Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan snakke om og spørre ut om følelser?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym våt lø. 28 nov. 2015 09:38

Hei.

Jeg skal på min 4.date i dag.

Jeg lurer på hvordan jeg begynner å snakke om følelser og spørre hva han føler for meg, men også si hva jeg selv føler for han? Jeg har aldri snakket med han om følelser tidligere, men jeg vil vite hva han vil skal skje videre mellom oss.

Håper på gode svar! Ha en fin lørdag :)

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 09:43 Privat melding

Våt
Du har kuppet hele forum her du.. når har du lagd en tråd som har blitt 600 meter lang.. ta å slett noen av dem da.. så skal du få svar..

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 09:53

Hun har spammet hele sukker. Kanskje Sukker selv burde kommet inn på banen her å gitt beskjed til Våt?

Skjult ID med pseudonym våt lø. 28 nov. 2015 09:54

Har slettet alt nå :)

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 28 nov. 2015 09:55

Helt ærlig? Det er ikke så mange måter å gjøre dette på, enn å spørre om det du lurer på. Men først må du kanskje være sikker på hva du føler. Eller i alle fall kjenne på om det ER følelser der. Er du villig til å gå videre med han? Var ikke det noe av det du tok opp som et mulig problem i den forrige tråden du startet?

Slett de andre trådene, så blir det litt ryddigere på forumet. :-) Selv om Sukkerforumet henger litt når du poster en tråd, så ikke gå loco og trykk typ 10 ganger på "Legg til", da ender ut opp med å få tråden postet 10 ganger.

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 09:59 Privat melding

Hvordan klarte du det @Våt og lage så mange?

Men men.. Du må jo bare være deg selv og spørre han hvordan han tenker rundt dette med følelser.. og fortell hvordan du føler det..

Synes du selv at det er vansklig å snakke om følelser?

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 10:01

@Hovmester er du i det samme hjørnet i dag også? Klemmer er godt det, om man er sur eller blid. Jeg stråler om kapp med sola i dag, så vet du det

(kvinne 44 år fra Østfold) lø. 28 nov. 2015 10:02 Privat melding

Det der har skjedd meg også at plutselig henger det seg opp å mld kommer mange ganger opp , så nok det som skjedde her også ;)hun mente nok ikke å spamme ;)

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:11 Privat melding

Action speaks louder than words, Våt. Jeg tror menn er ganske ærlige der : hvis det er nysgjerrighet og interesse så vil de ses, hvis ikke så lar de være. Han her vil treffe deg for 4.gang ergo vil jeg anta han liker deg og er nysgjerrig på deg. Ønsker deg lykke til på daten :)

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 10:13

Til det du spør om så er det beste rådet jeg kan gi deg - hopp i det!! Begynn med en setning som får ballen til å rulle. f.eks "kan vi snakke om hva som skjer mellom oss?" "Hva tenker du, hva vil du?" Spør direkte og så tidlig i treffet som mulig.

Uansett hva du kommer til å gjøre i kveld, så ønsker jeg deg lykke til🌹

(mann 47 år fra Akershus) lø. 28 nov. 2015 10:16 Privat melding

Ønsker deg masse lykke til og enig med det lillemor skriver

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 10:19 Privat melding

@Våt
Visst du er forelsket eller betatt, så kan du begynne selv.. for eksempel ved å si:
”Jeg har gledet meg til å se deg i dag, for jeg kan merke at jeg er betatt av deg og jeg er litt spendt på hva du føler rundt dette”

Det krevet mot, men man må litt ut av komfortsonen noen ganger..

Lykke til i kveld.. :-)

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:30 Privat melding

Ja, Litah - det er en god indikasjon:) Jeg har øvet meg opp til å legge merke til alt som faktisk ikke blir sagt, men som kommer til syne gjennom handling. Er vedkommende flink å holde kontakt, og hvilket innhold har meldingene? Blir jeg møtt med et kyss når vi møtes, eller klem på kinnet? Rører vi ved hverandre når vi er sammen? Hva forteller blikk og smil? Vil han tilbringe kvalitetstid som f.eks gå ut og spise/kino etc, eller vil han helst treffes etter kl 23 på kvelden? Det ligger så mye informasjon i alle disse små handlingene at jeg neeesten har sluttet å høre hva som blir sagt , mest ser på handling.

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 10:47 Privat melding

Li42
Ja men så er man på et område som du risikere tolke veldig mye ut i fra. Det er ikke sikkert at det du inntar med dine sanser er en riktig vurdering, for den må basere seg på et sett personlige vurderinger, og det er ikke sannheten.

For mitt vedkommende for eksempel, så møter jeg aldri nye mennesker med å gi en klem, jeg gir hånden. Når jeg ikke aner noe om den andres grense, så må jeg finne ut av det selv. En klem kan jo også bli oppfattet som for mye for mange.

Jeg rører heller ikke ved mennesker jeg ikke kjenner, av samme grund.

Når det for eksempel kommer til fysisk berøring ved et første møte, er jeg veldig tilbakeholden, og visst man tolker det som negativt så er det ikke sånn jeg egentlig er, fordi jeg er veldig nær ovenfor de jeg kjenner..

Eller misforstår jeg deg @Li42..

Skjult ID med pseudonym Gravlax lø. 28 nov. 2015 10:48

@våt: i den forrige tråden du opprettet om dette så sa du at du ikke hadde fått følelser for ham ennå. Men i dag vil du vite hvordan du kan snakke om de følelser du har for ham?
Har det endret seg - hva du føler - siden sist?

For hvis du fortsatt ikke føler noe for ham, synes jeg du ikke skal presse ut av ham hva han føler for deg.

Det foregår ikke slik at: hvis du er glad i meg, så er jeg glad i deg. Du bør vel vite hva du selv føler. Hvis ikke, så bør du ta en runde på deg selv først. Og er konklusjonen at du ikke har følelser for denne mannen etter i kveld, bør du ikke avtale noe nytt møte.

Har du aldri vært sammen med en mann før? Siden du ikke vet hvordan du skal snakke med ham om følelser?

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 10:57 Privat melding

Pepper'n : Jeg snakker nok om 4.møtet, ikke første. På første møtet er håndtrykk helt greit . Men på 4.daten ville et håndtrykk, mangel på fysisk kontakt (i form av klem, et kyss, ta hånden etc) gitt meg heller kjølige og "vennskapelige" vibber.

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 11:07 Privat melding

Li42
Ok!

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 11:46 Privat melding

Pepper'n og andre menn: Lett på sløret og fortell hvordan dere viser interesse da:) Vi damer sitter jo bare her og antar , men hvilke signaler kan vi se etter når dere føler oppriktig interesse og har følelser involvert?

Skjult ID med pseudonym lillemor lø. 28 nov. 2015 11:49

En klem på første møte er helt innafor syns jeg. Vi er alle forskjellig der sikkert. Når man tar steget til å treffes på date, da har man gjerne chattet litt og er nyskjerrig på vedkommende. En klem kan gjerne gi en lite pekepinn eller "smakebit" på kjemien der. Men det er meg og jeg er en klemmer. Mine klemmer har alltid blitt satt pris på. Et håndtrykk er litt kjølig syns jeg. Kommer selvsagt ann på personen jeg møter, men jeg klemmer i vei for det...

(kvinne 45 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 12:00 Privat melding

Jeg må si meg enig med Gravlax oppi her: Hvis man skal tenke at handling gjenspeiler tanker/følelser og ord så må man jo først gå en runde med seg selv. Har man ingen følelser for vedkommende , men likevel møter på 4.daten så blir det en veldig uheldig signalgivning. Den motsatte part tenker muligens "Yeay, dama vil treffe meg for 4.gang , da føler hun nok noe for meg. Dette går veien!" Hvis det han antar er fullstendig feil så blir han jo ført litt bak lyset. Jeg har tro på å først og fremst være ærlig med seg selv og egne følelser slik at man ikke holder andre for "narr".

(mann 54 år fra Oslo) lø. 28 nov. 2015 12:06 Privat melding

@Li42
Jeg tror nok at jeg tilhører den kjedelige i klassen i den forbindelse, for jeg har det sånn at det er mange som jeg synes er interessante, men det er få som synes jeg er det. Når det er en som er litt halvkald ovenfor meg, som jeg kunne tenke meg å bli litt mer kjent med.. så holder jeg meg tilbake. Jeg pusher ikke noe mer ut over det.

Men når interessen er sammenfallende, så går resten av seg selv.. da kommer en naturlig oppskrift som man ikke trenger noen råd av andre for å kunne bringe hjem, for å si det sånn.

Jeg er i den enkle kategori, og jeg er faktisk også sjenert, selv om det høres utrolig ut for noen, for jeg er så stor i kjeften i noen sammenheng, men sånn er vi forskjellig.

Jeg er en mannlig utgave av puddel, og jeg har ingen råd jeg kan fremvise i den sammenheng.

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 28 nov. 2015 12:37 Privat melding

Lurer man på noe så bare spørr man, skyt fra hofta !

Skjult ID med pseudonym perla lø. 28 nov. 2015 12:41

Bare spør rett ut @Våt. "Hvor tenker du vi står nå?". Noe sånt, om du ikke er komfortabel med å fortelle rett ut hva du føler.