Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor singelfest?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ikkepåbyen on. 9 des. 2015 12:27

Hei! Hvorfor bør jeg melde meg på en singelfest? Hva er forskjellen på denne festen og en helt vanlig kveld ute på byen? Jeg har ikke hatt et problem med å finne dater på sukker, eller andre datingtjenester for den saks skyld. Jeg liker å snakke med nye mennesker samt å lære de å kjenne.Derfor velger jeg gjerne rolige steder uten feks for mye folk eller for høy musikk når jeg skal date. Er det mulig å få til en pesonlig atmosfære på singelfesten? Sitter med inntrykket om at dette bare en kommersialisert kjempefest for de håpefulle som ønsker å bli kjent og som trenger et par glass innabords? Erfaringer? Fortell......

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 9 des. 2015 13:17 Privat melding

Tror det er en stor fordel å være utadvendt i utgangspunktet. Var på sukkertur med Christian Radich i sommer og følte at det var litt kleint når jeg ikke kjente noen på forhånd. Kom i prat med noen, men så følte jeg at det ble ugreit å følge etter folk. Vi var på Vu etter båtturen, og der var det så høy musikk at jeg ikke hadde sjangs til å bli kjent med nye folk.
Sikkert anderledes når lokalene er flere, med roligere soner, men for meg ble det ikke noen innertier.
Forumfesten i høst dar derimot helt topp! Det var som å treffe en haug med gamle venner, selv om jeg bare hadde truffet et par stykker tidligere.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 9 des. 2015 16:48

For hundre år siden var det en chattetjeneste hvor det var fast treff på en pianobar i Oslo hver helg. Det ble som å komme på privatfest med nachspiel hver gang, med gamle kjente og nye folk. Helt knall :)

(mann 50 år fra Østfold) on. 9 des. 2015 16:52 Privat melding

Nei, jeg har bare en søster :)

Skjult ID med pseudonym Mjau to. 10 des. 2015 11:16

Er det ikke bare å dra på Sukkerfest en gang og gjøre opp din mening? Hvis du er litt nysgjerrig. :-) Koster jo for øyeblikket bare 99 kr å melde seg på.

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 des. 2015 19:05

Brusern - det er mer i min gate også. Uformelt treff et sted man vet at man treffer potensielle kjente og venners kjente - fra sukker eller annet.

(Hei forresten :-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 des. 2015 20:00 Privat melding

BruceW:

Hva kalte de nettverket sitt og hvor mange bits var systemet de brukte for hundre år siden? 2 bits lovelacenett?

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 10 des. 2015 20:03 Privat melding

Singel fest jippi. Grunn nok til å kjøpe ny kjole :-))

(mann 51 år fra Oslo) lø. 12 des. 2015 03:59 Privat melding

Damer:

Dere må huske på nå at BruceW gikk på byen allerede for hundre år siden. Han er nok litt vel gammel og impotent for dere. Søk en av oss andre.

Gutter:

Der utraderte en konkurent seg selv ved å si han var over hundre år. Hvis dere andre nå frivillig sletter profilene deres og holder dere unna noen uker så er det håp for en gammel grinebitter som meg også. Forsvinn litt og gi meg en sjangse, Pleeeaseee!!!!!

(mann 34 år fra Oslo) sø. 13 des. 2015 06:36 Privat melding

Forskjellen er vel at på singlefesten er stort sett alle single. En vanlig kveld ute har en god miks.

Skjult ID med pseudonym nattajenta ma. 21 des. 2015 03:56

Jeg er påmeldt , skal komme alene og jeg gruer meg...hjelp....:-)

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 12:22 Privat melding

Jeg har vært på 3 sukkerfester for flere år tilbake. Den første da jeg var nyskilt for 7 år siden.
Både festen og jeg har forandret seg mye, opplever jeg.
De 2 første festene jeg var på, møtte jeg mange flotte folk, og har fremdelse kontakt med et par av dem.
Andre festen var ganske lik. Men tedje festen for ca 4-5 år siden var anderledes. Mye mer yngre folk, og jeg fikk mye mer følelse av sjekking kun for sex.
Men...NÅ har jeg meldt meg på igjen. Må jo sjekke om ting er forandret. Om det kan bli gøy og man kan treffe en som man vil treffe igjen. Men erfaring tilsier at det blir som en kveld på byen, og det blir aldri produktivt he he.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 21 des. 2015 12:34 Privat melding

Jeg traff moren til barnet mitt på en "kveld på byen" ble stups forelsket og vi var samme i fem år. Til og med forlovet oss på et tidspunkt.Vi klarte å produsere prinsessa vår som vi er uendelig glad i begge to. Nå har vi et meget sivilisert og velfungerende liv hver for oss. Med vår datter imellom oss på 50/50 samværsordning.

Hadde hun tenkt at nei denne mannen er kun etter sex, eller om jeg hadde tenkt, nei vi må bli bedre kjent først osv. så ville vi mest sannsynlig aldri blitt sammen.

Det er ikke noe fasit for menneskelig motivasjon, forelskelse og mtters of heart. Follow your inner voice and let it guide you :)

Skjult ID med pseudonym våt ma. 21 des. 2015 17:45

Jeg har vært på flere singelfester, og dette er kjempegøy! :) Man kommer i snakke med mange og har det veldig gøy :) Hvert fall var det veldig gøy på forrige "Alle Singelfesters mor". Var et kjempestort sted, og overfylt med folk.. Jeg kom dit alene, så var jo litt spent på om jeg skulle komme i snakk med noen, og det gjorde jeg. Jeg anbefaler denne festen på det sterkeste :)

(kvinne 37 år fra Vestfold) ti. 22 des. 2015 00:07 Privat melding

Hvor ofte arrangeres disse festene?