får svar eller ikke`

Hva jeg liker avhenger sikkert av hva slags person som skriver til meg, men ikke altfor pusete, og heller ikke altfor horete, et sted midt i mellom

Skjult ID med pseudonym Guybrush ti. 24 nov. 2015 23:35

Vil du dysse meg i søvn, eller vekke min lidenskap?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 25 nov. 2015 01:00

@1234

Jeg hadde definitivt ledd godt av, og svart på, den siste av de to eksemplene dine. For meg virker det som en person med skikkelig tørr humor (som jeg liker). Kunsten å prate svada på en dønn seriøs måte uten å le kan være kveldsunderholdning lenge for meg.

Den andre virket bare fjollete. Hadde jeg fått en sånn melding, så hadde jeg definitivt tenkt "Dust!" og at meldingen var kopiert og sendt likelydende til mange damer.

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 25 nov. 2015 04:57 Privat melding

Er det så viktig hva man skriver? Jeg gidder ikke å kontakte noen som jeg ikke liker. Det tror jeg ikke dere gjør heller. Derfor er vel et Hei like mye verdt som en lang "kjærlighetserklæring "
¥¥¥ Kan ikke dere menn være snille å fylle ut matchspørsmålene og legge ut bilder? Er så greit å vite hva man matcher best på.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 25 nov. 2015 14:35

En noe lengre førstemelding enn "Hei!" indikerer jo en noe sterkere vilje til å bli sett, og å ville se, enn "bare" "Hei!" (selv om jeg absolutt mener at "Hei!" kan være nok).

Har noen et eksempel på en førstemelding på over cirka fire-fem linjer som ikke ble besvart?

Skjult ID med pseudonym vennen on. 25 nov. 2015 16:53

Takk for fine svar ;) egentlig fint om man bare kunne si hei :)
I stedet for å vri hjernen ... Skriver jeg en mld er det jo fordi jeg ER interessert i profilen ...

Skjult ID med pseudonym PippiLille to. 26 nov. 2015 01:18

Jeg har skrevet en del meldinger, de fleste på mer enn 4-5 linjer og kun to personer har takket. Én blokkerte meg. Er dét straffen for å vise interesse? Jeg prøver i allefall å svare ærlig hvis jeg ikke interessert.

(kvinne 24 år fra Buskerud) to. 26 nov. 2015 01:24 Privat melding

Jeg svarer hvis profilen er interessant, uavhengig av hva som står i førstemelding.... Men så sender jeg like gjerne melding også, og syntes det er mer vrient..

Skjult ID med pseudonym PippiLille to. 26 nov. 2015 01:30

Har skrevet litt forskjellig men virker som det et er uinteressant å vise at jeg har lest profilen deres. Direkte ros som går på utseende er visst heller ikke noe særlig. Men for all del, er ikke jeg og min profil interessant så er det uansett hyggelig med et takk :)

(mann 51 år fra Finnmark) to. 26 nov. 2015 03:30 Privat melding

Min første, men forhåpentlig ikke siste førstemelding, inneholdt akkurat det PippiLille sier er uinteressant; at vedkommende viste til profilen og ga uttrykk for å like den, og jeg likte det. Kanskje spesielt fordi jeg nettopp hadde slitt med å kryste den ut av meg? Etter noen fler meldinger likte jeg det lille jeg fikk vite godt, og måten hun skrev det på svært godt, men det er nå så...
Her var det førstemeldingen det gjaldt, og egentlig tviler jeg på at jeg er videre kresen mht innhold, bare det at noen tar kontakt vil holde for meg, så får tia vise om det kommer fler og om jeg greier å skremme vekk alle sammen med mine svar.
For svar skal selvsagt enhver få :)