Alle innlegg Sukkerforum

Sosialt nettverk? Hvor starter man?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skauen lø. 28 nov. 2015 21:34

Jeg skal være ærlig. Er veldig ensom og tror det er mange som sliter litt med det samme. Trives veldig godt med meg selv og har ikke problemer med å være alene. Men jeg vet at verden har så mange flotte mennesker jeg gjerne skulle møtt. Kanskje fått noen nye venner. De fleste av mine venner har flyttet til andre deler av landet og mange starter sine egne familier. Det er ikke lett å holde kontakten.

Det står ikke på aktiviteten heller. Medlem av 2 idrettslag, treningsstudio, studerer og jobber. Er hjemme svært få timer av dagen. Har en veldig positiv innstilling til mennesker og er fort likt. Likevel så klarer jeg ikke skaffe meg et sosialt nettverk.

Er det noen som vil dele litt erfaringer rundt det å bygge seg et sosialt nettverk og få nye venner? Kan jo si at jeg er mann på 25 og litt introvert :)

(kvinne 48 år fra Hedmark) lø. 28 nov. 2015 22:09 Privat melding

Alt ligger jo egentlig til rette for at du skal kunne få venner. Pass på at du er åpen for alle som vil snakke med deg. Følg med på om noe skjer, feks felles tur ut på byen, felles treningstur osv, og sleng deg med!

Skjult ID med pseudonym Uerfaren lø. 28 nov. 2015 22:32

Hvor bor du?

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 28 nov. 2015 22:34

Har du prøvd å bli litt bedre kjent med enkelte av dem du trener eller studerer med som du liker litt bedre enn andre da? I slike sammenhenger har man gjerne litt lett for å spre den sosiale innsatsen ganske "jevnt", men når man ønsker å få seg venner så kan det være smart å konsentrere seg om litt færre. Kanskje ikke veien til vennskap, men i alle fall en litt tettere relasjon til noen. Når man har fått en litt tettere kontakt med noen så er det jo også mulig å spørre dem om å finne på noe utenom studier/idrett også, og kan _kan_ det bli vennskap ut av det.

Man må rett og slett være ganske aktiv på å søke kontakt, man kan ikke regne med at de andre gjør det. Man får kanskje aldri nok venner, men man kan få nok venner til at man ikke er så opptatt av å få flere, derfor må de som ikke har så mange være innstilt på å gjøre av mye innsatsen selv til å begynne med.