Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få dekket "kosebehovet"?;-)

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 15:06 Privat melding

Hehe... Mange måter å få inn ekstra penger og i tillegg få dekket kosebehovet sitt ;-). Kanskje dette er løsningen når en er ensom og savner kos...? ;-). Tror ikke dette helt ville passet meg, men vurderer nå sterkt å starte "Kosefirma"... Greit med en bi-inntekt...hehe...
(Teksten er for lang i ett innlegg, forts. er i første kommentar under).

"Nå kan du leie noen å ligge i skje med
– Når en fremmed faktisk holder rundt deg åpner det deg opp for…sannhet.

Karianne Grindem 3. desember 2015
2.3K
Del på Facebook
Del på Twitter

Å tilby profesjonell kosing høres kanskje litt rart ut. Men denne tjenesten er blitt mer og mer populær, blant annet i USA og England. Det er ikke seksuelt, kun kos. Som stryking gjennom håret, klemmer, stryking på armene og å ligge i skje.

Såvidt SOL kjenner til er tilbudet ikke kommet til Norge ennå, men yrket har fått stor oppmerksomhet i flere medier den siste tiden, og en Buzzfeed-video om tjenesten har gått viralt. Men dette er likevel ikke helt nytt.

Amerikanske Samantha Hess har jobbet som profesjonell koser siden 2013.

– Jeg betegner mine tjenester som en «massasje for sinnet». Det skal forynge deg og få deg til å føle åpenhet og glede, ved at vi nullstiller systemet ditt fra topp til bunn, uttalte hun til Business Insider i 2014.

Hess kom på ideen i 2012, da hun kom ut av et 13 år langt forhold og følte behov for en tjeneste som ikke fantes.

– Jeg var ikke klar for et nytt forhold, men hadde et stort behov for å bli akseptert og elsket, sier hun.

Nå tar Hess 500 kroner for en time, og tilbyr kos til alle typer fremmede.

Koser med 20 andre
I London tilbyr Anna Nathan Shekory og Tom Fortes Mayer såkalte «Cuddle Workshops», eller kose-verksted på norsk. Her møtes 20 fremmede for å gi og motta kos i fire timer, skriver Daily Mail. Ifølge initiativtakerne skal kose-verkstedet være et «trygt sted hvor folk kan delta i terapautisk ikke-seksuell berøring».

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 15:06 Privat melding

Kosing frigjør det såkalte kjærlighetshormonet oxytocin, som ifølge Shekory øker folks selvtillit og gjør dem mer komfortable.

– Åpner deg opp for sannhet
Nettstedet Buzzfeed ville teste hvordan folk opplevde en time med en profesjonell koser. I videoen som nå er grått viralt viser de hvordan fire unge personer reagerer når de får en slik time.

– Jeg er så glad, det var så koselig. Akkurat som om vi gikk fra å være fremmede til å bli bestevenner på en, to, tre, sier den ene.

– Jeg kom inn hit som en selvgod liten drittunge, og tenkte at «disse folka kan ikke nå inn til meg». Men når en fremmed faktisk holder rundt deg åpner det deg opp for…sannhet, sier en.

En tredje sier at selv om kosingen var en stor del av det, følte han at samtalene, og det å bry seg om hverandre, var det som stod i fokus".

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 16:09 Privat melding

"oxytocin": Det er et kraftig rusmiddel, og jeg trodde slikt bare var greit å bruke om det var foreskrevetav lege. Vil ikke denne praksis av kosing for å oppnå oxytocin-rus være straffbar på linje med produksjon av narkotika? Er det lov å kjøre bil i denne rusen, og i så fall, kan jeg da kjøre i morfinrus, som er helt sammenlignbart i berusningdgrad?

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 4 des. 2015 16:11 Privat melding

Hahaha fikk kaffen i vranga nå , for en verden :-))

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 4 des. 2015 16:25

Ein Dildo

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 16:32 Privat melding

Fikk meg heller en katt fra Dyrebeskyttelsen. :D

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 4 des. 2015 16:43

Oh Jada. Her er en liten historie i to deler...

Leif-Arne lå i senga si og tenkte på det han hadde hørt tideligere den dagen. Det at onani gjør deg blind. Kunne det virkelig være sant? Det måtte vel være hvis man onanerte fryktelig mye. Onani i ekstreme mengder. Han nikket for seg selv. ”Ekstreme mengder – hver dag, jessda… det… det er nok det som kan gjøre blind.” Han nikket fortsatt. Men så slo det ham, at han onanerte jo hver dag han. Han svelget og tenkte ”onani gjør deg blind, det må vel være flere ganger daglig, både morgen og kveld og ellers på dagen, så ofte man kunne. Det var nok da man kunne bli blind.” Han nikket selvsikkert og overlegent. Men så sperret han plutselig øynene opp og fikk et sjokkert uttrykk i ansiktet. Neimen onanerte han ikke flere ganger daglig også.
Leif-Arne ble svett i nakken. Når han tenkte seg om så hadde faktisk synet hans begynt å svikte. Begynte han å bli blind? Han så bort på den digitale klokka hans som lå på hylla. Så uklare tallene var. Han blunket hardt et par ganger, men det var fortsatt like uklart. Blind! Han begynte å bli blind! Det kunne ikke være sant, han var jo så ung. Han bestemte seg for å redusere onaneringen sin til det minimale., deretter sovnet han.
Neste morgen onanerte han ikke, men han så litt uklart. Det var liksom noen striper som forstyrret og kom i veien for det han så på.

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 4 des. 2015 16:44

Del2:
Da han kom hjem spiste han foran tv-en. Det var ikke akkurat noe spennende på tv, noe sånn ordspillgreier. Da han hadde spist maten sin, hadde han ikke noe sted å plassere hendene sine, og han skulle absolutt ikke onanere. Tilslutt bestemte han seg for å legge hendene bak hodet og lene seg tilbake. Plutselig hørtes en lyd ”drrrr…drrrr….!” Leif-Arne slo hendene rundt seg, han bannet, men så fant han den, den lå på bordet. Mobilen hans. Han hadde fått mms-bilder, tre stykker. Han sjekket hvem de var fra, Kai-Petrus. Han åpnet det første bildet. Der var det bilde av bilde av en dame som satt i en ørken mellom to kaktuser, kun iført en slitt dongerishorts og cowboyhatt. Hun holdt hendene på brystene sine og smilte uskyldig.
På et blunk var Leif-Arne steinkåt. Men han hadde lovet seg selv å ikke gjøre noe med det, og løfter måtte man holde. I alle fall slike, synet var jo tross alt viktigere enn en orgasme. Så var han ikke så kåt lenger. Men så åpnet han det andre bildet. På’n igjen, enda en gang ble han kåt. Det var jo av en så vidunderlig flott dame. Hun satt på en stein med det lange, våte, blonde håret hennes hengende nedover ryggen. Øynene hennes var lukkede og munnen halvåpen. Det var en fyldig, nydelig munn. Hun lente hodet bakover og hadde kneppet opp den hvite bikinioverdelen sin, den hadde visst knapper på forsiden. Hun holdt den åpen med hendene, mens hun lot vann fra en foss renne ned på den solbrune, slanke, perfekte kroppen hennes.
”Typisk Kai-Petrus å sende sånt når jeg ikke skal onanere da!” mumlet han. Han la hånda si på buksa og tenkte på farmoren sin med de enorme hårrullene og den fæle skidressen hennes. Det fikk ham fort til å glemme at han var kåt. Han tok en titt på mobilen sin og lurte på om han skulle slette det siste bildet han hadde fått uten å se på det. Men så tenkte han at umulig kunne være verre enn de to andre, så han åpnet det og så på det. Han hadde tatt skrekkelig feil, det siste bildet var helt… ja, det finnes ikke ord for det engang. Det var av to deilige damer som lå i 69-stilling og en tredje dame som slikket hun øverste på magen og kjærtegnet dem begge med hendene sine.

...............

Skjult ID med pseudonym mr wanker fr. 4 des. 2015 16:45

...
Del 3:

Det var ikke til å holde ut. Han kunne takle én dame av gangen, ikke tre! Han hoppet opp av sofaen og løp inn på rommet sitt med et kvalt skrik omgjort til et pip sammen med et undertrykt stønn. Der rev han av seg buksene og slang seg ned på senga si og onanerte til han nådde klimaks og fikk den orgasmen han så sårt hadde trengt.
Like etter fikk han dårlig samvittighet for at han hadde brutt løftet sitt, og han følte at synet hans hadde blitt enda dårligere og mer omtåket. Han var nesten på gråten og måtte svelge flere ganger for å få vekk klumpen han hadde i halsen.
Ved middagsbordet sa han til familien sin at han trodde han begynte å bli blind, siden han så så dårlig nå. Foreldrene hans begynte å diskutere om han kanskje måtte begynne med briller, og ble enige om å ringe en optiker etter middagen. Leif-Arne var helt fra seg, men tenkte at det måtte være til hans eget beste. Søstera hans reiste seg opp og mistet spagetti på gulvet. ”Briller!?” utbrøt hun med et enormt glis. ”HAHA! Hvorfor ikke bare prøve å fjerne den lange luggen din?” skrek hun med latter. ”Luggen?” Selvfølgelig! Han hadde pannelugg! Leif-Arne tok seg på panna og skjøv den bort. Han kunne se helt klart og tydelig igjen! ”Så man blir ikke blind av å onanere for mye da!” ropte han gledesfullt. Moren hans kom med et voldsomt gisp, faren satte maten i halsen og søstera hans stirret på ham. ”Ops…?” sa Leif-Arne lavt. ”Gå på rommet ditt, Leif-Arne!” harket faren frem.
Leif-Arne gikk. Han var ikke lei seg for at han måtte være på rommet sitt, han var overlykkelig over å ikke ha blitt blind. Han satte seg på senga og sa til seg selv ”man kan altså onanere helsikes mye, UTEN å bli blind!” Han lo og smilte, felte en gledeståre og la seg ned på senga og rett og slett ”koste seg” resten av kvelden.

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 16:49

Hva skjer'a?

Skjult ID med pseudonym lillemor fr. 4 des. 2015 16:52

Hjelpes!!! Skal høre mye før øra detter av😳. Gå til innkjøp av en stor teddybjørn eller no'

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 17:21 Privat melding

He he @lillemor... Helt enig. Eller kanskje få seg en katt e.l som @AkexBergen nevner.

Mye rart man kommer over når man leser rundt😂

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 17:27 Privat melding

Haha, Mr.Wanker, var det norskstilen din fra ungdomsskolen? 😂😂

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 17:30 Privat melding

Mann38:
"Oxytocin er derimot et hormon som produseres i hypothalamus og lagres og utskilles fra bakre del av hypofysen i forbindelse med kroppslig nærhet." Jeg vet da dette, men handlingen som beskrives av trådstarter er da gjort med den hensikt å fremprovosere den rusen dette naturlig morfinstoffet gir. Og du er klar over at navnelikheten har en grunn:-)
For oss soom hadde felleskatallogen som sengelektyre i 3. klasse for SNL var utlest så er dette gammel viten...

(mann 46 år fra Akershus) fr. 4 des. 2015 17:35 Privat melding

Må nesten stille meg bak Metwo der, hva var det der for noe tullball?

(mann 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 17:41 Privat melding

Sukker burde ansette egne profesjonelle kosere til festene sine. Et par stykker i foajeen for å ønske vettskremte sukkermedlemmer velkommen, et par stykker i baren for å gi en gratis klem pr bestilt halvliter for å øke salget, og en fem-seks stykker spredt rundt på dansegulvet for å trøstekose dem som ikke finner noen å danse med.

(kvinne 45 år fra Østfold) fr. 4 des. 2015 18:08 Privat melding

Oxytocin er ett hormon :-) Oxytocin demper nemlig stresshormonet kortisol. Det senker blodtrykket, lindrer smerte og hjelper kroppen å bli frisk. Det kan faktisk gjøre risikoen for hjerte- og karsykdommer mindre.Oxytocin er et hormon som skapes når du får nærhet og berøring. Du vil føle deg avslappet og harmonisk......

(kvinne 45 år fra Østfold) fr. 4 des. 2015 18:14 Privat melding

altså . Oxytocinnivåene øker mest av klemmer og kyss, og særlig ved sex og orgasmer.;)))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 18:19 Privat melding

Leste et sted at en klem bør vare i minst 20 sekunder for å ha virkning. Husker ikke hvilken virkning. 😁😀

(kvinne 45 år fra Østfold) fr. 4 des. 2015 18:22 Privat melding

flott rosa. da burde det ikke være noe å diskutere hehe

Skjult ID med pseudonym frøken-o fr. 4 des. 2015 18:32

Ikke alt som trenger å Googles, man kjenner det i kroppen i tre uker etterpå )

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 18:38

Nettopp, @frøken-o :)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 18:43 Privat melding

Jeg er så nøden at jeg melder meg frivillig som førsteoxytoxinator på neste fest. På den måten får jeg dekka behovet mitt samtidig som jeg lurer damene til å tro at jeg faktisk er der for DEM.
Dét var vel smart?

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 18:44 Privat melding

Jepp @frøken-o :-)

Hehe...@villrosa
Skulle gjerne hatt en å kysse eg og 😛

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 18:48

Så da står rosa og fekt og klemmer på hverandre i inngangspartiet mens vi andre går inn og finner de vi har lyst til å oppnå treukerseffekten med. Deal!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 18:49 Privat melding

Nei, din molle, vi står jo bare i døra og klemmer på alle andre!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 18:53 Privat melding

Nei, men det er viktig å skille mellom jobb og hobby.

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 18:56 Privat melding

Hehe...må le litt her😂

Du skal se at de kommer løpende for en 20sek klem hvis du står i døren @villrosa

Skjult ID med pseudonym Mann38 fr. 4 des. 2015 19:00

Nær den som er i nærheten, var ikke siktet på enkeltpersoner, Villrosa. :)

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 4 des. 2015 19:01 Privat melding

Jeg tror en dekker kose behovet ved å kose når det er behov :-9

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 19:45 Privat melding

Mann38:

Jeg beklager hvis min ironisering med hele temaet treffer deg slik at det sårer ditt faghjerte. Oxytocin står vel heller ikke i felleskatalogen av ca 1975 som legemiddel, noe jeg trodde var fullstendig avslørende? Ikke kunne man ha lest SNL da jeg gikk i 3. klase heller, for det var på den tiden at konkuransen mellom Aschehougs konversasjonsleksikon og Cappelens leksikon ble avsluttet og man forberedte den første utgivelsen... På den tiden var forøvrig ikke felleskatalogen allment tilgjengelig, man måtte ha en grunn for å kjøpe den, som legetittel eller arbeid i medisinindustri/apotek:-)

Må si din respons ga meg til nå dagens beste latter, særlig avslutningen:
"Jeg skal ikke nevne utdanningsbakgrunnen jeg har for å si dette, men det er en smule mer seriøst enn å ha lest Felleskatalogen en gang i tiden."

Endorfiner skilles ut av mange årsaker, hvorav hard trening er en av dem:-)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 21:18 Privat melding

Mann 38: Jeg innrømmer fullt ut at jeg ikke har noe ansikt å tape, men her inne tror jeg ansiktstapet kommer raskt av å la seg irritere av "friendly banter":-)

Hovmester: Takk!

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 des. 2015 22:24

Dette er en særdeles interessant diskusjon! Hvorfor er ikke dette prostitusjon? Hvorfor er det på død og liv så jævla nødvendig og regulere menneskers kjønnsorganer ved lovgivning? Hvis dette er greit, hvor går da grensa for kos? Skal kos defineres av et kjønnsorgan?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 4 des. 2015 22:35

Signerer afrodites, kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg dekker kosebehovet når jeg har behov for å kose. Bingo:-)

Skjønner ingenting av "kos til salgs". Ingenting, men det sier kanskje noe om ensomhet i dag. Nei takk til kosekjøp, kos må komme fra personlig selvvalgt "koser" og være gratis for denne frøkna.

@psevdonym
Det er vel bare vår kultur og dens forvaltere som definerer og setter rammer for dette? Hverken massasje, aromaterapi eller andre fysiske tjenester til salgs assosieres med prostitusjon. Det er "bare kos". Eller kroppspleie. Uansett hva som er "nødvendig" (sit), så er det nå en gang slik at kjønnsorganer står i en særstilling, he he, når det gjelder hva som regnes som prostitusjon eller ... bare kos:-) Jeg tror jeg synes at det er en grei grense.

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 4 des. 2015 22:36 Privat melding

Oioioi! Nå kommer vi inn på Faucault også. :p

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 4 des. 2015 22:39

når man betaler for å finne seg en date når man er medlem her ,så har man i utgangspunktet betalt for en kjæreste og kos ha ha ;))

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 22:45 Privat melding

Cleopatra:
Nei man har betalt budbringeren, akkurat slik man betalte for frimerker for å svare i "noen som passer for meg" i DB. Dette er det papirløse "personals":-)
Nå er formidling av "tjenester" strengt forbudt, så en kan spørre hvordan siden kan eksistere. Litt sært at de av oss (nei ikke meg, har intet å tilby, erektil dysfunksjon) som yter den egentlige tjensten ikke er de som får betalt.

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 des. 2015 22:46

Altså, grensen for hva som er okay setter vi selv, også i en eller annen samfunnskonstruksjon. Vi er bare mennesker, med mindre man tror på en Gud, eller andre eventyr, er all vitenskap, bortsett fra naturvitenskapen, menneskeskapt! Så, dette er forestillinger vi selv skaper, og tror på. Av en, eller flere, tåpelige grunner må vi hele tiden skape forestillinger rundt våre egne kjønnsorganer? (Jeg tror ikke på noen Gud)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 4 des. 2015 22:47

;mundari godt poeng he he :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra fr. 4 des. 2015 22:56

å hva er vitsen med det å skape forestillinger rundt det ? en mus er en mus ,en penis er en penis liksom såre enkelt he he

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 23:12 Privat melding

Pseudonym-:
Forbudet regulerer ikke kjønnslig aktivitet. Forbudet regulerer rekkevidden for kapitalmakts rekkevidde mellom individer. Hvis de akkurat samme menneskene gjorde akkurat de samme handlingene uten utveksling av kapitalverdier ville det ikke være ulovlig. Hvis du er redd kundene skal få bøter er det bare å gi bort gratis:-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 des. 2015 23:25

Så, mundari, problemet ditt er egentlig verdi, eller verdifastsettelse, altså...det er markedet du har trøbbel med? At oldtidens mørkemenn var innovative nok til å finne opp religion for å kontrollere mennesker og kvinners sexualitet utifra sine egne lyster og kontrollbehov er greit! Det er jo hva jeg sier, mundari, kjønnsorganet er ikke til salgs - hvorfor? ...er hva jeg lurer på i denne sammenhengen? Jeg er fullt ut klar over at ingen skal lovlig kunne profittmaksimere ANDRE sine kjønnsorganer, om du trodde det var hva jeg skreiv.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 4 des. 2015 23:27

Nettopp Mundari
Jeg er FOR gratis kjønnsorganer. Og gratis kos. Og nå er det fredag og jeg orker ikke tenke særlig kompliksert om noe mer.

@Alex
Ikke lest seksualitetens historie. Opplys oss:-)

@psevdonym
Kanskje du som meg, hadde en liten gledesstund med Richard Dawkins hvis fredagsblikket ditt havnet på Skavlan i kveld. Beundrer den mannen for tankegodset :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 des. 2015 23:32

Jeg var ikke innom Skavlan, men jeg er nok mer enig med Dawkins enn noen som helst religiøs skrift!

(mann 52 år fra Oslo) fr. 4 des. 2015 23:43 Privat melding

Pseudonym-:
Du argumenterer mot en stråmann. Jeg mistenker aldri en jeg ikke kjenner for å mene noe annet enn den skriver:
Jeg synes ikke forbudet er lurt. PION er de eneste som klarer argumentere saklig om temaet, og de er imot forbudet. Men å blande religon inn i dette somer en helt sekulær lovblir bare feil. Loven kom lenge etter at det sekulære hadde tatt definisjonsmakten i Norge. Forbudet er der av to grunner, som ikke er logisk sammenfallende:
1 Beskytte middelklassens og lavere overklasses kvinner mot unødig risiko for dere ektemenns utroskap. Dette er gjort til tross for at det meste av denne utroskapen foregår med kvinner fra de samme klasser.
2. For å massere ytterligående feministers (jada de finnes også som ialle retninger av politikken) behov for å "få gjort noe for kvinner". Dette til tross for kvinnene dette er ment å beskytte selv eri mot loven.

Tinka:
For meg har det aldri gått opp hvofor noen vil ha det mot betaling. Rent analytisk kan jeg se hvorfor none vil levere, om enn jeg aldri vil forstå at de orker. Kundene derimot, bare tanken byr meg imot. Jeg snakket med mennesker av begge leire, men ikke blitt et sekundkloker på temaet.
Gratis derimot, kan sjelden få nok (litt vanskelig med erektil dysfunksjon, det legger visse hindre i veien)

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 des. 2015 23:55

Eneste grunn til at jeg blander religion inn i noe som helst er at religion har for stor innvirkning på vår sivilisasjon - vi vet bedre!(?) Medína, Jerusalem, eller en eller annen snill Buddah - Who the fuck cares? Hvorfor i helvete finnes det mennesker som lar seg diktere av eldgamle skrifter om menn! "Om menn", som "menn"?! Utover det er vi vel stort sett enige...mener jeg å lese...?

(mann 52 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 00:04 Privat melding

Jeg tror du skal være forberdet på at religion vil få mer å si fremover, med en vekst i nyreligiøse grupper påvirket av amerikanske trender, massiv tilflytting fra katolske områder, og økning i tilflytting fra muslimske områder.
Den nyreligiøse bevegelse kan vi selvfølgelig påvirke, det er våre venner og kjente. Den katolske innvandringen vilsnu om økonomien endrer seg og arbeidsledigheten øker. Den muslimske vil øke på (i bølger selvfølgelig) p.g.a. ufattelig vekst i folketall i deres kjerneområder uten at resursgrunnlaget bedres i samme fart. Når oljeinntektene over tid vil falle (lavere produksjon og mer "grønn" energi) vil migrasjonstrykket øke. At dette ikke er en heldig utvikling i fullstendig sekulære menneskers øyne er ikke unaturlig. Det store spørsmålet er hvordan man skal forholde seg til dette som mennesker og samfunn.

Men dette er altså utenom trådens tema, og er noe du heller får lage en egen tråd om:-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 des. 2015 00:07 Privat melding

Jeg har fikset magnesiumunderskuddet og tar tran hver dag, men det er litt mer jobb med å få dekket opp oxytocin-behovet. Hmm.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 des. 2015 00:09 Privat melding

Hmf, mente jeg.

Jeg får begynne å holde fast folk i minst 20 sekunder når det klemmes.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 00:10 Privat melding

Manuki:
Gjør som på spørrekonkuransene på TV: Ring en venn.

Skjult ID med pseudonym - lø. 5 des. 2015 00:20

Ja, jeg kan godt lage en tråd om det, men nå avgrenset jeg meg noe mer til hva TS mente om yrket "koser", og egentlig ikke alle de store spm! Jeg skal nøye meg med å fortelle deg at i en slik sammenheng diskuterer du med utgangspunkt i helt feile premisser! Om du lurer på hvilken vei verden/Europa/demokratiet tar innenfor en kontekst av religion, eller la oss si religionsfrihet, så er det mat for en annen tråd! Hvorfor pikken din, og kanskje mer sært, din vennines fitte skal lovreguleres ift hva hun vil gjøre med denne kroppsdelen er noe litt annet, enig? Eller ramla du av...?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 des. 2015 00:26 Privat melding

Har ingen som passer til formålet @Mundari.
Eller..? Hmmm..

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 5 des. 2015 00:30

I den grad jeg har en standard test av en potensiell kjæreste (som jeg da faktisk har, når jeg tenker meg om), så består den av lateralt samligg.

Hm. Det hørtes nesten ut som noe litt annet!