Alle innlegg Sukkerforum

Normal oppførsel?

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) ma. 30 nov. 2015 21:49 Privat melding

Etter å ha vært her inne en god stund (toårsjubileum til våren - med en pause underveis) trodde jeg at jeg kjente sukker godt og hadde opplevd det meste her. Ok, veldig lite nakenbilder på profilene (ingen faktisk) og slibrige forespørsler (det har det vært litt mer av, samtlige har vært spam men det er heldigvis mindre av det her enn på Tinder), men ellers har man opplevd mangt.

Men i går opplevde jeg noe som aldri har hendt meg før her inne. Og som fikk meg til å stille meg selv spørsmålet; "Er dette normalt på sukker?"

Jeg fikk en mail fra sukker om at noen hadde besøkt profilen min. Jeg ble jo selvfølgelig nysgjerrig og ville se hvem dette var. Klikket på linken til profilen hennes og først skjedde det ingenting. Etter hvert fikk jeg beskjed om at hun hadde blokkert meg.

Altså; Jeg har aldri blokkert noen. Jeg ser at muligheten har en funksjon dersom man blir utsatt for stalkere her inne, men utover det?
Vel... Jeg har altså ikke stalket denne brukeren. Fikk ikke en gang sjekket profilen hennes.

Nå er det jo ingen krise, jeg tar blokkeringen som et tegn på at hun ikke var interessert. :) Men hvorfor blokkere? Jeg synes det er greit å kunne vite hvem som har kikket på profilen min. Synes hun virkelig at det er så utrolig skummelt om jeg skulle komme til å kikke på profilen hennes og skrive noen ord? Det er jo bare å gjøre som de fleste andre kvinner her inne, ignorere de små anekdotene og eventyrene jeg legger fra meg i innboksen.

Neida, jeg er ikke snurt eller fornærmet eller noe sånt over å ha blitt blokkert. Jeg bare synes det er merkelig oppførsel. "Jeg kikker på deg, men ikke søren om du får kikke tilbake!"

Derfor lurer jeg på om dette er vanlig oppførsel på sukker som jeg bare har vært forskånet for så langt. Og i så fall; Hvorfor? Hva er grunnen, utover stalking/ufin oppførsel, til å blokkere noen?

Kjør debatt!

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 30 nov. 2015 22:00 Privat melding

Sortering, enkelt og greit, now move on !

Skjult ID med pseudonym Hanne ma. 30 nov. 2015 22:02

Jeg blokkerer dem som er uaktuelle for meg. Jeg får ofte meldinger fra dem jeg besøker, og en blokkering sparer både dem bryet med å skrive, pluss at listene mine blir ryddigere. I begynnelsen gadd jeg ikke å blokkere, men jeg fikk en del ufine svar når jeg avslo høflig, så nå gjør jeg det.

Om man ikke tåler å bli blokkert, bør man ikke drive med nettdating.

(mann 42 år fra Nord-Trøndelag) ma. 30 nov. 2015 22:17 Privat melding

Er sikkert mange reelle grunner til blokerig, er blokert mange ganger. Menstusser på en, hu hadde skrevet til meg og blåkert meg og fortsatte å besøke meg daglig i to uker.... fikk ikke gjort no med det...

(mann 48 år fra Oslo) ma. 30 nov. 2015 22:25 Privat melding

På meg virker det som hun har brukt blokkeringsfunksjonen til akkurat det den er ment for: Fjerne uaktuelle kandidater fra matchlista. Jeg har selv både blokkert og blitt blokkert av mange, og synes det er helt greit.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 30 nov. 2015 22:41 Privat melding

Fortell meg nicket ditt, så skal jeg være snill og blokkere deg, Hovmester.

Skjult ID med pseudonym birger ma. 30 nov. 2015 22:42

Hvis det er noen som er bekjente eller kolleger synes jeg det kan bli litt kleint, da blokker jeg med en gang.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 30 nov. 2015 22:54 Privat melding

Greit, greit, lover å kle meg i drag, opprette dameprofil og nådeløst blokkere SAMTLIGE mannfolk her inne bare for å være sikker på at jeg til slutt treffer rett. Faen, så vanskelig du er.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 30 nov. 2015 23:01 Privat melding

Få dere et rom utenfor fellesrommet Hovmesteren og HerrFekt. Bromansene hører andre steder til!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 30 nov. 2015 23:25

Man blokkerer uaktuelle. Og da må man gjerne kikke på profilen først.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ti. 1 des. 2015 00:36 Privat melding

Synes nå det står at Ts har vært her i 2 år, er vel ikke helt ny da? Eller leser jeg feil?

Skjult ID med pseudonym E28 ti. 1 des. 2015 12:47

Enig i at det føles litt pussig å bli blokkert når man kun har ærlige hensikter, om noen i det hele tatt. Ettersom du skriver dette innlegget så tror jeg det stikker litt likevel... Og det tror jeg i grunn det gjør for de fleste, man er jo tross alt blitt blokkert, noe som isolert sett er av det kjipeste man kan gjøre mot et annet menneske. Et lite tips fra meg er å skru av notification for besøk. Da lever man lykkelig uvitende.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 17:55 Privat melding

Jeg stemmer for at Sukker endrer navnet fra "blokkering" til "velment usynligjøring av egen profil fordi han/hun allikevel ikke kan leve opp til den besøktes blendende skjønnhet og spissfindige profiltekst".

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 des. 2015 19:20 Privat melding

Ok, har litt mer forståelse for funksjonen nå enn jeg hadde i utgangspunktet. Greit å få ordnet i det. Bare tenker at å "blokkere" noen er noe man burde gjøre fordi man blir plaget/støtt av vedkommende og at det ville være mer naturlig med en slettefunksjon for å rydde i matchene. Synes "blokkere" høres så brutalt ut :)

En slik slettefunksjon gir jo også muligheten for at noen man anser som totalt uaktuell i dag ikke er helt ute av bildet. Folks preferanser og behov kan jo endre seg over tid.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 1 des. 2015 19:30

Du kan hente tilbake de du ev har fjernet / blokkert. Det er bare å oppheve blokkeringen.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 1 des. 2015 21:27 Privat melding

Driver ingen blokkering jeg ,men det er meg bare i et nøtteskall :-)

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 3 des. 2015 16:36 Privat melding

Jeg elsker din penn HrFekt