Alle innlegg Sukkerforum

Ikke normal eller perfekt, det holder med respekt

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 03:50 Privat melding

Kvinner liker filmer som Romeo og Julie. Men når man snakker som på filmen, hater kvinner det! Jeg sa til en kvinne : jeg kan lage frokost og middag på senga, så lenge du lover å pusse morgens tenna, skal jeg gi deg massasje med henda! Kvinner liker ikke dikt eller rim.

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 27 nov. 2015 04:10

Kvinner liker både dikt og rim. Men man må treffe med både diktet og rimet - ikke minst så må man treffe den rette kvinnen å gi det til. Her inne blir mange avvist uansett hva de skriver, fordi man ikke har en profil som tiltaler den man tar kontakt med. Dessuten må du nok jobbe litt med lyrikken din om du forventer at den skal få kvinner interessert, den er lett humoristisk, men det er ikke noe som er interessant nok til at det i seg selv skaper et ønske om å ha kontakt. Kom med litt ekte Shakespeare-kvalitet, så kanskje ;)

(mann 26 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 04:51 Privat melding

Riktig sakt, vist man vil holde kontakt. Jeg har lav tone, jeg søker ikke noe kone. Jeg kan si ting rett fram, men er ikke ute etter noen kvinne fra Amsterdam! Eller fra Karl Johan! Kvinner som er pen og ren! Kommer alltid sen. Jeg sier ting jeg mener, ikke ting jeg fortjener! Jeg sier ting fordi jeg tørr! Ikke fordi Jeg har et hjerte som, myk smør. Jeg snakker aldri om politikk eller retorikk, alt kan bli konflikt! Jeg snakker eller ikke om meg selv, trenger eller ikke bli lært med rød L. Jeg snakker om ting, som skjer i film. Det skjer aldri på ekte! Med mindre du har sett det! Jeg snakker eller ikke om tradisjon eller religion. Jeg kan skrive dikt som er romantikk! Jeg vet ikke helt om jeg blir så fort likt. Tenker kanskje litt for langsiktig, jeg mener at alt det her er riktig. Derfor er jeg litt forsiktig! Ikke dømm! Du blir kanskje foreldre til en datter eller en sønn. Livet er ikke så lett, men når man skriver på nett. Da skal jeg si man kan bli sett. Jeg vil vite mer om det er lurt, eller om det er bare surt? Å skrive sånne ting! Uten at en kvinne skal si forsvinn! Jeg vet jeg ikke er normal eller perfekt! Men jeg har respekt! Jeg er ikke ute etter å vise at jeg har noe makt! Vil bare ha en å spille sjakk! Jeg har skrevet kanskje litt masse! Ikke lett å forstå? Så la det gå! Ikke ta ordene nær hjerte. En mening fra menneske, har ikke vært det!

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 27 nov. 2015 07:50

Alt med måte, klasse og stil. Kanskje spesielt dette.

Skjult ID med pseudonym lillemor fr. 27 nov. 2015 09:03

Hadde jeg skrevet med en som bare rimte sine ord, da kan jeg love deg at det var det siste jeg gjorde på denne jord..... Nei, vet du, jeg syns det er usexy og nerdete. Men det er meg og mine meninger om det. Og sende et dikt i ny og ne er sikkert fint, men lite sjarmerende og bruke det som skriftform.. Ha en fin dag :)

(mann 26 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 13:22 Privat melding

Tusen takk at dere sier velkommen! Dette bringer litt miner fra ungdommen. Jeg skjønner at dere, ikke blir irritert eller imponert! Jeg er en person som ikke er sjenert. Jeg er sikker den først og siste, til å være på noen av deres venne liste! Jeg er snill som en nisse, men etter skilsmisse, ga jeg faen i alt det tisse. Det er ikke lett å komme over en ting. Spesielt når du har brukt følelser og penger på en ring. Min kone stakk vekk, jeg hadde nettopp spist en tyrkisk burekk. Jeg vet ikke hva jeg sa eller gjorde! Men jeg holt alltid ordet! Lovet jeg skulle gjøre hva hun ville! Den dagen jeg så hun jobbe på nille. Da startet spille, hun vant! Hun var ikke noe jeg bare fant. Hun var en søt marsmellovs! Hun var min frokost toast. Jeg husker jeg sa hei mamozel! Hun var alltid seg selv. Jeg sa alltid la oss gå ut å handle på rema! Hun ville bare bytte tema, å snakke om skilsmisse skjema! Greit jeg ble trist! Jeg Sluttet å gå med dress og slips. Jeg trodde hun hadde fått e-bollia smitte, derfor kanskje hun ville stikke!. Nei hun hadde ikke fått det, jeg som bare tulla for å prøve å få hun til å le. Det er ikke lett å lese hun der, ikke lett å komme nær hun. Hvorfor ble det sånn? Jeg trodde vi hadde et bånd. Om et løfte og et ord! Jeg følte deg vær dag der du bor. Jeg passet på deg! Hun ble veldig fort lei, hun gikk sin egen vei, og jeg gikk min, hun svømte av gårde som en vakker søt delfin. hun hadde for masse sine, alt jeg tenkte var bare på våres minne. Jeg ville at hun skulle legge seg i mine sko, hun sa alltid hva var det for noe? Hun lo aldri av det jeg sa! Jeg prøvde bare å gjøre hun glad. Hun glemte alltid å si i fra, jeg tenkte når jeg skal lære! Jeg glemte alltid å kjøpe nye lyspære. Hun ba meg om å gjøre det flere ganger! Nå står jeg å angrer. Beklager folkens at jeg snakker litt sånn. Men dere skulle ha sett når jeg spurte om hennes hånd. Hun var ikke glad i meg, hun var bare lei At jeg ikke hadde mer penger! Ikke rart jeg går inn på denne siden her å henger! Jeg skriver ting og tang, nå må jeg stoppe å drikke litt vann, klarer ikke gå rett fram. Har vondt i hode, etter at hun ble sammen med Frode. Hun later som hun ikke er skurk! Suger på andres agurk. Jeg snakker ikke om salat! Snakker om Selveste maten, snakker om handlinger! Du starter med unnskyldninger, Sier du har tvilling søster, la meg møte Hun, så har du plutselig dårlig hørsel!

(mann 26 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 13:26 Privat melding

Greit nok om det, det jeg skrev høres ut mer som en brev, nok om henne hub var ikke lett å skjenne eller glemme. Nok var nok, jeg fjernet hennes jule sokk. Vil føle meg litt mer tipp topp! Jeg er ute etter en søt karamell! Som klarer å være seg selv! :-)

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 27 nov. 2015 13:33

Merkelig hvordan folk ofte forveksler poesi med enderim og uten egentlig innhold.

Jeg tror markedet ditt er ganske snevert, Elias323:
Jenter som liker rapmusikk og har et avslappet forhold til skriftlig kommunikasjon.

Beklager, men "nok" var for mye for min del.

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 27 nov. 2015 13:38

Som du ser... du søker sjeldenheter.
Akkurat som meg ;-)

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 27 nov. 2015 14:09

Om du har OCD på å lage et slags rim i eneste setning, så er ikke det spesielt sjarmerende heller da.
Tror nok du må jobbe med kvaliteten fremfor kvantiteten på de rimene dine om du skal komme noen vei. Antagelig så bør du droppe det, og heller begynne å kommunisere med normal setningsoppbygning og avsnitt. Så kan du heller krydre med litt liksompoesi når du har funnet en jente du tror kan sette pris på det.

(mann 26 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 14:53 Privat melding

Ja folkens jeg liker å tulle litt. Nei jeg slutter med rim. Ikke rart jeg har vært singel i 2 år

Skjult ID med pseudonym MsObvious fr. 27 nov. 2015 14:56

Å være singel i to år er helt vanlig på din, og egentlig alle andres alder ;) Har nok ikke så mye med rimene dine å gjøre.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 27 nov. 2015 15:44 Privat melding

Jeg HAAATER rim :P (Sies med varm potet i halsen.)

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 27 nov. 2015 16:36 Privat melding

Virkelig kan vi spille ???

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 27 nov. 2015 18:13

@Elias323: Jeg liker ikke filmer som Romeo og Julie. Hvis du tror alle kvinner liker det og prater til dem som i en film så er det ikke merkelig at de ikke liker det.:-)

Jeg ser krigsfilmer, politiske thrillere, mysteriefilmer og western når jeg skal se filmer. Ser mye på gode dokumentarer, Dual Survival o.l på Discovery og NG.:)