Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan snakke om og spørre ut om følelser?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym våt lø. 28 nov. 2015 09:38

Hei.

Jeg skal på min 4.date i dag.

Jeg lurer på hvordan jeg begynner å snakke om følelser og spørre hva han føler for meg, men også si hva jeg selv føler for han? Jeg har aldri snakket med han om følelser tidligere, men jeg vil vite hva han vil skal skje videre mellom oss.

Håper på gode svar! Ha en fin lørdag :)

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 09:53

Hun har spammet hele sukker. Kanskje Sukker selv burde kommet inn på banen her å gitt beskjed til Våt?

Skjult ID med pseudonym våt lø. 28 nov. 2015 09:54

Har slettet alt nå :)

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 10:01

@Hovmester er du i det samme hjørnet i dag også? Klemmer er godt det, om man er sur eller blid. Jeg stråler om kapp med sola i dag, så vet du det

(kvinne 46 år fra Østfold) lø. 28 nov. 2015 10:02 Privat melding

Det der har skjedd meg også at plutselig henger det seg opp å mld kommer mange ganger opp , så nok det som skjedde her også ;)hun mente nok ikke å spamme ;)

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:11 Privat melding

Action speaks louder than words, Våt. Jeg tror menn er ganske ærlige der : hvis det er nysgjerrighet og interesse så vil de ses, hvis ikke så lar de være. Han her vil treffe deg for 4.gang ergo vil jeg anta han liker deg og er nysgjerrig på deg. Ønsker deg lykke til på daten :)

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 10:13

Til det du spør om så er det beste rådet jeg kan gi deg - hopp i det!! Begynn med en setning som får ballen til å rulle. f.eks "kan vi snakke om hva som skjer mellom oss?" "Hva tenker du, hva vil du?" Spør direkte og så tidlig i treffet som mulig.

Uansett hva du kommer til å gjøre i kveld, så ønsker jeg deg lykke til🌹

(mann 48 år fra Akershus) lø. 28 nov. 2015 10:16 Privat melding

Ønsker deg masse lykke til og enig med det lillemor skriver

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:30 Privat melding

Ja, Litah - det er en god indikasjon:) Jeg har øvet meg opp til å legge merke til alt som faktisk ikke blir sagt, men som kommer til syne gjennom handling. Er vedkommende flink å holde kontakt, og hvilket innhold har meldingene? Blir jeg møtt med et kyss når vi møtes, eller klem på kinnet? Rører vi ved hverandre når vi er sammen? Hva forteller blikk og smil? Vil han tilbringe kvalitetstid som f.eks gå ut og spise/kino etc, eller vil han helst treffes etter kl 23 på kvelden? Det ligger så mye informasjon i alle disse små handlingene at jeg neeesten har sluttet å høre hva som blir sagt , mest ser på handling.

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:57 Privat melding

Pepper'n : Jeg snakker nok om 4.møtet, ikke første. På første møtet er håndtrykk helt greit . Men på 4.daten ville et håndtrykk, mangel på fysisk kontakt (i form av klem, et kyss, ta hånden etc) gitt meg heller kjølige og "vennskapelige" vibber.

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 11:46 Privat melding

Pepper'n og andre menn: Lett på sløret og fortell hvordan dere viser interesse da:) Vi damer sitter jo bare her og antar , men hvilke signaler kan vi se etter når dere føler oppriktig interesse og har følelser involvert?

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 11:49

En klem på første møte er helt innafor syns jeg. Vi er alle forskjellig der sikkert. Når man tar steget til å treffes på date, da har man gjerne chattet litt og er nyskjerrig på vedkommende. En klem kan gjerne gi en lite pekepinn eller "smakebit" på kjemien der. Men det er meg og jeg er en klemmer. Mine klemmer har alltid blitt satt pris på. Et håndtrykk er litt kjølig syns jeg. Kommer selvsagt ann på personen jeg møter, men jeg klemmer i vei for det...

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 12:00 Privat melding

Jeg må si meg enig med Gravlax oppi her: Hvis man skal tenke at handling gjenspeiler tanker/følelser og ord så må man jo først gå en runde med seg selv. Har man ingen følelser for vedkommende , men likevel møter på 4.daten så blir det en veldig uheldig signalgivning. Den motsatte part tenker muligens "Yeay, dama vil treffe meg for 4.gang , da føler hun nok noe for meg. Dette går veien!" Hvis det han antar er fullstendig feil så blir han jo ført litt bak lyset. Jeg har tro på å først og fremst være ærlig med seg selv og egne følelser slik at man ikke holder andre for "narr".

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 12:37 Privat melding

Lurer man på noe så bare spørr man, skyt fra hofta !