Alle innlegg Sukkerforum

Glemt kjærligheten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 18:22

Det er jo en ganske tynn linje mellom å flørte; altså å vise positiv interesse for noen som er en positiv kommunikasjon og kompliment rettet mot en person og det å avvise noen som ofte oppfattes som litt negativt og ikke direkte som et kompliment. Altså samtalen kan raskt gå over fra flørt til avvising.
Jeg opplever at folk er rett og slett mer uforskamma på nettet fordi de har ingen incentiver på å anstrenge seg for å være høflige mot andre folk. Høflig er vi mot folk vi kjenner og folk vi helst skal ha noe fra, men ikke "fremmede". Det er også slik at man fort blir "fremmed" på nettet fordi man forholder seg til et bilde og en tekst, that's it.
For noen damer koster det rett og slett veldig lite for de å være uforskamma og frekke når de avviser menn. De er bitre fordi de ikke finner "den rette" og kan rett og slett ta avvising som en sport fordi det er alt de har igjen. De har glemt ungdommen i seg, er altfor voksne, innbitte, bitre, sure og har glemt kjærligheten og romantikken igjen langt tilbake i tenårene da den var ekte, glødende og vill!

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 18:25 Privat melding

Altså: Er damene frekke i MÅTEN de avviser på, eller er de frekke FORDI de avviser?

(kvinne 24 år fra Buskerud) ti. 1 des. 2015 18:28 Privat melding

Som om menn er noe bedre??

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 18:30

@panser - Attac. ( hehe, nå blir det krig:))

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 1 des. 2015 18:33

Jeg vil også være med på bombinga.
Skal vi se... hvilket parti skal jeg ta tro?
Forresten, ikke så viktig.
Å-jo, jeg er jo mann! (Jævla kvinnepakk!)

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 18:33

HerrFekt: Innlegget var ment som en tankevekker om MÅTEN man avviser flørt på.
karenina: Krigen er i gang; "som om menn er noe bedre" hehe... Perfekt respons. Det kan godt hende at menn faktisk ER bedre i måten de takler flørt på fordi det er oftest menn som tar kontakt med damene og når damer tar kontakt med menn så vil de i større grad ta det som en positiv oppmerksomhet fordi det skjer sjeldnere. Tenkt på den?

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 18:36

Villrosa: Det var godt å høre! Bra!!

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 18:37 Privat melding

Veldig lite tiltalende å sutre over avvisning. Å i tillegg da dekke seg bak pseudonymet "Panzer" blir ufrivillig selvironisk. Om du har eller er hard som et "panzer" så blir du ikke snurt av en avvisning.
Og å rette denne klagen kjønnet blir bare tåpelig. Du har selvfølgelig ingen erfaring med hvilke avvisninger kvinner rammes av, men det er vel rimelig å tro at en del menn kan være like råtne i sine egen avvisninger. Om du leser litt her på forum vil du også se at det er ganske mange mannlige deltakere som spiller gode mineer til slett spill, men når de har erobret noen så sviker de fullstendig. Ikke særlig tiltalende væremåte det heller.
Så jeg tror kanskje vi kan begynne med å slutte føre disse dsikusjonene på et kjønnet premiss. Drittsekk-egenskapene er sikkert ganske likt fordelt, om de kommer til uttrykk på forskjellige måter.

Suring under pseudonym under dekke av saklig diskusjon er og blir sutring...

(kvinne 24 år fra Buskerud) ti. 1 des. 2015 18:37 Privat melding

@panser

Ja, men da har vi nok ikke snakket med samme menn ;) Og jeg drar ikke alle menn under en kam, men generelt kan avvisning skje på en bedre måte, for begge parter. Lurer spesielt på hvorfor man har en hyggelig prat, man tror at dette går riktig vei, og vips så er meldingen lest men ikke besvart?? Vil tro menn er flinkere til den type avvisning enn kvinner.

(mann 55 år fra Oppland) ti. 1 des. 2015 18:39 Privat melding

@panserattac får poeng ( bare ikke skyt på meg også:))))

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 18:44 Privat melding

..tror nok det kan ha noe for seg at en `ufin` måte å avvise på stiger proporsjonalt med antall meldinger i innboksen og at man fort kan føle seg som ei dronning etter hvert ( undertegnede er ikke plaget med full innboks )

Skjult ID med pseudonym colargol ti. 1 des. 2015 18:53

@panser
Hva legger du i ufin avvisning?
Hvis noen er helt utenfor hva jeg søker bruker jeg standardsvarene. Og velger da alltid "høflig avslag".
For noen kan sikkert dette oppfattes som ufint, siden jeg ikke har en samtale før de blir avvist.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 18:53 Privat melding

Frøken-O:
Kan ikke vente så mye, du har jo ikke skrevet til meg...

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 1 des. 2015 19:03

Jeg får endel flørtete meldinger. Hyggelig nok, men jeg er bare ikke interessert hvis han bor langt unna. Men de som har har en ok profil, og som flørter på en ok måte, får en ok avisning. Har da vært ganske så uproblematisk.

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 1 des. 2015 19:03 Privat melding

Derfor en gylden regel på slike datingsider aldri føle seg spesiell Pga mld frem og tilbake Pga man er ikke den eneste vedkommende chatter med på priv antagelig så å holde igjen litt ikke legge så mye i ting før man møtes ihvertfall er nok lurt :) man er ganske naiv hvis man tror man er den eneste vedkommende chatter med Hehe :) å blir det stille så bare ta hinte å gå vidre verre er det ikke :) kjenner meg ikke igjen i det trådstarter har skrevet :)

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 19:07

Dette innlegget var litt ment som et eksperiment og en brannfakkel for å se om noen følte seg truffet. Det kan godt hende.
Uansett så ønsker jeg at vi alle finner tilbake til den ekte kjærligheten, den spennende flørtingen og sutter å krangle eller å være frekke med hverandre. Er vi litt sære i Norge sånn sett?
Jeg ser disse sjekkevideoene på YouTube fra USA blant annet, der det virker mye mer normalt å gå bort til noen på butikken og sjekke de opp. Hadde det skjedd i Norge på Rema1000 så... jeg vet ikke? Hva hadde skjedd? Hadde det blitt nyhetsoppslag. "Mann (32) gikk rett bort og sjekket opp Dame (29) på Rema1000!"

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 19:20

Sgt.Pepper: Hvorfor er du på sukker og ikke i butikken, kino og på bussen og sjekker opp damer da, hvis det er så vanlig?
Jeg tror faktisk ikke det er så vanlig i Norge med sjekking i det offentlige rom. Det er noe jeg vil utfordre deg Sgt.Pepper og folk til å forsøke å endre på.

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 1 des. 2015 19:24 Privat melding

@panser å joda da har du ikke jobbet på en arbeidsplass der menn og kvinner jobber sammens :) mange som har funnet kjæreste på jobben :)😎😎😎😎 om det er på sykehus/hjem eller andre plasser :)

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 19:30

thelady: Det er morsomt! Bra å høre. Hvordan går det med sjekkingen din på jobben eller butikken da?

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 1 des. 2015 19:34 Privat melding

Jeg jobber med menn hver dag @panser og jeg treffer mange mange nye menn hver eneste dag på jobb f.ejs i dag hadde jeg ansvaret for 43 menn og mange var flotte sukk men turte ikke be noen på date flirer :))

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 1 des. 2015 19:35 Privat melding

Karenina

Tror ikke menn er bedre på "ikke besvart" avvisningen enn kvinner nei, jeg tipper den formen for avvisning er mest utbredd generelt sett. Det har skjedd med meg drøssevis av ganger i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 des. 2015 19:36

Hææææ!?
Løsningen er enkel, slutt å flørt så himla mye! :P

Nå er jeg gutt, men jeg kan sikkert være litt overkant avvisende ovenfor flørting. Men det er rett og slett fordi jeg ikke skjønner at jeg blir flørtet med. Det er ikke noe personlig altså, det er bare meg det er noe galt med.. :P

Så å prøve f.eks å sjekke opp meg på butikken eller noe lignende hadde fungert særdeles dårlig. Jeg farter alt for fort rundt i butikken og generelt alt for opptatt med diverse ting når jeg er ute blant folk til å plukke opp noen som helst form for flørting.

I tillegg så tolker jeg all flørting kun som jenter som er hyggelige.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 1 des. 2015 19:39

Jeg trodde da de fleste av oss fortsatt primært treffer noen via felles venner og bekjente, på jobben, ute på byen eller i felles lag og foreninger? Nettdating er mer et supplement, et "lavterskeltilbud" for kontakt tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 19:48

@st. Pepper who has lost his band - sporer du helt av, vær litt vis, om du kan. F.... trodde du var good guy? @youall - ref min forrige tråd, les hva folk skriver, vær åpen for at det eksisterer ulike meninger, vær hyggelig, vær rause, OG ikke vær så jævlig nærtagende.

Er overbevist om at @panserattack har et poeng, det gjelder selvfølgelig ikke alle jenter, men det skriver han ikke...? Han skriver da heller ikke om guttas kommunikasjon ga grunnlag for avvisning? Han skriver om MÅTEN avvisningen gis? Les hva som skrives i svar til @perfekt, kloke ord. OG ha for all del muligheten åpen for at han jevlas lite med er:)))

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 1 des. 2015 19:49

Sgt.Pepper: Du virker veldig aggressiv. Det er ikke så konstruktivt å kommunisere med deg.
thelady: Ja det er vel noe med at det ikke er så vanlig og derfor er det høy terskel for å tørre å peile samtalen inn på noe sånt som ligner på en flørt og date. På jobb skal man helst være profesjonell og å begynne med flørting er nok noe som folk har ekstra høy terskel for å gjøre. Jeg mener at det egentlig bare er tull. Synes at kjærlighetens sjanse skal få fri adgang uansett sosial arena, jobbsituasjon også.

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 19:51

@myrose - smart dame, love you, men husk ingen spøk uten litt alvor - heier fortsatt på panserattack:)))))

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 19:52

@myrose - Ts??

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 20:01

@myrose - hva betyr @ts, (ser noen bruker det fra time til time) trådsetter?

Skjult ID med pseudonym James ti. 1 des. 2015 20:16

@st. Pepper - såså, vi trenger deg her, men vær raus, slik du kan:))

(kvinne 24 år fra Buskerud) ti. 1 des. 2015 20:21 Privat melding

@stgpepper

Sikker på du er bad GAY?

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 20:25 Privat melding

Karenina:
En mann i hans alder har nok avklart sitt forhold til slikt, spørsmålet er om det er en freudiansk glipp at han kommer ut av skapet akkurat nå, samtidig som han fjerner profilbildet:-)
Pepper:
De sier ikke du er stygg utseendemssig. De refererer til enkelte nokså brutale utalelser som oppfattes som usnille (stygge)

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 20:25 Privat melding

Litt uheldig den Karenina 😋 men må aldri tulle med skrivingen til Pepper 😊

(kvinne 24 år fra Buskerud) ti. 1 des. 2015 20:27 Privat melding

Jeg klarte bare ikke dy meg 😋

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 20:30 Privat melding

Mia44:
Egentlig har du helt rett. man aksepterer mye dårlig ortografi fra de som er åpne om dysleksi. Så Peppern: Unnskyld, det var alt for fristende å respondere på Karenina.

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 20:30 Privat melding

Hehe, nei den var liksom litt for god.. 😉

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ti. 1 des. 2015 20:33

@Panser Det er ikke spennende flørt når man får "Erru hypp på litt spenning, snuppa?" fra gubber på alder med sin far. Og noen førstemeldinger er så kleine at det virker mer som humor enn forsøk på flørt! :) Bitter? Nei. Og de første forelskelsene fra tenårene kan vel knapt nok sammenlignes med meldinger her inne, eventuelt kokte hormonene hjernen din til graut allerede i tenårene. Det er bare å innse markedet er slik det er, krabbe ned fra den rosa skyen og innse realitetene. Man kan være heldig og treffe den spesielle, det er mange bra folk her inne, men beskyld ikke alle som avviser deg for å være bitre - det blir bare for dumt. Søk litt i forumet ved tvil.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 20:34 Privat melding

Mia44:
Ironi og vennlige sarkasmer i tekst til folk som ikke kjenner deg er helt umulig å lykkes med, men den der var å legge hodet veldig laglig til for hugg...

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 20:40 Privat melding

Det var et svar til Karenina Mundari.. Jeg mente at jeg skjønte at det var fristende. Hvis det var det siste jeg skrev du mente?

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 21:05 Privat melding

Mia44:
Skjønte den var til Karenina, men den falt like godt på mitt svar, og rett etter min. Synd blunket ikke er til meg:-)

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 21:13 Privat melding

Du skal få denne i stedet du Mundari: 😘

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 21:19 Privat melding

Mia44:
Kan bare takke. Sitter på toget nordover allerede, er du klar til å møte meg på stasjonen? Det var Gjøvikbanen til endestasjonen?

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 21:21 Privat melding

Panser:
Jeg bekalger med dette å ha dratt dette ut i småprat og avsporinger. Jeg står for det jeg sier i første kommenarog innser at nesten alt annet jeg har skrevet her bryter med dine ønsker for tråden. Kan bare si jeg ble alt for revet med.

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 21:28 Privat melding

Hehe Mundari.. Nei, det var det ikke.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 1 des. 2015 21:29 Privat melding

MIa44:
Mener du jeg har tatt feil tog. Er drosje fra Gjøvik dyrt?

Skjult ID med pseudonym Mann38 ti. 1 des. 2015 21:53

Jeg avviser ganske fint synes jeg:

Du er for gammel.
Du er for stygg.
Du er for tjukk.
Du burde la noen andre enn tiåringen din skrive profilteksten din.
Du er for brå.
Du er for ung.
Du røyker ikke.
Du er for streit.
Du burde få av deg den høyreblusen.

Enkelt og greit. Deretter blokkering.
/sarcasm

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 1 des. 2015 21:57 Privat melding

Mundari - Ja og ja..

(mann 50 år fra Finnmark) ti. 1 des. 2015 23:55 Privat melding

@panser da er jeg glad for å ha møtt en kvinne av ordentlig kaliber som først priser mine skriveferdigheter og min intelligens, innen hun sier hun vil savne meg, men at hun må velge å avslutte på grunn av stor avstand (som bare er relativt stor, men likevel, det er et hensynsfullt og plausibelt ståsted) Da blir det ingens feil, og vi kan gå fremtiden lykkelig i møte. hver for oss...
Som det sies i reklamen; "hun savner jeg altså"

Skjult ID med pseudonym Realista on. 2 des. 2015 00:18

Kjærligheten?? Hvordan er det mulig å finne den blant udelikate og utilslørte sextilnærminger, spør jeg meg...Joda, det finnes noen hyggelige menn her på Sukker....Sant det :). Men dessverre får mange kvinner flest ufine og sexfikserte meldinger før en eventuel seriøs og aktuell partner dukker opp...Skal sterk rygg til for å tåle det i det lange løp....

Men mitt bestemte inntrykk er at de mest pågående og største "hingstene" er riktig så frempå for å oppnå det de ønsker mest. Og det er vel...kanskje ikke helt en kjæreste..de er på utkikk etter, om du skjønner hva jeg mener TS ;).

Du kan gjerne kalle andre for bittre, men kanskje du skal se deg i speilet TS? Hvordan er det egentlig profilen din ser ut (dette får jo vi kvinner stadig kommentarer om, når vi får uønskede kommentarer), hvordan har du kommunisert med disse kvinnene sånn egentlig...?

Føler du deg avvist om du har kommet med kommentarer og meldinger som kanskje først og fremst hører til blant "gutta", men ikke til en kvinne? Les: Noen menn har på en måte glemt at det er en kvinne de kommuniserer med.

Da er det noen ganger ikke så rart at det blir kræsj, når man ikke tar innover seg at kvinner ønsker tilnærmelser som ikke er så "direkte" og "sexfikserte". Om det har vært stilen din. Det vet jeg jo ikke.

Disse kvinnene er ikke "bitre", de er rett og slett dritt lei av ufine og kommentarer, og blir av derav forbanna til slutt...Ikke bitter....

Hva er bitter? Å avvise deg og dine tilnærmelser? Ta beskjeden du får. Dama er rett og slett ikke interesser i deg..Move on! ;) Enten det eller så bør du gå litt i deg selv og se på måten du kommuniserer og fremstår som ;).

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 2 des. 2015 00:40

Realista: Jeg er oppriktig glad for at jeg ikke er kvinne på netdatingsteder.

Og enig: Ta en avvisning som en mann, deal with it.

Og sjekk ut egen adferd om disse avslagene er mange og uhøflige, uforskammede og frekke. What goes around comes around.

De avslagene jeg har fått (når det ikke bare er stillhet) har alltid vært vennlige, og det tror jeg kommer av min adferd.

(og for å presisere: mitt forrige innlegg i denne tråden var en stor sarkasme; drittsekkadferd er ikke kjønnet)

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 des. 2015 00:47 Privat melding

Ser jeg ei flott dame og flørten går bra å at jeg liker henne på nært hold som på langt hold og magefølelsen er god ja da er det ikke så mange timer det går før jeg spør på daite 👍😜 Den magefølelsen den er veldig bra og følge tror jeg da 😜😳