Alle innlegg Sukkerforum

Klubb-forum?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 17:46

Er en del innom og leser her.
Ofte tenker jeg å bidra, men trekker meg.
For selv om det dukker opp interessante tema, er det jo de samme menneskene som skriver i alle trådene her, og jeg ønsker i grunn ikke å bli en "sånn" som absolutt må mene noe om alt, og som i en slags P3-programlederstil har opplevd noe tilsvarende og gjerne litt villere enn absolutt alt som bringes til torgs.
Og har man ikke det, kan man alltids benytte erfaringer fra venner og bekjente, ikke sant?
Jeg ser jo i onlinelisten at det er mange fler til stede enn de som skriver her.
Er de ikke på Forumet, eller er de like forsiktige og tause som meg?
(En stor taushet nå vil være svært talende i så måte.)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 17:59 Privat melding

Det er åpenbart en veldig litt andel av Sukkers medlemmer som skriver på forumet (sånn har det vært i alle år jeg har vært her inne, selv om nye kommer til og gamle forsvinner). Den eneste måten å endre på det, er vel strengt tatt å nettopp...skrive.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 5 des. 2015 18:07 Privat melding

Velkommen til alle som vil delta , rom for flere her :-) Bare å taste i vei det

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 18:13

Foreløpig oppsummering:

- få deltakere
- alle er velkommen

:-)

(kvinne 39 år fra Hordaland) lø. 5 des. 2015 18:15 Privat melding

Eg er helt fersk her inne på forumet og har blitt godt mottatt😃. Skriver der eg vil skrive osv. Leste her i 8 mnd før eg la ut noe, men det er bare å hive seg på😃

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 18:24

:-)

Tenker ikke være veldig aktiv.
Dette er mer i retning av at jeg ønsket å høre om det er andre "kikkere" der ute...

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 18:39 Privat melding

Jeg for min del føler at jeg spamer en tråd hvis jeg har mer en tre innlegg, det gjenspeiler litt hvordan jeg er i det virkelige liv. Utbroderer ikke høyt, tydelig og tar stor plass i større selskap. Liker meg best i en to, tre manns samtale eller diskusjon ) Har større behov for å bli hørt av en, en å få oppmerksomhet av flere ))
I tillegg så er jeg bare innom noen snarturer og orker vel heller ikke skrive så mye, samt at jeg ikke er her for å sosilaisere meg, men å kanskje treffe en kjekk fyr.
SÅ det er mitt svar på tråden @ Karl68 ))

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 5 des. 2015 18:48

@Karl68

Det er nok langt flere " kikkere" her, enn de som skriver på forumet. Jeg tenker nok litt som Frøken-0, da jeg svært sjelden skriver her.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 5 des. 2015 18:53

Uten faste ikke noen tråd. Jeg er ikke blant de faste, men er inne på enkelte tråder. Jeg skriver fordi jeg har lyst og ikke så opphengt i å bli likt her på forumet.

Skjult ID med pseudonym PippiLille lø. 5 des. 2015 18:53

Er glad i en diskusjon bare den er seriøs og konstruktiv og det ikke blir kommentarfelt-nivå. Så som "fersking" så fant jeg ut at hvorfor skal jeg ikke delta litt her på forumet? Selv om jeg kanskje ikke er den som skriker lengst.

Kanskje folk er redde for å "henge på forumet" fordi man tror man signaliserer at man ikke har bedre ting å finne på en lørdags kveld?

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 18:55

Uansett gøy at dere svarer frøken og Guri :-)
Jeg er også "usynlig" i forsamlinger, men min "track record" i diverse forum er dog svært annerledes, og noe jeg vil unngå her inne.
Tar jo masse tid også :-)

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 18:58

Se, nå ramler det inn enda fler :-)

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 18:59

Forøvrig godt/morsomt poeng Pippi :-)

Skjult ID med pseudonym PippiLille lø. 5 des. 2015 19:02

Det er jo dumt å bare sitte på gjerdet! Da kommer man ingen vei, hverken her eller der. Fyr løs, si hva du mener. Delta aktivt og plutselig så er man på date før man aner. Med pseudonym er jo det ørlite mer komplisert men enn så lenge så koser jeg meg :)

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 19:04

@Pippi
Har i grunn ikke tenkt forumet som en datearena, men jo, kanskje?
Ser utfordringen med pseudonym da, men det får stå sin prøve :-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 5 des. 2015 19:06

Jeg liker å diskutere, og ikke noe er utenfor rekkevidde. Er en som mener mye da jeg liker politikk og er aktivt med på et og annet, men her er jeg mer bevisst på hvilken tråd jeg skriver på. Og liker ikke diskusjoner der noen tar personen istedetfor å argumentere for seg vedr. den aktuelle saken, da avslutter jeg. Skittkastere vil alltid være skittkastere selv om de sier at dem ikke er sånn irl, følger den røde tråden.

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 19:18

@Apache Jo da, men i for eksempel verdidebatter vil man nødvendigvis bli personlige i hvert fall minimum i en utvidet betydning, og da kan det nok i mange tilfeller bli vanskelig å holde ytringsfriheten over innholdet for mange, siden alle har sitt eget ståsted.
Uansett, jeg ser heller ingen grunn til å delta på slikt på en date side :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 des. 2015 19:34 Privat melding

Velkommen i "klubben". Nyt blod er stadig velkomment 😊

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 5 des. 2015 19:42 Privat melding

Jeg er også en " kikker" liker å betrakte en stund før jeg deltar:-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 19:47 Privat melding

Ok, jeg innrømmer det glatt: Grunnen til at jeg begynte å skrive på forumet for noen år siden var, i tillegg til flåsete adspredelse og underholdning, å synes mer siden dette tross alt er en datingside. Og det hjalp faktisk. Selv i dag merker jeg at besøkstallet går fra ca 0 til nogle fler de dagene jeg faktisk skriver her inne.
Når det er sagt, er det kun underholdningsaspektet som gjør at jeg skriver her i dag. Jeg biller meg inn at de aller færreste på Sukker ser på forumskribentene som interessante kandidater pga det de skriver her inne, snarere tvert i mot. Jeg tror vi har mer kuriositetsverdi enn noe annet.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2015 19:50

Det er ikke så mange som skriver, men desto flere som leser.

Utover det: Ikke vær så opptatt av å havne der eller der, ikke ville tilhøre det eller det osv. Gjør akkurat det du føler for - for din del da vel? :-)

Velkommen!

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 19:54

Med andre ord: pseudonym vil hindre mer kontakt.
Det er notert HerrFekt :-)
Takk, Manuki (og dere andre jeg så frekt har forbigått i stillhet)!
@Ossto Da er vi en mer :-)

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) lø. 5 des. 2015 19:57 Privat melding

Har tenkt det samme som TS.....Mange emner som er interessante, og jeg har flere ganger vært inne på tanken å kommentere det som blir sagt og ikke sagt...Det er en litt "tøff" tone innimellom, og det er ofte de samme personene som "driver" diskusjonene...Føler at en må liksom bidra med noe usedvanlig for å være interessant for være med I det gode selskap. ...😊😊..Mulig at jeg har misforstått, men det har vært vrient å finne det rette tidspunkt ...hehe

(mann 48 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 20:01 Privat melding

Apache:
"Og liker ikke diskusjoner der noen tar personen istedetfor å argumentere for seg vedr. den aktuelle saken, da avslutter jeg. Skittkastere vil alltid være skittkastere selv om de sier at dem ikke er sånn irl, følger den røde tråden."

Enig.

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 20:06

@ Caramella
Men nå er du/vi her 👍???? :-)

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 20:07

Oi! Hvor kom "????" fra?(???) ;-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2015 20:11

Caramella

Det som gjerne skjer i starten, er at de "faste" har en tendens til å overse de som er nye. Man kommenterer liksom ikke. Men hold ut, snart legger de merke til et nick, og man får kommentarer eller reaksjoner fra flere.

Jeg skrev her en del før, og fikk mange kommentarer på alt jeg skrev.
Nå skriver jeg mye mindre generelt sett, og blir sjelden kommentert.
Det er dynamikken på slike steder. Så lenge du vet dette, går det bra :-)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 20:22 Privat melding

Karl68:
???? er en slik figur som krasjer i overføring fra et operativsystem til et annet.
Piiplille:
Er det noe annet å gjøre på en lørdagskveld da? Er det ikke like godt å sitte i hver sin stue med god plass. Skal en ta en annen tråd her inne seriøst så snakker man jo bare sammen via skjermer og elektroniske meldinger uansett.

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) lø. 5 des. 2015 20:28 Privat melding

Egentlig så er det til tider veldig underholdende å se hva som blir sagt på forum... Noen er ganske friske i tonen og til tider provoserende, men på et eller annet vis allikevel veldig sjarmerende.. Mange personligheter som det er artig å følge. ...Så tenker en på om en skal skrive under pseudonym eller med profilnavn... hmm. .... Her ble det med profilnavn til tross for pseudonymet som jeg trodde skulle fungere....

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 5 des. 2015 20:34

Hmmm. Jeg synes det er litt utskiftning her inne? Noen nye kommer, noen faste går, og noen bortkomne vender tilbake. :-) Noen relativt få er bofaste her over lang tid.

(kvinne 24 år fra Buskerud) lø. 5 des. 2015 20:34 Privat melding

Jeg hadde litt samme inntrykk som deg @Karl, men jeg har blitt tatt såååååå godt imot og er stadig innom å puster litt frisk luft på forumistene :-D Alt nytt er bra!

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 5 des. 2015 20:36 Privat melding

Heisann:) Jeg er vel en av dem som er bra aktive her inne. Min unnskyldning må vel være at jeg er taletrengt bergenser ... Dog en helt "ufarlig" en, men med mye på hjertet. Synes forøvrig at dette var en fin tråd som lokket flere fram fra "skyggene" :) Så - hei til alle dere fra meg:)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 20:36 Privat melding

Jeg har vært bofast her siden 2011, Wille. Jeg bare leide ut sukkerkåken for å sitte to år på en fjellknaus i Ulan Bator for å finne meg selv. Damer liker mystiske og dypsindige menn, forstår du.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 5 des. 2015 20:38

@Sgt.Pepper: Lever godt med ditt syn på meg.:-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2015 20:50

Sgt. Pepper

Men du....? Hvorfor føler du at du vil spille skuespill her inne da?
Jeg forstår det liksom ikke. Det er jo SÅ mye mer interessant for oss å bli kjent med hvem du er. Du taper jo bare på å fremstille deg annerledes enn du er? Eller evner du ikke å fremstille deg helt ærlig og ekte?

Slik du velger å fremstille deg, gjør at noen "backer unna", mens kanskje de egentlig hadde likt deg skikkelig godt. Og du dem?

Skjult ID med pseudonym Karl68 lø. 5 des. 2015 21:39

Dette var jo litt gøy da.
Ingen nevnt, ingen glemt :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 5 des. 2015 22:36

Sgt. Pepper.

Jeg spør deg, og du går i forsvar. Hvorfor det mon tro?
Jeg trooooor faktisk det er å være deg.
Jeg tror det er sånn du reagerer.
Jeg tror ikke du spiller en rolle da.

Men arrester meg gjerne om jeg tar feil. Jeg håper jeg tar feil :-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 5 des. 2015 23:27 Privat melding

Så med den logikken, St. Pepper:
Når du helt ut av det blå (hva jeg i hvert fall kan se i denne tråden) beskylder andre for å være selvgode bedrevitere, så ser du egentlig deg selv?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 00:09

Hva jeg tror?
Jeg tror at du har ditt verdensbilde som er svært ulikt mitt, Sgt.
Jeg tror at vi er ufattelig ulike. DET er hva jeg tror :-)

Og nei, jeg kommer ikke på sukkerfesten.

(kvinne 24 år fra Buskerud) sø. 6 des. 2015 00:12 Privat melding

Pepper, DU må ta deg sammen :D

Slutt å vær så negativ hele tiden, ingen som angriper deg.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 00:52 Privat melding

Jeg ser på forumet som underholdning og tidtrøyte. Det er morsomt å se på noen av diskusjonene her inne, og ikke minst hvilken retning de tar. De kan starte med ett tema og ende opp i noe helt annet.
Jeg skriver litt her og der, men holder meg unna de heteste debattene, spesielt de som går over i personangrep. Det er ikke noe artig.

Velkommen til alle nye her. Håper dere velger å fortsette å skrive.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 00:56 Privat melding

Metwo:
Skikkelig personangrep er jo bekreftelsen på at man har god debattkultur. Det er jo da man virkelig kan briljere med elengante ord og uttrykk og føle seg mye bedre fordi man kan tråkke en annen ned?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:25

Det er helg, Villrosa. Også på sukkerforum ;-)

Skål!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:32

Jeg føler meg tidvis avholds her jeg sitter og jobber på en lørdagskveld, Villrosa :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:36

Så koselig for dere alle da!
Jeg har tent stearinlys og gjort alt jeg skal gjøre neste uke - i kveld.
Så nå har jeg noen gode dager i vente! *Happy*

:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 des. 2015 01:37

Jeg så Norge tape mot Russland, og er egentlig litt deppa:-(
Slukker sorgen i rødvinsglass nummer fire nå. Sukk.

Som poteten Fröding sa; "Hon forsøkte dränka sine sorger, men...dom kunne simma" :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 des. 2015 01:38

Ahh, Z
"rub it in" :-))
Jeg har fulgt ufornuften og lagt vekk alt jeg "burde gjort" i dag. Sukk2

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:45

Jo, men jeg hadde på fin musikk, hadde masse stearinlys og satt og koste meg og fikk plutselig ånden til å jobbe litt sånn ved siden av kosen. Og vips, var alt gjort for hele uka! Snakk om effektivitet. SÅ delig. Rubber litt til jeg,Tinka!

I morra skal jeg gå lang tur, og bare gjøre AKKURAT det jeg har lyst til! :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 des. 2015 01:48

@Hov
Grimsrud gjorde jobben sin. Det var forsvaret som sviktet, mange ganger dessverre. Grrrr

@Z
Kjenner følelsen, gjennomtrengende deilig. Antagelig fordi du fortjener det. Jeg derimot, hulk :-(

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:50

Jeg fortjener i alle fall en fridag, Tinka.
Og den har jeg nå skaffet meg.
MEN jeg håper jo at du får en finfin søndag også da!

Tør jeg nevne at alle julegavene er i boks, og at alt annet er klart til jul?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 01:54

Klinkende edru, Hoven! Why? :-)

Skjult ID med pseudonym Karl68 sø. 6 des. 2015 01:56

Jevnt over trivelig, men noen av dere kjenner hverandre åpenbart på både godt og vondt her.
Kan det ha noen sammenheng med at enkelte velger å "kikke"?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:00

Takk, Hovmester.
Jeg har ikke fulgt med på forumet i det siste, så aner ikke hva du har sagt :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:03

Noen kjenner nok hverandre her, ja.
Selv kjenner jeg ingen såvidt jeg vet - bortsett fra en person jeg har truffet.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:06

Haha....ja, jeg sitter og ruger på den sårheten. Derfor jeg virker så sur!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 des. 2015 02:32 Privat melding

Velkommen til et par nye fjes til :-)

Jeg har vært ute og hatt det trivelig på Microbryggeriet i kveld.
Blir godt å krasjlande på puta nå
God natt! ☺️

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:36

(Og her er originalen, tresnitt)
https://www.youtube.com/watch?v=BYLQFe8Ovbs

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:36

Oh my....feil tråd!!!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 6 des. 2015 02:42

Fremdeles edru, Villrosa! ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 08:42 Privat melding

Mundari
Jeg har ikke for vane å tråkke andre ned, og har lite sansen for andre som gjør det. Men ja, det viser at noen argumenterer godt siden disse må ty til personangrep for å "vinne" diskusjonen. I mine øyne taper de stort. (ja, jeg skjønte ironien, men fikk da mulighet til å få sagt det jeg ville si).
Skjønner Lille venn? (må toppe det hele med litt god gammeldags hersketeknikk) ;-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 des. 2015 15:46

@Sgt. Pepper: Jøss, så mye sinne rettet mot meg.:) Jeg kommer virkelig under huden på deg på en el. annen måte. Alt dreier seg ikke om deg når jeg skriver, og faktisk så er du den siste jeg tenker på. Men jaggu kommer de sinte svarene dine likevel som på autopilot og alltid i forsvar.

Ro ned, pust dypt, les igjennom flere ganger før du svarer, ikke overanalyser og ikke være så selvsentrert. Er overhodet ikke interessert i å diskutere med deg, og du er den siste her på Sukker jeg har i tankene.:-) Så siste ordet er ditt...:-)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 16:17 Privat melding

Metwo:
Vi er ganske på linje, og jeg må si den lille hersketeknikken blir fulltendig slått ned i støvelene av Apaches elegante arroganse i neste kommentar. Å "tilby" noen det siste ordet er vel omtrent så langt man kan går uten å bli moderert vekk...
Apache:
Bedre spark i skinneleggen er vanskelig å komme med uten å faktisk ta mannen for seg og fysisk sparke:-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 16:58 Privat melding

Mundari
Ja jeg har nok litt å øve på hvis jeg skal greie dette med hersketeknikk, arroganse og annet godsnusk. Jeg har litt å lære der... eller jeg tror jeg driter i det. Klarer meg fint som den jeg er jeg. Det burde holde i massevis.

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 17:01

Dette ble pute-flaut 🙈

Velkommen etter inn her til Kari og andre! Det er ikke alltid sånn altså. Mye morsomt også her. :)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 17:01 Privat melding

Hihi, har litt å lære av Pepper og jeg ser jeg. ;-)
T.o.m. jeg ble fristet nå.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 17:02 Privat melding

Er ikke dette morsomt Mann38?
Ser helt klart humoren i dette jeg.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 17:07 Privat melding

(Jeg observerer at tråden omtrent er kuppet av "faste" skribenter. Med sjargongen som utspiller seg nå er det ikke rart folk trekker inn i skyggene igjen. Dette er lite inkluderende . Pip pip fra bergensnebbet)

Skjult ID med pseudonym Karl68 sø. 6 des. 2015 17:13

Morsomt og underholdende :-)

Mitt forrige innlegg:
- mente at man kjenner hverandres profiler, og tenker at en del kanskje velger å være "kikkere" fremfor å delta når tidligere uenigheter tas med til nye tråder for fortsatt utdeling av "pepper" ;-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 des. 2015 17:26

@Mundari: Kunne ikke dy meg da fingeren ble til en spiss penn. Jeg er kun et menneske...:-)

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2015 20:09 Privat melding

Begynner å lure på om at det er en slags konsekvens av at når en blir sånn passe lei av sukker og dating, så går en heller løs på forumet og lever ut både glede, frustrasjon og gir jernet i en fargerike diskusjoner. ....?

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2015 20:17 Privat melding

Hadde vært ustyrtelig morsomt å se hvilke personer som gjemmer seg bak de mest fargerike personlighetene....blinkesmilefjes...

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 20:25 Privat melding

Bare vent, Caramella - snart er du sugd inn på forumet på daglig basis😂

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 20:33

Du finner jo alle som ikke bruker pesudonym ganske enkelt her, Caramella. :) Ifølge noen er de pseudonymløse også de mest fargerike folka her.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 20:36 Privat melding

Er det noen her inne som prøver isinuere at enkelte mennesker dominerer samtalen. Så slem hets dere kommer med!

Caramella:
Bare å sende over en flybillett og en adresse så får du se vet du...

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 20:37

Jizez man, Pepper, du har altså bl.a. lagt ut strippevideo av deg her, og så ber du damene om ikke å tolke for mye? :D

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 des. 2015 20:47

@Caramella: Kan være noe i det.:)

Jeg hadde likt at forum var inndelt i kategorier for de som liker å diskutere seriøst og de som liker chat chat, for på den måten bli man bedre kjent med hverandre.

Tror at de fleste som er en del inne på forum viser litt av hvem dem er. Det skulle vært mulig å kontakte de med pseudonym uten at de mister anonymiteten. Mange interessante på forum.
Jeg har ikke møtt noen her irl. Kan likevel si utifra mitt inntrykk som et eksempel om en dame som er en av de faste her at hun er:

- utadvendt, blir fort kjent med folk.
- typen man møter på jobb som bretter opp ermene og tar et tak der det trenges.
- er den første til å gi støtte til de som hun føler har behov for det.
- er humoristisk og liker tøyse innimellom.
- lettlivet, men også seriøs.
- ikke redd for å si i fra og kan dermed utsette seg selv for unødvendige små problemer.

osv.

Beklager om jeg brukte deg som eksempel på hvordan man danner inntrykk av folk, og selvsagt kan det være feil. Men inntrykk er alltid subjektivt, og vil henge med i dateverden her på Sukker.:-)
Og på den måten danner man seg inntrykk av mange. Det er en rød tråd som man følger.

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2015 20:49 Privat melding

Hahaha. . Er vel en grunn til at jeg har vært en trofast leser i en periode. ..;-) Sukkerfesten den 16.1? Tja , nå har jeg aldri vært noen sukkerfest siden det er noen av oss som bor midt i noe av det vakreste distriktet Norge har å tilby, og det er noen mil fra Oslo ja... Jeg vil oppfordre de mest kjente profilene her å lage en "stand" sånn at vi andre kan komme bortom og slå av en prat og sammenligne..... ??

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 21:37 Privat melding

Caramella : Det som er fint her er at du har profil og ikke pseudonym , dermed kan folk stikke innom deg og hilse på. Mulig du hører noe fra dem? (Vil anta at det er de mannlige deltakerne som er mest interessant å slå av en prat med:) Det er uansett hyggelig at du deltar, alltid kjekt å "treffe" nye folk:)

Skjult ID med pseudonym Crio sø. 6 des. 2015 22:14

Jeg var kjempeaktiv på forum "i gamle dager" ;) Det vil si før jeg tok en veldig lang, utløst av, men ikke begrenset til, at jeg på en måte ble bittelitt sammen med en fin forummann.. <3 (Ta det til deg at du er fin mann, du vet hvem du er og jeg har sett at du er her igjen).
Det varte ikke lenge, og det var helt min feil at det ikke funket, ikke forsøke å skape noe med et annet menneske når man er alt for travel med jobb er min dyrekjøpte erfaring..

Jeg engasjerte meg både med og uten nick en periode, men kjenner at det er deilig å ha nick og være litt anonym på forum nå, all den tid jeg har blokkert en haug med mennesker (les menn), så nå går jeg stille i dørene og later som om jeg ikke er her.. *fnis*

Koselig å se at noen av de "gamle" både nickene og menneskene er her fremdeles, men siden jeg ikke er "inne" lenger så er jeg "ute" og da gidder jeg ikke engasjere meg voldsomt i diskusjoner heller, men jeg ser trådstarters poeng så absolutt :)

Noe annet er at det er akkurat de samme diskusjonene som for to år siden, og flesteparten av temaene er utdebattert for min del, men morsomt å lese innimellom og mimre om hvilken retning trådene tok "i gamle dager"

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 22:19 Privat melding

Caramella:
Fylket sør for ditt er så blendene vakkert at det området du bor i ikke er verd nevne overhodet. Ikke skryt på deg uten grunnlag...

Hovmester:
Pseudonym er ikke generellt utskjelt. Jeg er for pseudonym, og dette er det eneste forum jeg er med i der jeg ikke er så anonym at du må knekke tjeneren for å finne ut hvem jeg er. (Nei jeg oppgir ikke pseudonymene). Pseudonymenes popularitet er avhengig av hvordan de brukes. Om man bruker det til å uidentifisert slenge drit om folk og fe, da er det rent ut feigt å ikke stå frem. Om en derimot bruker det for å få frem gode argumenter uten fokus på person er det veldig fint med pseudonym. Du vet selv hvor du står i den saken?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 22:20 Privat melding

Caramella:
Og ikke tror jeg du bor der kartpilen din peker heller...

Skjult ID med pseudonym James sø. 6 des. 2015 22:27

@youall - det som skremmer meg, som sylfersk på s, er "alle" som har hengt her, noen år???? Skulle vært artig å høre løsningsgraden for medlemmene, hvor mange har vært på S, hvor mange gikk videre med ny partner, og hvor mange kom tilbake, også hit på forum????

@hofmeister - som vanlig nailer du et blinkskudd, spot on??????

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 6 des. 2015 22:33 Privat melding

aldri vært her før @james kun vært her 4 uker i dag;)

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 22:34

James - det er en så lang historie at detaljene blir for mye. Har hatt profil siden 2011, som har vært deaktivert 80% av tiden siden den gang. Hver gang jeg aktiverer så er målet å ha den oppe i kortest mulig tid. Forum har jeg ikke vært mye aktiv på. Det er mest når jeg venter svar fra noen jeg melder med. :)

Skjult ID med pseudonym Crio sø. 6 des. 2015 22:36

Hey, ikke si "hengt her noen år"... det hørtes fælt ut..

Hengt her noen måneder og så et par år borte og så tilbake høres mye bedre ut! ;-)

PS: Det som skremmer meg er at jeg kjenner igjen ansiktet til mange av mennene, men de har byttet nick siden sist. Dét er bittelitt mer skummelt spør du meg.. Jeg har i det minste bare re-aktivert gammel profil og nick, men frisekt den opp selvfølgelig, nye bilder og sånn :-D

Skjult ID med pseudonym James sø. 6 des. 2015 22:46

@cri - enig, høres jævlig ut, svir litt, sant d @mannemann, men det finnes alternativ - tenker tlf, snapp, brevduer, og bor dere skikkelig uttaskjærs prøv røyksignaler. Misforstå rett, hyggelige folk her, men on & off i 4 strake.,, dystre utsikter, tenker jeg da😱
@mylady - good to be back, no fun forsto jeg, synd. Men da kan alle andre glede seg, still Young free & singel, ready to ..,,,,,

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 22:51

Var ikke du helt nyutklekket singel mann i førtiårene, James? Tror du skal få merke at dette ikke blir en enkel sak. Er ikke damene allerede kjempesære, så har de en eller annen skavank som det slett ikke er så enkelt å forholde seg til i begynnelsen av et forhold. Du har mye å oppdage. :)

Skjult ID med pseudonym James sø. 6 des. 2015 22:56

@mannemann - må glise, er damene på S vanskelige, hva gjør du da, råd please😉

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 des. 2015 22:58 Privat melding

@ Mundari : Kjøpte meg en husbåt bare på trass.....;-) Ser ut som det var ganske smart med tanke på hvor mye vann det kommer hver dag fra himmelen nå om dagen...;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 des. 2015 23:00

James
Neida, damene på Sukker er smøremyke, vennlige, omtenksomme, søte som karameller, lystige, smarte, kloke og snille. Og SINGLE! Det er bare å skrive inn, jeg svarer alle. Absolutt alle (men er du fjørtis så er jeg antakelig for gammel for deg, he he:-)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 23:01 Privat melding

Caramella:
Trorr deg på at det er riktig valg med de nedbørsmengdene som kan ligge å vente i atmosfæren i fremetiden ja. De siste dagen er vel bare en antydning. Enten det eller flytte opp i høyden. Litt lang vei til jobb kanskje...

Skjult ID med pseudonym James sø. 6 des. 2015 23:08

@tintin - trodde vi hadde chattet, er fersk, men ikke hårløs, mann, men også gutt, osv osv... Veldig flott du er singel, forbi første hinder før start:))

Skjult ID med pseudonym Mann38 sø. 6 des. 2015 23:09

James - Tinka har rett, de fleste er single, det skal de ha.

Tinka, nå lurer jeg på hvor gammel du er. Det er ikke alle damer i femtiårene som skremmer oss førtiser skjønner'u.

Skjult ID med pseudonym James sø. 6 des. 2015 23:13

@allthelady's - om jeg har et rykte, eller renommé, skal være usagt, men, -og her dagens annonse: er good to go, bare du er den rette:))

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 des. 2015 23:41

Åh, mann:-)
Jeg er vel sånn midt mellom 53 og 55, he he. Og snart fallert pensjonist med hang til spanskekysten, i følge regjerende Hovmester:-)

Men; sprek som en fole, det skal jeg faen meg ha :-)
Vi kan møtes i grønnsaksdisken på Meny, jeg er hun med en ganske lang, tykk bunt mørk brun (misfarget) gressløk på hodet.

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 00:20

Tinka - Så lenge du har ordnet deg bra slik at du overlever pensjonisttilværelsen burde jo spanskekysten være innenfor rekkevidde. ;)

Nedre halvdel av femtiårene, ja, der ser du. Om dama under gressløkparykken har noe som ligner et ålreit utseende burde man jo overleve? Jeg vet jo at det du har inni der under parykken fungerer sånn nogenlunde, og da dømmer jeg kun på basis av det du har skrevet her i forum (mulig jeg har dumpet innom profilen din, men ikke-bevisst inntrykk teller ikke her nå). :)

Nå fikk jeg et bilde på netthinnen av at forventingsfulle damer og menn står i grønnsaksdiskene på menybutikkene rundt om i landet. Sant å si er ikke Meny min dagligvarebutikk, men jeg skal søren meg gjøre et unntak i morgen! Jeg skal se etter noe misfarget gressløkaktig på et hode nær meg, Tinka. ;)

Og Kari68 og dere andre: Ta oppfordringen! :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 00:27

@Mann
Knis. For å være sikker på at du ikke velger feil date, så kan jeg lett svinge på meg et bananskjørt og ta en hula-huladans "i frukten".

https://www.youtube.com/watch?v=LPM4F9KSaxc

Jeg har garantert ikke vært på din profil, fordi jeg sørgelig nok ikke besøker profiler, ha ha (tar så mye tid). Dust, er jeg. Ja ja. Men alltid klar for en morsom date, he he. Da ses vi!

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 00:39

Tinka
Raspende latter. Dæffen. Jeg ser frem til å kaste blikket mitt på deg mens du utfører det trickset der. Håper sannelig du har rumpe med sprett nok til å vippe på det skjørtet! :D

Synd for deg at du ikke beser profiler (hvorfor er du på sukker egentlig?).

Sees på Meny!

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ma. 7 des. 2015 00:44

Nå er det ikke lenge til krumkakene er ferdig.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 00:47

Mann
Det eneste som ikke synker med alderen, er...tannkjøttet:-) Men; som "gammel" rytter har jeg beholdt en viss smidighet i hoftene, som er nødvendig på hesteryggen når farten passerer et visst antall kilometer i timen. Banandans skal gå finfint!

Å se profiler, tja, nei... det gir jo gjerne gjenvisitt med melding og en haug med spørsmål, det tar tid å svare, vi (kvinner) får mange henvendelser (så vidt jeg har forstått, er det generelt stor forskjell på kjønnene mht. henvendelser). Jeg svarer alle, men orker ikke bruke så mye tid på dette. Derfor! Og...overflaten (bildet) avslører sjelden det jeg søker. Jeg følger med, men synes egentlig Meny er vel så bra som Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 00:48

@Himyaknow
Åh, krumkaker. De eneste kakene jeg ikke kan motstå i julen:-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 01:03

Tinka
Heldigvis stiger klokhet omvendt proporsjonalt med det som synker. At du er gammel rytter er jo i så måte beroligende, for stort klokere trenger du vel ikke å bli? Vi får nå se hvor høy fart du får på hoftene og rumpa med det skjørtet der på deg. Jeg skal ha med en music angel slik at du får noe rytme å hoppe rundt til!

Det finnes noe som heter mental ignore, bruk den. Eller, det er jo det du gjør, glem det siste. Meny er ti ganger bedre enn sukker. I går var jeg på konsert og nachspiel, det var bedre enn både sukker og meny på en gang... :)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 7 des. 2015 01:15 Privat melding

Nå må dere slutte å mase på damen. Jeg kan forsikre dere, Tinka er veldig fin å se på, og minst like fin i det indre. (Nei dere har ikke råd til å kjøpe brukernavnet hennes av meg). Hun er en god venn i nøden og en fin dame å dele tre glass vin med på kafe. Ender jeg opp med en ny partner med like høy klasse skal jeg si meg veldig fornøyd...

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:20

Mann
Tja, klok nok blir jeg nok aldri:-)

Måtte google "mental ignore", fant intet relevant. Er det noe jeg burde kjenne til? Jeg forsøker å praktisere "observing ego", en egenskap som interesserer meg veldig (!!!) Og denne mannen har sagt og skrevet veldig mye klokt om dette (bare overhør den irriterende, grusomme musikken som er bakteppet):

https://www.youtube.com/watch?v=OyPh6uQlwc4

Meny, it is. Banana dance. Yu-huu, din music angel - mine sensuelle vrikk. Bedreblireikke;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:20

Mundari,
Du får fast post som wingman, any time ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 01:27

Mhm, *noterer* fin å se på.... minst like fin i det indre.... god venn i nød... Fin å dele tre glass vin med (bare tre glass?)...

Du trenger ikke pengene mine, Mundari. Nå lurer jeg bare på om jeg finner henne med lett gjenkjennelig bananskjørt på rett Menysjappe i morgen.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 7 des. 2015 01:30 Privat melding

Mann 38: Klart jeg trenger pengene dine også, men jeg er en av de ubestikkelige. Enneste jeg lar meg kjøpe av er: Om du klarer hente, og få landings-tillatelse til den planeten NASA sier de har funnet som består av nesten 100% Diamant.
Send meg en melding så skal jeg fortelle deg hvor mange tusen kilometer du bommer med...
Og offemtligjøre identiten din i forumet?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 7 des. 2015 01:31 Privat melding

Tinka:
Du ringer, jeg bringer...

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:34

Neeeei, fire, eller fem glass, ha ha.
I'll be there, Mann:-) Meny er tingen. "Frukten", it is. Så kult! Will swing my bananas wildly!

(og natta, all erfaring tilsier at dette er en av de siste meldingene på Sukkerforum. Folk flest er dessverre a-mennesker som skal tidlig opp og sånn, he he. Sukk...)

(Mundari wingman, husker ikke helt hva vi avtalte mht. provisjon:-)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 7 des. 2015 01:37 Privat melding

Noen jobber gjør man gratis Tinka, hva heter det på gammalnorsk: ! I owe you one!". NOen av oss er B-mennesker og har mulighet til å velge arbeidstiden selv i perioder også. Hva tror du vi gjør her inne klokken halv to?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:40

Mundari
Straks er det bare du og jeg igjen her inne. Har alltid litt vondt for å forstå at jeg er alene i natten. Men; det er digg også, fint! Og, som du sier...frihet. Faktisk!

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 01:42

Jeg er b-menneske på min hals. Leggetid?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:46

Mann altså
Du avslører en veldig god og viktig egenskap der:-)
Jeg er vanligvis siste kommentar her. Glad for selskap, he he. Kommer du på miniforumtreff på onsdag på Amsterdam eller? (eller er det frukten på Meny som blir vår scene, he he:-)?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 7 des. 2015 01:47 Privat melding

Nyt det. For den friheten dør for en stund for min del. Jeg har stor frihet, men ikke komplett frihet. Og i morgen er atter en dag. Tenk på noe fint, og vær stolt av at du har klart organisere deg slik at du har en stor kontroll over egen tid. Det er det som virkleig er frihet når alt annet er organisert som i Norge, der økonomisk trygghet er ganske lett tilgjengelig: Frihet til ådisponere egen tid. Denfriheten kommer både innefra (vilje til å gjøre det en egentlig vil,ikke det en føer en må) og utenfra, omgivelsenes tillit at du får gjort det du lover, om du gjøre det på andre tider enn deres kontortid...
Det er ikke uen grunn man har uttrykket "frie yrker".

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:50

Jepp, Mundari
Signerer...!!!
(jævlig glad jeg ikke trenger så mye søvn, he he)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 01:53

Tinka
Jeg har levd altfor lenge under a-menneskenes tyranni. :)

Disse forumtreffene deres fører jo aldri til noe action likevel, så onsdag utgår. Meny i morgen derimot. :)

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 01:54

Natten er en fin tid å være våken på :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:57

Hæ? Ikke no action?
Okå, du har vel rett.

Men vi er like optimistiske hver gang, uansett. Mann38, hvor i landet bor du da? Nord - sør - vest - øst? Mundari og jeg gjør i hvert fall ingen hemmelighet av at vi bor i/nær Oslo :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 01:58

H O V M E S T E R !!!!
Visste ikke at du var korrupt. Men men, faen heller:)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:00

@Tanke
Ny her? Så stas. Ikke sett ditt psevdonym før. Hiv deg med. Velkommen:-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:02

Jeg bor et stykke unna, Tinka. :)

Nei, all erfaring fra forumfesttråd tilsier jo at det ble veldig mange lekekjærester på festen. ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:03

Ha ha Hovmester,
Jeg gir dessverre ikke samme salgsinntekt som fotomannen og han rojale. Sukk. Men i nedgangstider kan det tenkes jeg går for en femkroning eller to, til übervillige. Ville vært fint for en middelaldrende, he he...

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 02:05

@Tinka
Tusen takk :)
Jeg er ny på forum og på Sukker, prøver å få et begrep om hva som skjer både her og der :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:12

"lekekjærester" ja.
Hmmm, kan ikke huske at jeg lekte kjæreste med noen? På den annen side, mye går meg hus forbi etter to glass røde. Og jeg må dessverre ha ganske klar tale for å skjønne saker og ting, knis.

Men; applaus for banandansen, ja dét forstår jeg, da blir jeg lystig som et helt tivoli og mør som en velhengt sirloin og villig en playmaker i håndball-VM:-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:13

Man har da sine mistanker, Hovmester, men om du selger billig, så kan det hende du har en deal. Om du ikke mistenker meg for å mangle baller, that is.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:14

Tanke,
Det er ustruktur som gjelder. Det er bare å hive seg inn. En del av oss har vært her en stund. Vi digger nye "fjes":-) Og meninger og ytringer og teite kommentarer og kloke kommentarer. Bli med...

Det er ikke alltid så mye som skjer, men det er tidvis gøy...tidtrøyte...

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:17

Haha! Treffende festoppsummering!

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:17

Hovmester
Det er HER/DER jeg faller av, og hvor jeg ser - at du har visse kvaliteter som jeg ikke har, dvs. den skarpe "observatørens" kvaliteter. Hmmm, jeg får litt sånn dejá vù (fra forhold jeg har vært i, med detaljobservante menn).

Så nå må jeg tenke, og lure litt på hvem du mener og tenker på. Hmmm?!

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:21

PS: Jeg trodde det var damer...som skulle få med seg detaljer, sosiale vibrasjoner, "likes and dislikes", amorøse tilsnitt, følelser osv...

Skjønner fa'meg ingenting jeg:-) Forumfesten var jo bare morsom!!!? Hovmester, du var jo ikke der en gang?!

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 02:24

@Tinka
Må le litt, for det var min første tanke- her er det veldig ustrukturert :) Bare den lille notisen under "svar på innlegget" Trådstarter ønsker at tråden holdes seriøs... Men det kan jo være en invitasjon til det stikk motsatte, i såfall fungerte det :)

Jeg får ta meg en runde i natten, så popper jeg nok innom igjen når muligheten byr seg :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:29

@Tanke
Jepp, sånn er det. Ting sklir ut og vi hoier og raller og holder oss ikke til TS ønske om "seriøs tråd". Men plutselig dras tråden inn igjen, hvis @TS kommer på banen og kremter (*host host).

Fyk rundt og ta alt for hva det er; no big deal!

@Hov
Jepp, slapper av. Mange grunner for mange rare greier. Og alt er nødvendigvis ikke så seriøst begrunnet, en gang:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:36

Tenkte meg det ja, dette blir sikkert siste kommentar på forum i natt. Sukk. Jeg skal sove til 9, da må jeg legge meg 4 for å få fem timers skjønnhetssøvn. Men jeg må medgi, at jeg synes det er rart det ikke er flere nattugler her på forum. Æsj!!!

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:37

Hey, jeg er våken.

Ang det Tanke snakket om, så har vi kanskje fjernet oss fra tema i tråden?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:43

Hvis vi får med oss @Tanke...så er vi på skuddhold av trådtema:-)

Må dog innrømme, at jeg fristes av en film nå - ut med forum og inn med film, inntil øyelokkene faller ned av seg selv og jeg bare deilig sovner inn i natten alene.

(Finn 1 feil:-)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:46

Du forutsetter at du kommer til å bli trøtt. Det kan være en feil.

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 02:47

Ha ha, Mann
Veldig morsom kommentar:)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 02:53

Glimter til :)

Jeg ser en serie, så jeg har samme plan som deg, Tinka. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 03:00

Hvilken serie? Nå har jeg transformert fra sofa til seng, og det er Fargo som gjelder...

(ta meg faen på at jeg skal ha siste våkne kommentar her i natt, he he)

Skjult ID med pseudonym Mann38 ma. 7 des. 2015 03:03

En av de mer interessante episodene av Criminal Minds.

Du får kose deg i senga. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 03:10

Nam nam, deilig seng med Fargo:-)
Så Criminal Minds er severdig altså..?
(Lurer på hvor lenge jeg klarer å holde deg våken, he he)

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 03:18

Inne i varmen igjen og blir med på Criminal Minds! Men @Mann38...hvordan kan man plukke ut "en av de mer interessante episodene"? Alle unntatt 3?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 03:26

@Tanke og Mann
Altså...for en nybegynner må dere faktisk enes om anbefalingene her. For en som aldri har sett Criminal Minds...antar jeg må starte på episode 1 i sesong 1 :-)

Andre serier dere har elsket da?

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 03:41

@Tinka Start gjerne forfra, men du må ikke.
....irriterer meg grønn over at korrekturen endrer ditt nick til Tinga... Autoantikorrektur kontroll aktivert...

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 03:52

Ha ha Tanka
Tinga? Så rart, he he. Jeg er jo Sølvpilens puma:-)
Hmmm..."må ikke"? Men kanskje best?

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 03:59

Sølvpilen, Falk, Månestråle og Tinka. Tror jeg har lest tilnærmet alle bladene :)
Stort sett avsluttende episoder, men er noen plott som varer...Så for å skjønne absolutt alt, start forfra.

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 04:05

Hei igjen @Pepper, så du har ikke blåst bort, godt å se :) God morgen til deg også

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 7 des. 2015 04:08

Hei Pepper,
Ja...fin senkveld. Men; nå skal selv en Tinka slukke lyset. God natt :-)

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 7 des. 2015 04:31

Natti natt til @Tinka

@Pepper Så bra :) Sitter her med kaffe selv, er utrolig at jeg etter så mange år fortsatt har en "døs" på denne tiden av døgnet. Slike voksesmerter er visst ikke kun for en overgangsperiode

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 7 des. 2015 08:38 Privat melding

@james Always Hehe :-)