Alle innlegg Sukkerforum

Sukker og luftslott

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 23 aug. 2007 20:34

Vi har slettet en tråd nettopp fordi det ble litt negativt fra noen brukere som ikke har et helt klart bilde av hvordan de bør bruke Sukker. En av innleggerene i den kritiske tråden var trolig ikke klar over følgende:
På Sukker vil bruken av absolutte krav filtrere bort svært mange av kandidatene. Hvis man for eksempel svarer 5 på et spørsmål og setter det som absolutt krav så vil det på en del spørsmål si at alle med 1,2,3,7,8,9 forsvinner og opptil 66% filtreres altså vekk. Hvis man har gjort dette på to spørsmål vil kanskje så mange som 90% sorteres vekk i tillegg til de vanlige som har match under 70. Når man i tillegg har som krav at aleneforeldre ikke går - blir det enda færre.
Sukker vil derfor minne på at ved å være litt mer romslig i matchen, samt å sende mange hyggelige mail og dele ut hjerter, så vil dette hjelpe mange av dem som føler de får lite kontakt. Lykke til :-)

(mann 38 år fra Oslo) to. 23 aug. 2007 20:40 Privat melding

Det hadde kanskje vært greit med en liten "howto" eller en OSS (ofte stilte spørsmål) angående matchtall og konsekvenser av å svare ditt eller datt? :)

Skjult ID to. 23 aug. 2007 20:47

Ja ja sånn kan det gå. Kunne kanskje lært noe men neida da ble linken slettet. For meg blir det hele da for dumt . Jeg fikk da det pushet jeg kanskje trengte for å logge meg ut herifra.. Ønsker selvsagt alle her inne lykke til.. Jeg prøver heller det virkelige liv...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 to. 23 aug. 2007 20:51

uff ,nå ble linken slettet.. og jeg som nettopp hadde lagt inn kjempe positiv meld og prøvde og få liv i de som klaget .. mann trenger jo litt oppmuntring innimellom..... men men får prøve igjen senere.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 23 aug. 2007 21:09

Takk for din konstruktivitet ELO, du har meget rett i dette. Det har stått på liste lenge og vi skal få gjort det så snart som mulig.

Forsto ikke at det var noe lærdom i tråden skjult ID omtaler, beklager dette. Dessverre vil det blant flere titusen brukere alltid være noen som har det litt vanskelig og føler behov for å lette på trykket. Vi beklager at vi en sjelden gang må rydde litt opp i ting, men forum der man skriver under pseudomym kan raskt skeie ut.. En mulighet er at folk ikke fikk lov til å skrive under med pesudonym. Tror likevel anonymiteten er viktig for at mange skal tørre å dele følsome tanker som kan være fine å diskutere.

Skjult ID med pseudonym Pjokk_25 fr. 24 aug. 2007 15:18

Første debatt jeg prøver å få igang her ender opp med å bli sensurert, kan vel ikke si det jeg ønsket.
Jeg fikk aldri lest noene av svarene på den meldingen, og vet ikke grunnen til at den ble sensurert. Føler ikke at det jeg skrev hadde noe grunnlag før sensur, og håper at terskelen får sensur er høyere en det.

Grunnen til at jeg skrev meldingen var selvfølgelig å få ut litt frustrasjon og finne personer som kanskje hadde lignende opplevelser.
Det var ingen svertekampanje mot Sukker, men alle trenger en utblåsing en gang i blandt.
Jeg har full forståelse for grunnen til Sukker.no til å slette en tråd som blir bare negativ, det er jo ikke det som kalles god reklame for et firma.

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 24 aug. 2007 16:49

Pjokk_25

Let bakover i diskusjonsforumet så vil du se at temaer som missnøye og fustrasjon allerede er godt dekket. Syting og klaging er btw ikke noe sjekketriks ;-)