Alle innlegg Sukkerforum

"Syk, kan ikke" unskyldning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pugnax sø. 6 des. 2015 13:56

Spørsmål til damene.
Min erfaring er at når damene ombestemmer seg så kommer unnskyldningen om at de er blir syk istedenfor å si det som det er.

Er dette noe de fleste gjør? Ville da satt mere pris på sannheten.
Er irriterende når man vet hva de egentlig mener.

Skjult ID med pseudonym minerva sø. 6 des. 2015 14:01

Har aldri opplevd at avtalte treff blir avlyst på grunn av sykdom.

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 6 des. 2015 14:06 Privat melding

Eg er kanskje for åpen og direkte. Sier tingene akkurat som de er😁

Mye bedre å si sannheten. Noen velger vel å finne på unnskyldninger fordi de ikke vil såre osv. Prøver å skåne den det gjelder. Men til syvende og sist er det jo nettopp det som kanskje sårer mest...

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 14:08 Privat melding

Å avlyse treff pga "sykdom" hvis så ikke er tilfelle anser jeg som unnvikende og feigt. Selv har jeg kun avtalt date med folk jeg har godfølelsen på/trua på, og da strekker jeg meg langt for å gjennomføre. Har stilt på date med halstabletter og snue, jeg. Ikke nødvendigvis sjarmerende, men å være dedikert og pålitelig må da telle noe?😊

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 6 des. 2015 14:11 Privat melding

Enig @Li42.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 14:13 Privat melding

Det er nok ikke bare damer som bruker den unnskyldningen. Har opplevd det selv, og jeg dater ikke damer. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 14:14 Privat melding

Sanne: 😊

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 6 des. 2015 14:17 Privat melding

Josy67:
Det er val damer du dater, hvorfor lyve i en tråd om ærlighet kontra løgn?

Pugnax:
Partnermarkedet er det utliamte frie marked. Retten til å avslå, snike seg unna eller ignorere er absolutt, og anderledes kan vi ikke ha det. Tenk på alternativene.
Forøvrig lurer jeg å hvordan kan vite at det er løgn, de kan jo reelt måtte være borte fra avtalen p.g.a. egen eller personer de føler ansvar fors sykdom?
Føler egnetlig at du skriver forsi du er littegranne forulempet og vil tillegge den andre skyld. Ikke veldig tiltalende, snarer litt snurt. Snurt er ikke sexy.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 14:25 Privat melding

Mundari
Skulle jeg ha datet damer ville jeg vel ha funnet en annen datingside. ;)
Men altså, Pugnax, jeg er helt på linje med deg. Hvis man først har avtalt å møtes bør man stå løpet ut. Skulle man av en eller annen grunn få kalde føtter bør man i det minste si det som det er. Selvfølgelig.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 6 des. 2015 14:28 Privat melding

Josy67:
Eller faktisk være syk.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 14:36 Privat melding

Selvfølgelig. Det går an å bli syk. Men når man , som Hovmester skriver, ikke foreslår ny dato, lider man kanskje bare av kalde føtter. (Som jo kan være ubehagelig det også).

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 14:38 Privat melding

Jeg er enig i det, Hovmester. En avlysning pga sykdom, men et "jeg har lyst å treffe deg når jeg er frisk" med påfølgende forslag til dag og sted signaliserer at det er reell sykdom, men fremdeles interesse. Uteblir det så hadde jeg tolket det som fake.

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 6 des. 2015 14:39 Privat melding

glad noen menn gir folk en sjanse til hehe jeg hadde date med faren til sønnene mine ,men fikk akutt omgangsyke natten før vi skulle møtes,så jeg måtte ringe å si jeg var syk,heldigvis fikk jeg en ny sjanse å vi fikk 2 sønner å det varte i 10 år hehe

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 6 des. 2015 14:40 Privat melding

Det går an å bli syk. Men hvis ikke ny avtale ble gjort, hadde eg gjort som @Hovmester. Gått videre. Ingen vits å sitte å vente hvis en "tror/vet" at personen melder avbud pga at han/hun ikke vil treffes.

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 14:47 Privat melding

Om dama hadde møtt opp med med snørr, hes og halspastiller, så hadde jeg respektert livsskiten ut av det. Ikke at hun må, fordi det hadde vært greit om hun ble hjemme og heller slappet av (eller invitert meg hjem til sofa, pledd, te & chill), men at hun heller velger å møte meg framfor det, betyr automagisk mye for meg.

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 6 des. 2015 14:52 Privat melding

hadde jeg hørt mannen vært pottetett på tlf og hørt han var dårlig hadde jeg faktisk kommet han i forkjøpet å sagt vi utsetter det til du blir bedre,å dra på en date når man er dårlig er ikke særlig godt,å sitte å hangle på en date er liten vits ;)

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 14:54 Privat melding

Foretrekker de som er ærlige isteden for å lure seg unna.

Jeg dater så lite så har ikke opplevd noe slikt enda.

(mann 34 år fra Oslo) sø. 6 des. 2015 14:57 Privat melding

hehe jeg har opplevd å bli avlyst fordi hun ble kalt inn til jobb, uten noe forsøk på å avtale noe nytt. Det 1 time før date. Hadde vært greit om hun prøvde å avtale noe nytt, men i og med at det ikke skjedde, så tok jeg hintet.

Foretrekker folk som er ærlige. Har også fått en fin sms som sa det rett ut at følelser som burde være der, er ikke der, og det var veldig flott og modig gjort av henne. Setter pris på det :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 6 des. 2015 14:59 Privat melding

RomanT: Jeg er enig. Det ligger mye å "lese" i handling framfor bare ord. Det samme Ang det du sier, thelady: å ringe for å formidle avlysningen framfor å sende en tekst forteller også noe om vedkommende. I positiv forstand:)

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 6 des. 2015 15:03 Privat melding

helt enig @li42 så lei at man skal sende sms om alt,jeg har blitt mye mere på å ringe folk enn å sitte å taste,å jeg mener å ringe å si du er syk er mere voksen måte å gjøre det på, men nå har jo verden blitt sånn at man sender sjefen bare en sms om at jeg er syk,kommer ikke,det syns jeg ikke er greit.;) ikke godkjent måte å gjøre det på ;)

Skjult ID med pseudonym Pugnax sø. 6 des. 2015 15:13

Ja, man kan selvfølgelig bli syk. Men når all komunikasjon stopper ifra hennes side etter de ordene om og om igjen så spørs det :P

Jeg har folk som har pratet til meg som jeg har følt at ikke har vært interessant. Da sier jeg det som det er

Ble litt paff da jeg merket at de 5 siste jeg har pratet med som har kommet inn på prat om å møtes ble "Jeg har blitt syk, kan ikke"

(mann 44 år fra Buskerud) sø. 6 des. 2015 15:34 Privat melding

Dette var et spørsmål til damene, men jeg sniker meg innpå likevel.

Jeg har en gang fått kontramelding etter å ha avtalt møte nr. 2. Hun var ærlig nok til å si at hun hadde tenkt seg om og kommet frem til at hun hadde forhastet seg etter første møte. Det står det respekt av, og man kan bare ønske lykke til videre.

En som "lyver seg unna" kan ryke og reise.

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 6 des. 2015 21:18 Privat melding

@hovmester ærligtalt klarer du å sende en sms til jobben om at du er syk,så klarer du jaggu å ringe i 2 min å si fra ,) det er en uting å skrive sms bare.... hos oss får ingen lov til det,hovedsjefen skal ha tlf som han sier. å sende mld på innboks på face eller sms er ikke lov hos oss ;) det står også i kontrakten at all sykdom skal ringes inn ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 04:34 Privat melding

Menn gjør det samme.Hvorfor har du ikke svart mine meldninger, svare kan være flere; I ran outta gas.
I had a flat tire.
I didn’t have enough money for cab fare.
My tux didn’t come back from the cleaners.
An old friend came in from outta town.
Someone stole my car.
There was an earthquake,
… a terrible flood,
…locust’s.
It wasn’t my fault!!Jeg var syk....

(mann 51 år fra Østfold) ma. 21 des. 2015 14:50 Privat melding

Locusts! Haha! Den skal jeg bruke ;-) God damn that Moses-dude!