Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 15:56

Jeg undrer litt på hvorfor man blir blokkert etter å ha sendt én hyggelig melding? Ikke noe takk for melding men tydelig tale - du er blokkert.

Er det slik at blokkering blir brukt som en slags sortering av uinteressante kandidater og at man derfor for å unngå at disse dukker opp igjen så blokkerer man? Og er det slik at man er stalker hvis man er inne på en interessant profil flere ganger? Her oppleves det også blokkering etter noen ekstra besøk på en profil. Og nei, ikke besøk for å se om noen har vært logget på men besøk for å lese interessant profiltekst på nytt.

Jeg mener, et lite takk men nei takk er langt mer hyggelig enn blokkering i allefall som svar på meldingen man tok mot til seg og sendte. Så får man leve med at man blir avvist for man kan uansett ikke bli likt av alle.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 on. 2 des. 2015 15:59

Dette er sukker , Get used to it .....

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 16:01 Privat melding

Det er min måte å sortere på ja.
Bor de ikke i Bergen så er det egentlig ganske uintressant for avstandsforhold fungerer ikke når jeg er alenemamma anyways..
Om personen som kontakter meg er for eksempel 46 år år fra Bergen så blir han nok blokkert uansett fordi han er altfor gammel for meg,
Hadde blitt en god del meldinger om vi skulle svart høflig på alle meldinger som kommer inn :P

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 16:06

Bare greit å kjenne litt til spillereglene her inne. Er så mange ulike måter å avvise på men som @open_mind skriver så er det jo et poeng med avstand og alder og hvis blokkering er eneste måte å sortere på så fair enough! :)

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 16:11 Privat melding

Hovmester: Fordi det er så altfor opplagt at vi ikke passer sammen :P
Neida! Har ikke blokkert deg fordi du ikke har sendt privat melding til meg.
Er liksom ikke fare for at du gjør det heller :P

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 16:14 Privat melding

@Pippilille Hvorenn merkelig det kamn høres ut bør du være takknemlig for blokkerimgene. På denne måte slipper du å hefte deg ved følelsesmessig avstumpede mennesker uten vilje til å oppføreseg. De vil aldri kunne gjøre deg lykkelig med den følsomhet du utviser.

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 16:19

@sledgeham Det ble konklusjonen min også. Blokkering er litt "hardt" og man sender jo en melding når man får treff på feks looks eller er det her som for mange på Tinder, man samler matcher?

Anyways, jeg tåler det og sitter ikke her og griner! Jeg bare undres over mekanismene her inne :)

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 16:20 Privat melding

Herregud snakk om å fordomsdømme folk,Sledgeham!
En kan helt utmerket oppføre seg fint selv om en ikke svarer alle meldingene som kommer inn som jeg vet at jeg ikke passer sammen med!

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 16:27

Bare for å ha nevnt det @open_mind, jeg ser ikke på de som blokkerer meg som beskrevet ovenfor. Jeg tenker at da er det like greit og så move on.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 16:30 Privat melding

@Pippilille Det er sikkert veldig mange strategier og antagelig meningsløst å gruble på med mindre du er villig til å gjøre det til en studie. Dessuten foreligger det allerede masteravhandlinger om sukker og dejting online generelt. Konklusjonene er entydig. For følelsesmessig intakte mennesker er sjansen neglisjerbar for å finne en partner. Mer generelt, det er umulig å finne en partner på et sted som utelukkende sikter seg inn mot enslige. Den nødvendige anstendige dynamikk forsvinner. Sjamsene er betydelig bedre i dagligvarebutikken.

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 16:36

@Sgt.Pepper Har ikke vært så lenge her at jeg har fått med meg at temaet er diskutert ihjæl fra før av :) Men jeg har fått svar på det jeg lurte på! Og jeg føler meg alt annet enn krenket, føler meg veldig fresh i dag faktisk!

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 17:04 Privat melding

@ open_mind Det er ikke forhåndsdømmimg når det dømmes med reservasjon om at et premiss er innfridd. Mitt premiss bestod i: svarer ikke på meldinger, men blokker fra første melding mottatt.
Du har et urealistisk forhold til egne evner å avgjøre hvorvidt du passer sammen med noen uten engang ha gjennomført en samtale. Det var bedre for ditt intellekts anseelse at du innrømmer det er kun profilbildet du brukte for å trekke konklusjon. På den måte ville du i det minste sannsynliggjøre din evne til å være ærlig og oppriktig.

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 17:16

@mjau Nyttig tråd, den har jeg ikke sett men skjønner absolutt poenget med blokkering etter å lest gjennom. Må nok blir litt "hardere" i kantene skjønner jeg! Selv om jeg liker å være søt, snill og grei og brette sokkene til den som vil bli mitt livs store kjærlighet.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 17:19 Privat melding

Sledgeham: Det du sier stemmer jo overhodet ikke!
Som sagt så blokkerer jeg personen om han er for gammel eller om han ikke bor i rett by.
Jeg trenger ikke å gjennomføre en samtale med en 46 åring for å vite at han er helt uintressan for meg,han er rett og slett for gammel.
Hjelper heller ikke å gjennomføre en samtale med en fra Oslo når det er helt uaktuelt at jeg kan flytte her fra.
Avstandsforhold har jeg prøvd å det fungerer aldri i lengden så det er uaktuelt å begynne på ett nytt sånt forhold.

(mann 52 år fra Hedmark) on. 2 des. 2015 17:20 Privat melding

Sledgehammer:
"Mer generelt, det er umulig å finne en partner på et sted som utelukkende sikter seg inn mot enslige. Den nødvendige anstendige dynamikk forsvinner. Sjamsene er betydelig bedre i dagligvarebutikken."

Uten å diskutere sannhetsgehalten i din påstand: Hvorfor er du her og forstyrrer da? Du burde være på dagligvaren eller på nærmeste kjøpesenter, og overlate arenaen til de som mener dette alvorlig.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 17:27 Privat melding

@open_mind Nå får du se og lære deg å bruke hodet til å tenke fornuft med. Det er absolutt ingen grunn til at Pippilille har totalt bommet på alder. Det er ingenting i hennes tekst som tyder på at hun ikke har godt utviklet følsomhet for hva som kan gi suksess. Således er ditt siste bidrag i beste fall, en patetisk stråmann.
Hva angår avstander og din manglende vilje til å flytte på deg. Dette bør du forstå er så til de grader lett å tilbakevise.

Skjult ID med pseudonym PippiLille on. 2 des. 2015 17:45

@hovmester Jeg vet ikke helt om jeg kanskje klarer å la være å rive kjeft om det er på sin plass men sånn i det store og hele ønsker jeg bare fred og kjærlighet.

Om blokkering er måten å sortere på så får jeg jo bare ty til den metoden selv om nødvendig. Ser nå at det kanskje er løsningen på å få vekk uaktuelle kandidater. For der er jeg enig med @open_mind, det er ikke bare å legge alder og avstander til side.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 17:45 Privat melding

Sledgeham:
Har sagt hvordan JEG tenker,har da ikke sagt noe Pipplille sin profil!
Når jeg har ett barn så kan jeg ikke bare flytte over store avstander,da hadde barnefaren blitt rasende.
Du bør tenke deg om før du spyr ut med de latterlige kommentarene dine!

(mann 52 år fra Hedmark) on. 2 des. 2015 17:46 Privat melding

Peppern:
Noen ganger kan det være lurt å ta ironibrillene på. Andre ganger kan man ta på sarkasmebrillene, og alltid er det lurt å ha brillene for litterære og retoriske virkemidler på når man leser en tekst:-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 17:58 Privat melding

@open_mind Det er Pippilille som er premissleverandør i denne diskusjon og derfor skylder du med dine bidrag underkaste deg premisser som med rimelighet kan passe på henne. Dine ville ytterpunkter passer ikke på henne.
Det er dessuten med maksimal velvilje jeg anerkjenner dem å være ytterpunkt. Det er slett ingen urimelighet å hevde at det finnes en mann, dobbelt så gammel som deg istand til å gi deg den optimale lykkefølelse resten av livet ved å innfri alle dine drømmer og dessuten løse disse trivielle problemer du hefter deg ved. Dermed treffer vi konklusjonen som sier du av oss to er den som i størst grad gjør deg skyldig til hva du anklager meg for, å bedrive forhåndsdømming.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 18:09 Privat melding

Trådstarter spør hvorfor vi velger å blokkere noen uten å svare på meldingen først,å da må jeg selvsagt forklare ut i fra mitt ståsted.
En på 46 år kunne ikke gjort meg lykkelig nei,hadde ikke klart å falle for en som nesten er dobbel så gammel som meg.
Itellegg er det uaktuelt å finne en som ikke vil ha ett eller to barn til,å når en er 46 år så har han gjerne flere barn selv å vil gjerne ikke ha flere.
Er helt uaktuelt å gå inn i ett forhold der han er usikker på om han vil ha flere barn ettersom jeg ikke er ferdig med barn.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 18:18 Privat melding

Har ikke klaget på at jeg ikke får barnevakt!
Jeg får alltid barnevakt når jeg trenger det jeg,men hadde vært greit å kunne spurt noen andre en mamma hver gang så holder på å ansette en barnevakt nå.
Selv om jeg er mamma så må jeg kunne ha barnefri å være med venner uten å ha med barn!
På byn er jeg nesten aldri men er veldig kjekt å kunne være med venner,gå på standup show,gå på kino osv.
Har overhodet ingen dårlig samvitighet for at jeg har barnevakt når småen uansett sover.

(mann 52 år fra Hedmark) on. 2 des. 2015 18:31 Privat melding

Hovmester:
Du kan se at hun forutsetter at de(t) kommende barn(a) ermant å ha en fulltid deltagende far. Da er jobelsatningen en helt annen. Ditt argument faller i grus oom du ser den helheten an.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 18:32 Privat melding

For en latterlig kommentar,at du kommer til en konklusjon om at jeg har nok med ett barn fordi jeg velger å ansette en barnevakt.
Når sønnen min uansett sover så gjør det da ingenting om jeg av og til har barnevakt å er sosial med venner!
Er viktig å holde kontakten med venner å ha tid til å være med de uten å alltid ha med barnet.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 18:40 Privat melding

Hadde klart meg utmerket som alenemamma for to barn,det hadde ikke blitt noe problem.
Men håper jo at neste gang jeg får ett barn så er det med en fornuftig fyr som VIL ta del i livet til barnet :)

Om du har betalende barnevakt så blir det ikke vanskeligere å få barnevakt nei da betaler du bare litt mer,å det er det verdt for å få litt voksentid med venner.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 18:59 Privat melding

@open_mind Spørsmålet trådstarter stiller skylder du å besvare på bakgrunn av de premisser hun avgir. Hvis du ikke klarer å innfri dette krav til saklighet vil du av alle fornuftige mennesker bli betraktet som et skrullehode.
Du har ingen forutsetning for å vite om en som er dobbelt så gammel som deg vil kunne gjøre deg lykkelig i et parforhold. Verden har millioner av eksempler på at du tar feil. Nok en gang får deu demonstrert at du er skyldig til hva du anklager andrw for: forhåndsdømming. Gjør dette virkelig ikke dette inntrykk på deg nå etter at jeg har tydeluggjort det for andre gang. Vel, i såfall kan det bare forklares med intellekt eller mangel på sådan.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 19:02 Privat melding

Hovmester:
Sa ikke at barnefaren ikke er inne i livet til barnet,han har sønnen annenhver helg men jeg er alltid mer ettersom han ikke vil ha barnet alene.
Hadde jeg flyttet mange timer unna så hadde han gått rettens vei for å få full omsorg for barnet.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 19:03 Privat melding

Selv om andre damer blir lykkelig med en som er nesten dobbelt så gammel så betyr det ikke at JEG blir det.
Jeg er ikke intressert i å bli kjent med noen som er så mye eldre enn meg,så enkelt er det bare.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 19:11 Privat melding

@open_mind Du kan ikke ha meget forstand på logikk. Vi er ikke i besittelse av nødvendige data om hvem som kan gjøre deg lykkelig. Det er av denne grunn vi må holde døren åpen, som i openminded. Som ikke dette er grunn god nok så kommer på toppen av dette det faktum at vi aldri vil kunne bevise ditt standpunkt. Du vil nemlig ikke makte å prøve ut alle menn i den aktuelle gruppe. Mitt standpunkt har i det minste et potensial å finne sitt bevis.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 19:37 Privat melding

@Villrosa Alder betyr ikke det bøss for meg. Mitt eneste krav er at du vil ha både morgen og kveld og villig til å lærw å lage mat i kategori Hellstrøm.

Skjult ID med pseudonym CPU on. 2 des. 2015 19:50

@Sgt.Pepper
Grunnen til at blokkering dukker til stadig opp, er fordi de mekanismene som ligger i sukker ikke er gode nok. Og sukker gidder ikke, vil ikke, eller kan ikke gjøre dem bedre. Bare sukker kan svare på det.

@PippiLille
Når det er sagt, så er blokkering en god ting. Det hjelper deg, og det hjelper den som blir blokkert. Men jeg er helt enig i at; sender du en hyggelig melding, så kan du få et hyggelig avslag (hvis avslag kan gjøres hyggelig) tilbake, føre du blir blokkert.

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 20:28 Privat melding

@Perla Hva Pippilulle etterspør er folkeskikk og ingen antydning til behov for bekreftelse. Ditt rør om at også byen byr på mangel av folkeskilk forandrer ikke på dette. Således kan ditt svar ikke tydes slik at det har et meningsfullt innhold.
Hellet ikke den delen som gjør krav på effekyivotet. Selv om dette er et sjekkested er der intet som forhindrer en å finne gode fotretningskontakter som kan medvirke til et rikere liv. Slik er det at mangel på folkeskikk tjener i mot det som nødvendigvis må være det overhengende motiv å delta i sosiale sammenhenger. En må være bra innsnevret i øverste etasje for å få det for seg at Sukker bare kan brukes til å skaffe seg en pulevenn selv om dette i praksis er den primære bruken.

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 2 des. 2015 20:38

@PippiLille: Blokkering er bra, les det @Perla skriver!

(så du bretter sokkene altså? Hmmm, du burde ikke sagt det med pseudonym vet du, nå ble det plutselig aktuelt å finne ut hvem du er ;) )

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 20:57 Privat melding

Mann38 sikter til det jeg allerede har fullstendig tilbakevist i mitt forrige bidrag.

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 des. 2015 21:01 Privat melding

Jeg synes at open mind virker rektig så fornuftig i sine meninger...

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 21:20 Privat melding

Rugen: Takk for det :)

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 21:24 Privat melding

@Perla Jeg utviser den aller beste foøkeskikk i alt hva jeg gjør. Før jeg innvilger meg rett til å melde meg på en dejtingsite forsikrer jeg meg om å ha tilstrekkelig tid til å svare alle. Dessuten er jeg tvers igjennom ærlig selv i spørsmål hvor jeg kan havne i vanskeligher. Jeg sier det rett ut at kvinner er dummere enn menn. Det er sannheten. Fra det følger at kvinnen skylder å underordne seg sin mann. Når pinglefjotter av noen menn forsøker seg på et patetosk angrep er jeg rettferdig og gir dem inn slik at de ser ut som dårer vel viten om at dette tilsynelatende motsier min konkøusjon om kvinners underlegenhet. Når kvinner påpeker sin seøvstendighet plukker jeg henne fri for illusjonet ved å poengtere at lønnen hennes skriver seg fra legalisert tyveri, hvor hennes mann ofte er offeret for kleptokratiets røverier.
Som du nå bør forstå, jeg er eksemplarisk når det kommer til follrskikk. Jeg velger å være sannferdig selv når det gir meg store problemer.

(kvinne 31 år fra Hordaland) on. 2 des. 2015 21:27 Privat melding

Når en person kommer så idiotiske kommentarer som at kvinner er dummere enn menn så blir han hvertfall blokkert her hos meg.

Skjult ID med pseudonym coca cola on. 2 des. 2015 23:35

Jeg blir ikke fasinert av menn som kaller "damer for dummere enn menn".
Blir heller oppgitt av at det finnes menn med den nedlatende holdningen der..
Men godt mulig han ikke leter en kvinne her inne men en mann ;)

(mann 44 år fra Oslo) on. 2 des. 2015 23:46 Privat melding

@coca cola Er det virkelig ikke mer nærliggende å tro at min hensikt er å lokke frem kvinner som Ipek, istand til å anerkjenne fakta om kvinner selv når disse er ekle. Kanskje søker jeg en kvinne som tåler sannhet, endog liket den. Tenke seg til å være så full av ambisjon.

Skjult ID med pseudonym coca cola to. 3 des. 2015 10:26

Hadde det bare vært en sannhet bak det du sier så..
Men damer er mye smartere enn mannfolk det er bevist det!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 00:03 Privat melding

coca cola: Jeg blir nøyaktig like lite imponert av menn som automatisk påstår de er smartere enn kvinner som kvinner som automatisk påstår de er smartere enn menn. Begge parter er med andre ord nøyaktig like lite troverdige og verdig respekt i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym PippiLille fr. 4 des. 2015 15:08

Jeg har vært litt ute i den virkelige verden og surret men ser at det drypper inn innspill og jeg har nå sett at blokkering er en lur ting!

@mann38 - du skulle likt å visst hva jeg kan oppfylle av ønsker og drømmer for en mann, det er bare at hvis det ikke vises innen 15 minutter så stikker de til neste. Min feil? Nei. Og da er blokkering like greit ;) Om du finner meg er du heldig hihi.

@hovmester - du må virkelig være noe for deg selv hvem du nå enn er.

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 15:19

Jaja, PippiLille, skjønner det blir vanskelig. Hos meg ville du i det minste fått 30 minutter. ;)

Skjult ID med pseudonym PippiLille fr. 4 des. 2015 15:45

@Mann38 - 30 minutter hadde nesten blitt for mye av det gode! Men koselig at du er villig til å finne ut litt da om personen bak profilen ;)

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 4 des. 2015 16:28

Vi tar en gruppe onanering for alle de blokkerte stakkarene i synk ikveld kl 21:00

Skjult ID med pseudonym PippiLille fr. 4 des. 2015 17:11

@hovmester - bra, da er det ingen robot vi har å deale med. Men effektiv er du, dét skal du ha!

Alarmen går 21.

(kvinne 38 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 17:34 Privat melding

Jeg blokkerer noen ganger fordi jeg ikke er interessert og ikke orker å møte drittslengingen som noen ganger kommer etter en avvisning. Uansett hvor hyggelig jeg har prøvd å være. Det er også de som tror hyggelig avslag betyr "vær så snill og prøv igjen senere." Det gjør det ikke. Og det kan bli slitsomt det og. Da kan det vanke en blokkering til slutt. Så til alle fine høflige fyrer som blir blokkert: sorry, men vi vet ikke hvor de kjipe er, så noen ganger blir den enkle løsningen (blokkere for sikkerhetsskyld) valgt. Det er ikke en refleksjon på dere, men på samfunnet som i likhet med alle samfunn har noen dårlige elementer. Håper det er noe oppklarende.

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 18:13

Jeg skal tenke på batteriet ditt, @Villrosa! ;)