Alle innlegg Sukkerforum

Er det greit å date flere samtidig?

Vis siste innlegg
(kvinne 28 år fra Akershus) ti. 24 nov. 2015 22:17 Privat melding

Hva syns dere? Bør man date en person om gangen eller kan man date flere i samme tidsperiode?

Skjult ID med pseudonym opptimist ti. 24 nov. 2015 22:27

Møt så mange du vil, om du skal ha håp om å finne noen tror jeg det er veldig dumt å bare satse på en hest.
En mulighet er selvsagt at man er åpen om det, så slipper du å ha dårlig samvittighet for det :)

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 24 nov. 2015 22:31

Enig: Alt er lov, og jo færre unødvendige hemmeligheter du har jo mer er også redelig.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 24 nov. 2015 22:35

Jeg tar en ting av gangen så fort det blir mer enn meldinger. Er ikke nødvendig å forvirre hjernen ytterligere med å lage en konkurranse av det hele. Når jeg kan konsentrere meg om en så får jeg også tiden jeg trenger til å tenke og puste og kjenne på om det er rett, fremfor at det blir sånn "Jeg må finne ut av følelsene mine før neste tirsdag, for da har jeg jo neste date med mr.X". Men så er jeg heller ikke av typen som faller for noen første gang jeg treffer dem, hadde jeg vært det så hadde det kanskje stilt seg annerledes.

Skjult ID med pseudonym Cirkeline ti. 24 nov. 2015 22:36

Jeg tenker at man gjør det som føles riktig for en selv. Jeg gjør som Gravlax, men steiler ikke om en jeg begynner å date velger annerledes. Det ble litt morsomt da en fyr helt åpenbart sendte meg en melding som helt klart var ment for en annen, da:D lurt å holde orden på sysakene.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 24 nov. 2015 23:06

Jeg dater bare en av gangen. I perioder kan jeg ha en del parallelle på melding, men det er jo alltids et visst frafall så jeg får sjelden problemer med at to dater kommer for nærme i tid.

Skjult ID med pseudonym Mann38 ti. 24 nov. 2015 23:30

Tre er ikke et hvilket som helst tall; det er det maksimale antallet seksuelle forhold man kan holde igang samtidig, uten at alt roter seg til.

;)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline ti. 24 nov. 2015 23:32

Har du empiri å vise til, Mann38? :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ti. 24 nov. 2015 23:38

Det var en erfaren skjørtejeger som påsto det var et gammelt jungelord.

:D

Skjult ID med pseudonym Cirkeline ti. 24 nov. 2015 23:41

Ah, så om skjørt i flertall er målet har man en god pekepinn, en prøvd oppskrift med andre ord. Will keep it in mind...

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 24 nov. 2015 23:53 Privat melding

Var en gang en profet som sa fire, men jeg tror det bare gjaldt oss menn.
Og i himalaya erdet vanlig at kvinner har flere menn, men de er alltid brødre. Noe å innføre?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 nov. 2015 23:55 Privat melding

I sengen ja :-)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 nov. 2015 23:56 Privat melding

Jag vill ikke vara andra sortering.. for mye drama med for mange..
testat fick ont i huvudet.

Skjult ID med pseudonym Poteten on. 25 nov. 2015 08:22

Har jeg møtt ei og vil møte henne igjen, så lander resten på sidelinja. Det er gjerne en grunn hvorfor jeg vil møte denne ene personen igjen, så hvorfor rote det til? Er ikke så desperat at jeg ikke kan vente litt uansett.

Fikk nettopp igjen erfare hvordan det er når andre part ikke gjør det samme. Det er veldig skuffende. Avtale ny date en kveld, og morgenen etterpå så ble jeg dumpa for hun hadde møtt noen andre.

Ja eller en av de forrige datene mine.. Etter en natt med sengekos, fant jeg jo ut at jeg hadde nettopp vært trøstepølse for andre daten hadde no show. Jaja, gikk nå i alle fall ikke helt tomhendt fra det, men var ikke derfor jeg datet henne.

Virker som en har veldig lite igjen for å holde seg til en her inne. :(

(mann 52 år fra Hedmark) on. 25 nov. 2015 10:31 Privat melding

Det skal tydeligvis ikke være lett å være ærlig om slike ting:
http://www.vgtv.no/#!/video/121386/daten-hennes-laa-med-flere-tinder-boer-ha-sex-advarsel
Sukker har jo et felt hvor man krysser av hva man er interessert i. Står egentlig folk for det, eller bli vi for lett revet med av utvalget og tyr til alle anledeninger til å få litt kroppskontakt og ikke minst selvbekreftelse? Jo fler bruk og kastsituasjoner vi setter oss selv i eller blir dyttet inn i, blir vi svakere på det å innse at livet består av hverdager. Innbiller vi oss at kioskromanforelskelsen finnes, eller er det slik at det ansvarlige fellesskap med noen man er glad egentlig er det vi burde velge?

(mann 28 år fra Oppland) on. 25 nov. 2015 18:38 Privat melding

Sier vel litt om personen hvis han/hun dater flere på engang. Man vil ikke føle seg så veldig verdsatt hvis man satser på flere eller mange "hester" på engang altså. Ikke minst gir man trolig falske forhåpninger til den ene parten som muligens kun dater en mens motparten dater flere.
Hvertfall skal man ha noe seriøs som varer lenge vil det være lurt å date kun en om gangen. Greit å snakke med folk men det og faktisk "date" så bør man jo kun ha hoved fokus på et mennesket. Mener jeg da =)

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 25 nov. 2015 18:56

Jeg liker ikke, men aksepterer, at noen legger det opp på en sånn måte at man kan ha avtalt flere dater på en gang og velger å gjennomføre dem. Men om noen har en første date med meg, vi avtaler en andre date, og han samtidig begynner å planlegge nye førstedater så vil jeg gjerne vite om det, slik at jeg kan avslutte hele greia. Å være en av flere førstedater kan jeg leve med, en av flere andredater vil jeg ikke være.

(mann 52 år fra Hordaland) on. 25 nov. 2015 21:48 Privat melding

Om det plutselig ut a det blå dukka opp fleire tilbud om date på samme tid så hadd eg væl vørte så overraska at eg hadd .. ja .. veit væl egentlig ikke ka eg villa gjort 😳

Skjult ID med pseudonym MsObvious on. 25 nov. 2015 21:53

Jeg hadde ikke sagt ja til det om jeg hadde visst at jeg ble en av flere, så sånn sett er ikke jeg heller "interessert" i det, men jeg hadde heller ikke blitt sint om det kom frem underveis at jeg var en av flere førstedater.

Det er bare bra å være kravstor, da.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 25 nov. 2015 21:56 Privat melding

Mitt svar er et enkelt nei , grunn det er mennesker du forholder deg til :-)
Avslutt noe før du starter på noe nytt , enkel leve regel , og en god en

(mann 55 år fra Oppland) on. 25 nov. 2015 22:53 Privat melding

Er redd det som skjer her i forhold til å date flere avspeiler hverdagen utenfor S.
Å ri flere hester tilsier at en faller å slår seg. Det er gjerne ikke en slik partner en ønsker seg?
Enkel leveregel - vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 26 nov. 2015 14:38

Spørs hva du mener med greit og du vil få lt mulig av svar uansett.
Går du ut fra norsk stecnemøte-kultur så er svare trolig nei hos de fleste. Mener du amerikansk dating-kultur så er svaret ja. Der borte er det mer spørsmål hvorvidt man implisitt kan regne seg som den eneste når man evt har ligget sammen, mens andre mener man må si/spørre om man er"exclusive".

Ser der er en del her som sier "NEI!" også er de samme som i en annen tråd for en liten tid tilbake forventet at det skulle oppstå kljemi og søt musikk allerede på første date OG som gjerne ike skriver meldinger frem og tibake i ukesvis. Da er det knapt noe spørsmål uansett når det er ganske intens meldingsutveksling i kort tid og så møtes - da blir det masete å møte flere uansett.

Hører ikke det samme rungende nei'et her i gården. Jeg har chattet skikkelig med 4 jenter her. Sjebnens ironi ville det slik at de kom omtrent samtidig. og endt med at det ble tre dates fordelt på to jenter. Jeg bruker tid på å føle meg trygg nok rundt en person, både i meldinger og IRL. Noen får jeg da ikke den relasjonen med, andre gjør jeg det. Skulle jeg bare chattet med (og møtt) en person av gangen måtte jeg vært på Sukker flere år før jeg fant en jeg likte og falt for (Vel det har jeg allerede gjort - men det tror jeg skal bli en egen tråd). og som likte meg (derav egen tråd).

Noen forveksler ærlighet og åpenhet: Du trenger ikke være åpen om at du dater flere (egentlig like greit å ikke si), men du er nødt til å være ærlig hvis du blir spurt. Huske at det meste kommer for en dag, så kjedelig hvis det blir krisestemning i heimen pga det. ;)

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 26 nov. 2015 14:51

@Hovmester:
Det er ikke desperasjon så mye som "effektivitet".
Har en grei sammenligning, tror jeg:
Det å snakke med og/eller møte flere samtidig er det da ikke noe særlig annerledes enn å holde på med budrunder ved bolikjøp. Sukker er som Finn- man taster inn det man søker etter og får en haug med annonser (profiler)
Så ender man opp på omvisning (dates), og etterhvert begynner budrundene og noen går ut som den lykkelige kjøper/selger.
Så får man sitte der snurt og furten hvis det var drømmehuset og man mente man kunne bladd opp ganske mye hvis man bare fikk en privat visning etc.
Det man derimot må unngå er å peise på med budrunder samtidig. Fort gjort å gå på en smell, spesielt hvis du vinner begge :p

For å være litt mer effektiv så manf rå tak over hodet så er det greit å gå på en del omvisninger og se på en del annonser. Hvis man bare fokuserer på èn kan det ta lang tid før man får et hjem. Og flyr man rundt overalt så mister man etterhvert oversikten over hva som er hva.:p

(mann 49 år fra Hordaland) to. 26 nov. 2015 14:54 Privat melding

Tror eg er forsiktig med å uttrykke meg her, med tanke på mine fremtidige dater 😉

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 26 nov. 2015 15:28

Derfor du må skrive under pseudo... åååååja ;)

(mann 49 år fra Hordaland) to. 26 nov. 2015 16:17 Privat melding

Hahahaha 😉 touché

Skjult ID med pseudonym MsObvious to. 26 nov. 2015 16:30

Jeg er helt uenig med deg, Student1. Jeg bruker også masse tid på å bli godt kjent å være meg selv, nettopp derfor holder jeg meg til en av gangen. Det handler ikke om effektivitet eller jo konkurranse, men om å gi seg selv og den andre tilstrekkelig tid til å like hverandre uforstyrret av det komparative perspektivet. Jeg ønsker ikke å være "effektiv" i partnervalg, jeg ønsker den tiden det tar å utvikle en følelse av hvem man er og kan være sammen.

Skjult ID med pseudonym Student1 to. 26 nov. 2015 16:47

Må ikke tolke meg i værste mening føken åpenbar! Effektivitet er relativt. Tror de som hopper fra person til person fordi det ikke sa pang på første møtet er de mest effektive (sier jeg ikke at du er der vel og merke!).
Jeg bruker også masse tid på å bli kjent med folk. Ser jeg har kontaktet 8 jenter totalt på mitt snart halve år her på Sukker. Jeg snakker gjerne med folk i godt over en måned før jeg treffer dem, og det er ikke dermed sagt at jeg sitter og måler og veier den ene opp mot den andre når jeg da treffer dem. Jeg skulle selvsagt ønske at det var en av gangen i mitt tilfelle - men sånn ble det ikke nå.
Men blir du forstyrret av å være rundt venner av det motsatte kjønn? Eller idet du kommer på en ny jobb/studieplass (som singel)? Jeg ser på det på den måten.
Jeg ser ikke på det at det finnes flere mulige som noe negativt eller positivt i seg selv. Når følelsene kommer så er det èn person som gjelder uansett :)

Skjult ID med pseudonym James to. 26 nov. 2015 19:45

@Student 1
Du byr da ikke på flere boliger samtidig? No good - da blir du fort blakk:))
Klart en kan ha / bør ha dialog med flest mulig, men vær selektiv når du dater. Tørr å still krav til deg selv, og til den du dater. Tipper opplevelsen blir vesentlig bedre da :))

Skjult ID med pseudonym MsObvious to. 26 nov. 2015 23:33

Å sammenligne folk man velger å date med nye kollegaer eller menn i vennegjengen synes jeg blir litt søkt. Når man snakker med noen på f.eks. sukker så er det for å bli kjent med dem og vurdere dem som partnere, en prosess som ikke starter av seg selv bare ved å få øye på en av motsatt kjønn. Man kan selvfølgelig vurdere attraktivitet, men det å bli kjent må man faktisk gå inn for.

Jeg legger meg selvfølgelig ikke opp i at det å treffe flere på en gang er naturlig for deg, men for meg blir det helt feil. Det handler om å fordøye inntrykkene relativt upåvirket av hverandre. Jeg har god nok tid til å konsentrere meg om en og la de andre passere så lenge, det passer MEG best. Det er ingen hast, og det kommer nye muligheter, man trenger ikke gripe dem alle sammen. For meg handler det spesielt om "tidspresset" som dukker opp om man dater flere på en gang. På ett eller annet tidspunkt må man velge bort en eller flere, og det presser seg automatisk frem når antallet dater med samme person(er) øker. Da må man kanskje plutselig ta et valg før man har fordøyd det skikkelig, og en sånn situasjon ønsker jeg ikke å plassere meg i, nettopp fordi jeg bruker litt tid på å bli trygg på den andre.

Skjult ID med pseudonym James fr. 27 nov. 2015 00:01

Ms O, my kind of taste, gidder du å coache noen av ms'ne på Sukker.no. Er behov, og kan bli bigg business😉

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 27 nov. 2015 00:07

Haha. Ms'er setter sjeldent pris på å bli belært av folk som er yngre enn seg, så jeg tror jeg står over ;)
Men godt å høre at noen ser på det som greie verdier å ha :)

Skjult ID med pseudonym Student1 fr. 27 nov. 2015 00:35

@James - nettopp! Man byr kun på en bolig av gangen! Det skrev jeg også ;)

@Hoover - neida; det var ment litt som en fleipete analogi. Ofte du ikke har så god tid i dating-verdenen heller. Spesielt hvis den ene dater flere, mens den andre ikke gjør det.

Men jeg står for det: så lenge man ikke er romantisk involvert så synes jeg det er greit. Ikke ønskelig - men greit.
Tror mye vil komme an på typen man er, hva man gjør på dates og hvilke forventninger man har.